311803
-
Az elég bő:
Anthem Xbox One £4.79 (Ezt is csak Tinman miatt nem tudom megvenni ,mert miatta éhezik a család) -
Még mindig nem nézel gameplayeket mielött vásárolsz? rossz szokás, bármennyire is félsz a spoilerektöl. -
Sekiro.
Tényleg csak 30 perc erejéig, ránéztem, ha már megvettem a minap.
Elromlott a VGA kártyám? Az most komoly, hogy a DaS 3 után ez így néz ki? Már, hogy nem jól. A Nioh-t ekézték a PS2-es graf miatt? Hát ez? Megy is 4k 60 frémmel, HDR-el maxra tolva mindent és nem szép. Majd persze biztos elkap a hangulat, ha tolni fogom valamikor a Switch etapok után, de ez egyelőre külsőre(!) abszolút csalódás. -
Heroes of Might & Magic VII FULLOS pakk Uplay, Black Friday.
3.6€ (20%-os Uplay kuponnal, amit azonnal kapsz, nem kell rá várni!)
Magyar nyelv: Van! -
Nem fogom, bár nem vagyok nagy Bayonetta fun... az 1. részt letoltam nekem olyan 7/10 körül jött be, de egynek jó volt. -
Ugh, sajnálom... komolyan. Ha már 2 hétig nem mehetek ki sportolni megbolondulok :-( -
Na ez már valami... fel is piszkáltál vele, thx! -
+Grebber:
Na, csodás... akkor költhetünk el majd' 5k-t, ha teljes játékot akarunk, miközben szürkéknél kb. már ennyibe fáj az egész Def. Edition pakk. Pff. -
Evoluti0N #308785 Bayonetta 2. Egyik legjobb játék evör. 4x végigvittem. Azt ne hagyd ki! -
De jo egy regimotorost latni a kornyeken :) -
Pio #308783 Smashnek van igen tisztességes single tartalma egy körülbelül 20-25 órás kampány formájában. Nyilván a harcokon van a hangsúly és egy karakter+spirit gyűjtögetős, fejlesztgetős, csapat optimalizálgatós metagame-en (1200+ collectible van benne...).
Ezen felül van egy szintén single player spirit board, ahol a collectible részt bővitgetheted tovább és egy classic mode, ahol minden karakternek rászabott Mortal Kombat szerű "ranglétrán" kell végigmenni.
Az egész single player egy amolyan örömünnepe az összes a játékban lévő franchise-nak (több, mint 50 franchise-ról van szó), például az összes spiritért való harc úgy van kitalálva (ellenséges karakterek, pálya, pályán érvényes extra szabályok, elérhető tárgyak, stb...), hogy passzoljon az adott Spirithez. ITT VAN egy példavideó, ami kielemez néhány Spirit harcot, hogy hogyan kapcsolódnak az eredeti játékhoz, sztorihoz.
ITT VAN single player intro, végefelé némi gameplay.
Ja és a játékban van rengetek achievement extra jutalmakkal! ;-)
Utoljára szerkesztette: Pio, 2019.11.30. 20:49:29 -
Bal térdem törött még tinédzser koromban, jobb térdemben szalag szakadt pár hónapja. Mondjuk ez inkább a síelésre vonatkozik, de bicikliből is meghagyom a downhill-t a virtuális térre. Van amúgy biciklim és szoktam is tolni, de csak óvatosabban, leginkább gyerekkel a hátam mögött :) Viszont eszembe juttattad a Steep-et 
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.11.30. 19:59:24 -
Rony94 #308781 Smashnek nincsen sztori módja ha erre gondolsz. De meglepődnél mennyire mély fighting game. Nem véletlenül tartanak belőle esport versenyeket. -
Alap lesz. Pont azért, mert nagyon jól tudják, hogy minden 3. ember rohan majd venni Definitive upgradet -
Nem tudom, de ha az alap lesz onnan, akkor már csak a Definitive Upgrade létezik, úgyhogy nincs sok választás :) (és a plusz tartalom valóban egészen kellemes, és integrálva van a játékba) -
Köszi! :-)
-Mario Odyssey - egyetértek!
-Zelda BotW - ott az átvételi ponton :-/
-Zelda LA - itt a gépben :-)
-Astral Chain - érdekel, de ráér
-Bayonetta 1- letoltam X360-on
-Bayonetta 3 (majd valamikor jön) - ráér, de érdekel
-Luigi's Mansion - ebből tudtommal csak a 3. rész van Switch-re, az érdekel, de az előzőek is :-(
-Fire Emblem Three Houses - egyetértek
-Super Smash Bros Ultimate - hát nekem ez nem nagyon érdekes... van ennek tisztességes single tartalma? -
Csak azért kérdezem, mert Humble Monthly-ban ugye ott lesz... de biztos nem a fullost adják... vagy igen? -
Rony94 #308776 JAJJ, DE JÓ!!! :D
Jó szórakozást hozzá! RENGETEG jó játék van már rá, nem fogsz unatkozni az elkövetkezendő 1 évben, főleg hogy még ott vannak a nem megjelent darabok is.
-Mario Odyssey
-Zelda BotW
-Zelda LA
-Astral Chain
-Bayonetta 1-2
-Bayonetta 3 (majd valamikor jön)
-Luigi's Mansion
-Fire Emblem Three Houses
-Super Smash Bros Ultimate
Csak hogy párat említsek. -
A Season Pass befejeztével most már csak Definitive Edition Upgrade van, úgyhogy az - abban benne van A-Z-ig minden.
After November 5th, players will be able upgrade Shadow of the Tomb Raider to Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition by purchasing the Definitive Edition Extra Content bundle which will replace the Season Pass.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.11.30. 17:34:38 -
1. magyarázat
2. magyarázat -
Rony94 #308773 Lemaradtam valamiről? Tinman vett egy Switchet?
