311803
-
csoli31 #6845 De ha tudod, hogy el fogod adni, akkor minek akarsz CE kiadást venni? 
Én eleve nem adom el a játékaimat. A CE kiadásos játékokat, meg pláne!
-
Zóanagyvarázsló #6844 A Heart of Darknessből nem adtak el annyit, amennyit szerettek volna, és a megjelenése után csődbe is mentek... Az más kérdés, hogy az állítólagos 1,5 milliós eladással profitábilisnak kellett volna lennie.
Egyébként az első Popolousból 4 millió talált gazdára, a Black & White-ból pedig 2, szóval nem voltak ezek bukott játékok, csak ez már nem most volt. A From Dustról azt sem tudjuk, hogy mennyi tartalmat ígér. Mindenesetre egy sor eredetileg csak digitálisan terjesztett játék megjelent később dobozosan is (Machinarium, Torchlight, Plants vs Zombies, World of Goo), mások meg persze nem. -
Zóanagyvarázsló #6843 Nem is tudtam, hogy ilyen is van ebből. Képeken, videókon maga a játék gyönyörű, ahogy elnézem, ez a kiadás állja vele a versenyt. Egyébként 42 fontért (postaköltséggel) van fenn két példány UK eBayen, én szerintem ennyiért kihagyom, sokat költöttem mostanában (értsd: SC II CE). Pedig biztos imádnám magát a játékot is, ha lenne időm játszani.
Én ugye az alábbit szerettem volna beszerezni, de csak szlávoknál és németeknél volt kapható, a német üzlet pedig válaszra se méltatott:
-
Te magad is leírtad a választ a kérdésedre, hogy miért kötik accounthoz a játékokat: hogy megnehezítsék vagy teljesen képtelenné tegyek a használt játékok eladását, mivel ez a készítőket is, meg a kiadót is károsítani tudja. -
Csinálj egy új accot, úgy a legkönnyebb eladni. -
bebe nekem még amikor megjelent megvolt 1. kiadásos warhead... 
frank99 kollegától :) -
Képek a legutóbbi vételekről:
-
Szép lassan kihal a PC-játék... lesz helyette konzol- és onlive gaming... Nagy Testvér felügyeletével.
-
én most a mafia 2 ce-jéről gondolkozom...
sajna steames lesz így eladni lehetelen lenn ha el akarnám a ce-t vagy a simát...persze így van dlc,auto update meg acsívment de viszont az accomhozvan kötve fasza...másik ha gfwl-es lenne az nem lenne nagy gond mert ott régen még nem kötődtek a ulcsok de most az is... miért kellett ezt ? ha én mondjuk egy haveromnál át akarok lépni az én profilomba akkor meg nem is enged multizni mert az övéhez kötődik ez a fos ami jelenleg nincs is itt hungarisztánba. -
nna ezt mikortól lehet kapni hol és mennyiért??? -
Kicsit hasonlít.
-
Mintha Halo-s fegyver lenne...
-
:DDDDDD
Nem rossz fegyver :D -
"Ha azt akarod, hogy valami el legyen intézve, csináld magad."
Sztéj tyúnd. ;-) -
Légy szíves... kérlek, kérlek, kérlek.
Iránytű főleg érdekelne, meg a doboz amiben van.
Szerk.: Ok... reggel van. Lófaxt van neked ilyened

-
Ha fakeretes az iránytű akkor nincs vele gond, ha bénaműanyag akkor... -
Hát... 6 db mandulát tudok neked fényképezni... meg van valahol egy műanyag iránytűm is... :D -
"# Hat mandulát tartalmazó tasak (WTF!!!!????)"
felfedezés, gyarmatosítás során odahordott magvak, növények? ilyesmire tudok gondolni... -
Na ne sunnyogjatok... kinek van ez meg?
Hadd lássam nagyfelbontású képen :-) -
Miért van az az érzésem, hogy Zó ezt úgy blokkolja, mint a huzat?
