311803
-
Hát, mivel erősen valószínű, hogy jó ideig nem leszek gyors internet közelében december közepétől [most nem megyek bele, de a lényeg, hogy a munkahelyemnek ingyen vagyok, támogatásból], mivel év végén megszűnik a program, amiben felvettek.
Remélhetőleg, lesz hosszabbítás, de ha nem...
Nos, addig mint a borz, tömtem a PC-t, a DVD-ket a nekem tetsző anyagokkal. De, most már ott tartok, hogy a minőségi filmnézés áldozatot követel: áttérek a nagyobb tárolókapacitásra (is).
S ha eljő a munkanélküliség - remélhetőleg rövid - időszaka, akkor el tudom ütni az időt egy-egy játék mellett a jó animékkel is.
-
Sold out cucc... ha tényleg be akarja szerezni az egészet úgy jár mint mi.
Megvesszük LV, exclusive szarban, majd beszerezzük normális verzióban, majd CE-ben, végül az első kettő verziót alig bírjuk eladni. -
GRAND THEFT AUTO 1 - NAGY DOBOZOS, 1500 Ft, és ~19 óra múlva lejár az aukció
-
Anime és sorozatok miatt több 1.5 TB-s vinyó is fellelhető pár méteres vonzáskörzetemben. Megnézem DEL, de mivel játszok ezért csak gyűlik és nem fogy... -
Én meg most állok át BD-re anime spájzolás miatt... kevés az 1,3 TB is...
-
Mondok rosszabbat. Fateromtól kaptam egy 50-es hengert. Nem igazán értettem... minek? -
Ma rendeltünk üres DVD és CD lemezeket kintről, rutinból rávágtam, hogy nekem is kell, majd a végén odaülök a gép elé és pakolok a kosárba.
Ültem ott 10 percig és rájöttem, hogy semmilyen szükségem nincs üres adathordozóra... ez már a vég? -
55 fontért p.k.-val együtt van ebay-en.
Na tudod mikor... -
1. Mafia 2
2. Internetes Fogadások, Tippmix
3. Starcraft 2
4. Worms Reloaded
5. Eredeti játékaink -
Hasonló állat vagyok én is...:) -
csak az a poén ha az ember kipengetné azt a tizeniksz pénzt a ce-ért de közben kiderül,hogy " bocsi de nem jött annyi,de azért sima jó lesz?" -
Igen... tudjátok, a gyűjtő az olyan állat, hogy van, hogy egy játékból 3 verziója is van. Ha megszerzi a számára legjobbat a másik kettő feleslegessé eladóvá válik. Mea culpa.
Ezért eladó pl. a Jericho-m LV kiadás, a Gothic 3 alap és Forsaken Gods kieg, a Heroes of Might & Magic IV. kiegjeivel (magyar felirattal), a Far Cry a Deus Ex LV, a Splinter Cell Pandora Tomorrow, és a Jade Empire LV.
Teccikérteni? -
Élsz még? -
Ki lehet ez a kis köcsög? Jól agyon kéne rugdosni 
Amúgy igen... 2 db. DS 2 Deluxe-om van... ez bűn? -
ratgab #7271 Már régóta gyanítom, hogy ő sg-s! Valaki nem ismer magára a hirdetésben?
Dungeon Siege 2 Deluxe -
Még nem kezdtem neki... hülye Széntsz Ró Kettő még mindig nem ereszt, pedig már vége :-)
Utána meg a fantasztikus, utolérhetetlen és szenzációs Onechanbara: Bikini Samurai Squad-ot fogom tolni.
Nagyon remélem, hogy legalább annyira beteg, mint amilyennek látszik :-D
-
ratgab #7269 Ez de gyíkság! Föltüntetik, hogy Mafia 2 CE előrendelés, erre.... -
No, megvan az Anno 1404 Gold.
Picit gagyi, de nem számit. 2 DVD tok, benne 1-1 DVD és 1-1 kézikönyv (max 30 oldal) semmi extra.
