311803
  • NHLFAN
    sajnos én nem tudok normális méretű képet felrakni,kéne valami éves tagságit váltanom:)
  • w77d
    hát azt éppen nem licitálták akkor XXD
  • bcrics
    http://www.sg.hu/cikkek/76079/megvedtek_kedvenc_helyuket_a_jatekosok
  • IMYke2.0.0.0
    Egy festmény értéke növekedhet... A SC2... hát...
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, szerdán - ha minden igaz - felugrom Pécsre [kórház], és benézek a MM-ba is. Ha ott ugyanennyiért [nagyon csodálkoznék!!!] meglátom, akkor azonnal kosárba kerül mindegyik leárazott Bioware + a The Saboteur is.
  • Carlos
    akkor már inkább SC2/1 CE.
  • w77d
    én 60ezerért vettem egy festményt amikor volt ilyen licit az árvízkárosultakért..
  • balee4
    Még én sem, de kéne, főkeg ha már csak 5-6 darab volt.
  • bcrics
    képet lőjél már,mien a pack.
  • IMYke2.0.0.0
    Én még nem vettem meg...
  • NHLFAN
    na reggel én is megvettem a Saboteurt!:)
    lassan olyan lesz mint az alone in the Dark,azt is mindenki megvette.volt még 5-6 darab a polcon...
  • Papiczky
    Teljesen érthető és korrekt gondolat :) Sajnos itthon az adományokból valóban az lesz ami nem kellene :(
  • Carlos
    Felhivtam azt a 200 vagy 500 vagy akárhányszáz forintos telefonszámot amikor beütött náluk a szar. Ennyit tettem, többet nem akarok.
    Sajna ma magyarországon, nem vagyok képes elhinni, hogy ezek a pénzek tényleg oda is mennek, ahova hiszik az emberek.

Ha nagyon segíteni akarnék, akkor inkább kimennék hozzájuk pár haverral és segítenék eltalicskázni a romokat. De ahhoz sajna lusta vagyok meg informatikus.
  • Papiczky
    Tényleg teljesen magánügy ki mire költi a pénzét, és én azt mondom még mindig pc cuccra költsd mint drogra vagy alkoholra. Egyet értek! Mellesleg szerintem meg ha kicsit belegondolsz maradandót veszel, míg a droggal csak magadat teszed tönkre. De hát ezt ugye azok tudják akik kocsmáznak.

Másik, amiben viszont egyet értek a sráccal azaz, hogy itt elsősorban nem arról van szó, hogy ismered e azt akinek összedőlt a háza vagy sem, vagy, hogy oda adod e a pénzed vagy sem. Ez pusztán szolidaritás kérdése, ha te kerülnél hasonló helyzetbe nem biztos, hogy elvárnád, hogy mások segítsenek, de segítség nélkül meg nem igazán mennél semmire, hiszen ezeknek az embereknek életük munkája lett semmivé percek alatt. Ők nem akarnak rászorulni mások segítségére, és nem is várják el, de be kell látniuk, hogy segítség nélkül nem mennek semmire. Úgy gondolom, hogy civilizált emberként valahol kötelességünk segítenünk bajba jutott embertársainkon, mert mi még mindig jobb helyzetben vagyunk mint ők. Ez nem arról szól, hogy később neked viszonozzák e, hanem arról, hogy van e benned annyi tisztelet az embertársaid iránt, hogy pár fillérrel is de megsegíted őket. A Tescoban lehet kapni azt hiszem 200 forintos adomány kupont. Ez igazán nem pénz, másoknak viszont sokat jelent, rengetegen még ezt a 200 forintot is sajnálják. Ez elgondolkodtató nem igaz?
  • TBTPumpa
    Érdekel valakit innét egy eredeti, bontatlan és fóliás állapotban lévő Battlefield Bad Company 2 PC játék 6000 Ft-ért (plusz postaköltség)?
  • Tinman #5950
    Vesszek meg úgy tudtam, hogy a Legjobb Vétel nem a CD Project égisze alatt fut! És DE! Atyaég! Így tényleg durva!

Viszont tényleg 990-el nyitott a játék, határozottan emlékszem rá...
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem az egész StarCraft 2 kell. Darabokkal nem érem be. Sajnos, ilyen vagyok - nem szeretem, ha átbazingálnak.
  • Carlos
    Pedig megéri megnézni szerintem. És egy picit lehet játszani a protosokkal is. (bázisépítés, szóló küldik, etc).
  • IMYke2.0.0.0
    StarCraft 2-őt még WRZ-re sem méltatom a hype miatt... majd ha elfelejtem, hogy a Blizzard miért tette amit tett, akkor megveszem, sokkal olcsóbban, 3in1.
  • Carlos
    Pöcs vagy az az igazság!
    Azért, mert nem adom oda a fizumat egy x-nek akit nem is ismerek, mert összedőlt a háza? Ez van. Nekem sem fog adni senki semmit, ha a mienket dönti össze egy földrengés pl.

Aztán meg hogy mire költöm a fizumat, az meg magánügy. Inkább veszek játékot, mint elbasszam piára, cigire, drogra, stb.

p.s.: (tök jó a starcraft 2, bár továbbra sem ér 25K-t)
  • Jaka923
    Emlékszem, hogy kb fél évvel ezelött árulták a normál kiadást, utána eltűnt. Amúgy tévedsz, mivel mindkét változatot a CD Projekt adta ki.
  • Tinman #5944
    Nem.
    A normál kiadás, már kezdőben 990 Ft volt. Elkapkodták. Jött a másik kiadás drágábban.
    Most megint van az első kiadásból 990-ért. Vagyis? Másik kiadó.
  • Tinman #5943
    Párom erősen arra a környékre valósi és bizony ő is tisztában van/volt vele, hogy az ott ÁRTÉR. Az, hogy eddig nem öntötte el ennyire őket a Sajó az szerencse. Újjáépítik a házakat mondják... újra az ártéren? Gratulálok.

