311803
-
Zóanagyvarázsló #6645 Dragon Age-ből lehet megérte volna bevárni az Ultimate Editiont, hátha tartalmazza a DLC-ket is - melyek legtöbbje egy fillért sem ér. -
Megjött a csomagom. Át is vettem, és közben még megjutalmaztam magam egy animével is:
Kicsomagolás előtt - ilyen csomagban küldi a CD Galaxis a játékokat. Strapabíró.:
Kicsomagolva:
-
Hát jah, de a Lucasarts-os játékok mindig drágák.
Nekem ennyit megér, nagy kedvencem. Jöhetne egy folytatás, amilyen fos a befejezése...
Sztem, ha nem fogy el, jövő héten rendelek is egyet. Máshol ha lehet ne reklámozzátok. :D -
Hellsing47 #6642 nekem is, de nem 4ezerért
5éves játék elhanyagolható multiplayerrel (amit szerintem már nem is játszanak :D) -
Republic Commando nekem is köll. -
Reg5 #6640 Alapvetően nem a szinkronhangokkal van a szerintem, hanem azzal ahogy beletették. Nem figyeltek a szájszinkronra és sok esetben olykor is beszél mikor a katona szája nem mozog. -
Nekem is, de én csak holnap megyek érte. :) -
Grat az EA-nek. Nagyon igényes borítót sikerült összehozniuk.
link -
Tudom, pont ezért hagytam ott, bár a fém dobozt kicsit bánom. -
b hh-t tönkre teszi ez az igénytelen szinkron...az eredetinek főleg a bakernek annyira jól sikerült a hangja szerintem, hogy bűn egy ilyen csik csabával helyettesíteni aki nem is éli bele magát mint a vicserben... -
Media Markt, de 1 db volt belőle, a többi mind ez az EA classic. -
Hellsing47 #6634 medal of honor packot merre felé láttál még első kiadásban? :) -
Nincs meg, de nem is kellenek, mert annyira nem jók, hogy még 1x játszak velük viszont az Airborne-t meg végigjátszanám még 1x. BiA-t írtam, szinkronos :( -
Reg5 #6632 Airborne? A többi megvan vagy miért pont ezt?
A BiA: HH-val mi a gond? -
Na ma volt egy kis időm és csaptam egy kört a városban a szokványos beszerzési helyeimet meglátogatva, hátha kapok valahol Kane and Lynch Dead Men-t (hát nem akptam). Sokat dilemmáztam ,hogy vegyem-e a fémdobozos Brothers in Arms: HH-t 3e-ért, vagy inkább 2-ért egy sima tokos kézikönyv mentes Dark Messiah of Might and Magic-et, vagy esetleg egy Dead Space-t 2-ért vagy a Medal of Honor (nem exclusive) minden benne verzióját szintén 2-ért végül úgy döntöttem. Szinkronos BiA nem kell hiába fém dobozos, DMoMM meg most annyira nem hoz lázba (2x már végigvittem), MoH-ból meg csak az Airborne érdekelne most a régiek annyira nem így aztán hogy ne jöjjek üres kézzel magamhoz vettem egy Wheelmant 995-ért, de nem ám ez a pocsék kiadásos, hanem az eredeti CD projektes, papírtokban benne a műanyag tok, kézikönyv stb. Szóval igényes és amúgy is meg akartam már venni, mert nekem bejön az a játék. -
Indigo #6630 Dehogy tanul. -
Indigo #6629 Na tegnap este mégiscsak elpazaroltam egy kis sávszélt a Borderlands-ra. Annyira azért nem rossz ez, hangulatos meg minden, csak sok dologban meg elég szegényes (párbeszédek, sztori). Pedig ennyiért ez nem (lenne) rossz vétel. -
Reg5 #6628 Lehet más nyelvet tanul. -
Indigo #6627 Igazából ezért nem tudlak hibáztatni. Haveromnak is csak a CoD4 meg a Fallout 3 van meg eredetiben, mert ugye egyetemista, jövedelme nincs, ami esetleg mégis, annak jobb helye is van. -
Zóanagyvarázsló #6626 Nem hívtak engem még sehonnan, pedig már volt rá példa, hogy volt némi fennforgás eBay vagy különböző üzletek - köztük a The Hut - esetében. -
Indigo #6625 Egyszerűen nem értelek. Miért nem vagy képes egy minimális energiát befektetni arra, hogy legalább alapszinten megtanulj angolul? Káros az egészségre a tanulás, vagy mi? -
Indigo #6624 Pffff...
Ezek a letölthető "tartalmak"...
-
Indigo #6623 Pffff...
Ehhez én is csak annyit fűznék hozzá:
-
Megint kaphato Republic Commando, erre szerintem beruhazok.
Kozben az EA megint kitalalt valami hulye borito sorozatot EA Value Games neven.
-
Zóanagyvarázsló #6621 Előrendelőknek fel szokták adni a játékot, amint készleten van (elvileg úgy, hogy azért megjelenés előtt ne kapja meg az ember), tehát még a megjelenés előtt. Így a postán múlik, hogy a megjelenés, az után, vagy akár az előtt kézhez kapod-e, van ez utóbbira is esély. -
RE3-4: minket érdeklő minőségben csakis gyűjtőktől, e-bay meg itt-ott...
SH-sorozat régebbiket is. -
srácok Resident Evil 3-at és 4-et honnan lehetne megszerezni??? Illetve érdekelnének még a legutóbbi Silent Hill-ek... -
Ez a letölthető tartalmak akkora kamu dolog szerintem...Most az, hogy nem sárga hanem piros gatya van a csókán vagy hasonló tök mindegy szerintem...pffff... -
Ráadásul 5 óra alatt végig lehet tolni. -
Kane and Lynch 2: Dog Days - Limited Edition
Nem kicsit van túlárazva... "letölthető tartalmak"... ccchhhh....
-
Reg5 #6615 :D Ezt max fake adatokkal lehetne eljátszani :D -
Ilyet én nem mondok jól nevelt gyerek vagyok én! -
mond ezt:
Yo, ain't speakin' english bro, so shut the fuck up, and send my fuckin' game. And ain't wanna recieve any calls from ya, cuz i'll kill ya and yo' family. Capise? -
Akkor bevállalom ha esetleg mégis hívnak majd Don't speak english-ezek nekik bőszen! -
legfeljebb az, de az már magyarul beszél... -
Reg5 #6610 Nem a futár miatt kell? -
miért hivogatnának nemzetközi számokat?? nem akarják a hasznukat erre elbaszni... -
nem hívnak -
legfeljebb annyit kérnek hogy erősítsd meg a neved v címed, nem kell nagy angol tudás -
én megadtam és nem hivtak még egyszer sem.