311803
  • Atkamon
    Hát, közepes...
    Az első részé tök jó volt, és a másodikkal sem lenne különösebb bajom, ha bizonyos neveket, amik szerepeltek az első részben, nem fordították volna máshogy a 2ben...
  • NHLFAN
    a mass effect 2 magyar fordítása milyen minőségű lett:nagyon szar vagy élvezhető?Köszi
  • w77d
    a Darksector nevű játékról mik a vélemények???
  • NHLFAN
    nagyon jó ajánlat,de így én nem merek pénzt utalni.....
  • balee4
    Sztem meg nem rossz, bár még keveset toltam, de eddig nagyon ötletes, beteg küldetések voltak. (a "szippantós" kocsis küldetéseken szakadtam) amúgy meg 2500 Ft volt, ennyit meg bőven megér. mondjuk többet nem is adtam volna érte.

Jövő héten PS-re a The Simpsons és a Darksiders jön, mind2-re nagyon kíváncsi vagyok. :)
  • saxicola
    BioShock 2 SE 6000 FT
  • theone91
    Hogy a viharban jön ez ide?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vagyok rock-zene rajongó, de a klip eleje hatásos. Ének nélkül nálam tuti befutó a szám.
  • Shep
    Az első nekem még ingyen sem kellene (na jó igen, eladnám valakinek féláron:))
  • bcrics
    hello,gondoltam megosztom veletek is,elkészült első saját készítésű videónk,,csekkoljátok le:)

Zene
  • IMYke2.0.0.0
    Én is...
  • Carlos
    olcsó játék topikba válaszoltam!
  • bcrics
    Eladó Játékok,3 Ezer Forintért Mind az összes

-Battlefield 2 Deluxe Edition
    -NFS U 1,2
    -Ice Age 2
    -Pokoli Szomszédok 2
    -Fire Chief
    -War on Terror
    -Rayman M
  • balee4
    Saints Row 2 bontatlan
    Uncharted Drake's Fortune
    The Darkness

utóbbi 2-t használtan

• NHLFAN
    aki szeretett volna a Rage-el játszani.megjelenés 2011 szeptember....
  • arty
    Dehogynem, csak nem a kijelölt dolgokat csináltam - inkább pusztítottam a nácikat, szinesítettem a tájat, csak úgy. A lényeg még mindig az, hogy sandbox létére a karrier röhejesen rövid (pedig élvezetes, simán bírtam volna még töltelékküldit).
  • IMYke2.0.0.0
    Azaz, akkor nem "játszottál" egy sandbox-szal...
  • arty
    főszál + elhanyagolható egyéb baromkodás volt a 11 óra

értelmetlen grinddel nem foglalkoztam (nők csókolgatása pl)
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem például a Saints Row 2 is 72+ órámba került első végigjátszásra - mert ugyanazt tettem, mint a Saboteur-ben: élveztem a játék-szabta szabadságot, az ökörködést stb.
    [Képek a játék topikjában, a megjelenés idején]
  • IMYke2.0.0.0
    Végigjátszottad a Saboteur-t?
    A sztoriszálon végigrohanva valószínűnek tartom a ~11 órát.
    Ám, autózgatva, robbantgatva, különleges járműveket megszerezve, versenyezve, rambózva és érdekességeket [pl. Párizs híres kilátópontjainak megkeresése, minden megcsókolható nő megcsókolása stb. stb.] teljesítve a játékban lévő egyéb más achievementeket bőven megvolt nekem a 70+ óra.
  • Daell Drow
    Mostanaban en is beszereztem par uj jatekot.
    Hetfon a starcraf 2-t

par hete steamen a killing floor-t es a tidalis-t.
    most akciosan az oblivion-t, es a booster trooper-t unalom uzonek.

Ugyan en is nagy dobozos jatek rajongo vagyok, de mar erzem hogy steam meg fertoz. Egyre gyakraban vasarolgatok rajta, es a rendszerel is elegedett vagyok.
    Ahogy olvasom joparan utaljak a steamet, de szerintem tudat alatt mar megfertoz titeket is(max meg nem tudtok rola).
  • arty
    "Saboteur számomra még a gta 4-et is leveri, mind játékmenetben, mind hosszúságba,"

ez nem igaz. gta4 sztori mód 40 óra, szabotőr 11 óra. ráadásul gta4-ben a sztorin kívül sokkal többminden mást lehet csinálni!
  • Totti5
    AC miért lenne más? Ugyan olyan sandbox, csak autó helyett ló van.
    Just Cause a nyitotott területekre operál, de amúgy ott is fel lehet jutni majdnem mindenre.
    Godfather a másik igénytelenség... kár szóba hozni:D

Sandbox stílusban mindent a GTA4hez mérek, mert az a mérce és egyedül az AC ami mellé tehető illetve a Mafia 2, de ott nem sikerült olyan áttörést elérni mint amit a GTA4 tett 2 éve, sőt... és ez nem dicsőség.
  • balee4
    Na kicsit utánanéztem és game-en: 6.99 font
    2k-nál nem is akartam többet adni érte, majd meglátjuk a gyerek mit szól. :D
  • ratgab
    Starcraft 2 BONTATLAN 8000 Ft
  • ratgab
    Természetesen, ha a legjobb mászós játékot keressük, akkor szerintem is az AC az etalon! De itt most nem arról volt szó, hanem az adott kategóriáról (ha eddig félreérthető voltam, akkor elnézést, de erre gondoltam)
  • balee4
    Szerintetek egy bontatlan The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II Collectors Edition mennyit ér?
  • ratgab
    Totti5: Ha el tudod érni a Rockstarnál, hogy kiadja Pc-re, akkor meghívlak 1-2 pofa sörre. Addig is sajnos konzol hiányában csak youtube-on fájdíthatom vele a szivem...
  • ratgab
    2 dolog: Infamous mikor jött ki pc-re, mert nem emlékszem!

