311803
  • csoli31
    Szerintem is nagyon drága. Még ha belevesszük azt a modellautót, és azt hogy lehet vele nyerni egy igazi Mercedes SLS AMG-t (amire szinte nulla az esély).

Nálam olyan 15 ezer a határ egy CE kiadású játékért. Többet nem igazán vagyok hajlandó kiadni értük. Még ha egy kis műanyag bábút adnak hozzá, akkor sem.
  • Tinman #6244
    Neeeem :-) Az éppen most installálódik és csak sima alap verzió.
  • Tinman #6243
    Megtévesztő és nem fair ez a felállás.
    A CE-nek nevezett valami egy alap kiadás, láttuk már a Witchert jól felszerelve 7990 Ft-ért kezdőben.

A Signature Edition lenne az igazi CE szvsz... de ennyiért? Ez még odaát is soknak számít 1 db. játékért. Ennyiért lehet venni vadi új PS3-at kint.
  • Totti5
    Teljesen mindey. A sima is baromi dágra egy plusz könyvért, a másik meg a totális lehúzás. 11ért vettem Alan Wake Limitedet hozzá könyv alakú tok, hang cd, extra tartalom dvd és keményfedelű köny rakat infóval és történettel. 12ért Forza 3 Limitedet kihajtható tokkal, egyedi Forza kulcstartó és pendrájval. Ja igen, AW mellé még járt egy régebbi MS játék is.
  • NHLFAN
    nálam kötelező:)igaz még az alappal sem játszottam sokat.előtte van még pár vételem...
  • balee4
    GTA Episodes from Liberty City-ről vélemény? Leginkább az érdekel, hogy játékidőben mennyit nyújt.
    Nagyon szemezek vele.
  • NHLFAN
    az a baj,hogy nekem is nagyon tetszenek:)))bár határt azért én is szabok,az Assa II: Black Edition lesz a legdrágább amit beszerzek:)
  • Rowlend
    Saints Row 2 CE?
  • Smuge
    A Signature Edition kerül 50.000 Ft-ba , a gyűjtői 18e körül lesz :)

• Tinman #6236
    A Gran Turismo 5 gyűjtői 51.000 Ft, a Szárkráft 2 jelenleg 21.000 Ft, a Crysis 2 CE ~40.000 Ft.

Az ilyeneket messziről kerülni kell, vannak határok... még ha telik rá, akkor se. (szvsz!)

A most berendelt gyűjtőim hatezerpárszáz lesz... meg se közelíti a SC2 ALAPJÁTÉK árát, pedig az értékelések tekintetében közel azonos pontokat kaptak ;-)
  • sanya200
    Jók ezek a gyűjtői meg legendary kiadások de azért valahol meg kéne húzni a határt pl a halo reach legendary közel 30.000 azért az már elég durva(fél havi fizetésem),sajna ezeket nem a magyar játékosoknak bukszájának szánták.De ha havi 3-400.000-at keresnék akkor nem izgatna a dolog de így felejtős csak a nagyon elszántak adnak ki érte ennyit.Ennyiért valaki egy középkategóriás vga-t vesz.És azzal többet ér el.
  • Tinman #6234
    Annyira azért nem nagy szám, de szép darab CE és meglepően baráti árat sikerült kicsikarni... szegény Görögök, a kényszer nagy úr :-D
    Szerintem a topicban még nem volt belőle... hogy egészen konkrét legyek idehaza 0 db elérhető, használtan se. Game, hut, zavvi stb, már rég sold out vagy listán se volt soha. Ebay.co.uk-n használtan sincs ;-)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem szokása. Mi meg 'rákhatjuk' a körmünk(et)... :)
  • balee4
    Addig el sem árulod mi az? :D
  • Tinman #6231
    Hátööö... azt én nem tudhassam, de már tűkön ülök, hogy megérkezzen... kb. 5 munkanap
  • IMYke2.0.0.0
    Ismerve téged, sűrű bajusz alatti "bszameg-nekem-miért-nemjutott..."-ozások közepette irigy leszek :))))
  • Tinman #6229
    Ejha!
    Sikerült! Elfogadta az ajánlatom ^^

Szerintem ezt csípni fogjátok ;-)
  • Tinman #6228
    Igen, közben olvastam. Akkor ez is XBOX exclu...hmmm.
    Összességében szórakoztató egy darab, de kicsit szokni kell GTA után és nehezen indul be, cserébe viszont meglepően sok mindent belezsúfoltak.
  • balee4
    PS3-ra sajnos nincs, tervezték, de vmiért törölték.
  • Tinman #6226
    De durva!
    Cancelled lett ^^
  • balee4
    Azt hittem régebbi játék és sima boxra és PS2-re is kijött, tévedtem, de korábban olvastam, hogy tervezték átportolni PS3-ra is.
  • Totti5
    PS2!?
  • Tinman #6223
    Kapcsolódik bizony. Csak fél órát játszottam PC-n a 2. résszel, de vagy 6-7 visszautalás volt az előző részre. Nem állítom, hogy élvezhetetlen lenne az előzmény nélkül, de én úgy vagyok vele, hogy szeretem ha kerek a kép.

Szívesen írok róla, ha érdekel, de sokszor csak nüansznyi (jelentsen bármit is a szó) visszakacsintások vannak, amiken nevetsz ha játszottál az előddel vagy megvonod a vállad és nem érted, ha nem ismered az első részt.

