311803
  • bcrics
    monnyuk én általában azt figyelembe vásárláskor

1.kitoltam-e már vmikor életem során
    2.mennyi volt a megjelenésekor az ára és most mennyi,így ha tudom azt ha vmikor megjelenésekor monnyuk 10.000ft-ba fájt és most 990ft azt nem vagyok hajlandó otthagyni:)
    3.és lehetőleg 1000ft alatt maradjon,max 2000ft 1 db játékért

ez a kihívás vazze:D

leginkább ez motivál.

• w77d
    jah, a media markt 500ft-ért vesztegette őket hónapokig... annyi volt belőlük a polcon, hogy annyit én még nem láttam XD
  • bcrics
    500ft?..lol
  • bcrics
    jaja..
  • w77d
    hehe Unreal-ból van nekem itthon 5 példány :D ezekből 3 bontatlan, akkor vásároltam még be amikor 500ft volt :D
  • ratgab
    2500-ért az egész???
  • IMYke2.0.0.0
  • bcrics
    Hohóó,mit hozott a postásnéni:)
    Vateráról,használt,de jobb mint Újkorában,2500ftér:)

• Carlos
    Azért az a cirka 70%-os értékelés elég sokat sejtet...
  • mike01010101
    Szerintem mar 8-10 nap mulva nagyjabol kepben leszunk, a demo utan.
    Nagyon rossz demo kell, hogy ne vegyem meg 27-en.
    A demobol mar nagyjabol a jatekmechaniznus, az iranyitas, az AI, az autofizika kiderul.
  • ratgab
    Úgy még sandboxban az autólopást nem sok játék oldotta meg (mielőtt el tudtad kötni meg kellett tanulni, hogy hogyan is kell az adott modelt megfújni)
  • Carlos
    Mondjuk az, hogy a Maffia 1 mind játékidőben mind élményben sokkal jobb nála? :)
  • ratgab
    Én azt a 10-15 órát rendkívül karcsúnak érzem az az igazság...
  • ratgab
    Nem tudom Mike, de van 1 olyan érzésem, hogy legkésőbb 1 hónap múlva kiderül.
  • mike01010101
    Erdekes, akarhany ertekelest olvastam az elmult 3-4 honapban (hands-on preview-k, stb) egyik sem volt hasraesve tole. Mi lehet a gond?
  • ratgab
    Természetesen szíved joga!
  • w77d
    meglehet, de ha már megvettem őket, elkezdtem végigtolni szépen az összes játékomat úgy, hogy figyelek a sztorira és nem kapkodok :)
  • ratgab
    Ne még egy dolog, aztán befejezem a floodolást:

Befutottak az első értékelések a Maffia 2-ről! Átlagban 7 pont a tízből a túlzott linearitása miatt, meg rövidsége miatt.
  • ratgab
    Fable 3-nak tolódik a pc-s megjelenése: mégsem költekezek ki annyira októberben, úgyhogy ha lesz még akkor munkám tuti megveszem a Fallout new Vegas gyűjtőit!

Meg ennek függvényében (egy warezos teszt után) lehet 1 db Darksiders für pc is be fog figyelni a költségvetésbe!
  • ratgab
    Szerény véleményem szerinte Liberty storiesnál jobb a saboteur, és a witcher pedig odavág a Mass effect 2-höz!
  • w77d
    én is annyiért, de még sajna nem volt időm elkezdeni... Most a Liberty city storiest és a witchert tolom párhuzamosan, aztán lesz majd Saboteur illetve elkezdem a Mass Effect 2-t...
  • ratgab
    Sokat gondolkodtam rajta, de annyi jó feature van abban a játékban:- sandbox

-rengeteg korhű autó, tank stb.
    -lehet mászkálni az épületeken, mint ass. creedben
    -2 vh-s korszak hatalmas plussz pont
    - iszonyat tirpák iszákos, verekedős, nagypo...fájú ÍR főhős
    - la resistance francais (vive la resistance!!!)
    - autógyűjtögetés
    - kiváló grafika
    -varázslatos zenei világ
    -igazi autentikus francia lokál (félmeztelen női énekesekkel, részeg nácikkal)
    -közelharc, csendes kivégzések,lefegyverzések
    - korhű fegyverek és még némi új sosem látott gyilokszerszámok, - robbantgatások
    -terület felszabadítás, elfoglalt területek szürkék, fekete fehérek ( lakók elkeseredett, depresszív hangulatát tükrözve), felszabadítás után a területek színessé válnak
    -"roncsolható" tehenek (szétesnek, mintha megláttak volna 1 hentest... XD)
    -autóversenyek
    - érdekes és fordulatos sztori (kissé ugyan klisékkel teli)
    -vandálkodhatsz vonaton 1 küldetésben, több VASÚTI HÍDAT robbanthatsz fel

