311803
-
www.startupmedia.co.uk
Megbízhatóak, már rendeltem tőlük, gyorsabbak voltak, mint a zavvi (bár náluk nem nehéz) -
Úgy rémlett ott is 3 font körüli, de akkor ezeken kívül tudtok-e még? -
Zavvi és a The Hut [egy cég?] 1 fontos postaköltséggel dolgozik - banner...
-
Tudtok még a zavvin kívül olyan online boltot ahol 1GBP a posta költség. -
Nem Collector's Edition, és extra szobor, de akit érdekel: Rush for Berlin - akad 490 Ft-ért is :)
-
Úgy emléxem legutóbb amikor hallottam felőle, akkor nem a játékfejlesztésben van hanem valami hardware-es cuccban. De azóta lehet, hogy visszatért.
P.s.: Erről jut eszembe...van valamim ami szerintem itt senkinek sincs...Rush for Berlin CE és egy 35-40 centis Rush for berlin szobor. :) -
Cold War is megvan eredetiben
-
És merre fújta a szél, ha szabad tudni? :-) -
Mocsy is a cégnél volt. Eleinte mint designer, aztán mint QA Lead. -
A Cold War-ban tesztelő voltam.
p.s.: Az, hogy bennemaradt párszáz bug nem jelent semmit... több mint 10.000 bugot reportoltunk...A bentmaradtak a járulékos veszteségek. -
Mocsy nem hozzátok ment? -
Csűrhetjük a csavarhatjuk a lényeg az, hogy hiába van meg az EREDETI játék, hiába van benne az EREDETI KÓD, felhúzhatom a fax.... teccik érteni?
Miért user error, hogy nem fogadja el a gagyi sztím azt a jelszót amit én akarok. Bmeg, ha én azt akarom, jelszónak, hogy 00000, akkor az legyen, mert én vagyok a VEVŐ. Én tartom el a magát a rendszert!
Ráadásul Tinman idehaza nem nagyon szokott lenni több... megkérdezi a szerencsétlen regeléskor, hogy melyik ország... beírod Hungary. Akkor kösse már a nick nevem az országhoz könyörgöm. Alap dolog lenne! -
ez lemaradt:amúgy ez egy jó játék ill a régebbiek mert többször elgondolkodom,hogy kipróbáljam vagy sem... angol vagy magyar verziót ? -
gyakorlatilag egy teljesen félkész játék került kia piacra vagy már csak polírozni kellett volna (optimalizáció,bugok stb.) ?megkérdezhetem, hogy te miben vettél részt rajta ? sorry de engem érdekelnek ezek a "hogyan készült" dolgok persze a játék iparban... -
Most már biztosan készül a "Beyond Good & Evil 2". Yeah!
-
De. Legalábbis amikor én ottvoltam még azt fejlesztettük...
Aztán a 10Tacle megvette a céget és addig okosítottak a tőzsdén, hogy beborult az egész a picsába. Befejeztük páran, pár kóder, grafikus, tesztelő... De ki lett adva. Ez a lényeg.
Amúgy tényleg, részt vettem jópár stormos játék fejlesztésében. -
Egyébként a Cold Wart már nem a Stormregion fejlesztette?, vagy ők kezdték el és a kiadó (talán 10Tacle) csődbe ment és más csapat fejezte be? Csak a demót próbáltam, de tényleg gáz volt, kurva szarul is ment. Pedig anno mikor bejelentették és megjelentek az első képek rohadt ígéretesnek tűnt. Az a durva fizika a darus résznél, nagy dolog volt RTS-ben.
Meg hát a korábbi részek alapján joggal vártunk nagy durranást.
Carlos te is rész vettél a korábbi részek fejlesztésében ha jól tudom? -
hehe... Azon nem csodálkozom... Nincs olyan gép amin jól fut... -
Indigo #6947 Szarul fut!
-
Az melyik?
Cold War? Mi a gond? -
Indigo #6945 #6826: Gyönyörű ez az Anno 1404 CE! Nem szoktam gyűjtőit venni, de erre még én is beneveznék!
#6837: sajna steames lesz így eladni lehetelen lenn ha el akarnám a ce-t vagy a simát...persze így van dlc,auto update meg acsívment de viszont az accomhozvan kötve fasza..
Nem lehet eladni, nem lehet eladni... Gondolkodni pedig luxus? Csinálsz egy külön Steam account-ot a játékhoz (2 perc az életedből), belevágod a dobozába a felhasználónevet+jelszót, és azzal együtt adod el. Ha már mindenáron el akarod adni...
