311803
-
Most, hogy a Kings Bounty kuka megkérdezném, hogy az Anno 1404 milyen játék? Miről szól, ilyesmik... -
Windows működésénél lehet észrevenni, de amúgy nem ég és föld szóval ha úgy stabil akkor hagyd úgy. -
A demo is csinálja... szóval nem a w. hibája. Ötlet? -
OFF kérdésem lenne: King's Bounty: The Legend.
Csúnya verziójú magyar (1.65) települt, viszont a töltések helyett (egyszer az intró videók után), de leginkább akkor amikor elkezdődne a játék elszáll Runtime Error -al.
Van valami ötletetek?
(XP 64 bit) -
figyi most levettem és semmi változást nem veszek észre, fps-sem esett semennyit -
Nagyon kevés az egy VGA életében.
-
Hellsing47 #6919 azért 15 hónap nem annyira kevés -
nekem 15 hónapot bírt anno egy asus 8800 gts 640, ami igenkurvadrága kártya volt mikor vettem. :c -
Neoncsoves #6917 alaplap szar szerintem, és kinyírja a ramokat (ahogy írtad). nekem semmi bajom Asus P5K-val eddig, hál istennek pedig már 3-4 éves lassan -
Ez azért nem teljesen igaz.
-
Gigabyte-om van :)
-
akkor asszem ez lesz a problem... mind1, 800MHz-en nekem tökéletesek a ramok, úgyis észrevehetetlen a különbség 1066 és 800 között... -
Nekem is P5K van. :(
Legközelebb csak Gigabyte. -
Asus P5K-m volt és azért adtam el, mert fújt a méregdrága HyperX 1066-os ramokra... max 890 MHz körül mentek, afelett fagyi. Vettem Corsairt azzal is fagyi. Asus lapot soha többé, főleg, hogy cégben is értékesítettünk egy csomót aztán majd beledöglöttünk a garis gondokba.
Gigabyte-ot vettem P5K után, azóta széles a mosoly... -
amit az #6878-ban leírtam... -
Hát ez az, nekem is ez a bajom, az összes Activisionos játék ilyen, tetű egy banda. A Spiderman Web of Shadows is érdekelne, de nem úgy hogy 2 éves játék és még mindig teljes áron fut. -
Neoncsoves #6909 Asus P5K-m van nekem is, 1066os GEIL ULTRA ram van és jól kezeli... nálad mit csinál pontosan? -
Elég érdekes ahhoz képest nem mai game mégis elég drága!Már ahol van! -
Prototype-ot nem látott valaki valahol olcsón? -
vasziszdasz #6906 Jól teszed, a pixmanianál gyakorlatilag nem érvényesíthető a gari, olyan mintha lopottan vennéd, csak drágább. -
vasziszdasz #6905 Akkor még épphogycsak beindult a net. Mármint a nem kutatók és burzsujok számára fenntartott. Akkoriban még a cdgalaxis is CD másolásból élt a skála mellett, és még néha kijárt az ember a PeCsába gaméért. :) -
Hát igen, pixmania-t annyira nem ajánlom én sem, én tőlük vettem monitort, és mondjuk nincs semmi baja, jól működik meg minden, de imádkozom, hogy ne legyen semmi baja, mert elég macera lenne visszaküldeni... :D -
NHLFAN #6903 pixmania az francia úgy tudom,monitort csak itthon veszek garanciás dolgok miatt... -
Iiyama: Pixmaniánál...
KLIKK!
-
NHLFAN #6901 és ilyen iiyama és viewsonic-ok amik 10 éve erős felső szintet képviseltek kaphatók még Magyarországon? -
Samsung XL2370 - 23", kiváló képminőség, külső táp, kis fogyasztás, LED-megvilágítás, játékra kiváló
Samsung P2770 (rádobsz egy 10-est) - 27", LCD, méretéhez képest jó háttér, játékra jó -
NHLFAN #6899 nekem meg ajánljon valaki 80 ezer körül egy jó 24"-es monitort:)
nincs kedvem sok-sok tezstet leírást végignyálazni -
(a magenta telekomnál meloztam, ott is megszűnt domain/mélszerver és én is benyaltam ... még jo h az az inet hajnalán történt...) -
ASUS P5K.... elméletileg támogatja BIOS update után, de lehet hogy nem tetszik neki annyira... mindenesetre eddig nem volt probléma miután lejjebb vettem az órajeleket... meglátjuk, majd este lesz időm hosszabban játszani.. -
Nem rossz, a GTA-szerű freeride mód nem egy nagy szám, de a küldetések egytől egyig baromi betegek, az egész játék egyébként egyfajta GTA paródia. (pl. volt egy küldetés amikor tüntetést kellett szervezni a Grand Theft Scratchy fejlesztői ellen :D) -
Mondjuk nem árt olyan memóriát venni az alaplapba amit támogat. :D
Milyen alaplapod van? Nézd meg, hogy támogatja-e az 1066-ot -
most azt csináltam hogy levettem a memőria gyári 1066-os órajelét 800-asra, hátha az a baj, hogy nem tudja rendesen kezelni az alaplapom... -
Ha túlmelegedés lenne, az alaplapon akkor sípolna és resetelne a géped vagy kikapcsolna. Ha videókártya lenne, akkor szétesne a kép és lefagyna.
Az ilyen gond a legtöbb esetben vagy memória vagy alaplap memória kezelés. Ha kicserélted a memóriákat és azokkal is előjön akkor próbáld meg másik slotba tenni a memóriát. Ha ott is csinálja, akkor alaplapgyanús a dolog. -
Profilváltás után ismerkedtem meg a DC(később: DC++) örömeivel... :)
-
Hát lehet, én innen nem szedtem soha semmit, voltak más jól bejáratott helyeim, regelni meg csak akkor regeltem mikor már muszáj volt :) -
Superwarez.hu volt.
1999-ben bőszen rángattam le róla cuccokat.
Aztán év végén jött a profilváltás. 2000 elején [január] regisztráltam magam a fórumba, de akkoriban nem nagyon erőltettem a dolgot, és hamar kiment a fejemből a jelszó.
Később pedig újraregisztráltam, és azóta matuzsálem vagyok itt :)
-
Régen supergamez.hu volt (én így emlékszem :)) -
Superwarez volt. És tényleg szuper, mert itt tényleg fent voltak a fileok, nem csak üres, hibás linkek! :D
Aztán cserélték supergamez-re, végül SG, hogy ne legyen a gamez kategóriába szorítva. -
iSTen mondta. -
És ez már a C64 korszak végén volt! Mondjuk NES is volt már mellette...
Még volt pár korábbi eredeti címem, így kapásból a Pit Stop 2 ugrik be... lehettem vagy 6 éves :-P
Meg a Hellnightmare vagy Nightmare... fúúú nemtom, valami pokolban kellett caplatni, Elvira több lemezen volt meg. Az de obab. játék volt emberek! Eskü. ma is kedvem lenne tolni.