311803
  • Shep
    Na ja, amíg mérték van addig nincs gond, de lássuk be az emberek többsége nem tudja hol az egészséges határ, valamint az sem elfelejtendő ,hogy rengeteg probléma az alkoholnak köszönhető.
  • Totti5
    Nem szeretem a GTAkat.
  • Shep
    Szerintem marhára nem repülne normálisan, nem arra lett ez kitalálva. Persze tyúkot nyilván könnyebb vele fogni, mint puszta kézzel :)
  • ratgab
    Nananananemánanana aztatatatat azé nem nagyon kéne má gondolni kéne má a többi jaz embertársakra jakik aztatat szeressék elfogyasztani időnként gyakran amikor tehetik néha...
  • Tinman #6481
    Azért hívtam fel a figyelmet a karc kérdés problémára, mert tele van vele a net ahol ilyen emberek

kérdezgetik, hogy "Há' meggyütt a baman', de biztos hasznát' me' karcos a batarang... mé' karcos?"
  • ratgab
    Engem olyan szempontból érdekelne, hogy 1 ilyen alakú tárgy tényleg bumerángként viselkedik vagy nem is tud repülni úgy...
  • Shep
    Egy gond van, utálom az alkoholt ha tehetném az összeset kiönteném egy feneketlen árokba :)
  • ratgab
    Mert feszélyezve érzed magad: igyál meg 3-4 felest meg 2-3 sört rögtön feloldódsz! Garantálom a módszert én már kipróbáltam ... párszor :-D!
  • Shep
    Hát te vagy a hibás, miért hagyod neki, adjál neki parittyát, vagy csúzlit :)
  • Tinman #6476
    Azé' nem próbálom ki, mert már így is tök karcos
    És azé' karcos, me' ez a kötsög Baman' állandójan' ezze' dobálózik:

33 dollár volt maga a játék, a p.k.-t 1 hétig alkudtam rá és íbéj vásárlás volt.
  • ratgab
    Ez a: Aki meg meri kérdezni, hogy miért karcos a batarang ez egy akkor magas labda volt, gyakorlatilag felhívta rá mindenki figyelmét!

Bocsi Tinman, de ez kihagyhatatlan poénforrás volt!

Egyébként ez a riport nagyon LOL! XD
  • IMYke2.0.0.0
    Megnyugodtam.
  • Shep
    Na azért ettől messze állok :) Az étel maradékra és az ott hagyott cuccokra meg amúgy is allergiás vagyok :) A besötétített szobát sem szeretem és mostanában nem is játszom túl sokat :) A bulis témára értettem a dolgot, mert még a házibulikban sem tudom igazán jól érezni magam, mert az nem az én világom, ellenben moziba pl. szeretek járni a haverokkal vagy bringázni stb.
  • IMYke2.0.0.0
    [riporter] - Mesélne arról, ami a minap történt önnel?

[sértett] - Tudja, épp sétáltam hazafelé a dobozos tejjel a szatyromban, amikor valami nagy erővel tarkón[bíííííííp]... először azt hittem, hogy valami [bííííp] madár volt, de aztán látom, hogy valami fekete izé... tudja, mit a filmben az a szuperhős... na... battmannak volt ilyen... de ez valamiért nagyon nem az volt, mert [bííííííípppp] karcos volt... Erről jöttem rá, hogy bizony ez nem lehet betmennééé... nem ám...

[riporter] - ???

