311803
  • balee4
    Először én is majdnem előrendeltem a special-t, de ahhoz nem jár fémdoboz és art book, szal a Collector's Edition lesz, igaz PS3-ra, 16500 lesz a platinumshop-ban.
  • NHLFAN
    én továbbra sem láttam külföldi oldalakon pc-s fémdobozos kiadást!
    lesz sima,special és collector.ebből csak az első kettő lesz pc-re.
  • balee4
    Saboteur nekem is kéne, lehet még a jövő héten rendelek is egyet. Nem elég hogy jön az SC2 és a Dante's Inferno. :D
  • Reg5
    Egyébként extra nincs benne. Csak magyar nyelvű kézikönyv és a játék (ez nem magyar).
  • davidka003
    Ő Xbox 360-on tolta és azt mondta, hogy bűn rossz. Nem tudom, hogy mennyiben más mint a PC-s.
  • Reg5
    Saboteur mint rossz? Itt valami nem stimmel. Mondjuk én meg a GTA-ért nem adnék 1Ft-ot se.
  • davidka003
    "Apropó mit adtak a saboteur-höz? mit tartalmazott a csomag?"

W verzió. :)
    Tesztelem vásárlás előtt. Pedig még mondta is haver, hogy le se töltsem annyira rossz. A mostani 2k-s árát nagyon megéri.
    Nekem is jobban bejön, mint a GTA4.
  • ratgab
    Szerintem is baromi jó a saboteur, nekem jobban tetszik, mint a gta 4.
    És ezért is lesz a saboteur a polcomon, a gta 4 meg nem!

Apropó mit adtak a saboteur-höz? mit tartalmazott a csomag?

Esetleg tudnál róla képet dobni?
  • ratgab
    Igen,csak a supergamerről azóta kiderült, hogy komolytalan...
  • robotnyk
    nem kimondottan játék, de ma vettem bioware pontokat, el is költöttem mindet mass effect 2 dlckre :p
  • Bence94
    Most néztem hol lehetne pc-re mafia 2 gyűjtőit venni és a platinumshopnál elvileg lehet!
  • Sheltem
    Én azt várom, hogy a dragon age kiegészítője legyen ennyi vagy legalábbis 3k körül. Az nagyon nem ér meg 7000et, de mindenképpen kell(márcsak azért is mert az alapjátékból a collector van meg).
  • Zóanagyvarázsló
    Dragon Age: Bloodlines nem létezik, az Origins lett Vérvonalaknak honosítva, és most azt "fordította vissza" egy fórumtárs. Ez okozta a zavart, VtM: Bloodlines valóban nincs a CDG-nél.
  • Dj Tommy
    Nekem olyan kérdésem lenne, hogy mi a különbség a Sima és az EA Classics kiadások között?
    (a borító azt tudom, hogy különbség)
  • Tinman #5911
    Ne fárasszatok már

CD Galaxis akcióról írt Xido. 1990-ért a Dragon Age: Bloodlines van. SZÓ NINCS Vampire TM Bloodlines-ról!

NEM! Nem kapható a galaxisnál VMT: Bloodlines, csak Dragon Age Bloodlines!
  • bcrics
    Vampire: The Masquerade - Bloodlines lesz az:)
    Jóféle game, a source engineel ráadásul,
  • Tinman #5909
    Nem. Dragon Age: Bloodlines.
  • Tinman #5908
    Dragon Age...
  • wedge31
    VTM Bloodlines 1990 HUF-ért ? nekem az megérné a háromszorosát is mert nekem az ujság mellékletes van meg ami valljuk be elég gagyi...
  • balee4
    Dragon Age Origins, nem? :D
  • davidka003
    Saboteur-t nem rég kezdtem el de nagyon király. Nem is csinálom a küldetéseket csak robbantgatok. Pedig azt hittem, hogy milyen rossz lesz, mert mindenki lehúzta de nem.
  • xido
    Óje!..Cdgalaxis EA-akciózás..már megérte lassúba kapcsolnom költekezés terén és nem rögtön vásárolni...Be is raktam keddi szállításra Mass effect 2,Dragon age:Bloodlines,Saboteur 1990,-/db áron:))
  • IMYke2.0.0.0
  • Smuge
    Ma futott be ocsóé :)

