311803
-
Először én is majdnem előrendeltem a special-t, de ahhoz nem jár fémdoboz és art book, szal a Collector's Edition lesz, igaz PS3-ra, 16500 lesz a platinumshop-ban. -
NHLFAN #5924 én továbbra sem láttam külföldi oldalakon pc-s fémdobozos kiadást!
lesz sima,special és collector.ebből csak az első kettő lesz pc-re. -
Saboteur nekem is kéne, lehet még a jövő héten rendelek is egyet. Nem elég hogy jön az SC2 és a Dante's Inferno. :D -
Reg5 #5922 Egyébként extra nincs benne. Csak magyar nyelvű kézikönyv és a játék (ez nem magyar). -
Ő Xbox 360-on tolta és azt mondta, hogy bűn rossz. Nem tudom, hogy mennyiben más mint a PC-s. -
Reg5 #5920 Saboteur mint rossz?
Itt valami nem stimmel. Mondjuk én meg a GTA-ért nem adnék 1Ft-ot se.
-
"Apropó mit adtak a saboteur-höz? mit tartalmazott a csomag?"
W verzió. :)
Tesztelem vásárlás előtt. Pedig még mondta is haver, hogy le se töltsem annyira rossz. A mostani 2k-s árát nagyon megéri.
Nekem is jobban bejön, mint a GTA4. -
ratgab #5918 Szerintem is baromi jó a saboteur, nekem jobban tetszik, mint a gta 4.
És ezért is lesz a saboteur a polcomon, a gta 4 meg nem!
Apropó mit adtak a saboteur-höz? mit tartalmazott a csomag?
Esetleg tudnál róla képet dobni? -
ratgab #5917 Igen,csak a supergamerről azóta kiderült, hogy komolytalan...
-
nem kimondottan játék, de ma vettem bioware pontokat, el is költöttem mindet mass effect 2 dlckre :p -
Most néztem hol lehetne pc-re mafia 2 gyűjtőit venni és a platinumshopnál elvileg lehet! -
Én azt várom, hogy a dragon age kiegészítője legyen ennyi vagy legalábbis 3k körül. Az nagyon nem ér meg 7000et, de mindenképpen kell(márcsak azért is mert az alapjátékból a collector van meg). -
Zóanagyvarázsló #5913 Dragon Age: Bloodlines nem létezik, az Origins lett Vérvonalaknak honosítva, és most azt "fordította vissza" egy fórumtárs. Ez okozta a zavart, VtM: Bloodlines valóban nincs a CDG-nél. -
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy mi a különbség a Sima és az EA Classics kiadások között?
(a borító azt tudom, hogy különbség) -
Ne fárasszatok már 
CD Galaxis akcióról írt Xido. 1990-ért a Dragon Age: Bloodlines van. SZÓ NINCS Vampire TM Bloodlines-ról!
NEM! Nem kapható a galaxisnál VMT: Bloodlines, csak Dragon Age Bloodlines! -
bcrics #5910 Vampire: The Masquerade - Bloodlines lesz az:)
Jóféle game, a source engineel ráadásul, -
Nem. Dragon Age: Bloodlines. -
Dragon Age... -
VTM Bloodlines 1990 HUF-ért ? nekem az megérné a háromszorosát is mert nekem az ujság mellékletes van meg ami valljuk be elég gagyi... -
Dragon Age Origins, nem? :D -
Saboteur-t nem rég kezdtem el de nagyon király. Nem is csinálom a küldetéseket csak robbantgatok. Pedig azt hittem, hogy milyen rossz lesz, mert mindenki lehúzta de nem. -
xido #5904 Óje!..Cdgalaxis EA-akciózás..már megérte lassúba kapcsolnom költekezés terén és nem rögtön vásárolni...Be is raktam keddi szállításra Mass effect 2,Dragon age:Bloodlines,Saboteur 1990,-/db áron:)) -

-
Ma futott be ocsóé :)
-
Hellsing47 #5901 hardverapróról, 1 volt a srácnak, de nemrég azt hiszem pont te linkelted a supergamer-t hogy ott még kapni :) -
ratgab #5900 Hát akkor az úgy mégsem az igazi...
, akkor Mass effect 2-t kihagyom, de ha azt mondod, hogy a dragon age-el is ugyanez a gebasz, akkor az sem az igazi úgy. Hát akkor akármilyen olcsó is most mindkettő program (sajnos olyan vagyok, hogy a plussz tartalomról egyszerűen képtelen vagyok lemondani) inkább várok tovább valami dobozos dlc pakkra vagy egy év játéka kiadásra.
-
Szerintem nem lesz mód megvásárolni. Magyar nyelvű játékra biztos nem lehet rátenni az angol DLC-t. Nem értek hozzá, de ez a közép európai verzió más valamiben, mint az angol... -
ratgab #5898 Jah. Igen ez egy komoly érv, de csak annyiban okoz ez gondot, hogy akkor az a dlc angol nyelvű lesz nem? Vagy nem is lesz mód megvásárolni? -
Aha. Bár épp most jelentették be, hogy a következő DLC nem jön ehhez a közép európai verzióhoz:) Mert kompatibilitási problémák bla bla, nem éri meg nekik. Ha most venném a játékot, akkor lehet, hogy inkább külföldi verziót vennék, ahhoz biztosan jön az összes DLC... -
ratgab #5896 Dlc-ket hogy oldod meg hozzá? Bioware pontokkal veszed? -
Letöltesz hozzá egy 15 megás fájl-t, és minden angol lesz. Most vittem végig angolul, pedig nekem is a közép európai verzió van meg:) -
Köszi csoli31, nem láttam.
Ijjjj, az szopóka ;(. -
ratgab #5893 Ez a 3 db mondat így egyben! Amúgy milyen ez a változat, jó minőségű, van valakinek ilyenje. Ugyanez a kérdés a Dragon Age-re is vonatkozik!
"Közép-európai változat: A játék angol nyelvű telepítést nem ajánl fel. A játék sajnos teljes angol változatot nem tartalmaz.
A tényleges játékmenet választási lehetőségei csak magyarul felirattal vannak, azokat angolul el sem mondják. Magyarul nem beszélők számára a játék nem játszható.
Please note: you cannot play this game without Hungarian knowledge." -
csoli31 #5892 "Közép-európai változat: A játék angol nyelvű telepítést nem ajánl fel. A játék sajnos teljes angol változatot nem tartalmaz."
Erre gondolt.
Én a FlatOut U.C.-t kemény 1.99€-ért vettem Steamen mikkor akciós volt (2 példányban, az öcsém miatt is). -
Konkrétan melyik felirat? -
ratgab #5890 ha *nem ba....tam volna el -
ratgab #5889 Jóhogy az, mikor a link csak a kosárra mutat, az meg mindenkinél mást tartalmaz 

Most nem tudok képet csinálni:
Dragon age origins1990
Mass effect 2 1990
The saboteur 1990
Godfather 2 1990
és a Flatout Ultimate carnage 990
összesen: 8950 Ft + posta 990Ft
ezek lettek volna a kosárban, ha b...tam volna el. -
NHLFAN #5888 ha valaki lát jó áron egy Assassins Creed II. Black Edition verziót az ne tartsa magába!:)Köszi -
ratgab #5887 Hát ez azért elkedvetlenít:
Középtájon az angol felirat elszontyolított -
ratgab #5886 Képet kérnénk újra, mert nem lett jó.