311803
-
Zóanagyvarázsló #6685 Minden adat stimmel? Én a nevet ékezet nélkül adtam meg, keresztnévvel kezdve.
Van rajta pénz? A háromjegyű security code-ot nem kérte? -
Na jó adtam fel már párat :) Ilyenkor mi lehet a kártya nem jó netre? (pedig elvileg igen) -
Nem adtam fel, amúgy itt elég érdekesen vannak a dolgok na de mindegy mert ezt kaptam az ellenőrzésnél
Sorry, your payment has not been authorised by your card issuer. Please check your details and try again.
If you continue to have problems you may wish to contact your payment card issuer.
Alternatively, please try a different payment card.
-
Zóanagyvarázsló #6682 Adtál már fel valaha levelet vagy képeslapot? :) Rajta kell azon lennie a névnek is, hogy a postás tudja kinek megy. -
Na felmerült még valami mikor leadnám a rendelést akkor a postázási címnél a nevet is beírja, akkor a My account addressnél a name-hez nem a nevet hanem a várost kell beírni? -
Ok, köszi akkor úgy hagyom. Leadom első külföldi rendelésemet, majd beszámolok mi lett a vége :) -
Zóanagyvarázsló #6679 Csak a számot, országot úgyis választani kell. Mondjuk cégtől előtaggal használjuk nemzetközi küldeményeknél a csomagokat, volt is arra példa, hogy anélkül elnézte a futárcég az országot..., de a saját külföldi rendeléseim (pár 100 alkalom) során csak egyszer esett meg, hogy Csehországba küldték először. -
Á hülye ez most elfogadta a H nélkül is, jó lesz úgy? -
És az irányítót hogy írtad H xxx H-xxxx vagy hogy? -
Zóanagyvarázsló #6676 Én a House Numberhez beírtam a teljes címet, a felső sorba a várost, alá az utcát és a házszámot. Irányítószám az a postcode. -
Zavvin akarnám beállítani a dolgokat, de nem tudom ,hogy az irányító számot hogyan kell megadni? Valamint itt most pontosan mit akar? Mert azt értem amit kérdez, csak nem világos ,hogy kártyatulaj címének neve az most a város akar lenni? A szám meg utca + hsz?
Cardholder address
Name:
*
House Number:
-
Szia ZsZso! Rég láttalak! Erre csak ez jut eszembe: asztaba***meg!!! -
A pénzérme csak azért van, hogy lásd mekkora, nem az árát jelöli vagy ilyesmi :D
Közben rájöttem a turpisságra ... kephost.hu VS kephost.com. Ennyivel is okosabb lettem ma. -
Nincs semmi baj - jó volt így is!
Szép gyűjtemény. Sokat nem is ismerek közülük - a Discworld felizgatott :) -
Zóanagyvarázsló #6671 A bábu érdekelne, az enyémhez nincs :( -
Jurassic Park
Ennyi. Mélységes elnézést a töketlenkedésemért! -
HellCab (egy kalandjáték az őskorból, telis-tele videókkal ... akkoriban ez nagy szám volt) -
EcoQuest (aranyos P&C [10 évesen tökéletes volt]) -
Bust-A-Move 2 (a fiatalabbak már csak mobilról ismerhetik :)
-
DiscWorld (van hozzá egy apró ólombábú is :) -
Blue Force (P&C kalandjáték) -
Blue Force (P&C kalandjáték)
Bust-A-Move 2 (a fiatalabbak már csak mobilról ismerhetik :) -
Nem tudom hol cseszem el, a dühöngőben probálgattam már beszúrni. Egy poszt egy játéké lesz...
BattleChess (sakk, az igazi klasszikus) -
Használd ezt: kephost.HU és az első thumbnail-est válaszd - az tuti befutó...
Ja, és engem nagyon érdekelnek a játékaid. -
kephostot használok én is, de úgy néz ki rossz bbcode -ot kopilok. szipp szipp... -
Grrrr...
Akkor egy újabb próba... hátha...
BattleChess (sakk, az igazi klasszikus)
Blue Force (P&C kalandjáték)
Bust-A-Move 2 (a fiatalabbak már csak mobilról ismerhetik :)
DiscWorld (van hozzá egy apró ólombábú is :)
EcoQuest (aranyos P&C [10 évesen tökéletes volt])
HellCab (egy kalandjáték az őskorból, telis-tele videókkal ... akkoriban ez nagy szám volt)
Jurassic Park -
Valami nem sikerült, szerintem...
-
Összeszedtem magam, és lefényképeztem öreg játékaim legszebb darabjait (maradt még ki jópár régiség, de szerintem egy Guy Spy nem akkora wasistdas). Szerintem akad olyan topiklakó, aki "csókolomozhatná" őket, hisz van amelyik elmúlt 20 éves...
Elnézést a sok képért!
BattleChess (van akinek ez mond vmit? Nálam itt kezdődött a számítógép :D)
[img=http://www.kephost.com/images3/vtzd86g06z9glu7m1zxy_tn.jpg]
Blue Force (point&click kalandjáték)
Bust a Move 2
Discworld (van mellé egy apró ólombábú is :)
Ecoquest (point&click - nem híres játék, de anno 10 évesen nagyon tetszett)
HellCab (kalandjáték telis-tele videókkal ... ekkoriban ez még kuriózum volt. számomra ez is klasszikus!)
Jurassic Park (hehe, 2Ds, felülnézős, rohangálós)
Remélem jól sikerült beágyaznom a képeket. Ki hánnyal játszott? Hányat ismertek fel? :) -
Kösz, hát azt hiszem semmit nem veszítettem, ez nem az én játékom. :) -
Dragon Age gyorstalpaló:
-
Hát ja, kb. mint a Stranglehold - arról sem olvastam hű de nagy lelkesedésű kritikákat... és magasról tojtam rá [2 példányban is megvan :)))]
-
Na de visszatérve milyen játék ez a Dragon Age, hogy ennyire veszi itt mindenki? -
Nem is feltételeztem, hogy provokáció lenne :) Egyébként egyszerű lövölde, de filmszerűen megcsinálva úgyhogy elég egyedi, bár nem kapott túl jó értékeléseket, de ez engem pl. sosem tudott eltántorítani. -
Nem provokatívan kérdeztem - esküszöm, egyetlen másodpercnyi mozgóképet sem láttam még belőle.
-
Kinek mi, érted. Nekem bejön a többi meg ugye nem nagyon számít elvégre mindenki saját ízlése alapján vásárol (jobbára). -
Ennyire jó játék lenne? -
1.990 Ft-ért szerintem, ez így, megérte.
Majd, ha egyszer lesz olyasféle csomag, akkor jó áron is beszerzésre kerül. :)
-
Nincs valakinek eladó Kane and Lynch Dead Men -je? -
Ja, és valóban már nem lehet rendelni Dragon Age: Origins-t...
Mekkora mázli, hogy nem vacilláltam tovább 1 napnál, és múlt hét pénteken meg is rendeltem a játékokat!
-
Milyen játék ez a Dragon Age, hogy még a csapból is ez folyik?