• Hellsing47
    hardverapróról, 1 volt a srácnak, de nemrég azt hiszem pont te linkelted a supergamer-t hogy ott még kapni :)
  • ratgab
    Hát akkor az úgy mégsem az igazi..., akkor Mass effect 2-t kihagyom, de ha azt mondod, hogy a dragon age-el is ugyanez a gebasz, akkor az sem az igazi úgy. Hát akkor akármilyen olcsó is most mindkettő program (sajnos olyan vagyok, hogy a plussz tartalomról egyszerűen képtelen vagyok lemondani) inkább várok tovább valami dobozos dlc pakkra vagy egy év játéka kiadásra.
  • Atkamon
    Szerintem nem lesz mód megvásárolni. Magyar nyelvű játékra biztos nem lehet rátenni az angol DLC-t. Nem értek hozzá, de ez a közép európai verzió más valamiben, mint az angol...
  • ratgab
    Jah. Igen ez egy komoly érv, de csak annyiban okoz ez gondot, hogy akkor az a dlc angol nyelvű lesz nem? Vagy nem is lesz mód megvásárolni?
  • Atkamon
    Aha. Bár épp most jelentették be, hogy a következő DLC nem jön ehhez a közép európai verzióhoz:) Mert kompatibilitási problémák bla bla, nem éri meg nekik. Ha most venném a játékot, akkor lehet, hogy inkább külföldi verziót vennék, ahhoz biztosan jön az összes DLC...
  • ratgab
    Dlc-ket hogy oldod meg hozzá? Bioware pontokkal veszed?
  • Atkamon
    Letöltesz hozzá egy 15 megás fájl-t, és minden angol lesz. Most vittem végig angolul, pedig nekem is a közép európai verzió van meg:)
  • ZsZso
    Köszi csoli31, nem láttam.

Ijjjj, az szopóka ;(.
  • ratgab
    Ez a 3 db mondat így egyben! Amúgy milyen ez a változat, jó minőségű, van valakinek ilyenje. Ugyanez a kérdés a Dragon Age-re is vonatkozik!

"Közép-európai változat: A játék angol nyelvű telepítést nem ajánl fel. A játék sajnos teljes angol változatot nem tartalmaz.

A tényleges játékmenet választási lehetőségei csak magyarul felirattal vannak, azokat angolul el sem mondják. Magyarul nem beszélők számára a játék nem játszható.

Please note: you cannot play this game without Hungarian knowledge."
  • csoli31
    "Közép-európai változat: A játék angol nyelvű telepítést nem ajánl fel. A játék sajnos teljes angol változatot nem tartalmaz."
    Erre gondolt.

Én a FlatOut U.C.-t kemény 1.99€-ért vettem Steamen mikkor akciós volt (2 példányban, az öcsém miatt is).
  • ZsZso
    Konkrétan melyik felirat?
  • ratgab
    ha *nem ba....tam volna el
  • ratgab
    Jóhogy az, mikor a link csak a kosárra mutat, az meg mindenkinél mást tartalmaz

Most nem tudok képet csinálni:

Dragon age origins1990
    Mass effect 2 1990
    The saboteur 1990
    Godfather 2 1990
    és a Flatout Ultimate carnage 990

összesen: 8950 Ft + posta 990Ft

ezek lettek volna a kosárban, ha b...tam volna el.
  • NHLFAN
    ha valaki lát jó áron egy Assassins Creed II. Black Edition verziót az ne tartsa magába!:)Köszi
  • ratgab
    Hát ez azért elkedvetlenít:

Középtájon az angol felirat elszontyolított
  • ratgab
    Képet kérnénk újra, mert nem lett jó.