PS2-re nincs, XBOX360-ra és PS3 ra van, szerintem szerezd be :-)
  • balee4
    Sajnos nem játszottam az eggyel, de ugye az boxra és talán PS2-re van csak. Amúgy ennyire kapcsolódik az első részhez? Mert akkor ha te játszottál vele, leírhatnád mit is kell tudni róla történetszinten.
  • Totti5
    Ez játékos függő. Van aki 3szr kijátszik mindent. Én nem. 1szer nekem elég a legtöbb esetben és csak 2 kivételt tudok mondani amit ebben a genben többször vittem végig de 1Onél többet sem tudok amit egész pályafutásom alatt.
  • Tinman #6220
    Éted' no :-D
  • Tinman #6219
    El nem tudom képzelni, hogy pl. az elsőre tuti ütős Alan Wake másodjára vagy harmadjára kicsit is érdekeljen... vagy a Halo-k, vagy a Dante, vagy a Bayonetta vagy a...

Igen, vannak a gyűjteményemben olyanok amiket talán soha nem fogok elővenni többet, de azokért annyit is fizettem ;-)
    Nézd csak meg, amiben láttam fantáziát PC-n, abból CE lett.
  • Totti5
    A legtöbb esetben nem is a képminőség a téma, bár az gyenge és hiányos AA szembetünő a legtöbb esetben, ahogy a tearing, vsync, low fps is. Ez így mind együtt eléggé szembetünő.
  • Totti5
    Mivel te pécére gyűjtesz neked nem téma hogy ott porosodjon, bár nem értem miért nem és hogy a collectorsok sem mozgatnak meg, viszont a pécés gyüjteményed felére is igaz amit írtál.
  • Tinman #6216
    Bocsi a kérdésért és NO OFFENSE (!), de nem zavar, hogy SR első részével nem játszottál?
    Megmondom a frankót, nekem összességében kellemes csalódás volt, bár helyenként kurta nehéz volt.

Amúgy egyik cím jobb, mint a másik amiket te is veszel :-)
  • Tinman #6215
    Nézd, még a Sony Braviam utánhúzását is látom. Esküszöm nem direkt keresem a különbségeket vagy a hibákat, de a szemem szúrja ki sok esetben.
    Egyébként aki megteheti én azt mondom legyen mind a két konzolja... végül is a PS3 is már lassan kezd korrekt árba kerülni.
  • IMYke2.0.0.0
    Elkényelmesedés nálam azért kizárva, mert a szoba, melyben jelenleg meghúzom magam, nem teszi lehetővé a kanapé+távolság+tv felállást.
    Így marad a nagy asztal, nagy monitor és valami gépezet, ami megküldi az élvezetet :) [PC, vagy később konzol]
  • balee4
    Nekem meg a héten fog, 2500-ért szereztem egy bontatlant.
    Illetve mellette 2800-ért egy The Darkness-t és 4000-ért egy Uncharted 1-et.
  • Tinman #6212
    Mielőtt még valaki a torkomnak ugrana... a konzolnak és a PC-nek is megvannak a maga jellemző játékstílusai. Ugye értelemszerűen jó kevés hagyományos RTS és RPG készül konzolra, míg PC-re ritka a jRPG és a beat 'em up, az arcade-ról nem is beszélve.
    Vajon melyik játékokban van "több". Egy normális hagyományos RPG 100 óra vagy több, egy beat 'em up jó ha 15 óra megvan. Ráadásul sokkal élvezetesebb RPG-t vagy éppen RTS-t PC-n tolni, mint konzolon.
  • balee4
    Minimális a grafikai különbség néhány játéknál, élesebb néha az xboxos verzió, de játék közben észre sem veszed, néhány játék esetében meg kb nagyító kell hozzá, hogy észrevedd a különbséget.
  • Carlos
    úgyérted játékállomás és ikszdoboz?
  • Tinman #6209
    Játékállomás vagy játékdoboz vásárlás veszélyes. Észre sem veszed és úgy elkényelmesedsz a gamingben, hogy PC-n már minden macera TM 6. kör beli kínzásnak fog tűnni.
    Régen zokszó nélkül toltam volna a monitorom natívját nem tudó Saints Row 2-öt PC-n... de ma már nem. Elcseréltem a Brütal Legendem érte, méghozzá XBOX360-ra. Éppen ma jött meg
  • IMYke2.0.0.0
    Van benne ráció...
  • IMYke2.0.0.0
    Valóban, a "Becstelen" (briganti)...
    Na, az megmozgatta a fantáziámat. Érdekes mód, a GTA4 rettentő mód nem érdekel, pedig azt tartják a királynak.

A monitor+BD-író projekt után, valamikor a következő 5 éves tervben lesz csak úgy is játékdoboz vásárolva, részemről.
  • Tinman #6206
    Figyi végigviszed mondjuk Dante's Inferno-t vagy éppen az Alan Wake-et. Elsőre ütnek. Másodikra Dante esetében esetleg a rossz oldal irányába fejleszted... ezzel 1 hét alatt simán megvagy. És utána? Tök felesleges megtartani a konzol címek legtöbbjét, mert egyszerűen nincs bennük annyi.
    Amibe van "annyi" az jobb PC-re... modok, textúra pakkok, egyedi pályák, magyaríthatóság, etc ;-)