311803
  • NHLFAN
    egy jó játékot sem tartalmaz.....
    legalábbis nálam üresnek látszik:)
  • ZsZso
    Bamba én, rossz a link:
  • ZsZso
    Hehe, múltkoriban vettem egy ilyet:

Miután megszabadítottam az összes fóliától, ragacstól (alsó-felső szürke cucc csak matrica), lett belőle egy szemet gyönyörködtető magyar szöveg mentes termék. Úgy örültem mint majom a farkának ;)
    (egyébként szerintem röhejes ár a 663 Ft érte)

Reg5: magyar nyelvben nem túl sűrűn használt szó, de a hírek szerint magyar szó. ;)
  • Reg5
    De leszarom akkor is jó vétel volt xD
  • ratgab
    Gyorsan szétnéztem, hogy mi kéne, ha vóna:

Na összeállítottam egy kívánságlistát :-D

Szerintetek milyen pakk??
  • Reg5
    Remek. Hónapok óta nézem, mikor megy lejjeb az ára erre... De ugyan ez volt a Colin 2005-tel is; megvettem 2200-ért erre 3 nappal utána 990-ért árulták
  • NHLFAN
    meg is rendeltem:)ennyiért már nem hagyom ott
  • NHLFAN
    én is gondolkodtam rajta,most árazták le 1990-re...
  • Reg5
    3590Ft volt. Régóta fájt rá a fogam, talán ennem örülök a legjobban.
  • ratgab
    Basszus! Ez is 2000 lesz Aug. 1-től a Galaxisban, asszem ideje bevásárolni!!!
  • ratgab
    saboteur-t mennyiért újítottad?
  • ratgab
    Én most még mindig tesztelgetem (7 pályát végigvittem: láva emelkedős pálya vicces volt) a W. verzióval a starcraft 2-t és hát hangulatilag nagyon ott van a játék szerintem
  • Reg5
    "Olcsult"... Ez milyen szó?
    Amúgy god damnit, júliusban 22k ment játékra, többet mostanában nem szeretnék költeni :S

Amúgy a héten:

Heroes of Might and Magic 5
    Brothers in Arms 3: Hell's Highway
    The Saboteur

CDG-ből kicsivel több mint 10 ezer Ft.
  • ratgab
    Magyar felirat levehető róla szerintetek?
  • Carlos
    Nembaj, mert Zerg a király. :)
  • Tinman #5870
    Tudjátok, mi a véleményem... de ha tényleg 30 óra a single, akkor már nem olyan keserű a méz.

2012-ben még a maják szerint is világvége lesz... 'szameg sosem fogok protoss kampányt tolni :-/
  • ratgab
    5868-sa hsz-t neked szántam!
  • ratgab
    Aztabetyár!!!! Ez már nem gyerekjáték! Milyen olcsó lett!

Ebből is látszik, hogy valami készülődik (én egy az eddigi dlc-kből álló pakkra gondolok dvd-n (kb. mint fallout 3-nál az első 2 dlc egyben, csak itt pl. 4 dlc egyben)kiadva)

Kiadnak 1 adagot dvd-n a dlc-kből, majd a második turnust is és majd hagynak olyan dlc-ket, amiket majd csak a Goty-hoz adnak ki!
  • arty
    akkor nem szóltam! (bár, ha ez a kieg. ár majd 8-9 ezrest jelent, akkor mégis)
  • ratgab
    Én úgy hallottam, hogy csak olyan ára lesz, mint egy kiegészítőnek, nem teljes játék ára...
  • ZsZso
    Galaxisban olcsult a Mass Effect 2 és a Dragon Age ... most 1990 Ft -ért vesztegetik. Komolyan gondolkozom azon, hogy érdemes -e várni egy Dragon Age GTY editionre. Szerencsére van még egy kattantságom, ami visszatart a normál DA vásárlástól: a magyar alcím (ne tessék szidni emiatt, egyszerűen bántja a szemem).
  • arty
    12-13 ezer forintos DLC?? :D
  • csoli31
    De ő nem a szavazás miatt tette be. Direkt kiemelte azt a részt a szövegben ami miatt betette. Az az, hogy több mint egy évet kel várni a játék úgymond második epizódjára (Más néven DLC-re).
  • Tinman #5862
    Mielőtt jön Zó és csúnyán kioszt én megteszem kedvesen.

Összesen 20, HÚSZ válaszadó. Semmit nem jelent. Nem reprezentatív.
  • IMYke2.0.0.0
    Kommentár nélkül:

• w77d
    most nézem, hogy galaxisban Tropico 3 egy ezres sincs... köv héten úgyis hazaugrok pestre, amjd akkor beukrok hozzájuk, mert itt Veszprém környékén a boltban még 8990 ugyanaz a kiadás...
  • IMYke2.0.0.0
    Mentségükre [külhon + airmail] legyen mondva, hogy kis millióan tették ugyanazt, mint Te... tőlük rendeltek :)
  • Sheltem
    Fenébe már. Zavvitól vasárnap rendeltem meg a starcraft2t, a levelük szerint még aznap(!) el is postázták de még most sem jött még...Azért péntekben reménykedtem...
  • w77d
    25ezerért egy nem nagy szám CE-t??? köcc nem...
  • Carlos
  • IMYke2.0.0.0
    Engedd meg, hogy kijavítsalak: StarCraft II/1 CE...
    A végén, a rajongók 3 db StarCraft II CE-vel rendelkezhetnek.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, nem is fogsz. Egy ideig biztosan nem.
  • Carlos
    fura, hogy még nem láttam itt Starcraft 2 CE-t. :)
  • Tinman #5852
    Zéró reakció részükről. Komolytalan.
  • Bence94
    überkonzolnál láttam pc-re is de azt írja nem rendelhető szóval lehet el is fogyott.
  • ratgab
    Supergamerről nincs valami híred? Még mindig nem válaszoltak semmit? Se csomag se semmi? Érdekelne ez a cég, de ha nem megbízhatóak, akkor nem rendelek tőlük!
  • NHLFAN
    semmi sincs kőbe vésve:én csak azt látom,hogy a PS-s speciel lekerült a kínálatukból,és hogy külföldön sem írnak PC-s fémdobozosról.3 hét és meglátjuk:)
  • Bence94
    de nee...még annyit se írtak, hogy "bocs skacok de mégse nem" Most akkor honnan tudnék :fémdobozos,zene cd-s,dlc,artbookos,tréképes kiadást szerezni ?
  • ratgab
    Fahrenheit-et honnan vetted?? Sehol sem találok, pedig beruháznék 1-re!
  • IMYke2.0.0.0
    Ilyen keményen dolgoztok, vagy StarCraft 2/1-eztek?