311803
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vagyok hardcore gyűjtő...

• arty
    konkrétan hány CE-d van, ami most többet ér, mint amikor kiadták? ;)

igen, van 1-2 ritka kiadás, ami esetleg sok sok év mulva többet érhet, mint megjelenéskor, de kétlem, hogy a "kommersz" CE-k ára el is viszi azt a hasznot bőven...

szvsz ezekre nem lehet/szabad befektetésként gondolni.
  • Carlos
    Pontosan!
  • IMYke2.0.0.0
    ...és a különlegesség érzéséért, és azért, hogy ennek az értéke Ft-ban, később Euróban bizony egészen más lesz [vélhetően magasabb], mint ma.
  • Carlos
    "miért adnának ki+ 3000 Ft-ot 1 pakli kártyáért, pár darab zsetonért, meg egy novelláért..." ... meg az Art book-ért és a hogyan készült DVD-ért és a platinum 38-as zsetonért...
  • Carlos
  • Tinman #5798
    Teljesen jogos amit mondasz.

Itt határokról van szó.

Egy alap játék, extrák nélkül, ha nem valami ócska budget cím, akkor 10k körül startol. A pár extrával megfűszerezett, igényes és szép csomagolást kapó CE verzióért teljesen reális elkérni +3.000 Ft-ot.

Alapjátékért, ráadásul egy olyan alapjátékért ami DARABOKRA van szedve, elkérni 0-day 13 ezret abs. nem reális ár. +10.000 ezret elkérni ezen játék gyűjtői verziójáért, meg egyenesen bicskanyitogató, mert mi van abban a CE-ben? Az egyedüli különlegesség a 2 GB-os pendrive, ami tartalmazza azt a játékot, amit már mindenki 15x letolt.

Teccikérteni?
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenhol ugyanazt lehet megvenni - széles e világon.
  • ratgab
    Hát most valaki jól elgondolkodtatott Fallout new vegas CE ügyben...

Azt írták máshol, hogy miért adnának ki+ 3000 Ft-ot 1 pakli kártyáért, pár darab zsetonért, meg egy novelláért.

Egyébként erről jutott eszembe szerintetek az itthoni fallout new vegas melyik CE lesz (gamestopnál, amazonnál meg még más forgalmazóknál más plussz tárgyat adnak a játékhoz), szóval milyen plussz tárgyat kap Magyarországon, aki FNW CE-t vesz?
  • Atkamon
    Áj láv Vatera! 1775 Forintocska volt..

Igaz használt, de teljesen jó állapotban van:) Még sosem játszottam vele, kíváncsi leszek... :D
  • Tinman #5794
    Jön még a karódra varjú ;-)
  • darkling
    2 font kedvezmény, ha még nem vásároltál a zavvi-n és regisztrálsz az eurogamer-en:
    Link
  • grebber
    Metro 2033-at áraznák már le 2.500-3500ft környékére.
  • balee4
    Na úgy néz ki jövő hétre összejön a Starcraft 2 alap de angol papírtokos kiadása, 13000 lesz. Kár volt nekem belenéznem a trialba, hihetetlen durván jó. :)
  • davidka003
    Akkora f*sz azért nem vagyok, hogy képet rakjak. :D
    Bármennyire is szemét lesz ha 1 hónap múlva dob én akkor sem fogok lealacsonyodni a szintjére azzal, hogy a netre képet rakok róla.
    Viszont az érdekes, hogy ránézésre meg úgy beszélgetés alapján nem tűnik ribancnak de ez a 2 hónapos dolog meglepett. Viszont úgy vagyok vele, hogy saját kárán tanul az ember. Én mondjuk szívesen terveznék komoly kapcsolatot de sok lánnyal egyszerűen nem lehet.
  • bcrics
    Amuygmeg:)
  • bcrics
    Képt a lyányról:)csak hoyg tuggyuk mit veszítesz majd 1 honap mulva ,,addig meg bű nyálall azt csokolom,
  • arty
    ha 1 hónappal korábban irsz
    - még időben szóltál volna
    - játékra is telt volna a csaj mellett :D
  • w77d
    ember élvezd ki azt az egy hónapot akkor XXXD amúgy ha nekem ezt mondaná a csajom, hogy 2 havonta váltogat, abban a pillanatban adnám kezébe a cuccait oszt ne is lássalak...
  • Tinman #5785
    Tapasztalatból mondom, hogy "hold yer horsez" vagyis tartsd vissza gyeplőt, ha elkapatod a csajt túlságosan, annak csak 1 vége lehet...
  • davidka003
    De végül is nem zavar amennyit ráköltöttem, mert nyújt bizonyos szolgáltatásokat.
    1 hónapja járunk de múlt héten bejelentette, hogy ő 2 hónap alatt megunja a pasikat. Az fasza
  • w77d
    én mostanság lejjebb vettem a kurvázásból mert kezdtek kizsákmányolni a nők XXXD
  • davidka003
    Tinman megmondja a frankót:

""amúgy ott a librarynak nevezett digitális "polc" ott nézegetheted."

Így van, nőkre sincs szükség... elég a 3.14-na.hu." :D :D

Erről jut eszembe, hogy most 1 hónap alatt a nyáron annyi pénzt elszórtam a barátnőmre, hogy már nem hogy eredeti játékra de már másra sincs pénzem de végül is nyár van, szórakozás időszaka. :D
  • Tinman #5781
    Lassan 3 hete nem válaszolnak...
  • Csokis
    Mass Effect 2 HU (Collector's Edition) - 4390HUF!
  • mooo
    A jatekok fele online talal gazdara
  • Tinman #5778
    NFS 2 SE előtt le a nagy kalappal!
  • Dj Tommy
    Grat a NFS2 SE-hoz
  • bcrics
    " nézegessük egymásét."

ő

XDD
  • KRi2
    Legújabbak zsákmány:

Valamint elindítottam a régebbi nagydobozos PC-s játékoknak egy oldalt. Akit érdekelnek ezkek a ritkaságok, netán van neki is belőle, az csatlakozzon, töltse fel, nézegessük egymásét.
    bigbox.blogja.net
  • bcrics
    Zorall,nem rossz stuff.
  • Shep
    Ezeket még ő csinálta, azóta meg nem változott :)
  • bcrics
    képt
  • Shep
    Na megjött a "kollégától" a Balcksite és ahhoz képest, hogy Top Seller kiadás egész jó, kézikönyv, igényes dupla férőhelyes tok 1500-ért mindennel együtt nekem megérte.
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, zenei CD-t nem említenek...

PC hír:

PS3 hír:

• ratgab
    Tényleg Imy Fallout New Vegas Ce-hez lesz szerinted zenei cd? Mert nagyon szívesen venném, ha lenne!
  • Reg5
    Igen, van.
  • bcrics
    Ebben a Classicos verzióban van plusz zenei cd?
  • IMYke2.0.0.0
    Az lesz.
  • ratgab
    Na starcraft 2 topikban megindult a te anyukád a nagyobb sarki téma:

Sokan MÁR végigjátszották a játékot (Az isten szerelmére tegnap jelent meg!!!!!) (bammeg, hogy bizonyos embereknek mennyi kibb....aszott ideje van) és elkezdték lehúzni, hogy rövid és sz....ar. Erre a másik fele meg, hogy nemúgy van ám.

Most éppen már a bioware és blizzard játékait hasonlítják össze.

Tiszta barátok közt, ha most otthon lennék elő venném a popcorn-t és a sört... XD és úgy olvasnám tovább ...XD Minek ide tévé... van starcraft 2 topik!!! XD