[sértett] - Hát, mert bettmenné szép, csillogó és [bííííppp] éles... azé'

Bocs, Tinman!
  • IMYke2.0.0.0
    Most meg Téged képzeltelek el... gubbasztva a sötét szobában, sarokban pókháló, asztalon és körülötte étel(maradékok)... jajj...
    Ugye, nem vagy ennyire remete? :)
  • ratgab
    Híradóban tuti szerepelne 1 ilyen akcióval:

Nyilatkozná a sértett, hogy: "Fejbe dobott 1 ilyen izé... bataranggal, de ráadásul nem ám ilyen szép csillogóval, hanem ilyen csúúúnya karcossal. Amikor megláttam a karcokat rajta, azthittem elájulok..." :-D XD

No Offense Tinman!
  • ratgab
    Pc-n toltad gondolom! Holnaptól 1 hétig úgyis szabi, szerintem vetek rá 1 pillantás holnap, ha ennyi minden jóság van benne!
  • IMYke2.0.0.0
    Látom lelki szemeim előtt, ahogy Tinman kilép az utcára, kiszemel magának egy járókelőt és bammm.... :))))))
  • ratgab
    Egyébként nem próbáltad ki ezt a bataranget? Ez vajon tud ténylegesen úgy viselkedni, mint egy bumeráng, vagy csak dísz?
  • Shep
    Te még tőlem is durvább lehetsz :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, a zeneboltot kihagytam!
    Legjobb dolog Vivaldi-ra autóból lövöldözni :))))
  • ratgab
    Te Tinman! Kérdezhetek valamit?

Miért karc....... Na mindegy hagyjuk (nem kérdeztem semmit!) :-D
  • IMYke2.0.0.0
    Olcsóbban vásárolsz, és típustól függően pénzt generálnak.
    De, ha a le-nem-győzött bandák elfoglalják a területet, amin az üzlet található...
    Egyébiránt, a terület megvédése is érdekes akció :)
  • ratgab
    Lehetnek saját üzleteid??? És azok mire jók (pénzt generálnak á la Vice city?)
  • ratgab
    Én is így gondolom (azzal a kivétellel, hogy az alap és a kieg végigjátszása után már ott tartok, hogy videón sem tudom elviselni, nem is értem ezt a helyzetet...)
  • grebber
    Kimozdulok néha elmegyek a boltba meg kiviszem a szemetet .Nagy függő vagyok mellettem kb meghalna a gyerek akit nevelni kéne! Bulizni nem járok értelmét nem látom (tapasztalat).
  • bcrics
    :o
    te beteg vagy?:)
  • IMYke2.0.0.0
    Drága Játékostársam - amikor pedig ráébredsz az élet rövidségére, akkor bánni fogod ezt a remeteséget.
    Ki kell mozdulni, csajozni, szexelni, gyereket nevelni!
    A PC/játék/edzés/szórakozás mellettük is megoldható - még ha kevesebb idővel is.

És ezt magamnak is üzenem :)
  • grebber
    Gameből kiindulva 8800ft körül volt!
  • Zóanagyvarázsló
    Mennyi volt? Remélhetőleg olcsó, ha már ennyire karcos a batarang
  • grebber
    Én esetemben ez kizárt,mivel én nem járok sehova a melón meg az edzésen kivül.Maguktól meg nem jönnek,de amúgy is megvagyok nélkülük.Elég lesz majd a házat meg a gépet fenntartani nem kell + 1 kolonc.
  • Shep
    10-20 év múlva meg rájössz, hogy mekkora hiba volt, de visszacsinálni meg már nem lehet. :)
  • Shep
    Nagy buli lesz :)
  • IMYke2.0.0.0
    S akkor jön egy lány/hölgy, és megy minden a gájdeszba - eladod a PC-t, lemezeket, autót, házat és... megveszel neki mindent, összeházasodtok, és... :)
  • Fabio Capello
    miért karcos a batarang? :D:D:D

btw, honnét és mennyiért?
  • grebber
    Egyedül a gépemmel igen így tervezem.
  • IMYke2.0.0.0
    Há' me'... csak. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hoppá... A csomag szép! Gratulálok a jó vételhez!
    De, én Batman-t soha sem veszek. CE-t meg aztán még úgyse :)
  • Carlos
    Miért karcos a batarang?
  • Atkamon
    És 10 év múlva is egyedül akarsz lenni?:S