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239267298&no=6863]#6863[/URL]: Ne haragudj, nem bántásból mondom, de ez EPIC FAIL. Baromi nagy user error. Emiatt van tehát ez az egész keresztes hadjárat? RTFM!
:)
-
én meg azért vagyok pipa mert, hogy nincs patch a Codename Panzer Phase 3-hoz! :):) -
Szerencséd volt
(amugy hol sikerült a mutatvány?)
katt és katt és nekem is ugyan ez jött ki: játékok alatt hibahatár környéki eltérések :) -
A Dual channel-t én észrevettem úgyhogy az nem teljesen vakítás -
csak kb SEMMI nem ezen a sávszélen akad fenn... vegyük ugy, hogy a programok 98%-nak elég lenne a 2.9gb/sec :) jóval hamarabb fogy el a CPU/VGA/HDD ereje :/ -
PC26400 800MHz. = 6.4GBs/sec. data transfer rate RAM to CPU.
PC28500 1066MHz. = 8.5GBs/sec. data transfer rate.
-
de, ez pontosan igaz. sőt, a dual chanel is egy lufi, VALÓS teljesítményt alig hoz (a szintetikus tesztprogramokat hagyjuk) -
Te tudod... egyébként nekem egyetlen Raid 0 tömbön 2 op. rendszer van. Egy XP32 bit és egy Win7 64 bit. Így szépen játszhatok a régi játékokkal is és az újakkal is gond nélkül. Induláskor kiválasztom melyik op. rendszer töltődjön be. Ez egyáltalán nem macera.
Anno Win98 és XP határán is így voltam... teljesen kényelmes, hátulütőjét nem látom, csak az előnyeit. -
Őszinte leszek, van külső vinyóm, de nem szeretem a macerát. Ha valami nem megy a mostani konfigomon, akkor b***a meg. (kiváncsi lettem volna rá, de azért én nem telepítek, konfigolok, szenvedek, etc).
Most jön szépen az Anno 1404, a Gold verziója 6K, szóval ha tetszik megveszem azt.
Ha egy SC2/1 megy gond nélkül 1920x1080-ban (meg is lepődtem) akkor egy 2 éves játék ne szórakozzon velem mégha 10/10 is. Majd a Heroes 6. :) -
Ha kell, figyelem és ha valaki más vinné el, rálicitálok, megveszem és elpostázom neked. :) -
bcrics #6935 semmi gáz:)
én még ezen agyaltam,de nem leszek gép előtt és uygis elvinnék előlem,de akkor inkább már te ha érdekel,300ftér meg pláne:D
http://www.vatera.hu/earth_2160_pc_jatekszoftver_zenei_cd_kiegeszito_178537478.html -
Ne haragudj, de a ritkaságokra vadászom én is
:)
Ha más játékról lenne szó, akkor odébbállnék, de a Bloodlines még hiányzik a gyűjteményemből :) -
bcrics #6933 imike vazze tulicitáltál már megin vaterán a nagyszeru vampire játékban,a fene a munyódat:D. -
Külső vinyód tuti van... dobj rá egy XP 32 bitet és merülj el a varázslatba... 1 óra alatt megvagy.
Sose bánd, ha a KB-t veszel, mert egyrészt nagyon olcsó már, másrészt meg...ööö... mondtuk már, hogy 10/10? :-) -
Akinek van ötlete/tippje, hogy hogyan lehet elinditani 64 bites oprendszeren az szóljon. (crack-es megoldás is érdekel).
Most azon agyalok, hogy mennyire pipa lettem volna, ha csütörtökön megveszem (ami tervbe volt). -
Köszi, megnézem.
Most komolyan, cseréljem le az eredeti(!!!) XP-met egy játék miatt? Hát, nemhiszem...Nagyon sajnálom, mert tetszetős a játék, de ennyire lámer játékfejlesztőket nem akarok támogatni.
Mi sem voltunk nagy számok, de arra azért figyeltünk, hogy fussanak a játékaink a 64-eseken. -
King's Bounty nálam is 10/10 pedig gyűlölöm a körökre osztott játékokat de ez nagyon megfogott, olyan varázslatos világa van. -
A mondatod első felénél meghalt bennem valami.
TRY AGAIN! Vegyél új gépet, új házat, új életet és adj egy esélyt a KB-nak.
Az Anno 1404, Total War kedvelőknek való... stratégia, diplomácia, harcok, városfejlesztés, sok X sok órás játék. -
bcrics #6927 pont nincs most rá keretem, de akit érdekel annak biztos jó vétel lesz.
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/akcio/grand_theft_auto_vice_city_178935361.html -
Reg5 #6926 Youtuben azért lehetne videókat nézni róla, mégis az a legegyszerűbb.