311803
  • balee4
    Én, de nekem elég lesz az alap is. :) De gyönyörű.
  • FSpofon
    ki vett itt wowot pár napja? lassan lehet gyűjteni a következőre. :)
    80 dollár a collectors, na de hogy ez mennyi lesz mire ideér :D

• zzeN
    Nekem is megjött faszán(öhmm):D.
  • IMYke2.0.0.0
    Várjuk!
  • NHLFAN
    kicsit offolok:))))
    rendeltem supergamerről ME2 CE-t,ha megjön megírom,mert úgy emlékszem innen eddig egy rendelést teljesítettek.és máshonnan ismerek még egy embert akinek megjöt ugyanez a cucc.
  • heady
    Egyetértek, nekem is Pécs a kedvenc városom itt, nem szívesen költöznék el.
  • Carlos
    Szenvedélybetegség.
  • Indigo
    Oké, az hogy egy baráti társaság alkalmanként leül akár több órára pókerezni, az teljesen okés. De érted, amikor már valaki a hét minden napján munka után (vagy ahelyett) este 9-ig (akkor zártunk) ott ül a gép előtt, és csak a póker, a póker... Na jó, engem aztán nem nagyon izgat, más mivel tölti az idejét.
  • Shep
    Miért, hogy szerencsétlen is átélje a borzalmakat? Direkt kitolnál vele? :)
  • balee4
    Akkor gyorsan gyereket kell csinálni. :)
  • Shep
    Hamarosan úgyis itt a világvége, ha nem is 2012-ben de hamarosan, mikor pár év múlva a harc az ivóvízért és a termőföldért fog menni (nem az olajért) akkor aztán oly mindegy lesz minden.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezért kell a melóhelyen, vagy más nem "igyijóta" lányokkal zsúfolt helyen beszélgetni, flörtölni, ismerkedni...
    Hát, hogy lesz így belőled kétgyerekes apuka, mi?!
  • Carlos
    Azért a videópóker és a póker között eléggé van különbség!
  • balee4
    Most a 2 ellentmond egymásnak. :)
  • Indigo
    Aha. Míg teleházban dolgoztam, egy fickó rendszeresen járt oda pókerezni (otthon is volt nete, csak a családja már folyton basztatta miatta). Iszonyatosan sok időt töltött a gép előtt (ami ugye nem került kevésbe), sokszor ott ült több, mint 8 órát (meló helyett), aztán volt hogy nyert egy-egy nagyobb összeget, de máskor ugyanannyit elbukott... Gyakorlatilag állandó nullán volt a szerencsétlen. De ha jobban belegondolsz, ő ezért a függőségéért drágán megfizet, szabadidő elfecsérlése, család elhanyagolása, stb.

Én soha nem pókereztem, és soha nem is szeretnék.
  • grebber
    Nem igen van ez az érzésem.Sokszor fekszek le azzal a tudattal szar lesz egyedül öregen meghalni:(
  • balee4
    Teljesen igazad van. Nálunk az utcában 3 szlovák család is lakik. (vagyis inkább nyaralónak használják a házat). A szomszéd faluban, ami határátkelőhely vmi 350 szlovák lakik, szépen be is vannak jelentkezve mondjuk, gondolom adót is fizetnek, na de akkor is, durva.
  • Indigo
    Meg lett mondva, felvásárolják Magyarországot. Sajnos ez már nagyon durván elkezdődött, ha nem vigyázunk, tényleg nem marad semmink, pedig valójában olyan gazdagok vagyunk, hogy nem is hinnénk! Termőföld, jó minőségű ivóvíz, hogy csak egy párat említsek. És mi eladjuk ezeket bagóért, aztán fizetjük a sarcot idegen nemezteknek az után, ami egyébként a sajátunk... (Ja, és még támogatást is adnuk a beruházáshoz, meg adómentességet...)