Egyébként azon a környéken jellemző, hogy a férfiemberek havi fizetéseket, havi segélyeket csesznek el a kocsmában, és cigi is erősen jól fogy arrafelé.

Ráadásul, ha a keresetéből telik játékokra, akkor miért ne tehetné meg?
  • ratgab
    Áááá azt hiszem képtelen leszek 1990-ért otthagyni a saboteurt.

Egyébként 1990-ért sehol nem kapsz bontatlant sabotuert, Dragon Age-t, Mass effect 2-t sem, úgyhogy ez egy nagyon-nagyon jó ajánlat, szinte kihagyhatatlan.
  • TBTPumpa
    Electronic Arts PC játékok féláron, augusztus 1-12-ig a CD Galaxisban!
    Dragon Age, Mass Effect 2 és C&C 4 is csak 1990 Ft!
  • ratgab
    Asszem te nagy gyűjtő lehetsz.

Egyébként kénytelen leszek én is kihasználni ezt az EA akciót galaxisnál:

Havernek meg kell rendelnem a dragon-t (ő külföldön van jelenleg) és hát hamár neki rendelek 1-et 2000-ért, akkor már miért ne rendelnék magamnak is :-D

Szóval 2 x Dragon Age Origins
    1 x Flatout Ultimate Carnage
    1 x Saboteur (de ez még képlékeny)

Mass effect 2-ről végül csak letettem (egyrészt nem akarok most annyi lóvét elverni, másrészt a loot rendszer, a rövid sztori miatt nem vagyok benne biztos, hogy megérné), egyébként is a hétvégén megszabadultam (elkunyerálták) a játék első részét tőlem, így már nem lesz teljes a gyűjtemény...(bánja a fene :-) )
  • wedge31
    PC Guruhoz adták 2007-ben, itthon nem tudom hogy egyáltalán forgalmazták e valaha.

Steamen fenn van a játék de dobozos verziot nem találtam, valszeg azért valahonan lehet rendelni külföldröl.
  • w77d
    neeem, csak ezek hiányoztak a gyűjteményből még+ pár újonnan megjelent játék :) összesen asszem 7-8 játék volt...
  • Jaka923
    A Zeno Clash esetében tök fura a CD Galaxisnál, hogy a normál kiadás, csak 990 Ft, viszont a "budget" változata meg 2240 Ft. Tök logikus, nem? :D
  • Reg5
    Jézus xD Előtte évekig nem vettél 1 darabot se vagy mi? :)
  • balee4
    Nekem eddig 35k volt a rekordom szintén Galaxis, PS3-ra vásároltam be, és csak 6 játék volt. :D
  • FSpofon
    nem para hogy házak dőlnek össze az országban te meg műanyagra kidobsz egy fizetést
  • w77d
    az nem rosz.. nekem a rekord az volt, hogy bementem a Galaxisba, odaadtam a listát majd a kezébe nyomtam pontosan 70ezer ft-ot.. ebből a visszajáróm volt 3ezer ft XXD
  • Indigo
    Ja, egyébként nem azért mondom, hogy nyafogjak (mielőtt valaki félreértené), mert ennyi és ilyen játékokért ez tényleg filléres összeg :)
  • Indigo
    Hááát, majd' 17k... Ha hozzáveszem, hogy GOG-on is vettem Arcanum-ot, Port Royale-t, Sacrifice-t + még ezt-azt, akkor simán 20 fölött vagyok :)

Apropó, eladó egy 2 CD-s, "Sikersorozat" keretében megjelent Arcanum (ha érdekel valakit) :)
  • NHLFAN
    erről tud valaki valamit?

http://576.hu/webshop_list.aspx?Platform=index&CategoryID=&PriceInterval=0&HardwareCategoryID=&TitleCategory=0&SearchText=f%c5%b1r%c3%a9sz&IsSearch=1

City Interactive?volt fűrész játék,de azt nem ők csinálták...
  • bcrics
    ezek cdgalaxisbol lesznek gondolom,most hoyg akcióban vannak a rendelt játékok több mint fele mingyárt nem lesz az oylan sok:)
  • balee4
    Hmm konzolvilag.hu-n "csak" 15k a CE.
  • Indigo
    Én is berendeltem ezt-azt :)

Dragon Age: Vérvonalak
    Mass Effect 2
    Saboteur
    Spore kiegészítő: Galaktikus Kalandok
    Assassins Creed (rendezői változat)
    Damnation
    Need for Speed Shift
    Tropico 3
    Zeno Clash

Szép kis összeg lesz, amit a futárnak átadok, ennyit nem szoktam egyszerre költeni, főleg hogy most GOG-on is vettem ezt-azt... Így nyaralás előtt... Asszony ezt megtudná...
  • bcrics
    Szóval,
    senki nem vett mostanában semmit?
    Ha már szóba került a vampire the masquerade bloodlines,kerestem de nem igazán találtam sehol,magyar oldalakon legalábbis,ha vki talál majd eladó példányt az linkelje már be kösz,külföldi oldalakon nem vagyok járatos szal az kilőve.
    köszönöm:)