AC meg 1 kicsit más stílus, szóval megint csak nem jó példa!

Gta? Just Cause 1-2? Mercenaries 2? Godfather 1-2? Melyikben volt ilyen feature? Kategórián belül (autós, sandbox, lövöldözés, 1 nagy város lehetnének ismérvek) hasonlítsunk már össze, ne az almát a körtével.
  • Totti5
    Gondolom nem láttad még az RDRt. Mafia 2őt lenyeli vacsira.
  • ratgab
    Nem mondtam, hogy üti a Gta 4 grafikai szintjét! Én azt mondom, hogy az engine optimalizáltabb, mint gta 4 és nekem teljes mértékben megfelel. Nem minden a grafika! (Egyébként az meg, hogy a gta 4 motor 1 sza...r (szépnek szép... lenne, ha nem lenne minden tárgy totál csúnya élsimítás nélkül), az meg tény. Lásd Mafia 2 demo, ahol meg tudták találni a szép graf. és optimalizáltság közötti vékony határmezsgyét. Gta 4 motorjáról ennyit)

De ezen nem veszünk össze! Neked nem tetszett, nekem meg igen! Ennyi!
  • Totti5
    Mérföldkő? lehetett az ACban és az Infamousban is mászni, SOKKAL jobban és kidolgozottabban.
  • Totti5
    Nem. Viszont a GT4hez képest ne legyen már teknóban prevgen szintű.
  • ratgab
    Avatar the game-hez: Warcraft-os világhoz kapcsolódoan értettem a night elfet. Ha Warcraft világból TPS-t csinálnának, akkor a night elf népcsoport 2 kezes szablyával úgy nézne ki és olyan lenne a játékmenet kb. mint az Avatarban. Legalábbis bennem ilyen érzéseket keltett (egyébként az RDA kampány benne viszont hihetetlen unalmas, úgyhogy ha azzal kezdtél, akkor érdemes belenézned a Navi kampányba, az jobb).

De persze ízlések is pofonok különbözőek :-D
  • ratgab
    De be vagytok már sz...arva attól a gta 4-től, aminek persze az engine-je 1 optimalizálatlan sza....r volt.

Nem minden ám a grafika, lehet 1 csúcs grafikájú játék is sza....r!

A játékmenet a lényeg és az, hogy mennyire szórakoztat! Hát engem a Gta 4 nem szórakoztatott, vártam, hogy mikor van már vége (grafikai anomáliákról már ne is beszéljünk)!

Bocs a kifakadásért, csupán nevelő jellegű volt! (példa: ott van Kotor 1 , 2003-as játék és a grafikája teljesen megfelelő ahhoz a játékmenethez. A mai napig a kedvenc játékom, ergó nem a grafika teszi a játékot, pedig azóta 1000x jobb grafikájú játékokkal is játszottam már, mégis az a program az etalon. Emberek a grafika elkopik, elavul, de a játékmenet az örök!!!)
  • ratgab
    Fizikai motor: Ami fizika van benne az bőven elég szerintem(egyébként meg mit vársz???)

Irányítás: tök ugyanaz, mint a gta-ké, szóval, ha azt nem szereted, akkor ezt sem!

Mitől steril a grafika?: Élő lélegző város. Se több, se kevesebb, mint amit 1 sandbox játék megkövetel.

Szerintem fekete-fehérből színesbe váltás nagyon jó ötlet, grafika szépnek nevezhető (nem crysis, de miért is kéne annak lennie)

Én úgy gondolom, hogy ez 1 mérföldkő (pl.: nem csak dísznek vannak épületek, rájuk is lehet mászni)
  • ratgab
    A saboteur számomra még a gta 4-et is leveri, mind játékmenetben, mind hosszúságba, mind tartósságban, egyedül látványvilágban nem, de eredetiség tekintetében minden képpen.

De már ide írtam is egy hosszabb saboteur-ös ömlengést szóval ezt most hanyagolom!
  • ratgab
    16 k szerintem is sok, FNW CE meg alap :-D
  • mike01010101
    Az utóbbi hónapban ezeket lőttem olcsón az ebay-en

• davidka003
    Nekem az autós része annyiból tetszett, hogy normálisan tudtam irányítani a kocsikat. Nézz meg egy Just Cause 2-t, ott ha picit megnyomtad a balra vagy jobbra nyilat már bele is mentél az árokba. Lehetetlen volt normálisan vezetni.
    Én amit nagyon nagy hibának tartok az az, hogy ha beöltözök nácinak akkor szinte rögtön kiszúrnak. Valahogy úgy oldottam volna meg, hogy például ha tábornoki egyenruha van rajtam akkor egy sima katona nem tudna kiszúrni.
    A másik apróbb hiba, hogyha felveszi a náci ruhát akkor a barna nadrágja akkor is rajtamarad és a karszalagot sem veszi fel, tehát nem tökéletes az álca pedig lehetne.