311803
  • w77d
    amikor nekem a kezembe nyomták kikerekedett a szemem, hogy hűbammeg, ebbe egy konkrét életnagyságú bigdaddy ruhát suvasztottak bele? XXD
  • ratgab
    Azon én is olyan jókat vigyorgok mindig... Szerintem steam accot még nem sok ember tudott eladni. Ez nekem olyan, mint a WoW account és karakter eladás.
  • IMYke2.0.0.0
    Smuge-től tudom, hogy a ME2CE pontos súlya 531 gramm - a Bioshock 2 CE már ránézésre is 2000+ grammnak tűnik :)
  • w77d
    akkor egyszer emelj meg egy Bioshock 2 CE-t, na annak van igazi súlya XD
  • Indigo
    Köszi!
  • Smuge
    Én is köszi még egyszer, jó helyre került :)
  • IMYke2.0.0.0
    Egyik sem - tudtommal.
    Siklósiaknak: TESCO-ban kapható a Dragon Age: Origins 3.990 Ft-ért. Nem kell postaköltséggel bajlódni.
    Én azért nem vettem meg tegnap, mert a CE-t értékállóbbnak tartom. Meg is veszem majd valamikor, de most a monitor fontosabb.
  • Indigo
    A Magyarországon forgalmazott magyar feliratos Dragon Age és Mass Effect 2 (normál kiadások) tartalmazzák az angol feliratot is vajon?
  • Tinman #5716
    6k valóban baráti ár érte, nekem nagy pozitív csalódás a játék... ráadásul olvastam az Isteni színjátékot, meg eléggé képben vagyok vallás terén :-)
    Nem minden nap esik meg játékban, hogy eldöntheted, hogy Poncius Pilátust feloldozod-e vagy megbünteted ;-)
  • IMYke2.0.0.0
    OFF:
    A 27"-es Samsung még ezen a héten az iponnál marad, mert megnéztem, milyen határidővel kerül kiszállításra, és pont hétvégére esne [amikor ugye nincs szállítás], ergo: megőrülnék míg eljönne a következő hét.
    Helyette, majd hétfőn megrendelem, és csütörtök-péntekig csak megjön a monitor... :)
  • IMYke2.0.0.0
    Rengeteget költötök srácok, rengeteget...
  • balee4
    Jövő héten jön a Death Edition, postával 6k lesz, nem pénz érte. :)
  • Tinman #5712
    Sajnos nem olyan paráztatós, mint az első rész volt, de azért megjárja... jó szórakozást hozzá!

Most éppen a Dante's Inferno-t tolom, nekem iszonyatosan bejön a játék... ajánlom szíves figyelmedbe.
  • IMYke2.0.0.0
    Smuge: A Mass Effect 2 Collector's Edition épségben megérkezett! Nagyon szépen köszönöm!
    Van ám súlya, rendesen! :)
  • Apus
    szerintem nem olyan beszaratós, de van olyan jó, mint az első volt.
  • w77d
    nem, mivel megvan :D
  • balee4
    Condemned 2 - Bloodshot

Na végre ez is megjött, 1 hét kellett hozzá, már a magyar postát szidtam, végül kiderült, hogy némethonból jött. 3000 Ft volt, a postát a srác fizette. (borítékon 5,45 euró szerepelt postaköltségként, szal rendes volt, hogy állta)
    Kíváncsi vagyok mennyire beszaratós az első részhez képest, remélem legalább olyan jó.

• Smuge
    Nem érdekel egy könyvtámaszos Angyalok és démonok díszdoboz? :)
  • w77d
    persze hogy gyűjtöm, több ezer eredeti filmem van, köztük jónéhány limited meg stb.. :)
  • bcrics
    Hello,nemtudom hogy a filmeket is gyüjtitek e?de most vettem meg az obudai osanban a karib tenger kalozai 3. részét 2 dvd kiadás dombornyomott változat 1299ftér,ha vkit érdekel:)
  • NHLFAN
    múltkor valaki kérdezte:

http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/akcio/akcio_call_of_duty_modern_warfare_2_pc_uj_176782040.html