Jó, hagyjuk, nagyon elkalandoztam megint...
  • balee4
    Gyönyörű város lehet, sajnos még nem jártam ott, be kéne pótolni.
  • FSpofon
    poker
  • IMYke2.0.0.0
    Győrben még talán én is laknék - igaz, van mit bepótolnom, ami a város ismeretét illeti...
    Nekem Pécs a szívem csücske. Fura lehet, de adrenalin termelődik mikor közeledem a Mecsekhez, és a városhoz... mégis csak 1x évet éltem ott, rengeteg szerelem, élmény, egyetem stb.
  • balee4
    Ezért szeretnék én egy "kisebb" városba élni (Mosonmagyaróvár vagy Győr) jó utóbbi azért nem is olyan kicsi, de én nagyon szeretem, minden van, ami kell és gyönyörű, történelmi város.
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet, itt mossák tisztára... :)
  • balee4
    Nem, csak kurva gazdagok, BMW X5-ös telepjáró, meg most az egész telket felújították, az erdő nagy részét kivágták, és helyette egy kis tavat csináltattak, de kicsit sem betegek, mögötte pár méterre ott a folyóvíz. :D
    Jah és vettek egy telket a keresztlányuknak és felhúznak neki a házuk mintájára egy parasztházat.
    Honnan van ennyi pénzük, az rejtély... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Részben osztom a dolgot: itt, Dél-Baranyában gyakorlatilag ki is purcanhatsz, mire mentő/tűzoltóság/rendőrség házhoz ér - pedig Siklós és Harkány 10 km-en belül...
    A legmérgesítőbb, hogy ha komoly ügyet kell intézni, Pécsre kell utaznod [35+ km] és számolnod kell utazással, várakozással, bürokráciával.
    Míg Pécsett éltem, ezt türelmesen ki tudtam kerülni.
    Városban élés néhány előnye között ilyesmi is ott van - persze, az esetleges munka-lehetőséggel az élen.
  • IMYke2.0.0.0
    Elvetemült emberek lehettek... :)
  • Shep
    Ja csak aztán majd győzd fizetni a biztosítási díjat :)
  • Shep
    Egész jól elment a topic Otthon magazin irányba :)
  • Carlos
    Azért már a belvárosban is szép kulipintyót lehet kapni.
  • balee4
    Aztán nem szarakodtak, vettek arrébb egy felújított parasztházat! (ehhez is van erdő, víz stb.) 80 milláért. Persze gyönyörűen felújított a ház és kuriózum, mert ritka az ilyen jó állapotú parasztház. Na de azért mégis, 80 milla?
  • Carlos
    Az a baj, hogy nekem keresnivalóm csak pesten van meló miatt.
    Amúgy nem Bp akarunk venni, hanem kintebb. De átlagban ahogy nézegettük azok a házak amiket szeretnénk 20 körül vannak.
  • Indigo
    Én sem akarok Pesten élni, még vidéki nagyvároshoz sem ragaszkodom annyira, de arra azért kíváncsi vagyok, hogy milyen megélhetési lehetőségek vannak vidéken, ahol 50+ km-en belül nincs semmi, csak puszták meg erdőségek?
  • balee4
    Azért vidéken is vannak árak, nálunk a szlovákok nyomják fel keményen az árakat, pl. tőlünk a családi házat (2x2 szobás egyszerű, újépítésű, 6 éves, bár kívülről nagyon pofás családi ház, nagy telekkel, kerttel, egy kisebb erdőrésszel, saját medertulajdonú folyóvízzel) 65 milláért akartak megvenni. De mi annyira szeretjük, tényleg mesés egy környezet ez a szigetköz, hogy még 2x ennyiért se.
  • Indigo
    Mi is ilyenben gondolkodunk. Szigorúan hitel nélkül! Felőlem aztán nyugodtan becsődölhet a bankszektor, sőt! Akkor legalább megtudnák, mi az, hogy "megtermelni" és "értéket teremteni", nem pedig csak élősködni és megsarcolni.
  • FSpofon
    nem feltétlen pesten kell letelepedni
    ismerős multkor vett medencés kiserdős telket 2házzal 2 mihályért :)
  • IMYke2.0.0.0
    20 millás nem lakást nem akarok. Itt, a határvidéken annyiért kacsalábon forgó palotát veszel :)
    Nekem egy max. 2 szobás, földszintes, összkomfortos, kiskertes, udvaros kulipintyó is megteszi - 4-7 millióért.
  • Tinman #6529
    Gyorsház? 10-15 mihály és szépek... sok esetben 25 év gar!
  • NHLFAN
    ez azért nem kevés cucc amit buknék.szerintem supergamer-ről fogom rendelni.
  • Indigo
    Úgy látom jól jártam, hogy korábban beszereztem a Dragon Age-et, Saboteur-t, mert CD Galaxis-on most feljebb ment az áruk. Meg nemsokára jön a csúnya sárga borítós változatuk (NFS Shift-ből is már csak az van).

GTA IV-nek viszont lentebb ment az ára, mostmár erős késztetést érzek, hogy végre azt is beszerezzem :) Apropó, árcsökkentés, Oddworld-ök is már csak 6$-ba kerülnek, tegnap azokat is beszereztem (digitálisba'). Már régóta vártam, hogy azok is meglegyenek.
  • Carlos
    20-25 misit önerőből? Sok sikert... :)