Volna kérdésem a játékkal kapcsolatban! Az illetékesek fáradjanak át ide légyszi! -
Kajajegyből vettem őket szal tök mind1. :) -
Egyetértek, én sem venném meg, minek, a multi Crysis-ban úgysem érdekel.
Bc -ből is az alap van meg, de ezzel is csak tesóm játszik. :) -
Csokis: egy győri srác szerzi nekem a játékokat mostanában PS3-ra, de ha körülnézel mindenhol találsz ilyen 5.500-6.000 Ft körül, jatekaim.hu-n, gamer365-n nézz körül.
Most egy Wet-et akarok szerezni, konkrétan 5k-ért tudnék szerezni bontatlant, kicsit drágállom, de 4.500-ért már megvenném. (lol) -
Eszem ágában sincs ilyeneket megvenni. Ha a Witchert lehetett anno adni 7990 Ft-ért úgy felszerelve, ahogy, akkor lehet a többit is igényesen kiadni. -
Emlékszel a Duke Nukem 3D-re?
Abban volt először letehető "játékos hologram". Alap dolog, de nem bmeg itt LIMITED! Éted' LIMITED! -
Ha megfigyeled mostanában az összes EA-s Limited ilyen (BC 2, új MoH, meg ez is) Legalább a digitális extrák mellett lenne vmi kézzelfogható bónusz is. (legalább egy fémtok, art-book vagy vmi) -
Éljen az üzleti szellem! [#irónia mód bekapcsolva]
Mondjuk, ebből a játékból Gyűjtői Kiadást úgy sem vennék - nincs rá keret... meg internet sincs a f**k STEAM-hez.
-
Hát igen... "Az egyszerű játékos hülyének nézése" történik itt, kérem szépen.
-
ez kész röhej... nézzétek meg az árát meg az infos részt... -
Vagyis olyan ingém dolgok amiket az "alapba" nem tesznek bele/kivettek. -
olvastam énis. Csupa gyíkság. -
Az ár egy dolog...
Aszongya' limited edisön:
*Bónusz TP - Az extra pontokat 5 különböző osztály fegyverkiosztásánál használhatjuk fel.
*SCAR hologram kivetítő - A SCAR-ra szerelhető speciális kiegészítés hologram képmást jelenít meg kivetítve a játékosról, így tévesztve meg az ellenfeleket.
*SCAR fegyver álca - Ez a digitális rejtőzőkészlet álca mintázattal ruházhatja fel a játék egyik legnépszerűbb rohamfegyverét.
*Platina dögcédula - Az egyedi dögcédulákból több mint 250 féle szerepel majd a programban és ezek gyűjthetőek is lesznek a Crysis 2 többszereplős játékmódjaiban.
Vagyis egy nagy semmi. -
Mit akarsz olcsóbb most mint a game pl :D -
NHLFAN #7254 nagyon finom darab:
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/akcio/stalker_clear_sky_limited_edition_pc_177777267.html -
ezt tudtam is meg a játéban benne vannak és ki is lehet őket szedni... de engem a szimfonikus soundtrack kell amit adnak a ce-hez. -
ratgab #7252 Alakulunk, mint púpos gyerek a prés alatt! -
1. Mafia 2
2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
3. Internetes Fogadások, Tippmix
4. New world order
5. Starcraft 2
6. Eredeti játékaink -
NHLFAN #7250 keress rájuk:)))
http://www.gamestar.hu/mafia-ii-a-teljes-zenei-anyag.html -
Galaxis
Crysis 2 Limited
SZ.Á.N.A.L.O.M. -
Jó mindegy, szerintem akkor is gáz, hogy nem találtak korban a karakterekhez illő színészeket. -
ratgab #7247 Szétitta a hangját biztos.... :-D Azt meg lehet csinálni huszon pár évesen is.... XD -
bcrics #7246 ez azéér durva:)..
http://www.szon.hu/hirek/Nemzetkozi/cikk/itt-az-erintheto-haromdimenzios-teve/cn/haon-news-charlotteInform-20100826-1046100107