én is tőle vettem,ennyiért,megbízható ember.Galaxisba és mindenhol még mindig 10k....
  • Tinman #5703
    Nekem egy laza 100-as abba is belefolyt... minden kis apró küldit megcsináltam. Már jöhetne a folytatás :-/
  • w77d
    óó most éppen Witcherezek, egyszerűen fenomenális... napok óta a gép elé köt...
  • Shep
    Mondjuk én igazából mindenevő vagyok, bármivel el tudok játszani, de azért az akció a fő irányvonal nálam, egyedül a menedzser és szimulátorok azok amiket nem bírok, mondjuk az Apache Longbow-val azért elszórakoztam anno ja és persze a netes RPG-k ilyen WoW és társai.
  • Tinman #5700
    Így van, más az ízlésünk, te lövöldözőseket csíped inkább, én meg az RPG-jellegűeket. Sajnos a Wizardry, Witcher CSODÁK elég ritkák a mai világban :-/
  • Tinman #5699
    0:00-0:30-tól szoktam 6:50-ig aludni :-) Így hétközben is van simán 2 órám játszani, meló és párom mellett.
  • Atkamon
    Heh, és mikor alszol??:D
  • Shep
    Értem, köszönöm a válaszodat. 890-ért mondjuk tényleg megéri annak aki szereti az ilyesmit, én annak idején kipróbáltam, de elég hamar meguntam, nem az én világom az ilyen mászkálósdi. Egy végig Wizardry 7-ezett nyár után már nem nagyon fognak meg az ilyen játékok utolsó amit végig vittem a Witcher volt.
  • Carlos
    Tóslájtban csalódtam picit. Jópofa, de valahogy könnyen unható.
  • Tinman #5695
    Hát öööö... :-D
    Amúgy ő a kalandjátékokat kedveli inkább, szóval, ha veszek egy Syberia-at, akkor ez neki is szól.

Bármilyen hihetetlen, a válaszom: Igen.
    Végig is viszem őket... GTA3-at már végigtoltam warezba, de 1x még biztos letolom.
    Amúgy az elmúlt 8 hónapban 21 db játékot vittem végig, köztük volt a 114 órás Lost Odyssey, vagy a 36 órás Saints Row I., szóval nem 2 órás flashjátékokról van szó. Nem, nem vagyok munkanélküli, min. napi 9 órát kell dolgoznom a cégnél...
    És igen, gyűjtő is vagyok valamilyen szinten, de kispályás.

- Legend- Hand of God, nagyon érdekel, főleg magyar felirattal 890 Ft-ért :-D
    - Torchlight pedig alap. Minden Diablo rajongónak ott a helye a polcon.
  • Shep
    Löksz neki is valamit? Így lehet takarózni ,hogy hát de neked is vettem ... :) Amúgy végig is viszed ezt a sok mindent amit megveszel, vagy nálad ez olyan, mint másnál a bélyeg gyűjtés?
  • Carlos
    hááát... mondjuk csak egy terran kampány miatt 20K...nemtom. Én valahogy nem gerjedek a multi csatákra a script kiddie-k és a HC Kóreaiak ellen. :D
  • Tinman #5692
    Zavvi-tól preorderben 19.5k körül jött ki... szóval nem is annyira hiú ábránd ám.
  • Carlos
    annyiért engem is érdekelne. :D
  • Tinman #5690
    Galaxistól jött:

Nyugi, Hospital Tycoon páromnak lesz és csak 490 Ft volt a vastagtokos, füzetkés CD Project verza:

Szó szerint utolsó darab volt! Ennyit megért :-)

• IMYke2.0.0.0
    Rendben.
  • IMYke2.0.0.0
    Így is lehet :)
    Én így gondolok rá:

StarCraft II/1. rész
    StarCraft II/2. rész
    StarCraft II/3. rész
  • Tinman #5687
    Légyszi szóljatok, ha van/lesz BONTATLAN CE 15-16k körül...
  • Carlos
    SC2 3/1
  • IMYke2.0.0.0
    Már adják is el (tovább) a StarCraft 2 simát... gyors volt.

Szerk.: StarCraft II/1-et.