311803
  • Indigo
    Tökmindegy, hogy sérült vagy nem, a user error a lényeg. Olyan, mintha nem emlékeznél az e-mail címedre, de a szolgáltatót kárhoztatnád, amiért nem mutatja meg a leveleidet.

De hagyjuk, két merőben eltérő nézőpontból látjuk a dolgot, és természetes, hogy te mást látsz, mert te károsultál. Én meg a magam részéről örülök, hogy a Steam nem adja csak úgy ki az accountom adatait, bárki bármire hivatkozik is.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen
    Így majd tudom társítani a buksimban :)
  • Carlos
    fészbúk kép.
  • IMYke2.0.0.0
    Képet erről a Mocsy-kollégáról - sose-nem-láttam róla... :)
  • NHLFAN
    Mocsy a BSC cégnél dolgozik,ők importálják az Activison címeket,gamestar tv-n néha nagy megjelenéseknél meg szokott jelenni
  • Carlos
    ingyen kaptam céges, jogtiszta...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vagyok Seven-hater... egyszerűen [sok rendszer-buhera, másoknak segítés] látom, hogy "hétköznapi" user számára kismillió felesleges opció/nyűg/lehetőség és persze UAC van az oprendszerben.
    Már az XP is sok ballaszttal bír... ezt megfejelte a Vista... a Vistát pedig a Seven...
  • Bence94
    nem tudom mi a baj a win 7-el ? igaz én is xp-t használok de azért mert még nincsen egyáltalán dx10+-os kártyám meg várok vele addig pedig jól menne még az ősrégi 1nsane is elmegy 64 biten...
  • IMYke2.0.0.0
    32 bites rendszeremben 4 GB + 512 MB VRAM van.
    Videót és hatalmas képeket is gond nélkül editálok a cuccal - nyers hangfájlokkal HDD-kevergetek.
    Eddig nem hiányzott a +512 MB RAM, ami "eltűnik" a 4 GB-ból.
  • w77d
    még úgy is, ha azok a programok nem mennek rajta amik igényelnék a plusz memóriát?
  • IMYke2.0.0.0
    Ellenben: én most XP 32 biten nyomulok, mind a 2 melóhelyemen, és otthon is.
    De, amint meglesznek az új hardvereim, kénytelen leszek váltani - és akkor eldől, hogy 32 vs. 64 bites lesz az új rendszer...
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha nekem kellene az a plusz 512 MB-nyi, vagy több gigabájtnyi RAM, ami a gépben van, de 32 bit alatt "nem látszik", de nem akarom a súlyos ballasztokkal küzdő Vista/Seven vonalat használni, akkor az XP 64 igenis jó alternatíva.
  • Bence94
    persz de akkor minek kell 64 bites xp-n szenvedni ? ha már annyira xp akkor legyen a sima...
  • IMYke2.0.0.0
    Azt azért ne vitassuk el, hogy az XP 64 és a Vista/Seven 64 között eltelt cirka 10 év...
  • w77d
    Vista 64bit-en is minden rendben, évek óta használom és játszok mint állat
  • Bence94
    miért használ xp-ből 64 bitest ? az egy kalap nem is tudom micsoda... tapasztalatból mondom mert nemrég kipróbáltam és azon kívül, hogy egy-két játék ill program jobban ment egy csomó minden viszont nem... az más, hogy a win 7 64 bites verzióján minden megy prímán...
  • Carlos
    Igen.
    Amúgy 99% hogy a tesztelők jelezték, csak a devek szokás szerint nem akarták megcsinálni, mert "úccse használ senki 64-es oprendszert, fölösleges macera, inkább kijavítom azt az 1 pixel elcsúszást a stat képernyőn".

/tapasztalatból beszél/
  • Tinman #6988
    Erősen rossza a hasonlat!

Se a Steam, sem pedig a játék nem sérült!

Tudnám a felhasználó nevet, ha elfogadta volna első... vagy másodikra... vagy harmadikra... de nem. A 4.-re fogadta el, hogy jó. Arra meg már tudod ki emlékszik.
  • Indigo
    Ja. A lényeg, hogy a macska megdöglött. Szemét mikró-gyártók! :)

E-mail cím megszünése nem a te hibád. De azért céges e-mail-t megadni...

De még ez sem probléma, mert lehet másik e-mail címre kérni új jelszót. Persze csak ha tudod a felhasználói nevet...
  • IMYke2.0.0.0
    Én is azt gondolom, hogy a külön ezzel foglalkozó Közönségszolgálatos / Design tervező / Minőségellenőr / Teszter stb. csapatoknak kellett volna ezt jelezni, és borítóra, kézikönyvbe bevinni.

