311803
-
háááde tezsvírek áránybó ván ááz én szerzek neked occón. hány karátos legyen tezsvír? XXD -
"Kérdés: ha rá akarom kötni a HDTV-t a DVI kimenetű kártyámra: egy HDMI-DVI kábelt kell vennem ugye? Fontos, hogy aranyfoglalatú legyen?"
igen, dvi-hdmi kábel jó lesz. aranyfoglalat felesleges, amúgy se arany csak sárga :) -
A Star Trekről valaki 1 rövid leírást adna?:D -
Látom néhányotoknak meg van a TDU, valaki jönne online krúzolni velem?
-
Mondjuk ez elég gáz megoldás, de gondolom, máshogy nem siketült magyarítani. Mindegy legalább röhögök egy jót, ilyet játékban még úgysem hallottam. :) -
Ilyen dombornyomott a papírtok... kihajtod és még mindig csak a tok. Ebből kicsúsztatható a vastag DVD tok, ebben van a lényeg. -
Írtam már az ügyben... nagyon csalódott vagyok :-(
Ennyi erővel le is warezolhattam volna, a nyomtatómmal 10x szebb borítót tudok nyomtatni, sőt CD és DVD-re is tudok nyomtatni, bár még nem próbáltam. -
Pontosan, mondjuk ebből a szempontból jó mert a régi VHS-es időket idézi és hát ugye a játék is ilyen B mozis fíling :) -
Azt hittem csak feliratos..., mit jelent az hogy narrátoros? Alábeszélős mint a régi filmek és lehet hallani alatta az angolt? :D
Amúgy 2k-ért láttam, annyit kajajegyből különösen megér. :D
Tinman: Wet beszerzés alatt. :) Videók alapján nagyon meggyőző.
-
WET-et ajánlom... 1-2 dologban még jobb is, mint a Stranglehold. -
Hát a magyar nyelvű Strangleholdtól óva intelek, mert narrátoros és elég gáz. Bár 1-2e Ft-ot még így is megér. -
A LV-s DVD-je meg szép színes, kézikönyv is szép vastag, meg ugye ez tartalmazza a kieget.
Holnap ha lesz még Tescoban veszek egy Strangleholdot, most a Kane & Lynch 2 meghozta a kedvem az efféle hangulatú játékokra. :)
Kérdés: ha rá akarom kötni a HDTV-t a DVI kimenetű kártyámra: egy HDMI-DVI kábelt kell vennem ugye? Fontos, hogy aranyfoglalatú legyen? -
Q4 specialt nemrég adtam el ( 360ra volt meg ). Poén volt a Q2 HDban:) -
Látom magam előtt a sok "kici tájvánit", ahogy nyomja őket... :)
-
Biztos házilag nyomtatják őket kis A4-es nyomtatóval :) -
Amikor kibontottam a saját példányomat, azt hittem szívszélhüdést kapok: a szürke DVD engem is meglepett. A kézikönyv belső szürkesége nem annyira.
-
Pedig ehhez a TDU-hoz elvileg jár kézikönyv, a DVD az tényleg ilyen szürke, puritán
-
Nekem erre az évre még egy Crysis 2 volt betervezve ami ugye elmarad, valamint várom a Kane and Lynch Dead Men-emet a zavviról és ezekre fáj a fogam (a sorrend nem tükröz semmit): Prototype, Red Faction Guerrilla, Aliens vs Predator, Alpha Protocol, Brothers in Arms: HH, Batman: AA, HoMM: Dark Messiah Operation Flashpoint 2, meg biztos van még valami ami most nem jutott eszembe, de mindre ugye nyilván nincs keret ezért most dilemmázok ,hogy mi legyen :) -
Zóanagyvarázsló #7027 Jade Empire-ból ez a kihajtható papírtokos amerikai kiadás? Nekem a fémdobozos UK kiadás van (a tartalma ugyanaz), illetve az első CD Projekt-féle magyar. Szóval harmadszor már nem kell megvennem! :) -
Szépek grat. A magyar első kiadásos Jade Empire szinte ugyanez, csak nincs benne poszter és art book. De helyette van papírtok.
