311803
-
NHLFAN #5885 egy jó játékot sem tartalmaz.....
legalábbis nálam üresnek látszik:) -
Bamba én, rossz a link:
-
Hehe, múltkoriban vettem egy ilyet:
Miután megszabadítottam az összes fóliától, ragacstól (alsó-felső szürke cucc csak matrica), lett belőle egy szemet gyönyörködtető magyar szöveg mentes termék. Úgy örültem mint majom a farkának ;)
(egyébként szerintem röhejes ár a 663 Ft érte)
Reg5: magyar nyelvben nem túl sűrűn használt szó, de a hírek szerint magyar szó. ;) -
Reg5 #5882 De leszarom akkor is jó vétel volt xD -
ratgab #5881 Gyorsan szétnéztem, hogy mi kéne, ha vóna:
Na összeállítottam egy kívánságlistát :-D
Szerintetek milyen pakk?? -
Reg5 #5880 Remek. Hónapok óta nézem, mikor megy lejjeb az ára erre... De ugyan ez volt a Colin 2005-tel is; megvettem 2200-ért erre 3 nappal utána 990-ért árulták
-
NHLFAN #5879 meg is rendeltem:)ennyiért már nem hagyom ott -
NHLFAN #5878 én is gondolkodtam rajta,most árazták le 1990-re... -
Reg5 #5877 3590Ft volt. Régóta fájt rá a fogam, talán ennem örülök a legjobban. -
ratgab #5876 Basszus! Ez is 2000 lesz Aug. 1-től a Galaxisban, asszem ideje bevásárolni!!!
-
ratgab #5875 saboteur-t mennyiért újítottad? -
ratgab #5874 Én most még mindig tesztelgetem (7 pályát végigvittem: láva emelkedős pálya vicces volt) a W. verzióval a starcraft 2-t és hát hangulatilag nagyon ott van a játék szerintem -
Reg5 #5873 "Olcsult"... Ez milyen szó?
Amúgy god damnit, júliusban 22k ment játékra, többet mostanában nem szeretnék költeni :S
Amúgy a héten:
Heroes of Might and Magic 5
Brothers in Arms 3: Hell's Highway
The Saboteur
CDG-ből kicsivel több mint 10 ezer Ft. -
ratgab #5872 Magyar felirat levehető róla szerintetek? -
Nembaj, mert Zerg a király. :) -
Tudjátok, mi a véleményem... de ha tényleg 30 óra a single, akkor már nem olyan keserű a méz.
2012-ben még a maják szerint is világvége lesz... 'szameg sosem fogok protoss kampányt tolni :-/ -
ratgab #5869 5868-sa hsz-t neked szántam! -
ratgab #5868 Aztabetyár!!!! Ez már nem gyerekjáték! Milyen olcsó lett!
Ebből is látszik, hogy valami készülődik (én egy az eddigi dlc-kből álló pakkra gondolok dvd-n (kb. mint fallout 3-nál az első 2 dlc egyben, csak itt pl. 4 dlc egyben)kiadva)
Kiadnak 1 adagot dvd-n a dlc-kből, majd a második turnust is és majd hagynak olyan dlc-ket, amiket majd csak a Goty-hoz adnak ki! -
akkor nem szóltam! (bár, ha ez a kieg. ár majd 8-9 ezrest jelent, akkor mégis) -
ratgab #5866 Én úgy hallottam, hogy csak olyan ára lesz, mint egy kiegészítőnek, nem teljes játék ára... -
Galaxisban olcsult a Mass Effect 2 és a Dragon Age ... most 1990 Ft -ért vesztegetik. Komolyan gondolkozom azon, hogy érdemes -e várni egy Dragon Age GTY editionre. Szerencsére van még egy kattantságom, ami visszatart a normál DA vásárlástól: a magyar alcím (ne tessék szidni emiatt, egyszerűen bántja a szemem). -
12-13 ezer forintos DLC?? :D -
csoli31 #5863 De ő nem a szavazás miatt tette be. Direkt kiemelte azt a részt a szövegben ami miatt betette. Az az, hogy több mint egy évet kel várni a játék úgymond második epizódjára (Más néven DLC-re). -
Mielőtt jön Zó és csúnyán kioszt én megteszem kedvesen.
Összesen 20, HÚSZ válaszadó. Semmit nem jelent. Nem reprezentatív. -
Kommentár nélkül:
-
most nézem, hogy galaxisban Tropico 3 egy ezres sincs... köv héten úgyis hazaugrok pestre, amjd akkor beukrok hozzájuk, mert itt Veszprém környékén a boltban még 8990 ugyanaz a kiadás... -
Mentségükre [külhon + airmail] legyen mondva, hogy kis millióan tették ugyanazt, mint Te... tőlük rendeltek :) -
Fenébe már. Zavvitól vasárnap rendeltem meg a starcraft2t, a levelük szerint még aznap(!) el is postázták de még most sem jött még...Azért péntekben reménykedtem... -
25ezerért egy nem nagy szám CE-t??? köcc nem... -
-
Engedd meg, hogy kijavítsalak: StarCraft II/1 CE... 
A végén, a rajongók 3 db StarCraft II CE-vel rendelkezhetnek.
-
Szerintem, nem is fogsz. Egy ideig biztosan nem. 
-
fura, hogy még nem láttam itt Starcraft 2 CE-t. :) -
Zéró reakció részükről. Komolytalan. -
überkonzolnál láttam pc-re is de azt írja nem rendelhető szóval lehet el is fogyott. -
ratgab #5850 Supergamerről nincs valami híred? Még mindig nem válaszoltak semmit? Se csomag se semmi? Érdekelne ez a cég, de ha nem megbízhatóak, akkor nem rendelek tőlük! -
NHLFAN #5849 semmi sincs kőbe vésve:én csak azt látom,hogy a PS-s speciel lekerült a kínálatukból,és hogy külföldön sem írnak PC-s fémdobozosról.3 hét és meglátjuk:) -
de nee...még annyit se írtak, hogy "bocs skacok de mégse nem" Most akkor honnan tudnék :fémdobozos,zene cd-s,dlc,artbookos,tréképes kiadást szerezni ? -
ratgab #5847 Fahrenheit-et honnan vetted?? Sehol sem találok, pedig beruháznék 1-re! -
Ilyen keményen dolgoztok, vagy StarCraft 2/1-eztek?