311803
  • Fabio Capello
    na ez aztán gyűjtemény :)
  • Reg5
    Ahogy elnézem nem szereted az autós játékokat :)

A Mcrae rallykat én is megvettem
  • Gundark1234
    Tudom én. Csak nekem hűtés mod volt a régiben és az baromi hangos volt, és ne ért semmit mert jött az RROD.
  • Totti5
    Már 2 éve fel lehet másolni a játékokat szóval ezelőtt sem volt rakéta már:)
  • Laci82
    Utálom a warezt

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • Gundark1234
    Köszi.
    "Hosszú" évek gyűjtőmunkájának eredménye. Ami az utóbbi 5 évet jelenti.
    Az xdoboznak meg külön örülök mert végre nem egy Rakéta porszívó(régi x360) hangereje mellett kell játszanom. Ja amúgy van a polcon pár PS3 játék is csak a vaku kitakarja. Majd csinálok róluk egy rendesebb képet.
  • heady
    Ú de nyálzok az alsó képre. Grat, eléggé durva gyűjtemény!
  • balee4
    Gyönyörű az SC2, illetve a gyűjteményed is impozáns, van egy két cím, amit elfogadnék.
  • balee4
    Tudom, tudom, már mondtátok, illetve videók alapján is meggyőző.

Ja amúgy Dante's-t holnap szeretném elkezdeni, már rohadtul kíváncsi vagyok rá. :) Majd a Death Edition-ről nyomok be képet, sztem még nem volt.
  • Gundark1234
    Üdv játékgyűjtők!

Íme az én "kis" gyűjteményem:
    Starcraft 2 CE

Egy szekrénnyi cucc:

Na és a tegnapi szerzeményeim:

• Tinman #6115
    Darkness kötelező!!!
  • balee4
    Hmm, éppen én is most szemezek egy PS3-as Saints Row 2-vel, keményen 2500 Ft lenne, ennyiért sztem nem hagyom ott. Illetve egy Uncharted 1 és The Darkness esélyes még a jövő héten.
  • Tinman #6113
    Aranna e-bay... hogy én mit összeszenvedtem vele, ne tudd meg. Talán a 6. jött össze, mert az egész k. világnak ez a szar exclusive vagy xplosiv kiadás van eladó.

Na most egy gyűjtőnek ezek sokat nem érnek, pedig nem tartom magam igazi gyűjtőnek, csak lelkes amatőrnek. Rengeteg eladó annak a verziónak a képét teszi fel ebay-re, amelyik nekem is van. Igen ám, de ha kicsit kutakodsz, nagy nyögve bevallják, hogy exlusive vagy xplosiv verzió. Végül találtam egyet, 1x tolta végig a srác, perfekt állapotban van, mind a lemezek, mind a kézikönyv.

#6109: Ez ízlés kérdése. Én meghalok az ilyen poszt apok cuccokért, nekem nagyon megérte ennyiért, főleg, hogy lassú tempóban, kiegekkel együtt ~35 órát ad.

#6110: Igen. Innen a fórumról cserélek egy emberkével, végül elindult PC-n, de katasztrófa... sebesség még ok, mert PC-vel szépen bírom, de a monitorom natívja extreme hd, ez a vacak meg full hd-t SE tud, gondolhatod, hogy nézett ki. Irányítás is nagyon nem feküdt... jövő hétre várom a box verziót.
  • Fabio Capello
    engem ponthogy a multi izgat, elvagyok a single játékokkal, de olykor a csalók és scriptezők ellenére a játékok sava-borsát nálam a multi adja, többségében ilyen játékaim is vannak (L4D sorozat, CS, TF2, stb) :)
  • Totti5
    Borderlands engem is érdekel, de írták többen is hogy inkább multira van, mint singlére, így egyenlőre bizonytalan vagyok.
  • balee4
    Saints Row 2-t inkább boxra szerezd be, nagyon elbaszarintották a PC-s portot, brutálisan nagy gép kell hozzá, GTA IV-nél is nagyobb a gépigénye. Konzolos verziókkal viszont nincs gond.
  • Fabio Capello
    borderlands megéri ennyiért? énis elég régóta meg akarom már venni :/
  • balee4
    Borderlands-nál én azt várom, hogy kijöjjön egy olyan változat amiben benne van mindhárom DLC. Kicsit marhaság sztem, hogy csak az első 2 érhető el dobozosan. Mondjuk 6k-ért nem sok így a DLC-kel együtt.

