311803
  • Shep
    Hát ok, de huszon pár évesen ne legyen már 50 éves hangja pl. Joe-nak.
  • Tinman #7244
    Addig told a warez verzát :-D
  • Bence94
    az lesz de holnap meg nem leszek itthon...
  • IMYke2.0.0.0
    Türelmesen vársz. Addig elmész kocsmázni, csajozni, vagy napozni, esetleg megnézel egy jó filmet.
    Holnap meg maffiázol.

• Bence94
    emberek most telt be pohár... Nem engedi telepíteni "hisz még meg sem jelent vazze"...aktiválni engedte csak.elvileg meglehet oldani de ahhoz le kéne töltenem a játékot ami itt pihen a lemezen kész röhej.
  • balee4
    Grat, szept. elején én is megveszem.
  • ratgab
    Az életben is van olyan, hogy idősebb hangon beszél valaki, mint ahogy kinéz, ebben nincsen semmi meglepő. A káros szenvedélyek (cigi, whisky, pia) egyébként is köztudottan mélyítik a hangot, ha sokáig használják őket!
  • Bence94
    nem tudom kire gondolsz de pl vitonak és joe tökéletes hangja van szerintem...
  • Shep
    Ebben a játékban azt nem értem, hogy tök fiatal karaktereknek miért van 40-50 éves korú hangja, teljesen hiteltelenné válik az egész.
  • Bence94
    Egy szívességet szeretnék majd kérni aki megvette (-tudta) a ce-t, hogy rakja fel valahova a zenei cd tartalmát jó minőségben(flac,wav,ape)! Nagyon megköszönném!
  • Bence94
    köszi!
  • Tinman #7234
    Na, gratula, ez aztán a friss darab!
  • Bence94
    Nos megérkezett! Sajna a ce-ről lekéstem de azért ez se ronda...
    képek:

Vajon játszhatok vele, mert hivatalosan holnap jelenik meg és attól félek, hogy csak felrakhatom...
  • ratgab
    Úgy néz ki októberben kiadnak 1 Dragon Age Ultimate Edition-t mindennel együtt (Alap game+kieg+össz.DLC)!!! Legalábbis nagyon ezt pletykálják és a Dragon Age DLc-kből az utolsó (The Witch hunt =Morrigan) szeptember 7-én jelenik meg!
  • Tinman #7231
    Drug Trafficking sem nehéz, csak arra figyelj, hogy azonnal cserélj kocsit, ha már kicsit is füstöl, meg legyen nálad kaja feléleszteni a ledöglő társad.

Purple Haze - Completed all levels of Drug Trafficking 15 gamerscore
    Acquired 18/8/2010 ;-)))
  • Tinman #7230
    PC-n :-)

Box-on van KETTŐ olyan DLC, ami komolyan ad a történethez. Erősen szemezek velük, az egyik a Corporate Warfare kb. 1 órányi mission, meg az Ultor Exposed, ami kb. negyed óra.

Csak az áruk az az ami nagyon nem tetszik. Az egyik 560 MS pont /kb 1500 Ft/ a másik 800 MS pont /kb. 2200 Ft/. Gyakorlatilag ennyiért a teljes alapjátékot meg lehet venni :-(((
  • ratgab
    Végülis!

Egyébkén amit nem tudtam megcsinálni: Drug trafficking 6-os szint (itt mindig megölnek, mire szétlövöm az üldöző járművet, már ott a másik aki belém is jön) Tow trucking (felrobban a kocsi mielőtt az utolsó autót is elvinnám, bármit is csinálok).