Csak úgy a legfontosabb feature-ok, amik eszembe jutottak! :-D
  • ratgab
    És te miért irigykedsz?? Neki jobban megy vagy csak többet áldoz a hobbijára ennyi!

Egyébként is ott van a megnyitott oldalai között a bwin, tehát így már érhető... folyton nyer XD, de egészségére! Van aki szerencsés bwin-en, van aki nem!
  • Dj Tommy
    Én mondjuk még 4000ft-ért vettem a Saboteur-t,úgy is megérte
  • ratgab
    Kész.... vége... megtörtem... csütörtökön hozza a futár a Dragon Age Origins-t és a The saboteurt egyenként 2000 Ft-ért...

Nem bírtam ki ezt az olcsó árat :-D
  • Carlos
    Ha lemegy 15-re megveszem. :D
  • Tinman #5979
    Nah! Alakul!
  • IMYke2.0.0.0
    Hardverapro: StarCraft II/1
    - CE = ~21.000
    - sima = ~11.000
    Bontatlanul.
  • Neoncsoves
    te mit dolgozol hogy szarod a pénzt? segíts mester :D
  • Tinman #5976
    Vesszek meg, hogy nem!
    El is akartam vinni 990-ért, de mire összegyűlt volna annyi rendelés már nem volt, aztán lett ez a gagyi kiadás.
  • balee4
    Hát remélem nem lesz gond, mintha egyszer már vettem volna könyvet (ami jóval több volt mint a mellette vásárolt élelmiszer) és nem volt gond.
    Remélem lesz ami(ket) kinéztem, ha sikerül, bővebben holnap. :)
  • Indigo
    Nekem kártyára utalják a cafetériát, melegétkezésit, és azzal pl lehet vásárolni tesco-ban bármit, csak van valami kikötés, hogy a végösszeg bizonyos százalékát élelmiszerre kell fordítani.
  • Indigo
    Akkor határozottan rosszul emlékszel, ugyanis 3990-el nyitott.
  • Indigo
    Starcraft II/1 - pipa.

Steam-be ma elfelejtettél belerúgni. Kiléptél a napi rutinból :)
  • Indigo
    Az az igazság, hogy ezt az árvizes dolgot már réges-régen rendeznie kellett volna a kormányoknak. Nem értem, most tényleg olcsóbb és jobb megoldás tönkretenni emberek tízezreinek életét és támogatni az újjáépítést, mint végre valahára megépíteni azokat a víztározókat és csatornákat?
  • arty
  • Indigo
    Gondolom valahol raktáron még volt az első kiadásból, és most azokat kisöprik, hogy ne jelentsen további költségeket. Bár tényleg furcsa, adhatnák drágábban is, szerintem akkor is jobban menne, mint a zsebpénzbarát sorozat...
  • Indigo
    #5933, #5935: Grat! Én ennyiket még sosem költöttem játékra, még egy hónapban sem, nemhogy egy nap alatt :)

Persze attól függ... Ha most elkezdenének nyomatni régi klasszikusokat, gyűjteményeket PC-re, elfogadható áron, akkor lehet sikerülne nekem is elkölteni annyit ^^
  • w77d
    van amelyikben lehet van amelyikben nem... én is megkaptam a 120ezres cafetériám :) pesten a technikai cuccok mellé vettem két zsömlét egy párizsit és egy üdítőt simán elfogadták, balatonfüreden emg nem.. eladója válogatja hogy beleköt e vagy nem...
  • balee4
    Nem tudjátok Tescoban lehet kajajeggyel fizetni mondjuk játékokra? Most kaptuk meg egyben az éves cafetériát és 120k-t kértem, úgysem kajálnám le az egészet. :D