-
Shadow of The Tomb Raider alap, hogy tehető teljessé? Úgy értem nekem csak a story mission a fontos semmi egyéb!
Mit vegyek hozzá?
Extra kérdés: Miért nem jön be napok óta a Steam felülete? De akármikor nyomok a store-ra nem tölti be!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.30. 16:50:27 -
Köszönöm
-
Pio #308770 Nincs játékonként, ha befizetsz, akkor egyben elérhetővé válik az összes NES-SNES játék, ami érkezett a rendszerhez valaha és addig éred el őket, amíg be vagy fizetve.
Van egy NES és egy SNES app és ezeknek online check-in kell, hogy megnézzék van-e még előfizetésed és 2 online check-in közt legfeljebb azt hiszem 1 hét telhet el. -
+Evolution!
Előfizetés, hogy működik? Ha letöltöm a Zelda LttP-t, az csak addig tolható még él ez előfizu, vagy ha egyszer a gépen van, akkor már nem számít, ha lejár 1 év múlva az előfizu? -
A polcról kapásból az UC-ket tudom mondani, de a legutóbb vett Dragon's Crown is a jó példák sorát erősíti. -
Köszi, rápróbálok, elég filléres tétel az előfizu. -
Viccen kívül megathx, hogy szóltál, ERŐSEN hajlok rá, hogy a kényszerességem kiélve az LttP-vel kezdjek! -
Az a baj, hogy amit már dobozosban veszek és PC-s cucc, az biztos, hogy extra kiadás. Én nagyon szeretem, ha van egy kis extra... pl. amikor sys update van, vagy egyéb frissítése a játéknak, akkor már a petting elkezdődhet ezen vackok nyaldosásával. -
Viccen kívül... egészséges vagy, szerintem egy biciklire is kitudod szorítani, simán elérhető, átélhető:
Amúgy ismertem a cuccot, de a sportjátékok bármilyen érintése pont azért áll tőlem rémesen távol, mert IRL is megtehetem szerencsére, ha nagyon akarom. Pl. síelni anno sokat síeltünk faterrel amíg volt tél, ilyen downhill őrületbe tiniként vettem rész kismilliószor, szereztem is pár maradandó "bőrhibát", etc. -
Game pass-ban találtam, egész jópofa cucc:
Lonely Mountains: Downhill
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Evoluti0N #308762 Ez azért van, mert van olyan játék, amihez jár valamilyen papír és ott tartják. Pl. a Bayonetta 1 kódja a Bayonetta 1 és 2 Switch verziója esetében. Gondolom, h olcsóbb egyfajta dobozt gyártani, mint egyfajtát azokra, amikhez jár vmi extra papírt és egyfajtát azokhoz, amikhez nem.
Amúgy azt mondtad, #308732 üziben, h szinte minden PS4 játékodhoz járt kiskönyv vagy matrica, de arra nem tértél ki a #308751 válaszodban, h melyek ezek a játékok. -
Zóanagyvarázsló #308761 Van neki SNES Minije, azon is pöpec. -
Gary #308760 Happy Tree Friends? :Đ -
Előtte rituálisan elvágod vele az őz nyakát, és csak utána dobod az erdőbe, gondolom
-
Pio #308758 Link to the Past a legtöbbek szerint a legjobb 2D Zelda, ami valaha készült és nagyon jól is öregedett. Ja és online előfizetéssel Switchen is elérhető egy rakás más remekül öregedő SNES és kevésbé remekül öregedő NES 10/10es legendával. Ha szereted a stílust és nem taszít a pixelgrafika, akkor szerintem a Link to the Past garantáltan oda fog ragasztani a géphez. Online-ból meg szerintem van free 7 napos trial.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2019.11.29. 22:51:52 -
Zóanagyvarázsló #308757 Szerintem nem rólad van szó, de minden 100. játékosnak van rá ténylegesen igénye. Ergo bizonyos szemszögből pazarlás.
Meg hát emlékszem még, hogy PC-n néhány tokot nehéz volt bezárni a kézikönyv miatt, és a postaköltséget is tudta duplázni :) -
Zóanagyvarázsló #308756 Nyilván a Zeldák nem a szoros összefüggéseikről híresek, de elvileg azután játszódik közvetlenül a Link's Awakening, ugyanaz a csapat csinálta az eredetit, és ugyanazokat a mechanikákat vitte tovább. Én még a zenét is alig tudom megkülönböztetni. Csak gondoltam szólok, mert te szereted tartani a sorrendet. Meg eszméletlen jó és szép a LttP is, bár még én sem értem a végére. -
Zóanagyvarázsló #308755 Jó, csak engem tényleg az érdekelne, hogy 2019-ben van-e még ilyesmi. Saját tapasztalatom vásárolt dobozos játék híján nincsen, de az meglepett, hogy pdf sincs a steameseimhez. 1-2 éve még alap volt.
Persze játéktól is függ, van, amelyikhez totál fölösleges, máshoz meg 100 oldalas könyvet is érdemes átrágni - de ez utóbbiak ugye nem a mai AAA játékok. De még a KotOR-hoz is jól jött a szintezéshez a táblázat. Régen meg simán szórakoztató, stílusos matériákat is adtak hozzájuk, és a világ hátterét, történetét is így lehetett megismerni. -
A harmadiknak is nagyon igényes volt a sima mezítlábas, blackfridayes fizikai kiadása. A 2 dvd tok egy kartonban. Füzetke, térkép, poszter, soundtrack cd. Plusz az egyik lemezen a szokásos gog-os pakk háttérképekkel, pdf manuallal, meg kinyomtatható papercraft sablonnal.