311803
-
Hát ok, de huszon pár évesen ne legyen már 50 éves hangja pl. Joe-nak. -
Addig told a warez verzát :-D -
az lesz de holnap meg nem leszek itthon... -
Türelmesen vársz. Addig elmész kocsmázni, csajozni, vagy napozni, esetleg megnézel egy jó filmet.
Holnap meg maffiázol.
-
emberek most telt be pohár... Nem engedi telepíteni "hisz még meg sem jelent vazze"...aktiválni engedte csak.elvileg meglehet oldani de ahhoz le kéne töltenem a játékot ami itt pihen a lemezen kész röhej. -
Grat, szept. elején én is megveszem. -
ratgab #7239 Az életben is van olyan, hogy idősebb hangon beszél valaki, mint ahogy kinéz, ebben nincsen semmi meglepő. A káros szenvedélyek (cigi, whisky, pia) egyébként is köztudottan mélyítik a hangot, ha sokáig használják őket! -
nem tudom kire gondolsz de pl vitonak és joe tökéletes hangja van szerintem... -
Ebben a játékban azt nem értem, hogy tök fiatal karaktereknek miért van 40-50 éves korú hangja, teljesen hiteltelenné válik az egész. -
Egy szívességet szeretnék majd kérni aki megvette (-tudta) a ce-t, hogy rakja fel valahova a zenei cd tartalmát jó minőségben(flac,wav,ape)! Nagyon megköszönném!
-
köszi! -
Na, gratula, ez aztán a friss darab!
-
Nos megérkezett! Sajna a ce-ről lekéstem
de azért ez se ronda...
képek:
Vajon játszhatok vele, mert hivatalosan holnap jelenik meg és attól félek, hogy csak felrakhatom... -
ratgab #7232 Úgy néz ki októberben kiadnak 1 Dragon Age Ultimate Edition-t mindennel együtt (Alap game+kieg+össz.DLC)!!! Legalábbis nagyon ezt pletykálják és a Dragon Age DLc-kből az utolsó (The Witch hunt =Morrigan) szeptember 7-én jelenik meg! -
Drug Trafficking sem nehéz, csak arra figyelj, hogy azonnal cserélj kocsit, ha már kicsit is füstöl, meg legyen nálad kaja feléleszteni a ledöglő társad.
Purple Haze - Completed all levels of Drug Trafficking 15 gamerscore
Acquired 18/8/2010 ;-))) -
PC-n :-)
Box-on van KETTŐ olyan DLC, ami komolyan ad a történethez. Erősen szemezek velük, az egyik a Corporate Warfare kb. 1 órányi mission, meg az Ultor Exposed, ami kb. negyed óra.
Csak az áruk az az ami nagyon nem tetszik. Az egyik 560 MS pont /kb 1500 Ft/ a másik 800 MS pont /kb. 2200 Ft/. Gyakorlatilag ennyiért a teljes alapjátékot meg lehet venni :-((( -
ratgab #7229 Végülis!
Egyébkén amit nem tudtam megcsinálni: Drug trafficking 6-os szint (itt mindig megölnek, mire szétlövöm az üldöző járművet, már ott a másik aki belém is jön) Tow trucking (felrobban a kocsi mielőtt az utolsó autót is elvinnám, bármit is csinálok).
Amúgy a többi kivitelezhetőm, csak ez a kettő nem nagyon! -
Ez így van - de az életerődet nem tudod végteleníteni... plusz, el is kell jutnod odáig [teljesítened mindent], hogy ezzé válhass - és gyakorlatilag, addigra véget is ér a játék.
-
Pontosan!
Végtelen lőszerem van már a pisztolyhoz, a shotgunhoz és a riflehez + azok amiket írtál. -
ratgab #7226 Egyébként azt vettem észre, hogy minél több dolgot megcsinálsz a játékban, annál könnyebb lesz: Erősebb fegyverek, végtelen lőszer, 2-3x-os gyógyulás, strapabíróbb autók, notoriety alacsonyabb, gyorsabban csökken,a végén már tiszta isten szintű lesz a karakter! -
ratgab #7225 Szerintem lenne az a pénz.... :-D -
ratgab #7224 Nekem is csak 24 óra lett, és az activitiek, diversion-ök nagy részét és a főszálat végigvittem! -
Énsem nagyon... :(
ebay-en láttam, ott is kábé 12K lenne de a posta igencsak drága a mérete miatt. Bár szerintem én maradok a kommersz Gold változatnál. -
Igen főleg egy ilyen szép CE esetében...kár érte :( máshol meg nem láttam itthon -
Dögöljek meg, hogy a TDU borítóját házilag nyomtatták és a fólia is, háztartási fóliázógép eredménye... IWD-nél borító stimmel, fólia és a hiányok nagyon nem
-
Különben hogy hiányoznának a dobozokból cuccok? (pl bónusz DVD, kézikönyv)?
És mivel nem igazán látok telephelyet (vagy csak felületes kutatásom mit sem ért) ezért oda sem mehetsz asztalt borítani... -
de ezek a faszok kinyitogatják a játékokat? tehát nem origi csomagolással jön?? -
Sokan panaszkodtak már, hogy hiányoztak dolgok a csomagból. És pont egy CE-nél azért elég gáz lenne. -
Én is pont azt néztem ki és ezért is kérdeztem :) De most elbizonytalanítottatok :( Pedig az ár jóó -
Nem...
Annyira megbizhatatlanok, hogy pont azok miatt venném meg amiket előszeretettel "kihagynak" belőle... -
Egy ürge lecsapta előttem - mégpedig a licit lejárta előtt 15 mp-el!!!!
-
Annyit megér!
Kattanj rá... legfeljebb nem lesz benne iránytű, a panoráma posztert meg tintasugarassal nyomtatják :-)
Ne legyen igazam...
-
Remélem, jut rá erőm, a jelenlegi őrületem mellett egyszer [anime].
-
Az összeset nem csináltam meg - azt a 2. végigjátszásra hagytam, hogy a magyarítással teszteljem... de aztán sok-sok minden közbejött.
Ha minden Activity-t megcsinálok [Hitman-eseket, a szippantós, zsarus küldiket kifejezetten élveztem], akkor 100+ óra tuti elsőre.
-
11.5K supergamer-en az Anno 1404 CE.
Háááát...nemtom...elég megbizhatatlanok... inkább a 6.5K-s Gold. -
1. Több, mint 1 hónapot késtek.
2. TDU és IWD tőlük van, írják a honlapon, hogy kézikönyv is van benne. Hát nincs, ráadásul a bónusz lemez is hiányzik. Azóta írtam nekik, de válaszra sem méltatnak.
Biztos jó... Árpád is jómunkásember csak alkoholista. -
Sziasztok
A Supergamer-től érdemes rendelni? Mit tapasztaltatok az utóbbi időkben? -
Csokis #7208 Hol vetted annyiért a DarkSiders-t?
-
bcrics #7207 Végülis a Bloodlinest sikerült megvenned vateráról? -
Na még meglátom, lehet visszamondom és megrendelem máshonnan ahol a posta miatt kicsivel drágább, de legalább in stock a státusza.