311803
-
ez kell most 
-

Vatera -
a poszterest átvenném tőled, ha felesleges :) -
Nekem is napi rutin a használt cuccok nézegetése, de a meglátott és engem csábító termékek megvásárlására ingert elnyomom azzal, hogy elképzelem mennyi - nem határtalan - a havi budget-m, és máris megszűnik a zsigeri vágy... :)
Ettől függetlenül, Grand Theft Auto: Vice City érkezik ... ráadásul, rögtön 2 példány.
Sajnos, a fentebb említett ösztön olyan heves néha, hogy elfelejtem, mit is vettem már meg... így lett, hogy első példányként egy kézikönyv, poszter nélküli változatot blokkoltam. Aztán megláttam, egy fullosat, és azt is.
Ja, a kettő a StarCraft II egész 1/3-ad megvásárlásra érdemes változatának (24.000) a 22,45%-ába fájt, postaköltséggel együtt!
-
Megtaláltam...hááát...nekem egy kicsit borsos az ára. Kommersz CE ár, de azért előbb kipróbálnám a játékot, hogy tetszik-e. :)
p.s.: És hogy megy-e 64-es XP-n.
-
#7071: Minden áldott nap ÓRÁKAT ölök abba, hogy feleljem a kiszemelt példányból a bontatlanul legolcsóbbat és rendszeresen alkudozom... ez van :-)
#7074: Ha rendbecsaptuk a hálót lesz róla, de ez nem irigykedés téma. Ha nagyon akartok ti is tudtok minden összevásárolni, főleg, ha dolgoztok. Legszívesebben kialakítanék egy kis vackot magamnak és körbevenném magam a játékokkal, CE-kkel, poszterekkel. Nem. Eszem ágában sincs felnőni. Kiégési szintem: 1/10 ;-)
Indigo: Ti tehettek róla... meglátok egy Steam accot azonnal kell vennem egy CE-t különben kiég a retinám. :-P
Még nem jött a kérdés, de válaszolok rá: IGEN! Játszok is ezekkel és élvezem. Tv-t egyáltalán nem nézek, filmet se nagyon már. Éjfélig, éjjel 1-ig játszok meló és párom után. Ez utóbbi meglehetősen hamar belealszik minden filmbe, füldugó be és mehet a menet. Simán tudok egy nap 4 órát játszani. 9 hónap alatt ha jól számolom a 26. játékot vittem 2 napja, ebben 100+ órás jRPG is volt :-) -
Az nem is olyan vészes, annyit én is simán elköltöttem, ha nem többet. :) -
Csak ép árakat nem tudtok :-DDDDD
Eszem ágában sincs súlyos pénzeket erre elkölteni... ebben a hónapban 28.000 Ft körül vagyok, ez így hirtelen azt hiszem 11 játékot jelent.
Reminder: SC2 CE = 24k. -
Indigo #7077 És én még azt hittem én vagyok függő ^^ -
Hihetetlen, ebben a hónapban mennyit költöttél, napról napra ontod a képeket a durvábbnál durvább vételekről. -
Elektronikus kikötő! Szvsz van még neki, mert power seller, viszont sok levélbe kerül kikönyörögni hungarian shippinget... utálnak minket... és meg is értem :-/ -
Csinálj már egyszer egy panorámaképet az összes CE-dről!!! had legyünk irigyek, de nagyon. -
Anno 1404: Honnan, mennyiért, van-e még? -
Indigo #7072 Grat! Gyönyörű!

