311803
-
És ezt ki mondta? ST? -
Google-vel rákeresve a superwarez.hu-ra:
"De az is lol hogy pl. az sg.hu anno superwarez.hu-ként indult," -
Sw.hu?
Nem inkább SG.hu? És akkor na akkor... Super... na mi... na... Supergamez. -
El nem tudtam volna képzelni, hogy 1 hét alatt szűnik meg... nem én szűntem meg, hanem egy kiba. nagy cég. -
volt hasonló problémám, nálam a videokártya volt a gond mert túlmelegedett a memóriamag -
nekem hasonló gondok voltak a régi gépemmel, memórára gyanakodtam, de csere memóriával is ezt csinálta, aztán végül kiderült a foglalattal volt valami gond, másik foglalatban a memória teljesen hibátlanul működött, nem azt mondom nálad is ez a hiba , csak esetleg próbáld meg hátha megoldja ha másik foglalatba teszed őket -
nem kizárt, de a táp sem kizárható, meg az sem hogy csak a memória szar. ha van valamiből tartalék, akkor lehet érdemes tesztelgetni, ha nincs akkor egyszerűbb szaGemberhez küldeni. -
kedves gyüjtőtársaim ide is beírom a problémám hátha tudtok segíteni.
szóval mostanság egyre több játék egy idő után vagy kifagy, vagy kidob az asztalra... néha az is előfordul hogy kék képernyő jelenik meg sok írással a végén meg fizikai memória listázása..
régebben csak nagyon néha fordult elő de mostanság egyre több, van hogy ilyen 10 perces játék után bekövetkezi... viszont van hogy órákig tudok játszani gond nélkül. jah és sajnos azt kell mondanom, hogy minden játéknál már ez van...
szerintetek??? nem rég volt egy memória hibám, de kicseréltem őket és azután emgszűnt a hiba. most megint kezdi... olyan előfordulhat, hogy az alaplapom nyírja kifele a bele tett memóriákat,?? -
csáó!
Milyen a simpson játék?
-

Meg a konferen való illegál másolgatás... LoL... De jó is volt! -
céges méllel regelni bárhova ... FAIL :) -
Régen meg a kerítés is kolbászból volt a csapból meg kóla folyt :) -
ja -
vasziszdasz #6872 Sőt, ez az oldal is superwarez.hu volt eredetileg. -
vasziszdasz #6871 A cdgalaxis is másolással kezdte, még a budai skála mellett. -
Nem semmi! :)
Floppis "szép" játékom tán' nekem se volt sose. Akkoriban az 576-ba (!!!) mentünk egy doboz floppival, hogy másoljanak rá játékot nekünk. Ó, azok a régi szép idők... -
NHLFAN #6869 az én polcomon ugyanúgy megférnek a Big Box-os játékok,CE-k, normál kiadások,gog.com-os és steames cuccok.egy AvP-t pl. nem fogok kihagyni csak azért mert steames,vagy az AC-t merthogy állandó netes kapcsolat kell hozzá,amúgy sem vagyok meg net nélkül:)))én együtt élek ezzel és elfogadtam,amit tudok és nagyon szeretek azt ezután is dobozosban veszek,amiből nem kellene gyűjtői-ha lenne se:pl. Dirt 2,az jöhet steamen. -
Szerintem van abban ráció, csak hát ki kell még annak forrnia. -
OnLive egy kalap fos a drága áraival! -
Hamarabb lesz világvége. -
vasziszdasz #6865 Inkább a konzol fog kihalni, felváltja a mobiltelefon. ^^ -
Ezek a felhasználóneves,kódos,emailes dolgok csakis a saját hibád.
-
Mission impossible.
Letoltam 0-day, a 10k-ért vett játékot, utána 1 évvel később elő akartam venni és halál...
A felhasználónevet sem tudtam már akkor sem, mert Tinman mindenféle verzióban volt már és amikor a 6. írta ki, hogy foglalt, akkor valami kacifántosat adtam meg neki.
E-mail az akkori céges volt, híre-hamva se volt már 1 évvel később a cégnek.
A jelszót se fogadta el, amit általában szoktam, oda is kb. a 4. verziót fogadta el. Nem értem rá a k. sztímmel szarozni, mert irkáltunk róla minden perc számított, ez nem mentség ez komolyan így volt! Még éjjel 3-kor is HL2-t toltam.
Itt van az eredeti játék és akár fel is dughatom a...
Tudom én vagyok a hibás... DE NEM! Én vagyok a VEVŐ! 10k-t fizettem! Nem warezoltam! Játszani akarom! Miért nem lehet? Miért én szívok, mert tisztességes vagyok?! -
NHLFAN #6862 akkor keresd meg a steam jelszavad és el fog indulni:))) -
Sztímen biztos elérhető 2 euroért ;-) -
Anno láttam ebből a CE-ből 14k körül, de kihagytam, mert akkor még 1 percet se játszottam a játékkal... hát ja... no comment. -
HL2-öm 6 éves és nem, hogy megválnék tőle akár már 2 bikkmakkér' is, de még csak el sem indul
-
NEm tudjátok véletlenül hogy hol a legolcsóbb az F1 2010 játék?(előrendelés)
és úgy hogy nekem kihozzák a megjelenés napján!:D -
NHLFAN #6857 AC:Brotherhood PC verzió eltolva....
akkor idén már csak mafia 2 SE és Medal of Honor lesz megvéve új teljes árú játékként nekem,helyette akkor régebbi finomságokat fogok beszerezni.(Big Box-ok stb.)
A Far Cry 3 viszont készül:) -
NHLFAN #6856 egy éve jelent meg.amazon.co.uk-n is van most,mondjuk,hogy küldik e az kétséges.... -
NHLFAN #6855 a Half-Life már 11 éves,nemhogy nem válok meg tőle hanem nem rég vettem meg a Big Box kiadást belőle:) -
Én azon nagyon gondolkodom ,hogy megveszem dobozosan, mert van benne RF:Guerrilla is ami meg szintén kellene nekem. -
Hát ez az a játék ami engem teljesen hidegen hagy, de ez az összeállítás el kell ismernem még nekem is tetszik. -
Nekem is első kiadásos a Warhead, vagy nem annak tűnik? -
Na STEAM-en beszereztem megint akciósan 2 játékot.
Stalker Shadow of Chernobyl + Stalker Call of Pripyat a kettő együtt 7,5 Euró volt.
Nosza rajta már csak a Metro 2033-at kéne valami über akcióba megszerezni! -
nem akarom eladni de ha mondjuk 5-10 év múlva elakarnám és akkor sokat érne mondjuk érted...ez lenne a 2. ce-m és nem adnám el amúgy. -
Ráadásul jön XBLAra és PSNre is. -
sKeezo #6848 ez megvolt nekem is. múltkor dobtam ki -
Kapásból van 10 PC játék a polcomon, de lehet, hogy több amiben van achivment, hiszen live-os. -
3 ilyen CE és komplett tűlélő/kalóz készlete lesz az embernek:D:D