# Exkluzív gyűjtői csomagolás
# 72 oldalas artbook
# Egyedülálló panoráma poszter
# Iránytű (HÓLY FÁKK!!!)
# Hat mandulát tartalmazó tasak (WTF!!!!????)
# Exkluzív bónusz DVD -
Ja hogy a From Dust ? azt hittem valami 2ds cucc. Akkor storno, ez elmenne dobozosnak is simán. -
De miért?
A From Dust Black & White, Popsi szerű lesz... bukott ez PC-n? Nem.
Heart of Darkness és a Another World bukott? Legendák! -
[URL=http://www.sg.hu/cikkek/76436/steam_exkluziv_lesz_a_from_dust]STEAM exkluzív lesz a "From Dust"[/URL]
-
"Most olvasom, hogy az Another World és a Heart of Darkness atyjának új játéka only steam."
Érthető, nem akar kockázatot és felesleges pénzkidobást dobozos verzával... amúgy mind a két a játék instant klasszikus és maradandó élmény volt. Mi a címe az új játéknak? -
Ezt akkor vettem amikor még ez volt a nagy szám. És azóta megvan. Nem válnék meg tőle. -
Nem semmi :-)
Viszont veszélyes ügy... félő ugyanis, hogy ennyi év után az adathordozó már nem olvasható. Emiatt van nálam az, hogy a 10-15 éves daraboktól fokozatosan válok meg mert:
1. Tudom, hogy már soha nem lesz a gépben.
2. Félek, hogy az adathordozó olvashatatlan lesz.
3. Eladom inkább egy igazi gyűjtőnek, mivel NAGYON vigyázok a szoftvereimre.
Igen, az igazi gyűjtő nem így gondolkodik... de én csak amatőr vagyok, mondtam már. -
Az, hogy nincs nagyobb szobád, lakásod ahol elférne egy Fuel az nem mentség :-)
Nálunk pl. páromnak sok köze nincs a játékokhoz, mégis sok darab nagyon tetszik neki és kifejezetten Ő javasol polcot, szekrényt akármit nekik vagy 1-1 szebb darabnak kiemelt helyet.
Most olvasom, hogy az Another World és a Heart of Darkness atyjának új játéka only steam.
Vagyis ONLY wrz lesz, pedig esküszöm 0-day vettem volna 10 ezerért. -
No, vége a SC 2/1 -nek. Az uccsó pálya nehéz volt (normálon nyomtam végig) a többi közepes. A sztori sablonos, kiszámítható.
Majd ha lesz SC 2 GOTY akkor áldozok rá 5000-et.
Uninstal... -
NHLFAN #6817 most mát hivatalos ez a kiadás is:
http://pcdome.hu/hirek/18823/crysis_2_gyujtoi_kiadasok -
Zóanagyvarázsló #6816 +100 oldalas artbook
+soundtrack
Ezzel szemben az SE-hez csak egy térkép van és DLC-k. -
hát akkor nekem is marad az SE... -
Ha jól látom a game-en akkor a CE az "fémtokos" lesz az SE nem én kb ennyit látok! -
miben lesz több a CE az SE-től?? -
NHLFAN #6812 én végül lemondtam a ME 2 CE-ről és m egvettem alapot galaxisban 2 ezerért,és Mafia II: CE-ről is lemondok azt meg game-ről SE kiadást fogok venni.sok érte az a 15 ezer forint... -
azigen.... nekem ilyen dobozosban valahol van még egy Heist nevű játékom, egy Imperialism és egy Star Wars Supremacy.. csak nagyon fel kéne értük túrni a tárolót :D -
EZ már valami 
-
Amugy a Bio2-t csak példának hoztam fel + lásd, kiderült, hogy nekem sincs igazam ... mert játékfüggő a dolog :)
Mondjuk nekem sose jutottm eszembe
- nem kibontani egy játékot
- más szériaszámot regelni adott játékra. -
Fiatalka vagy még!
Viszont a C64-es kazijaim nemtom hol vannak. SZerintem szüleim elpasszolták annó mikor áttértünk PC-re... -
Jó igazad van, mikor megjelent működött a Bio 2. -
4 floppy-s játék? :D
Én már alapból a CD-s korszakba születtem bele, én ilyenekkel nem is találkoztam. :)