(Steam-es pojént most mellőzzük, thx!
)
-

Egyszerűen követhetetlen amit csinálsz :)
Nagyon-nagyon szép csomag.
-
Ahogy mondtam... Ha azt akarod, hogy el legyen intézve valami, csináld magad...
-
a próféta szóljon belőled :) -
NHLFAN #7068 Engem még nem hívtak,de én most jól lemondom-egérre és monitorra gyúrok:)-és akkor lehet,hogy jut neked belőle:) -
"mert nem rendeltem elő korábban..."
Időben kell, a Platinum meg elsősorban konzolbolt, így nem fog halom Pécés játékot hozatni, mert a nyakán maradhat. -
Így igaz. -
Amúgy hardware-t nem merek kintről, mert ha beszarik, vagy eleve szar akkor elég macerás a garancia érvényesítése, vagy nem? -
Nem, hanem a játékok miatt, hogy ne kelljen egyesével végigbogarászni a helyeket, csak oda beütöm és kidobja hol mennyi. -
Á, játékot akarsz...
Akkor utánanézek.
-
Sajnos, már nem emlékszem az oldalra, így csak ezzel tudtam szolgálni :(
Külföldről rendelnél hardvert?
-
Bár most így jobban megnézve játékok terén elég hiányos :( -
Emlékeim szerint nem ez, de ez is megteszi, Köszönöm. -
Nee most hívott a platinum, hogy lehet nem lesz ce a mafia 2-ből és megfelel-e a sima esetleg ha nem jönne annyi... Miért kell így kicseszni az emberrel ? már a pénzemet se költhetem el amire akarom ez kész röhej de magamra is mérges vagyok, mert nem rendeltem elő korábban... 

-
Shep: Nem ez az oldal volt amit linkeltem korábban?
Na, helyes link...
-
attól függ milyen OS, milyen driververzio, egyedüli kimenet lesz-e vagy monitor mellé másodlagos kijelző, stb stb stb
de ez már nagyon nem eme topik témája :) -
hát az biztos hogy nem a legjobban sikerült MOH verzio volt.Nekem a nagy gépigénye és az emlitett célzási gondok zavartak na és a zombik. -
NHLFAN #7055 két dolog zavart engem az Airborne-ban,bár lehet én voltam a béna:)))az egyik a kurva nagy célkereszt amit nem találtam,hol lehetne állítani,a másik hogyha célra tartottam nem maradt úgy a fegyver csak ameddig nyomtam a gombot..... -
http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Shooter/Stranglehold/~r341372/?s=stranglehold -
CFS2 nekem is megvolt emlékszem, az első komolyabb repülős progim volt :) -
ezeket a napokban kaptam, a powerpack még bontatlan
ÉS a két kézikonyv a játékok mellé már ritkaság számba megy a mostaniakhoz képest -
ha valaki lát strangleholdot angolt! akkor az szóljon...
fúú amúgy én még vaterán láttam és licitáltam is egy "állítólag" pc-s ce-re de nem mertem tovább menni mert volt aki azt mondta ott nem is létezik meg kamu és ez nagyon elijesztett...de most utána nézek tényleg nincs-e ?
a kane and lynch 2 nagyon jó :) tömény akció az egész és nagyon tetszik bár még mindig vegyes érzéseim vannak...
mafia 2-met pedig már nagyon várom
-
Bár lehet PC-re nem volt CE. -
Az a film 92-es és az egyik legjobb akció film amit ázsiaiak valaha csináltak, ja és a címe Hard Boiled (ezt egyébként a gyűjtői változathoz mellékelték is) magyarul Fegyverek Istene néven fut ha jól emlékszem. -
Az a baj, hogy nem láttam a filmet, be lehet még ilyen formában szerezni? :D -
Mennyien félreértik.... Éppen hogy nem gáz, hanem odafigyeltek erre. A film (aminek a játék a folytatása) a 80as években volt itthon narrátorosan mondhatni kultfilm, és zseniális ötlet a játékot is így megcsinálni. Aki elég idős, annak könnybe lábad a szeme, akkora nosztalgiafaktor....
-
Kell még vmit majd beállítani, vagy rákötöm, felismeri az új felbontást és kész? Márka szempontjából amúgy mindegy milyen a kábel ugye? Tescoban Hama-t láttam, még számtech boltokban megnézem.