311803
  • Desiderata #5644
    Silent Hunter 5 megvan már valakinek? ritkán veszek játékot de lehet ezt bevállalom, csak még utánaolvasok milyenek a kritikák
  • Rage47
  • Indigo
    Dobsz nekik egy e-mailt, amiben leírod, hogy már nem kéred ezt meg ezt a megrendelt cuccot, vagy odatelefonálsz, és el lesz intézve a dolog. CD Galaxis nagyon korrekt.
  • Shep
    A sok idő alatt mit értesz?
  • arty
    juteszembe...

mától nem sajnálom, hogy nem szállít a play.com magyarországra... :( oké, néha jó áraik vannak, de hogy 3 napig nem voltak képesek feladni az "in stock"-ban levő játékot? még szerencse, hogy a cancel gomb aktív volt...(spanyolba szállítanak, ide rendeltem volna vmit)
  • Zóanagyvarázsló
    Még egyszer: mire megjött vagy mire feladták? Nem mindegy, mert az előbbi nem rajtuk múlik. Az utóbbi sem, ha olyat rendelsz, ami nincs raktáron, vagy éppen akkor vitték el előled az utolsó raktáron lévő példányt.
  • Atkamon
    Nem volt célom lehúzni, én szoktam itt a legjobban védeni a Zavvit:) De nekem azért elég sok idő volt, mire megjött a cucc...
  • Daell Drow
    Koszonom a gyors valaszokat, megrendelem zavvirol.
    Az hogy lassabban jon nem baj, nem fontos kedden jatszanom vele.
  • Zóanagyvarázsló
    Leglassabb a fenét! Durván 10 rendelésből mindig éppen olyan gyorsak volt nálam, mint a többiek, amint tudják, feladják. Őszintén remélem, hogy nem a posta teljesítménye miatt húzod le őket.
  • Atkamon
    Zavvin a legolcsóbb a szállítás, csak 1 font, viszont ahogy írtam, az a leglassabb is.
    Game
    Hut
  • IMYke2.0.0.0
    Game: 2.95 Font
    Zavvi, The Hut: 0,99 Font.
    A bankod középárfolyamon átváltja levonáskor.
  • Daell Drow
    Hat most en is kivagyok akadva a SC2 miatt.
    Ugydontottem hogy kulfoldrol rendelem meg, nem fontos nekem mar kedden jatszanom.
    Zavvi-t neztem ki elsore, de a hut es game is szoba johet.
    Akinek mar van tapasztalata megmondana hogy menyiert szallitanak pl zavvin? mert nem talalom. illetve hogy euroban vagy fontban valtja e?
  • Atkamon
    Hát ja, a Zavvi nem a leggyorsabb, a többi bannerban lévő oldalra azt mondják, hogy gyorsabban szállítanak.
  • balee4
    Jaja sztem ez lesz.
    Eddig egyszer rendeltem tőlük, akkor viszonylag gyorsan 5-6 nap alatt megjött. Annyit tudok várni.
  • Atkamon
    Vedd meg külföldről. Most csak Zavvin néztem meg, de ott is kb 12k szállítással, de még van több odlal is, ahol lehet olcsóbb. A helyedben tuti, hogy ezt tenném.

Úgy örülök, hogy engem teljesen hidegen hagy a Starcraft xD Nem olvasok mást, csak a sok problémát vele kapcsolatban:D
  • balee4
    Most nagyon felháborodtam a SC 2 hazai forgalmazójára.

Ugye külföldön a Starcarft 2 alapkiadása is igényes kihajthatós papírtokban jön, mint kiderült az itthon megjelenő magyar változat, csak sima DVD-tokos lesz, mindezt 13k-ért, nevetséges, már megint a spórolás..., de az ára még drágább mint külföldön. Egy ilyen nagynevű játékot elcseszni ilyen egyszerű kiadással. Grat a magyar forgalmazónak.

CD Galaxis:

"A játék normál változatának hazai kiadása normál DVD tokban jelenik meg, nem papírdobozos változat."

Szóval most én sem tudom mi legyen, 12k-ért kapható a platinumshop-ban szal 2k-val olcsóbb mint máshol, de egy ilyen gagyi kiadásért azért akármilyen jó is a játék ennyit elkérni pofátlanság...
  • zzeN
    Töltsd fel pl. ide.
  • IMYke2.0.0.0
    Inkább használd a Thumbnail 1-et a Kephost-ról. Rá lehet klikkelni, és nézheted a látogatottságát is.
  • NHLFAN
    hogyan lehet nagyobb méretű képeket berakni?nekem nem engedi.
  • arty
    Mafia II - 8ezer alatt, házhoz

checkout-kor a SHOOT10 -t kell beirni kódként és kapsz 10%-ot a 25 fontos árból - elvileg holnap éjfélig él az akcio.

• arty
    kezeltesd magad tesó...
  • Daell Drow
    Igen, en is tegnap visza mondtam a starcraft 2 CE-t.
    En ugy csinaltam hogy a megerosito level tetejere be irtam hogy megsem kel es vissza kuldtem a mail-t. 1-2 ora mulva jot is a valasz hogy, ok torolve a rendeles.
  • IMYke2.0.0.0
    6. Elállás:
    A hatályos magyar törvények szerint Ön - amennyiben a művet csomagküldéssel vásárolta meg - az átvételtől számított 8 munkanapon belül elállhat a megvásárlásától.

