311803
-
Mi egyszerű meghallom az angol hangot és lerakom mivel csak nagyon keveset értek angolul közöm nem lenne hozzá mit akarnak!Csupán ezért.
Nem értem minek telszám ha van email no mindegy.
-
lehallgatják -
mert akkor mi lesz ha hívnak? -
Jó, ahogy gondolod...
-
Használt nem kell.
Látom a The Hut-on meg kell adni telefonszámot is. Valakit hívták már onnan egyébként? (Mert ha hívnak akkor nem regelek.) -
Nézd csak, mit találtam neked?!
-
Á, ezt el is felejtettem! Igaz, én a Game.co-ról rendeltem...
Akkor, az alábbi hozzászólás a Game-re igaz! (3 fontos postaköltséggel)
-
Mit 'mé'?
Gondold csak végig!
Megrendelsz ma egy játékot, mondjuk 10 fontért. Erre rájön az 1 font postaköltség, és ráadásul vársz rá mondjuk 1 hetet.
Később, tegyük fel 3 nap múlva, egy újabb játékot rendelsz, azzal ugyanúgy jársz, mint az elsővel, és azt további 1 héttel később kapod kézhez.
Ellenben, ha a 2 játékot együtt rendeled meg, a postaköltséged még mindig csak 1 font, és a két játék együtt, 1 héten belül a kezedben lehet...
-
ööh, Zavvin ahány cuccot veszel, annyiszor 1 font. Game-en ugyanannyi a szállítás, akárhány cuccot veszel, viszont ott ugye drágább, mint Zavvin. -
Hol lehet még Mafia 1-et venni 5 font alatt szállítással??
(E-bay,amazon nem játszik)
Mert zavviról visszamondom szerintem valami gebasz van ott. -
zavvin 1font/db a száll.költség! -
mé?:D -
Nincs - megúszod vele a külön rendelésből adódó várakozást és 1 fontos postaköltséget :)
Általános szabály: mindig érdemes 1-nél több terméket, vagy a kívánt termékeket kivárva, együttesen megrendelni.
-
értem
hát akkor előrendelem,aztán addig kihúzom a virágbolti verzióval:D
ha 2 játékot rendelek egyszerre akkor van valami különleges dolog?:D -
csoli31 #6591 Én nem dicsekednék vele a helyedben. Gondolom még csak tanuló vagy, és nincsen igazán pénzed rá (ezt még megértem). De hogy olyan kijelentést teszel, hogy nem is lesz, hát... (ez inkább már szánalomra méltó)!
De azért igaz jól gondolom, hogy nem csak azzal az egy játékkal játszol?!
Nekem kb. 50 játékom van (dobozos, és Steam), amit olyan 5 év alatt hoztam össze (a régi konzolos korszakomat nem bele számolva). -
A postázási idő nem lesz hirtelen 1 nap :)
Ha ma megjelenik egy premier játék, akkor 3-15 napon belül kaphatod kézhez.
-
és ezt a megrendelési időt be szokták tartani?
pl ha 1 F1 2010-et rendelek akkor az nem fog megjönni a premier napján? -
:D Hát igen :) -
14-18...no comment...fog ez még változni. -
NHLFAN #6586 na gyorsan válaszoltak:a termék jelenleg nem kapható és a forgalmazónál sincs,magyarul ebben már nem bízom:(((
akkor inkább átcsoportosítom a pénzemet és Mafia 2 CE lesz belőle:))))
nekem is megjött az ebay-es jóságom ha beállítottam magamnak a nagyobb képfeltöltés lehetőségét jönnek a képek. -
Eredeti gamem csakis a CoD 4.Más játékom nincs is és nem is lesz.
-
Szuper!!!
Megkaptam az értesítést, mehetek a CDG-s csomagomért :)
-
Regisztrálsz, megrendeled. A postaköltség 1 font. Megérkezési idő ~3-15 nap.
-
f1 2010 hol a legolcsóbb?:D
tudom hogy még nem jelent meg csak érdekelne hogy honnan kéne majd megrendelni:)
Szerk.: Zavvi-n megnéztem fele annyit mint itthon:)
hogy tudok onnan rendelni valamint mennyi a kiszállítás? -
van steamen valami jóság olcsóér a Borderlandson kívül? -
#6577 :D -
Steam-en ~11€ a Borderlands, ~3€ minden DLC. Az egész pakk nincs 20€. -
Micsu #6578 jogos, de tudod milyen ritka pcn egy sikertermék :( -
aki esetleg nem kövez meg azért mert digitdisztribet merek reklámozni:
steamen 66% leértékelés van minden Borderlands terméken (alap+dlc-k) -
Akarsz fogadni, hogy 1 évvel később a Sárkráft 2 CE(!):
a. Nem lesz már sehol beszerezhető.
b. Nyuszild drágább lesz, mint most...
Na? -
Micsu #6575 :D
nájsz és mikor is jelent meg? -
Ry0K3N #6574 tehát a sanya20071597 accout alá van beregelve a fear 2 meg a HL2 is? Vagy másikon? -
nem adtak új felhasználónevet, elküldték az összes ez alá a cím alá tartozó accountot. -
sanya200 #6572 hát eddig eljutottam adtak egy új felhasználónevet de ezzel nem érek semmit vagy már nem tudom mivan már belefájdult a fejem is.
-
Indigo #6571 Nah, akkor ha már volt róla szó, egy kis Saints Row 2 bagzás: http://www.youtube.com/watch?v=9_nBUCDeUuE
-
Elfelejtett, ellopott, elhagyott Steam accountok visszaszerzése! -
Ne a Steam-et hibáztasd, ha te nem tudsz angolul... Nem tudom mi lehet, de gondolom le volt írva abban az emailben. -
sanya200 #6568 Sziasztok lenne egy nagy gondom az a helyzet állt elő hogy a tetves steam miatt nem tudom felrakni az eredeti fear 2-t.Na szóval úgy volt hogy vettem haveromtól annak idején egy sima half life2-t nem volt regisztrálva se meg semmi csak megvette de nem rakta fel.Na mind1 annak idején fingom nem volt a steamről ezért adott egy acountot regisztráltam rá faszán jó volt meg minden de én hülye fejjel arra regisztráltam a fear 2-t is csak valamikor küldött a steam valami szar emailt a fiókkal kapcsolatban de sokat nem értettem belőle mert angol volt az egész, tojtam rá csak egy idő után azt vettem észre hogy nem enged belépni és most akartam felrakni a fear2-t de kiírja hogy egy másik fiókban már regisztrálva van és nem telepíthetem.Na szóval akkor most jól megszívtam , látjátok ezért utálom a szar steamet egy fos az egész most itt az eredeti game és még felrakni se tudom.Szóval SZAR 
-
Ha normális emberekkel, haverokkal játszol és nem viszed túlzásba, akkor tényleg baromi jó játék. :)
Muszáj lesz megvennem, bár valszeg nem a megjelenésekor. -
Meg kell hagyni, látványnak nem utolsó... játéknak annál inkább... látatlanul is. :)