S ha mégis így alakult, akkor egy nyamvadt Patch segítségével áthidalni a problémát - Microsoft és közvélemény kutatók szerint az elkövetkező években [Seven miatt] robbanásszerűen nőni fog a 64 bites oprendszerek használati aránya - mi lesz akkor a régi szoftverekkel, ha már most le se kakilják a fejlesztők a supportot?
  • Carlos
    Inkább a fejlesztő, de értem mit akartál mondani.
    Az a baj, hogy sajna ezesetben amiket láttam a hivatalos fórumon az "ígyjártál" matricát kapja meg a felhasználó nem pedig a segítséget, hogy tudjon játszani.
  • Indigo
    Ha valóban nem megy 64 biten, akkor értelemszerűen a kiadó!
  • Tinman #6983
    Nem tudok játszani a legális játékommal. Ennyi a lényeg, semmi egyéb.

Egyébként miért az én hibám, ha megszűnik egy mail cím, hétfőről keddre?
  • Carlos
    Ok, most geci leszek.

Átnéztem a King's Bounty dobozát, mint "egyszeri vásárló". És az volt rá írva, hogy XP, 7, Vista.

Nem az, hogy 32 bites XP, 7, Vista. Ergó ha nem megy az én 64-es XP-men, akkor jogosan lehetek dühös, mert nem tüntették fel a dobozon, hogy a 64 nem támogatott és még Patch formájában sem orvosolták a dolgot. Én egy kicsit pipa lettem volna, ha megveszem és az eredetivel derül ki mindez.

Itt ki a hibás?
  • Indigo
    2010-06-25: Eltart egy ideig a Beyond Good & Evil 2 fejlesztése

De korábbról is volt már róla tuti hír.

Egyébként CE lesz belőle megvéve, 0-day! :)
  • Indigo
    És amikor megvetted, akkor nem volt tiszta, hogy hogyan működik a rendszer?

Értem már, miért írják rá a mikrohullámú sütő dobozára, hogy macskát ne szárítsanak benne... Jó, a kettő nem ugyanolyan, de érted, a user error nem a cég hibája. VÁSÁRLÓ ide vagy oda...
  • Shep
    Szerintem nem, olyan oldal mint az árukereső.hu csak külföldi, ilyen tiritarka színekkel operált.
  • IMYke2.0.0.0
    Én úgy tudom, hogy csak találgatások voltak vele kapcsolatban.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem monitor témában linkeltem véletlenül?
  • Indigo
    Eddig is biztosan készült :)
  • Shep
    Egyik sem az :(
  • IMYke2.0.0.0
    Csak erre a kettőre tudok gondolni:
    - Zeladon
    - HMV

Másra nem emlékszem... :(
  • Bence94
    kipróbáltam úja offline ként...tökéletesen ment a mafia 2 demo,kane and lynch 2 demoja is csak acsívmentek nem lesznek akkor illetve ez a steam cloud de ez csak pár játék van és csak arra szolgál hogy netre felrkja tárolni a mentésedet...
  • Bence94
    beregized steambe mert steamworkos lesz tehát a dlc-k,auto update,acsívment,leaderboard miat... de szerintem menni fog offline is de egyszer mindeképenn kell net hogy aktiváld.azt illik tudni, hogy bármikor felteheted nincs limitálva...nekem volt hogy elment a net de tudtam játszani a steames játékokkal persz nem multiban...
  • Shep
    Imi mi volt az a külföldi oldal ami az árukereső.hu-hoz hasonló és korábban ide is belinkeltél?
  • IMYke2.0.0.0
    Mennyi az igazság abból, hogy "netfüggő" (lesz) a játék?
  • Bence94
    ofkorsz mert megtehetem... Nem ám de szerintem megérdemli még ha az 1. részt nem is sikerült überelni állítólag de amit én láttam trailer, illetve demobol azt szűrtem le,hogy mindenképpen ütős és emlékezetes marad ez is. már csak a zenei cd miatt is megérné
    Olcsóbban jövök gyűjtőivel ha mondjuk galaxisbol vagy 576-ból venném a simát ami 13-ba kerül...
  • IMYke2.0.0.0
    Ezek szerint, Te megveszed...
  • Shep
    Köszi.
  • Bence94
    van aki még mafia 2-ből gyűjtőit veszi ?