311803
-
Speciel tudom.
Igen, augusztusban még érvényes egész hónapban... akkor is, ha közben küldik a másik kártyád! -
Reg5 #5683 Nem fos, csak qrva sok bug van benne. Ha többet dolgoztak volna rajta, akkor tényleg maradandó lehetett volna. -
Szerintem hívd fel az ügyfélszolgálatot ők jobban tudják, mint mi (szerintem). -
srácok nem tudjátok, hogyha a kártyám augusztusban jár le, akkor augusztusba még tudom használni, vagy már nem? -
Na lol, tegnap szidtam a magyar postát, erre kiderült, hogy Németországból jött a csomag. :)
Majd délután rakok be képet a játékról. -
True. -
Szerencsére nem neked veszem :) Nekem amúgy nagyon bejön, könnyed pörgős lövölde, pár látványos résszel. Igaz, hogy nem egy világmegváltás és tényleg vannak benne gagyi megvalósítások, de nekem mégis tetszik, hát ez van, nem vagyunk egyformák. -
Advent Rising, szerintem nagyon jó, sok választási lehetőség, pörgős akciók, viszont mivel már nem mai játék ezért a grafika nem az igazi, bár szerintem mikor kijött akkor sem volt az.
Planescape Torment egy klasszikus RPG a legnagyobbak közül
Korea F C. na ezt gyorsan felejtsd el, elvileg egy Commandos klón akart lenni, de meg sem közelíti azt.
Spell Force 2, na ehhez én nem tudok mit hozzáfűzni, nem játszottam vele. -
Blacksite? Ugye rosszul olvasom?
Akkora fosadékot, mint az a játék... atyaég... ha 700 Ft-ot adtál érte, akkor ok, annyit ér pontosan. -
Hát nekem is jó lett volna ilyen, de hát égen földön sehol nincs, ahol meg esetleg mégis ott irreálisan magas az ára, így aztán azért az árért amit kért érte nekem megéri, mert ugyan a boltban meg tudnám venni 2500-ért, de azt meg sokallom érte. -
gyerekek info kéne a következő játékokról, hogy mennyire élvezhető gamek:
Advent Rising
Planescape Torment
Korea Forgotten Conflict
SpellForce 2
nem mai gamek, de érdemes értük pénzt kiadni?? -
Jah most nézem Topselleres, akkor ok. :) -
Érdekes az a Blacksite kiadás amit a gyerek elakar adni, ahogy nézem nincs hozzá papírtok. Lehet vmi újrakiadás.
Az első kiadás ilyen volt:
-
Az durva :) Kollégától a másik topicban megrendeltem a Blacksite-ot (régóta tervben van). Remélem a héten meg is érkezik! -
576 webshopban 3 ezer a Brütal Legend, PS3-as és X360-as változat egyaránt. Szerintem kár kihagyni, ha még nincs meg. :) -
én speciel nyolc éve várom a nyelvvizsga értesítőmet :D -
Eddig nekem is megjött max két nap alatt, sőt a legtöbb esetben elsőbbségi nélkül másnapra.
Legközelebb csak elsőbbségivel rendelek. -
A posta amúgy érdekesen működik, nekem volt amikor 2 napra rá ott volt valahol a levél, viszont volt amikor 2 hétig vándorolt. -
De igaz sajnos... nekem volt, hogy előbb megjött UK-ből a pakk, mint az ország másik feléből. -
Múlt hét kedden adta fel a srác a Condemned 2-met és még mindig nem jött meg. Kezdjek aggódni?
Országon belül azért nem igaz, hogy 4 munkanap alatt nem bír megjönni a csomag. -
Bad Company 2 12.95-ért elég jó a Mega Mondayben -
3-30 nap -
Zavvi-ról végre megvettem 2 olyan játékot, amit eddig drágáltam... ráadásnak a Mega Monday keretében még egyet.
337.5 Ft-al váltotta a CiB a Fontot... gondoltam hátha valakinek hasznára válik az info, mert én többre számítottam ma. -
4-5 munkanap. -
Smuge: Átutaltam az összeget - remélem, minden gond nélkül meg is érkezik majd a számládra.
-
akkor legjobb esetben penteken mar jatszhatunk. -
Nekem 5 nap. -
Másfél hét volt nekem. -
Sziasztok!
Zavvi.com ról kinek mennyi idő alatt jött meg a rendelt játéka?
Nagyátlagban érdekelne(starcraft 2t rendeltem ma onnan , de már az elpostázva üzenet is megjött ma) -
De. Majd módosítom a bannert.
-
NHLFAN #5654 a negyedik nagy angol cégtől a hmv.com-tól valaki rendelt már?ott 2.50-et ír a szállításra. -
g2play-t nem akarjuk felrakni a listába? :] -
NHLFAN #5652 nyomja valaki a MOH bétát?sokkal inkább adja az igazi háborús hangulatot mint a COD 6.Tiszta mintha Black Hawk Down,Generation Kill,Green Zone filmekben ábrázolt hangulat.nálam tuti vétel:) -
NHLFAN #5651 aki nem ismerné annak ajánlom figyelmébe:
http://www.wecollectgames.com/page/2?lang=hu -
NHLFAN #5650 én meg azon gondolkodom,hogy előrendelem az új Medal of Honort.a game-n van a limiteden kívül egy Tier 1 verzió is+multi tartalmakkal. -
Indigo #5649 Kicsit konkrétabban? Mi jót láttál és mennyiért? Hadd fájjon a kis szívünk! :D -
Indigo #5648 Én alapvetően jó kritikákat olvastam róla (illetve az előző részekről is), ha szimulátor fan lennék (mármint az autós műfajon kívül), akkor biztosan beruháznék rá
-
csoli31 #5647 Akkor egyből el is indulok. Futva lazán odaérek hamar....
....innen Miskolcról!
-
bammeg pont ma voltam pécsett.... de vissza nem emgyek, a fenének van kedve megint 6 órát autókázni XXXD -
Monoton #5645 Ha valakit erdekel a pécsi Tescoban vegkiarusitas van rengetek jatekbol, 700,- 1300,- es 2000,- Ft-os arakon.