Nekem most egy Darksiders bontatlan jön a héten és most mást nem akarok. Majd Mafia 2-t szept. elején. -
Quake 4 Special... 
-
Kb. 50x vásároltam már ebay-ről, vatera, ph, egyéb.
2x szívtam meg.
1. Machinarium CE... MAC lemezek benne, vissza kéne küldenem, egyelőre kotlok rajta.
2. Final Fantasy Chochobo Tales NDS. Soha nem érkezett meg, viszont Paypal elintézte az ügyet, visszakaptam a pénzem.
Hogy ezekkel a vásárlásokkal mennyit spóroltam meg? Nem tudom... 100.000-et? Annyit biztos. -
Köszi IMYke! 
A helyzet az, hogy gyanús a TDU és az IWD 2 CE.
TDU azért mert sokkolóan puritán... nekem még kézikönyv se jutott, ráadásul el nem akartam hinni, hogy ilyen szürkés nyomatú a DVD lemez.
Viszont a lemezt megfordítva SONY DADC olvasható a belső peremén amit jó jelnek veszek. Kézikönyv hiánya akkor is nagyon fáj :-(
IWD 2 CE-ből most vagy van olyan verzió amit szintén szürkén nyomtak ki... kézikönyv nincs, bonus disc nincs! Sokkolóan nulla CE. Pedig amit Totti belinkelt Bonus Disc-et, arra régről még én is emlékeztem.
A többi az nagyon rendben van... Jade Empire-t kis híján megsirattam, oly rég várok erre a verzióra, olcsón, bontatlanul. Meg hát Bioware...
-
Érdemes is - amúgy, a bannerben lévő "KÜLFÖLDI" menüpont alatti linkek épp úgy vannak beállítva, hogy azonnal a PC kategóriára ugorhatsz.
-
Köszi, akkor mostantól ott is nézelődök. -
Prototype - new & sealed
15.99 font + 3.99 font magyarisztánba = 6917 Ft (346,2 Ft-al számolva) -
Végre találtam egy boltot (ti ajánlottátok www.startupmedia.co.uk) ahol a Prototype 7e alatt van, erre out of stock :((( -
Hát ettől nagyobb gondja soha senkinek ne legyen! -
Én azt hittem/hiszem, úgy véli, hogy a Test Drive Unlimited DVD-je és könyve színesen van nyomva.
-
Gondolom nem az volt a csomagban amire számított. -
Baj van, tán? -
Engem - kopp-kopp! - eddig sehol sem vertek át. Sem külföld, sem itthon. Remélem, nem is lesz másképp.
-
vásároltam már ebay-ről is és vateráról is többször, eddig egyszer sem volt gond. Nyilván meg kell nézni kitől vásárolsz, ennyi a titka. -
Csak ezzel tudok segíteni: saját példány:
Klikk a nagyobb (12 megapixel) mérethez!
Kézikönyv: fekete-fehér, 67 oldalas. A borító színes, és nem sorozatból való.
-
TDU Unboxing fém tokos.
Hátha... -
Én csak 1 dolgot vettem vateráról az Alone 5 CE-t és nem volt semmi gondom, meg azért nem mindenki csaló, bár kétségtelen ,hogy vannak olyanok is. -
E-bay-es ,vaterás vásárlásoknál ne is számítson másra az ember nem is értem mire gondolnak! -
Átvert valaki? -
NHLFAN #7007 honnan? -
Felhívás következik!
Kérem szépen, hogy akinek megvan az
- Icewind Dale II. Collector's Edition
- Test Drive Unlimited (ne exclusive, explosiv akármi kiadás)
Azok képet legyenek kedvesek közölni róluk, a LEMEZEKRŐL is... NAGYON csúnya dolog kezdődik, úgy érzem.
Előre is köszönöm!