311803
-
oké, de
első kiadás > új evm > gyémánt > satöbbi
gondoltam, kicsit többet nekem megér az "elsőkiadás"... -
Amit én vettem abban van magyar kézikönyv - nem 100+ oldal, de van.
-
Te Timnan játszottál már a The Simpons The Game-mel? Most néztem róla pár videót, hát ez hatalmas, be kell szereznem, pedig egyáltalán nem vagyok érte a Simspons-ért.
Ezt a review-t érdemes megnézni róla.
Imádom az ilyen beteg hülyeséget, sokféle stílus ötvözetének tűnik a játék. Megjelenése előtt úgy hirdették, hogy a GTA-kat kiparodizáló játék. :-D
Másrészt CD Galaxisben mind a boxos, mind a PS3-as verzió keményen 3k. Én asszem rendelek egyet. :-) -
NHLFAN #6282 hú,én is leütöttem egy régóta áhított darabot ebay-en,ha megjön nyomok fel képet. -
De jó, hogy nem vettem meg! Énis onnan akartam! -
Mi bajod a gyémántal ? szvsz az egyik legszebb magyar sorozat nekem a Witcher, Lost Planet, Rome Total War Antológia van meg belöle és nagyon igényes darabok. -
ehez kapcsolodik, h gridet ujra meg akartam venni, ezuttal pécére, véglegesre, de itthon csak gyémántot láttam... namondom, akkor irány anglia, ott még game-n volt origi boritoval hirdetett, postával együtt 9 fontért, erre kaptam egy bestsellert, gyémántnál ezerszer randább sárgaocsmány kiadásban... annyira undorito, ráadásul igy még drága is volt :)))
(nyomtattam neki normálisat, ezt nézni se bírtam) -
bcrics #6278 Fear2be belenéztem,az egyet régen kitoltam jóó votl,de ez az egész steames baszakodás a játék telepítésevel kapcsoltaban elvette tőle a kedvem,kb fél orig telepített majd még 20 percig a frissítéseket rakta fel,.Win7 hamarabb felemyg mint eza steames dolog,nem tetszik. -
bcrics #6277 utóbbi másfél hét kb
Mind használt de jó állapotban
Fear2:1500ft
Witcher:1000ft
A többiek Játék packban volt,így volt 1Eft:)
-
A Stranglehold Mega Games kiadásához nem tudjátok van kézikönyv? 1k-ért még ha ilyen szutyok is a kiadás megérné. -
sanya200 #6275 még szerencse olyan undorító borítókat szoktak kiadni főleg az ilyen lv meg ea classic...stb nem értem attól hogy olcsóbb mér kell új borítót csinálni hozzá az is pénzbe kerül akkor lenne ugyanaz mint ami addig volt nem?Most vettem meg az orange boxot de az is elég randa a citromsárga színével. -
Reg5 #6274 Én tavaly 2k-ért vettem szintén Tescóban. Kézikönyv amúgy a 2. részhez sincs (illetve csak a DVD-n). -
Vettem Tescoban egy Rainbow Six Vegas-t, keményen 1k volt. :D
Mivel Ubi Exlusive kiadás, így kézikönyv nincs benne, de legalább a borító az alapkiadásé.
-
Pécsett is így vannak - a bejárat közelében.
-
Ja, és a leárazott TS/LV-ket a "Hülyevagyokban" vettem, ma, Pécsett.
A használtak: Hardverapro és SG "Olcsó" topik.
-
Régen tettem be képet a szerzeményeimről. Ezért, a mai "LV"-"TS" terméssel együtt beteszem a nemrégiben vásárolt használt, és a bontatlan CE-t is, egy képen:
- Crysis [használt, magyar kézikönyves]
- TimeShift - TS - 990 Ft
- FEAR: Perseus Mandate - TS - 990 Ft
- Just Cause - LV - 690 Ft
- Beyond Good & Evil [használt, magyar kézikönyves]
- True Crime: New York City - LV - 690 Ft
- Stranglehold - LV - 690 Ft [már megvan, de nem bírtam ellenállni :)]
- Mass Effect 2 Collector's Edition - bontatlanul megvéve.
Klikk az eredeti 12 MP-s képhez!
-
Gundark1234 #6269 A Nyugatvégi Hülyevagyok-ból van. (Gyengébbeknek: Westend Media Markt)
Volt ott egy csomó ilyen áru(990)játék egy gyűjtőben. -
NHLFAN #6268 ha valakit érdekel,bár még nem biztos:
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=11745&news -
Kinagyítottam és tényleg... idejárok tévedni :-DDD
Hol a fenébe van ez 990-ért? MM-ben? Vagy Tesco? -
A képen 9valamennyi. Matricából ítélve a hülyevagyokból vannak. -
1790 és netes rendelésnél, amúgy 1990 és nálam is vevős, de legutóbbi rendelésemből kimaradt
-
Ujjuj, Raymant meg fogom venni. 990? -
Reg5 #6263 Hehe a BiA: HH angol nyelvű játékszoftver de azért az egész játék honosítva lett :) -
Gundark1234 #6262 Tegnapi szerzeményeim.
-
Videók alapján nagyon bejön, olyan 5k környékén tudnék is szerezni, ennyit sztem megér. -
az egyetlen szépséghiba, hogy ilyet max gyűjtő vesz meg, de
- annak tuti ebből sok megvan
- csomo játék aktivált, accounthoz kötött, stb stb stb, azaz max polcra dísz -
bcrics #6259 ha csak a felső polcon lévő CE kiadásokat megnézed már az több mint 50E. -
Viszont az 50000 nagyon nem sok ezért a sokmindenért szerintem!:O -
Ez egy milliomos mennyi játék atya isten és a CE-k, hihetetlen. Ehhez képest egy nulla a gyűjteményem. -
bcrics #6256 Teljes gyűjtemény eladó,...
Ez sem gyenge,+még jó Áron is van. -
Darksiders érdekes eset. Talán az egyetlen ilyen jellegű akciójáték, amiben unatkoztam. Mert benne van minden, de tényleg minden ami egy ilyen játékot naggyá tesz, de valahogy nekem sokszor olyan izzadságszagú volt az egész. De tény, hogy vannak benne igazi csúcspontok, epikus küzdelmek
Nekem talán túl sok volt. Túl sok minden bele volt zsúfolva és nem olyan letisztult és elegáns, mint a God of War bármelyik része. -
Hát, ha Te okoztad a karcot...
-
Készítsd elő a számlát és írj egy mélt a kiadónak/terjesztőnek. (kézikönyvben bennevan a kontaktjuk) -
sanya200 #6252 Sziasztok az lenne a kérdésem ha az eredeti lemez tönkremegy azt lehet valahogy cseréltetni vagy csak akkor cserélik ha már karcosan jött?Nekem jó volt a lemez mikor jött csak azóta történt vele egy kisebb baleset.Konkrétan a mass effect 2 Collectors edition-ról lenne szó az első lemez sajna karcos, bár azt tudom hogy letölteni le lehet ingyen is de az csak angol azt hiszem. -
ja -
Ezzel most minden rendben van??
(Mert ott ahol az szokott lenni hogy a kosárba 1 db van nem jelzi ezt.) -
Tinman: ez a Darksiders nagyon jónak tűnik, a közeljövőben beszerzendő cucc. :) -
Ok, sikerült elkeserítened :-( -
tegyük hozzá, hogy ezek a minőségi autómodellek kapcsiból 20K-k. -
Nem akarlak elkeseríteni de odaát majdnem ugyan ez (pénztárca nélkül, másik modellautóval) 100 dollár! Angliában és Európában 150 font. Na most számítsd át... vicc :)