DS Legends of Aranna-t honnan rendelted?
  • Tinman #6107
    Természetesen én is csak olcsón vagyok hajlandó vásárolni az esetek 95%-ban. Nier akciós volt, Resonance of Fate-et pedig elcséreltem Dante's Infernora, amit pár napja végigvittem. Nem tehetek róla, nekem piszkosul bejött a Dante.

Totti: MotoGP nagyon szép vastag kiadvány 990-ért és bár már lassan 250 db eredeti játéknál tartok, de EGY motoros sincs közte, pedig szeretném kipróbálni legálisan. Saints Row 2 wrz verzióval kapcsolatos szívásaim még inkább arra ösztönöztek, hogy ami tetszik és telik rá és olcsó, azt eredetiben vegyem meg.

Éppen most talált a Panda egy Trojan-t, mert ugye SR2-höz pár napja keresgéltem. NO MORE WRZ még teszt erejéig sem! Elegem volt a szívásokból, öreg vagyok hozzá!
  • Tinman #6106
    Nekem itt ami a lényeg volt az a Borderlands + kieg.

Amióta kijött, epedve várom, hogy normális áron meglegyen. Viccen kívül, 2 naponta néztem, hogy változik az ára és végre a 11.95 és 9.95-ért meglett. Elképesztően várom, hogy játszhassak vele :-)

Dungeon Siege-em is végre teljes, megvan a Dungeon Siege, Legends of Aranna kieg és ugye a Dungeon Siege 2 Deluxe.
  • balee4
    De még ez a Nier se tűnik rossznak, ilyen hack 'n slash RPG keveréknek tűnik. Olcsón mind2-t beszerzem madj.
  • balee4
    Resonance of Fate egész jónak tűnik, eddig nem is figyeltem fel rá, esélyes, hogy majd beszerzem én is.
  • Totti5
    Motogp? az egy hulladék. SBK 09 és X az egyetlen elfogadható motoros játék.

Nier majd lehet érdekelni fog ha végigvitted és emészthető.
  • Tinman #6102
    Éljen a steam! Ja nem...

• ricsa008

erre jó a szülinap egy régi vágyam teljesült
    viszont aki tud a játék topicjába segíthetne
  • balee4
    Two Worlds II Royal Edition képek, infók
  • Fabio Capello

:D:D:D
  • Atkamon
    Pontosan...
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony. 4.000 Ft-ért is megéri.
  • Tinman #6096
  • Totti5
    Na nehogy már 4 ezer ftt ne érjen meg egy ME2 CE. Ennyi erővel 2ért is sok, de miért nem adják ingyen?
  • ratgab
    Supergamernél 4000 Ft a CE, de nekem annyit nem ér meg a Mass Effect 2 CE, viszont 2000-et kiadnék érte, ha lenne annyiért (576 üzletben még hétfőn ennyiért lehetett kapni, de mire értesültem róla elvitték az összeset!)
  • ratgab
    Kicsit elbeszélünk egymás mellett úgy érzem!

Én ezt akartam megvenni!

Mint ahogy látod ez CSAK 1990 Ft, egyébként meg supergamerről nem jókat hallottam!
  • Carlos
    OFF, egy kis nosztalgia:
  • zzeN
    CE is van még:)
  • ratgab
    Galaxisnál újra van Dragon age alapjáték és még mindig 1990!
  • ratgab
    Visszavonom! Sima még van nekik!
  • ratgab
    Akkor nézz fel most a honlapjukra!!! Tegnap még lehet, hogy volt, de ma már nincs, de ahogy elnézem már sima sincs nekik!
  • zzeN
    Miért? Tegnap tőlük rendeltem meg a ME2 CE-t, most jött a mail h "termékekre szóló megrendelését a mai napon kiszállítjuk a futarszolgalat depojaba". Csak tán nem basznak át:).
  • ratgab
    Azért érte volna meg, mert 2000-ért simát vehetsz és ha meg tudtam volna venni 2000-ért a sima helyett a CE-t akkor az nagy királyság lett volna.

Drágábban nem nagy kaland megvenni.