Amúgy a többi kivitelezhetőm, csak ez a kettő nem nagyon!
  • IMYke2.0.0.0
    Ez így van - de az életerődet nem tudod végteleníteni... plusz, el is kell jutnod odáig [teljesítened mindent], hogy ezzé válhass - és gyakorlatilag, addigra véget is ér a játék.
  • Tinman #7227
    Pontosan!
    Végtelen lőszerem van már a pisztolyhoz, a shotgunhoz és a riflehez + azok amiket írtál.
  • ratgab
    Egyébként azt vettem észre, hogy minél több dolgot megcsinálsz a játékban, annál könnyebb lesz: Erősebb fegyverek, végtelen lőszer, 2-3x-os gyógyulás, strapabíróbb autók, notoriety alacsonyabb, gyorsabban csökken,a végén már tiszta isten szintű lesz a karakter!
  • ratgab
    Szerintem lenne az a pénz.... :-D
  • ratgab
    Nekem is csak 24 óra lett, és az activitiek, diversion-ök nagy részét és a főszálat végigvittem!
  • Carlos
    Énsem nagyon... :(
    ebay-en láttam, ott is kábé 12K lenne de a posta igencsak drága a mérete miatt. Bár szerintem én maradok a kommersz Gold változatnál.
  • FrezeR
    Igen főleg egy ilyen szép CE esetében...kár érte :( máshol meg nem láttam itthon
  • Tinman #7221
    Dögöljek meg, hogy a TDU borítóját házilag nyomtatták és a fólia is, háztartási fóliázógép eredménye... IWD-nél borító stimmel, fólia és a hiányok nagyon nem
  • Carlos
    Különben hogy hiányoznának a dobozokból cuccok? (pl bónusz DVD, kézikönyv)?
    És mivel nem igazán látok telephelyet (vagy csak felületes kutatásom mit sem ért) ezért oda sem mehetsz asztalt borítani...
  • w77d
    de ezek a faszok kinyitogatják a játékokat? tehát nem origi csomagolással jön??
  • Carlos
    Sokan panaszkodtak már, hogy hiányoztak dolgok a csomagból. És pont egy CE-nél azért elég gáz lenne.
  • FrezeR
    Én is pont azt néztem ki és ezért is kérdeztem :) De most elbizonytalanítottatok :( Pedig az ár jóó
  • Carlos
    Nem...
    Annyira megbizhatatlanok, hogy pont azok miatt venném meg amiket előszeretettel "kihagynak" belőle...
  • IMYke2.0.0.0
    Egy ürge lecsapta előttem - mégpedig a licit lejárta előtt 15 mp-el!!!!
  • Tinman #7214
    Annyit megér!
    Kattanj rá... legfeljebb nem lesz benne iránytű, a panoráma posztert meg tintasugarassal nyomtatják :-)

Ne legyen igazam...
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, jut rá erőm, a jelenlegi őrületem mellett egyszer [anime].
  • IMYke2.0.0.0
    Az összeset nem csináltam meg - azt a 2. végigjátszásra hagytam, hogy a magyarítással teszteljem... de aztán sok-sok minden közbejött.
    Ha minden Activity-t megcsinálok [Hitman-eseket, a szippantós, zsarus küldiket kifejezetten élveztem], akkor 100+ óra tuti elsőre.
  • Carlos
    11.5K supergamer-en az Anno 1404 CE.

Háááát...nemtom...elég megbizhatatlanok... inkább a 6.5K-s Gold.
  • Tinman #7210
    1. Több, mint 1 hónapot késtek.
    2. TDU és IWD tőlük van, írják a honlapon, hogy kézikönyv is van benne. Hát nincs, ráadásul a bónusz lemez is hiányzik. Azóta írtam nekik, de válaszra sem méltatnak.

Biztos jó... Árpád is jómunkásember csak alkoholista.
  • FrezeR
    Sziasztok

A Supergamer-től érdemes rendelni? Mit tapasztaltatok az utóbbi időkben?
  • Csokis
    Hol vetted annyiért a DarkSiders-t?
  • bcrics
    Végülis a Bloodlinest sikerült megvenned vateráról?
  • Shep
    Na még meglátom, lehet visszamondom és megrendelem máshonnan ahol a posta miatt kicsivel drágább, de legalább in stock a státusza.