311803
  • w77d
    de kár.... most egymás után végignéztem három Rocky részt és akartam egyet virtuálisan bunyózni... így kénytelen leszek átmenni a szomszédba és kiütni a Marika nénit....
  • Totti5
    Nincs.
  • w77d
    srácok PC-re nincs jó boksz játék?? Vagy akármilyen bunyós, de valódi életből vett, nem ilyen virtua fighter meg stb...
  • Hellsing47
    audio kimenetet állitsd át
    vezérlőpult - hang
  • balee4
    Nekem is megvan, gyönyörű kiadás.
  • balee4
    Egy ilyen üzlet engem is érdekelne...
  • balee4
    Lenne egy off jellegű kérdésem: rákötöttem, HDMI kábellal a tv-re a gépet, de a hang nem a tv-ből jön, hanem továbbra is a gépre kötött hangfalszettemből, hogyan tudnám átállítani, hogy a Tv-ből jöjjön?
  • Carlos
    Valami ilyesmit keress:
  • totyak
    Rendben, köszönöm szépen a segítséget.
  • Carlos
    A 4 CD-s kartontokos volt az első úgytudom.
  • totyak
    Csak mert annyi féle van már. Van most egy LV dvd-s, meg azthiszem volt egy korábbi dvd verzió is.
  • Carlos
    hát én nem láttam másikat.
  • totyak
    Az érdekel, hogy ez az első kiadás-e a játékból Magyarországon?
  • SpeedXHUN
    vótmá:D
  • Carlos
    Nekem van egy ilyen. Mi érdekel?

Karton boritás, benne egy vastag DVD tok, abban 4 CD és egy teljesen szines kábé 30 oldalas kézikönyv
  • totyak
    Valaki tudna mondani valamit a Fable első kiadásáról? Találtam egy eladó 4CD-s külső karton tokos verziót nagyon jó állapotban. Azthiszem cdprojektes, de nem tudom, hogy magyar feliratos-e.
  • Carlos
    1. Mafia 2
    2. Internetes Fogadások, Tippmix
    3. Starcraft 2
    4. Eredeti játékaink
  • Carlos
    Lusta voltam előkotorni a fényképezőgépet, úgyhogy mobilos kép:
  • tototto
    nem tudja valaki hogy ennél a verziónál az airborne magyar feliratos e, mert az eredeti kiadásban az volt, de erre meg a borítón az van írva hogy angol nyelvű a szoftver?
  • totyak
    Ha minden kötél szakad, akkor ez is egy alternatíva. Azért is kértem a multkor, hogy akinek megvannak első kiadásban, azok dobjanak egy képet, mert ugye én nem tudom mik voltak a pakkokban. Viszont azt le merem fogadni, hogy az első részeket itthon nem szerzem be első kiadásban.
  • Tinman #7305
    Egy hete sincs, hogy MM-ben 1490-ért láttam... írtam is.
  • Tinman #7304
    Tenemérteszhozzádetényleg
  • Hellsing47
    ha külön-külön nem találsz olcsón sehol akkor vedd meg egybe itt
    ha magyar kiadás is ugyanez mint a
    videón akkor szerintem nem rossz vétel
  • Tinman #7302
    ÓBAZ!!!

Ki lesz olyan jó, hogy körülnéz, hogy mik vannak ennyiért "elsősök" és üzletelünk... nem kérem ingyen!

Legközelebbi Cora 220 km-re van... k. jó :-(
  • bcrics
    Puncipaszta
  • totyak
    Első körben inkább a GTA3-tól SA-ig érdekelne első kiadásban. A GTA IV meg amúgy is megvehető még. Bár láttam azt is használtan elég jó árban, csak annál meg nem tudom hogy működne ez a regisztráció dolog. Gondolom az előző tulaj is regelte már, csak bonyolítanám az életem. A GTA1, 2 meg a London is első kiadás kéne, de azok ráérnek egyelőre. Ez a Sold Out cucc nagyon nem tűnik első kiadásnak :D
  • Carlos
    miaza laktacyd femina?
  • w77d
    én azé megveszem mostanság amennyiért tudom :)
  • Shep
    Hát ez az, ha ingyen adnák még az is kínzás lenne. :)
  • bcrics
    ha nem kurta voln a csajomra a pár ezresem már be is lőttem voln a kosáeba mind,de neeem, nekem cuki kis rózsaszín bizbaszt meg laktacyd feminát kellet vennem bassza meg:D
  • bcrics
    Legalábbis a borítoján ez volt xD
  • w77d
    bammeg XXD
  • w77d
    beszarok... 4000 alatt még sehol sem láttam...
  • arty
    ugye?? szerintem is tulzás érte :))
  • bcrics
    pontosan
  • w77d
    Saints Row 2 990-ért????
  • bcrics
    Srácok most jövök a Budakalászi Corából és köv,Címeket láttam 990ft.ért

Cryostasis
    Wanted Weapons of fate
    Saints Row 2

+van még több cím is,de ezek mindenképp vivősek.

!!!Első Kiadás mind,!!!
  • Tinman #7288
    Kent W8 2 pléy!
  • Totti5
    Hát még nem láttam pl az IGNen hogy 1 pontal jutalmazzanak valamit, ja de igen pont ezt:D egy gyöngyszem az tuti:D:D
  • IMYke2.0.0.0
    Így van - nekem ezért van 2 FEAR Gold-om is, például... [mondjuk, hajthattam volna külön-külön (DVD)dobozosokra is, de már így is többet költöttem a FEAR-re, mint kellett volna :)]