311803
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, mivel erősen valószínű, hogy jó ideig nem leszek gyors internet közelében december közepétől [most nem megyek bele, de a lényeg, hogy a munkahelyemnek ingyen vagyok, támogatásból], mivel év végén megszűnik a program, amiben felvettek.
    Remélhetőleg, lesz hosszabbítás, de ha nem...

Nos, addig mint a borz, tömtem a PC-t, a DVD-ket a nekem tetsző anyagokkal. De, most már ott tartok, hogy a minőségi filmnézés áldozatot követel: áttérek a nagyobb tárolókapacitásra (is).
    S ha eljő a munkanélküliség - remélhetőleg rövid - időszaka, akkor el tudom ütni az időt egy-egy játék mellett a jó animékkel is.

• Tinman #7284
    Sold out cucc... ha tényleg be akarja szerezni az egészet úgy jár mint mi.
    Megvesszük LV, exclusive szarban, majd beszerezzük normális verzióban, majd CE-ben, végül az első kettő verziót alig bírjuk eladni.
  • IMYke2.0.0.0
    GRAND THEFT AUTO 1 - NAGY DOBOZOS, 1500 Ft, és ~19 óra múlva lejár az aukció
  • Tinman #7282
    Anime és sorozatok miatt több 1.5 TB-s vinyó is fellelhető pár méteres vonzáskörzetemben. Megnézem DEL, de mivel játszok ezért csak gyűlik és nem fogy...
  • IMYke2.0.0.0
    Én meg most állok át BD-re anime spájzolás miatt... kevés az 1,3 TB is...
  • Carlos
    Mondok rosszabbat. Fateromtól kaptam egy 50-es hengert. Nem igazán értettem... minek?
  • Tinman #7279
    Ma rendeltünk üres DVD és CD lemezeket kintről, rutinból rávágtam, hogy nekem is kell, majd a végén odaülök a gép elé és pakolok a kosárba.

Ültem ott 10 percig és rájöttem, hogy semmilyen szükségem nincs üres adathordozóra... ez már a vég?
  • Tinman #7278
    55 fontért p.k.-val együtt van ebay-en.
    Na tudod mikor...
  • Carlos
    1. Mafia 2
    2. Internetes Fogadások, Tippmix
    3. Starcraft 2
    4. Worms Reloaded
    5. Eredeti játékaink
  • balee4
    Hasonló állat vagyok én is...:)
  • Bence94
    csak az a poén ha az ember kipengetné azt a tizeniksz pénzt a ce-ért de közben kiderül,hogy " bocsi de nem jött annyi,de azért sima jó lesz?"
  • Tinman #7274
    Igen... tudjátok, a gyűjtő az olyan állat, hogy van, hogy egy játékból 3 verziója is van. Ha megszerzi a számára legjobbat a másik kettő feleslegessé eladóvá válik. Mea culpa.

Ezért eladó pl. a Jericho-m LV kiadás, a Gothic 3 alap és Forsaken Gods kieg, a Heroes of Might & Magic IV. kiegjeivel (magyar felirattal), a Far Cry a Deus Ex LV, a Splinter Cell Pandora Tomorrow, és a Jade Empire LV.

Teccikérteni?
  • balee4
    Élsz még?
  • Tinman #7272
    Ki lehet ez a kis köcsög? Jól agyon kéne rugdosni

Amúgy igen... 2 db. DS 2 Deluxe-om van... ez bűn?
  • ratgab
    Már régóta gyanítom, hogy ő sg-s! Valaki nem ismer magára a hirdetésben?

Dungeon Siege 2 Deluxe
  • Tinman #7270
    Még nem kezdtem neki... hülye Széntsz Ró Kettő még mindig nem ereszt, pedig már vége :-)

Utána meg a fantasztikus, utolérhetetlen és szenzációs Onechanbara: Bikini Samurai Squad-ot fogom tolni.

Nagyon remélem, hogy legalább annyira beteg, mint amilyennek látszik :-D

• ratgab
    Ez de gyíkság! Föltüntetik, hogy Mafia 2 CE előrendelés, erre....
  • Carlos
    No, megvan az Anno 1404 Gold.
    Picit gagyi, de nem számit. 2 DVD tok, benne 1-1 DVD és 1-1 kézikönyv (max 30 oldal) semmi extra.

