311803
  • Daell Drow
    Ghotic 3
    Risen
    Two worlds
  • w77d
    igazábol mind1, csak ilyen fantasy világ legyen, ne stratégia és a grafja tudja visszaadni a világ hangulatát..
  • ratgab
    Witcherszerűre (egyedül csatangolós), vagy csapat alapúra gondoltál?
  • ratgab
    Megoldottam!
  • w77d
    nna ma én is megvetem azt az átkozott Crysis Maximum Editiont, pedig nem rajongok a Crysis-ért :)

viszont srácok, nemsokára a Witcher végére érek, mondjatok még hozzá hasonló gameket, amik grafikára is adnak... nagyon elkapott ez a fantasy világ, még a könyvespolcomat is felujítottam miatta :)
  • ratgab
    Valaki akinek meg van a Jade Empire el tudná küldeni a felirat fájlokat?

Ez a magyar felirat ritka illúzió romboló!

Előre is köszönöm!
  • Carlos
    Én meg egy elsőt az újrainditás után.
  • balee4
    Na akkor még a felújítás előtt posztolok egyet. :D
  • w77d
    viszont nemsokára elkezdődik az SG felujítás, és valszeg minimum éjfélig nincs SG.... van kb 20 percetek még mára kiélni magatokat XXD
  • w77d
    áááá nem hagyjuk, ez a topic örök lesz XXD
  • robotnyk
    valahol az első pár százban mintha lettek volna olyan posztok, hogy mindenki berakja a képet a gyüjteményről, aztán kihal a topik :p
  • w77d
    hát igen gyerekek, ha egy jó csapat összeáll XXXD
  • Carlos
    1. Mafia 2
    2. Eredeti játékaink
  • balee4
    Most tolom és sztem nagyon állat, sokkal jobban bejön mint a Dante's Inferno, mondjuk ofc a GoW-okat még csak meg sem közelíti, azt a stílusban nincs mi felülmúlja. :D
  • ratgab
    szept 21!
  • tototto
    1995 mind2
  • bcrics
    mennyibe kerulnek osanban?
  • arty
    csak sajnos ingame modelleket használtak, ami nagyon nem vált a cgi előnyére ...
  • tototto
    voltam Auchanban, vasárnap szülinap megleptem magam egy Crysis Maximum Edition-el, meg egy Medal of Honor 10 Anniversaryval
  • Totti5
    Ezek a jelenetek az átvezetőkből vannak, amik nagyon igényesek és így jutubról nem adják át a hangulatot... előre rendereltek ( videók ), szóval nem CGI, de nagyon ott vannak minőségben ( rendezés, szinkron, vágás és hatásvadász dolgok ).
  • Shep
    Nem, majd szeptemberben ha igaz.
  • IMYke2.0.0.0
    Most már csak azt kellene megtudnom: megjelent már a PC-s Darksiders?
  • arty
    játék közben nem lesz rázumolva a modellekre, mivel ez ugye egy h&s tps... tipikus béna tréler, rts-ekben is amikor erőltetik a rázumot és holtgagyi modellek, texturák látszanak, az a vég :(
  • Shep
    Hát azért vannak jó pillanatai a grafikának is, csak hát nem túl sok az ilyen pillanat :), de ott úgysem az a lényeg.
  • Totti5
    Najó, de az AP eleve teknológialiag eléggé elrontott játék és nem sikerült a játék tartalmához méltó kinézettel megáldani. Darksiders esetében ( ha már ez a téma:) ) ilyenről szó nincs.
  • IMYke2.0.0.0
    Közelmúlt és az elkövetkező animézés melletti játékidő élménye: Splinter Cell (1) - nem mai fickó a játék, mégis jobban tetszik, mint az idei kiadás... pedig, grafikában szinte verhetetlen (SC Conviction).
  • Shep
    Hát de a jól néz ki valami az is személy függő, engem pl. nem zavar annyira ha nem szép viszont cserébe legyen jó a játék (Alpha Protocol). ellenben ha a játék közepes akkor a grafika kicsit dobhat a megítélésén (Mafia 2) és ugye vannak a jó és szép játékok (számomra a Crysis is ilyen, nem érdekel a techdemózás). Mindazonáltal a Shadow Warrior hangulatát mai napig nem übereli semmi (nem rég játszottam újra végig).
  • Totti5
    Nagyon nem találkoztam olyan játékkal ( amit megvettem és végigvittem ) ebben a genbe ami nem nézett ki jól...
  • Totti5
    Hát akkor ne játszon vele! azért túlzás amit írsz...
  • Tinman #7457
    Egyesek igen. Viszont egy negyedmilliós PC-n vannak az embernek elvárásai és a DX8 szintű textúrák ennek nem tesznek eleget.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, lehet, hogy ha egy 5-600 ezres gépem lenne, és megtehetném, hogy egy-egy játék kedvéért beruházzak újabb és újabb hardverekbe, hogy 32+ os megjelenítőn recék nélkül fusson egy játék, akkor izgatna a dolog. De, talán mégsem.
    A belbecs eddig fontosabb volt számomra, mint a csomagolás.
  • Totti5
    Nem:) ha a látvány kellemes, kidolgozott akkor nincs gond...
  • IMYke2.0.0.0
    Én tényleg kíváncsian várom a PC-s verziót.
  • Shep
    Az már igaz, de mennyivel jobb úgy játszani ,hogy még jól is néz ki valami :)
  • Carlos
    Ja igen, konzolon az effektekkel mérik egyesek a játék jósági tényezőjét...
  • Totti5
    De nincs vele gond. Szép, látványos a játék nagy területekkel, sok effektelm szépen kidolgozott és változatos pályákkal. Ez nem szuperprodukció, de összességében jobban össze lett rakva mint sok tripla enyi pénzből csinált játék...
  • IMYke2.0.0.0
    [Én nem - csak szóvá tettem a látványt.]
    Véleményem, hogy az, aki bal/jobb kezével "marokharcol", miközben a monitoron 16x élsimítással és "minden maxon" grafikával megy a legújabb FPS, az valójában nem is játszani akar...

• Totti5
    Ja igen, pécén textúrában mérik egyesek a játék jósági tényezőjét...
  • IMYke2.0.0.0
    Textúrákkal?
    Nem vagyok graphics geek, de még az én szememet is kiböki a textúrák minősége (illetve azok hiánya).
    De, ha jó 'beat 'em up', akkor kábé lekakilom a textúrákat, az élsimítást, a HDR-t stb.
    Ha egyszer egy DMC 3SE-vel is tudtam játszani...
  • Tinman #7446
    Hát igen, azok az isteni csatornában töltött órák