311803
  • Carlos
    Retró (saját):
  • Csokis
    De, igaz. Annyi dolog történt azóta, hogy az újabb GFWL kliens már meg tudja különböztetni, hogy melyik a saját sorozatszáma, de(!) támogatnia kell ezt az opciót a játéknak is. A DiRT és a Section 8 az, ami ezt használja, semmi más egyelőre! Csak ezen két játékot játszhatod Live-on eredetivel.
  • arty
    Pár hete jártam a galaxisban és megvettem a Fuel-t lemezen, pedig steamen már régóta megvolt. Ezekután sokkal jobban meggondolom, mit veszek meg steamen, kerüljön akár milyen kevésbe...

... viszont rohadt kényelmes a steam, Fuel-t ki se bontottam. És már bánom, hogy megvettem - mert minek? Ígyse férek - no nem a sok játéktól, hanem amugy.
  • grebber
    Most mi steam-es játékokkal rendelkezők mi is mondhatjuk: Ezt ti nem érthetitek
  • Tinman #6801
    "miért mennyit ér egy pistike134 acchoz kötött, használt bioshock2 játék?"

Szart sem. (Már elnézést..)

Talán ezért sem kellene köcsögsztímet erőltetni. Nem tehetek róla, de kifejezetten irritál. Ok, hogy olcsó a Borderlands, de ne má... inkább warez. Tudom, begyöppösödött vén f. vagyok... de én még C64-re is vettem eredeti kazettákat, floppykat emberkék... és mennyire boldog volt, aki aztán megvette.
    Sztím acc... komolyan mondom rosszul vagyok.
  • arty
    példa a dirt2 fórumból
  • arty
    Nem vagy képben. Régen volt, hogy pár játék más játék kulcsával működött...
  • balee4
    Dehogynem igaz.
  • Carlos

Köszönöm!
  • Solid Snake
    Boldog zülinapot Carlosító
  • arty
    az szerintem is halott ügy :) pláne a sokjátékos, értékesebb accok esélytelenek: még rosszabb kategoria, mint a "25 játék egyben eladó 50ezerért" hirdetések...
  • IMYke2.0.0.0
    Én inkább a STEAM-accountok el(nem)adásain somolygok...
  • arty
    pl a FUEL aktiválós, dvd check megy inditás után, majd kell a live-s szériaszám is ... sok szerencsét egy ilyen eladásához. sok öröme lesz benne, aki megveszi! :D
  • arty
    az aktiválásról és a lemezellenőrzésről már nem is beszélnék...
  • arty
    természetesen ez NEM IGAZ!
  • balee4
    ugyanannyit mint az eredeti, ha jó állapotú a doboz, ugyanis Live-os és bármilyen Live-os játék kulcsával működik.:)
  • arty
    miért mennyit ér egy pistike134 acchoz kötött, használt bioshock2 játék? amit el se tudsz inditani, csak ha megkrekkeled...

a pécés használtpiac félhalott :(((
  • robotnyk
    HBD2U!
  • Carlos
    Hehe... Köszi...
  • IMYke2.0.0.0
    Boldog születésnapot, Carlos!
  • wedge31
    Szerintem a legjobban sikerült szinkron a SH2, és ez nem hivatalos szinkron, bár profi szinészek késziteték.
  • IMYke2.0.0.0
    Heroes-t szeretted? [A IV-es és V-ös "hasonlít" rá.] Disciples-eket?
    Ha azokkal volt türelmed, akkor ezzel sem lesz baj - ráadásul, ez 3D-s, szépséges.
  • IMYke2.0.0.0
  • Carlos
    Ha tetszik remélem addigra megjön a GOTY vagy egybepakkolt cumó és akkor meg is veszem...
  • bcrics
    Csak melékszem még Arra mikor a nyomtatot játékujságokban is abban bíztak a szerkesztők,írok hoyg hamaraosan minden játék honosítve kerül a boltok polcaira,hát lassan ezt is elértük,szar volt mindig honapokat várni 1-1 játék magyarítására:D
    mostmár szinte minden arra érdemes kap magyar feliratot legalább.

A warhead szinkronban kifejezetten jó móka volt,de ugyanígy votl állejtós amikor előszor láttam a fifát szinkronnal..besza-behu
  • IMYke2.0.0.0
    Tényleg, a Crossworlds! Valamelyik online újság hasábjain mintha olvastam volna róla!
    Akkor, ezzel a játékkal kapcsolatban bizonyosan az lesz, hogy együtt lesz megvéve a csomag!
  • IMYke2.0.0.0
    Nyugodtan ülj le hozzá! Nem szabad kapkodni. Olvass, és olvadj bele! Másképp nem megy.
    A sok rohanós játék után gyorsan megunhatja az ember fia.
  • Zóanagyvarázsló
    Jön még egy kiegészítő is az Armored Princesshez, talán azt is érdemes bevárnod.
  • IMYke2.0.0.0
    Évek óta fordítok hivatalosan is :)
    [Mostanság nem kaptam megbízást, de van ez így.]
  • Carlos
    szerintem a csúnyával kezdem énis. A leírás alapján nemtom tetszene-e a videó viszont tetszett!
  • bcrics
    Te fordítottad?
    Grat.,Jóféle volt.Olvastam honlapodon,és remélem jól értelmeztem hoyg vmely fordításod hivatalos is lett játékokhoz?.akkor az jó kis Sörre való nem?:)
  • IMYke2.0.0.0
    Tényleg nem lehet ilyen egyszerűen megfogalmazni.
    Bevallottan "csúnya" - tudjuk mit jelent - változatot megnéztem, és azt mondtam, mint öreg Heroes-os, ezt muszáj lesz eredetiben megvenni - pedig csak ~1 órát játszottam vele.
    Le is takarítottam a gépről, és majd megveszem együtt, a Hercegnővel egyetemben.
  • Zóanagyvarázsló
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239267298&no=6753]#6753[/URL]
  • Carlos
    hülye kérdés:
    Ez milyen játék? Városépítős körökreosztottan harcolós rpg?
  • Zóanagyvarázsló
    Mennyivel más így megnézni a trélert, hogy mindegy egyes négyzetmillimétert felismerek :)
  • IMYke2.0.0.0
    Erről:

• Zóanagyvarázsló
    King's Bounty: The Legend
  • IMYke2.0.0.0

A magyarításom hozzá elérhető ITTEN-E

A legutolsó játék javítást nem árt előtte feltenni.
  • Carlos
    Miről is beszélsz? Melyik játék ez?
  • Tinman #6766
    Sajnálom. Nem tudok nem ömlengeni. Pont "érzékeny" időszakomban találtunk egymásra a játékkal és mesterien tömködte be bennem a keletkező űrt. Elmondhatatlanul szeretem azt a játékot... azok a kis finomságok, apró kis dolgok amiket belezsúfoltak
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Emlékszem a zombi feleségre, a hatalmas hal gyomrára, a pokolra, a miniatűr manóvárra, a született gyerekekre, a kalóz kincsekre, a szellemhajókra a tonnányi varázslatra és mágikus tárgyra..... áááhhh felsorolni se tudnám
    . Tizpertiz.