Fontos azonban - hogy mivel szerződi jogi művekről van szó - ez a jog csak akkor érvényesíthető, ha magát a mű csomagolását nem bontotta fel.

Az elállási szándékáról kérjük, hogy előre, írásban tájékoztassa cégünket a fenti email linkre kattintva, vagy levélben, az átvételtől számított 8 munkanapon belül (elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni ezen határidőn belül).

Szintén a törvények határozzák meg, hogy a művet Önnek, a saját költségén (nem utánvéttel!) kell visszaküldenie, a fent leírt originál, bontatlan állapotban, aminek a kézhezvételétől számított 30 napon belül cégünk eljuttatja Önnek a vételárat. Fontos megjegyeznie, hogy a törvényi rendelkezések egyrészt a visszaküldés költségét is Önre róják, másrészt az eredeti kiküldés költsége sem visszatérítendő az elállás esetén. Szintén komoly előírás, hogy a műnek bontatlannak kell lennie. Azaz amennyiben kiderül, hogy Ön kibontotta - hiába juttatja vissza hozzánk azt - az elállási joggal nem élhet.
    Amennyiben az elállást üzletünkben, személyesen kívánja intézni, kérjük, hogy legyen önnél a vásárláskor kapott számla eredeti, első példánya. Amennyiben csomagban juttatja vissza a művet, úgy a számla másolatát kell elküldenie. Ennek hiányában sajnos elállási kérését nem tudjuk fogadni.
    Cégünk szintén fenntartja a jogot, hogy amennyiben bontatlan, ám sérült állapotban érkezne vissza a mű, a kárát a vásárlóval megtéríttesse.

Személyes vásárlás esetén ilyen elállási lehetőség nincsen. A közhiedelemben ma is helyenként megtalálható, 3 napos, vagy 72 órás visszaadási jog nem létezik, bontatlan mű esetén sem.
  • Rage47
    ha cdgalaxisban vmit előrendeltem, és visszaigazoltam a rendelést, akkor le lehet még mondani, vagy módosítani rajta?
  • ratgab
    Lehet lövök 1 db használt mercenaries 2-t 300 Ft+postáért, még várom a képeket az állapotáról, de ennyiért meg fogja érni, ha minden megvan hozzá.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha sikerül kiszakadni innen, a világvégi porfészekből újra, akkor igen.
  • Zóanagyvarázsló
    Talán addigra lesz neted is hozzá ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Az alatt a 10 év alatt számos szuper játékot fogok végigjátszani - miközben a StarCraft II marad olyan, amilyen.
  • Totti5
    Vársz még rá 10 évet?:)))
  • Atkamon
    Hát, pedig a Cerberus Network azért nem rossz dolog a MAss Effect 2-ben, van egy-két jó ingyenes DLC.
  • Smuge
    Teljesen bontatlan a csomag , fólia is rajta van. De annyira korrektnek és megbízhatónak tartom azért magamat , hogy szólnék róla ha nem így lenne :)
  • Zóanagyvarázsló
    Igen, én vagyok a hülye, valahogy a bontatlan szó elolvasása gondot okoz.
  • IMYke2.0.0.0
    Én úgy tudom - hirdetéseiben olvastam - hogy bontatlan a csomag. Ha így van, akkor bízom benne, hogy a kódok is használatlanok [nem mintha fel tudnék rontani a netre játék közben, otthoni gépről :)]
  • Shep
    Hát próbáld meg hátha sikerül :)
  • Shep
    Jó ok, én meg itt láttam ezt a dolgot először, mert egyáltalán nem követem a játékkal kapcsolatos híreket ugyanis annyira nem vagyok nagy rajongó az első részt is csak az emberekkel vittem végig a többi már nem vonzott.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem emlékszem, hogy korábban írtad-e, ezért kérdezem: a hozzátartozó kulcsokat felhasználtad? (Cerberus Network, DLC-k.)

Nem az üzletedet kívánom rontani, csak Imykét védeném, mert ő szerintem nem tudja, hogy ezek hogyan működnek.
  • IMYke2.0.0.0
    Meg is vennék, hidd el.
  • IMYke2.0.0.0
    Persze, hogy érdekel - privát üzenetben küldheted az üzlet számodra megfelelő részleteit.
  • TBTPumpa
    F.E.A.R. 2 Gyémánt kiadás:
    http://hardverapro.hu/apro/f_e_a_r_2_gyemant_kiadas_2_dvds_3/hsz_1-50.html

Nem tudom miért 3000-ért akarja eladni ez a srác, én idén áprilisban vettem az egyik Tuskóban 1490Ft-ért ugyanezt a Gyémánt kiadást, most akkor én is adjam el 3000-ért?
  • Smuge
    Ne haragudj de nincs kedvem keresgélni :)
    Ha komolyan érdekel, akkor 5900 Ft-ba a tied. Jobbat most nem tudok mondani :D