Volna kérdésem a játékkal kapcsolatban! Az illetékesek fáradjanak át ide légyszi!
  • balee4
    Kajajegyből vettem őket szal tök mind1. :)
  • balee4
    Egyetértek, én sem venném meg, minek, a multi Crysis-ban úgysem érdekel.
    Bc -ből is az alap van meg, de ezzel is csak tesóm játszik. :)
  • balee4
    Csokis: egy győri srác szerzi nekem a játékokat mostanában PS3-ra, de ha körülnézel mindenhol találsz ilyen 5.500-6.000 Ft körül, jatekaim.hu-n, gamer365-n nézz körül.

Most egy Wet-et akarok szerezni, konkrétan 5k-ért tudnék szerezni bontatlant, kicsit drágállom, de 4.500-ért már megvenném. (lol)
  • Tinman #7264
    Eszem ágában sincs ilyeneket megvenni. Ha a Witchert lehetett anno adni 7990 Ft-ért úgy felszerelve, ahogy, akkor lehet a többit is igényesen kiadni.
  • Tinman #7263
    Emlékszel a Duke Nukem 3D-re?
    Abban volt először letehető "játékos hologram". Alap dolog, de nem bmeg itt LIMITED! Éted' LIMITED!
  • balee4
    Ha megfigyeled mostanában az összes EA-s Limited ilyen (BC 2, új MoH, meg ez is) Legalább a digitális extrák mellett lenne vmi kézzelfogható bónusz is. (legalább egy fémtok, art-book vagy vmi)
  • IMYke2.0.0.0
    Éljen az üzleti szellem! [#irónia mód bekapcsolva]

Mondjuk, ebből a játékból Gyűjtői Kiadást úgy sem vennék - nincs rá keret... meg internet sincs a f**k STEAM-hez.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen... "Az egyszerű játékos hülyének nézése" történik itt, kérem szépen.

• Bence94
    ez kész röhej... nézzétek meg az árát meg az infos részt...
  • Totti5
    Vagyis olyan ingém dolgok amiket az "alapba" nem tesznek bele/kivettek.
  • Carlos
    olvastam énis. Csupa gyíkság.
  • Tinman #7256
    Az ár egy dolog...

Aszongya' limited edisön:

*Bónusz TP - Az extra pontokat 5 különböző osztály fegyverkiosztásánál használhatjuk fel.
    *SCAR hologram kivetítő - A SCAR-ra szerelhető speciális kiegészítés hologram képmást jelenít meg kivetítve a játékosról, így tévesztve meg az ellenfeleket.
    *SCAR fegyver álca - Ez a digitális rejtőzőkészlet álca mintázattal ruházhatja fel a játék egyik legnépszerűbb rohamfegyverét.
    *Platina dögcédula - Az egyedi dögcédulákból több mint 250 féle szerepel majd a programban és ezek gyűjthetőek is lesznek a Crysis 2 többszereplős játékmódjaiban.

Vagyis egy nagy semmi.
  • grebber
    Mit akarsz olcsóbb most mint a game pl :D
  • NHLFAN
    nagyon finom darab:
    http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/akcio/stalker_clear_sky_limited_edition_pc_177777267.html
  • Bence94
    ezt tudtam is meg a játéban benne vannak és ki is lehet őket szedni... de engem a szimfonikus soundtrack kell amit adnak a ce-hez.
  • ratgab
    Alakulunk, mint púpos gyerek a prés alatt!
  • Carlos
    1. Mafia 2
    2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
    3. Internetes Fogadások, Tippmix
    4. New world order
    5. Starcraft 2
    6. Eredeti játékaink
  • NHLFAN
    keress rájuk:)))
    http://www.gamestar.hu/mafia-ii-a-teljes-zenei-anyag.html
  • Tinman #7249
    Galaxis

Crysis 2 Limited

SZ.Á.N.A.L.O.M.
  • Shep
    Jó mindegy, szerintem akkor is gáz, hogy nem találtak korban a karakterekhez illő színészeket.
  • ratgab
    Szétitta a hangját biztos.... :-D Azt meg lehet csinálni huszon pár évesen is.... XD
  • bcrics
    ez azéér durva:)..

http://www.szon.hu/hirek/Nemzetkozi/cikk/itt-az-erintheto-haromdimenzios-teve/cn/haon-news-charlotteInform-20100826-1046100107