311803
-
Ghotic 3
Risen
Two worlds -
igazábol mind1, csak ilyen fantasy világ legyen, ne stratégia és a grafja tudja visszaadni a világ hangulatát.. -
ratgab #7484 Witcherszerűre (egyedül csatangolós), vagy csapat alapúra gondoltál? -
ratgab #7483 Megoldottam! -
nna ma én is megvetem azt az átkozott Crysis Maximum Editiont, pedig nem rajongok a Crysis-ért :)
viszont srácok, nemsokára a Witcher végére érek, mondjatok még hozzá hasonló gameket, amik grafikára is adnak... nagyon elkapott ez a fantasy világ, még a könyvespolcomat is felujítottam miatta :) -
ratgab #7481 Valaki akinek meg van a Jade Empire el tudná küldeni a felirat fájlokat?
Ez a magyar felirat ritka illúzió romboló!
Előre is köszönöm! -
Én meg egy elsőt az újrainditás után. -
Na akkor még a felújítás előtt posztolok egyet. :D -
viszont nemsokára elkezdődik az SG felujítás, és valszeg minimum éjfélig nincs SG.... van kb 20 percetek még mára kiélni magatokat XXD -
áááá nem hagyjuk, ez a topic örök lesz XXD -
valahol az első pár százban mintha lettek volna olyan posztok, hogy mindenki berakja a képet a gyüjteményről, aztán kihal a topik :p -
hát igen gyerekek, ha egy jó csapat összeáll XXXD -
1. Mafia 2
2. Eredeti játékaink -
Most tolom és sztem nagyon állat, sokkal jobban bejön mint a Dante's Inferno, mondjuk ofc a GoW-okat még csak meg sem közelíti, azt a stílusban nincs mi felülmúlja. :D -
ratgab #7472 szept 21! -
1995 mind2 -
bcrics #7470 mennyibe kerulnek osanban? -
csak sajnos ingame modelleket használtak, ami nagyon nem vált a cgi előnyére ... -
voltam Auchanban, vasárnap szülinap megleptem magam egy Crysis Maximum Edition-el, meg egy Medal of Honor 10 Anniversaryval
-
Ezek a jelenetek az átvezetőkből vannak, amik nagyon igényesek és így jutubról nem adják át a hangulatot... előre rendereltek ( videók ), szóval nem CGI, de nagyon ott vannak minőségben ( rendezés, szinkron, vágás és hatásvadász dolgok ). -
Nem, majd szeptemberben ha igaz. -
Most már csak azt kellene megtudnom: megjelent már a PC-s Darksiders?
-
játék közben nem lesz rázumolva a modellekre, mivel ez ugye egy h&s tps... tipikus béna tréler, rts-ekben is amikor erőltetik a rázumot és holtgagyi modellek, texturák látszanak, az a vég :( -
Hát azért vannak jó pillanatai a grafikának is, csak hát nem túl sok az ilyen pillanat :), de ott úgysem az a lényeg. -
Najó, de az AP eleve teknológialiag eléggé elrontott játék és nem sikerült a játék tartalmához méltó kinézettel megáldani. Darksiders esetében ( ha már ez a téma:) ) ilyenről szó nincs. -
Közelmúlt és az elkövetkező animézés melletti játékidő élménye: Splinter Cell (1) - nem mai fickó a játék, mégis jobban tetszik, mint az idei kiadás... pedig, grafikában szinte verhetetlen (SC Conviction).
-
Hát de a jól néz ki valami az is személy függő, engem pl. nem zavar annyira ha nem szép viszont cserébe legyen jó a játék (Alpha Protocol). ellenben ha a játék közepes akkor a grafika kicsit dobhat a megítélésén (Mafia 2) és ugye vannak a jó és szép játékok (számomra a Crysis is ilyen, nem érdekel a techdemózás). Mindazonáltal a Shadow Warrior hangulatát mai napig nem übereli semmi (nem rég játszottam újra végig). -
Nagyon nem találkoztam olyan játékkal ( amit megvettem és végigvittem ) ebben a genbe ami nem nézett ki jól... -
Hát akkor ne játszon vele! azért túlzás amit írsz... -
Egyesek igen. Viszont egy negyedmilliós PC-n vannak az embernek elvárásai és a DX8 szintű textúrák ennek nem tesznek eleget. -
Hát, lehet, hogy ha egy 5-600 ezres gépem lenne, és megtehetném, hogy egy-egy játék kedvéért beruházzak újabb és újabb hardverekbe, hogy 32+ os megjelenítőn recék nélkül fusson egy játék, akkor izgatna a dolog. De, talán mégsem.
A belbecs eddig fontosabb volt számomra, mint a csomagolás.
-
Nem:) ha a látvány kellemes, kidolgozott akkor nincs gond... -
Én tényleg kíváncsian várom a PC-s verziót.
-
Az már igaz, de mennyivel jobb úgy játszani ,hogy még jól is néz ki valami :) -
Ja igen, konzolon az effektekkel mérik egyesek a játék jósági tényezőjét...
-
De nincs vele gond. Szép, látványos a játék nagy területekkel, sok effektelm szépen kidolgozott és változatos pályákkal. Ez nem szuperprodukció, de összességében jobban össze lett rakva mint sok tripla enyi pénzből csinált játék... -
[Én nem - csak szóvá tettem a látványt.]
Véleményem, hogy az, aki bal/jobb kezével "marokharcol", miközben a monitoron 16x élsimítással és "minden maxon" grafikával megy a legújabb FPS, az valójában nem is játszani akar...
-
Ja igen, pécén textúrában mérik egyesek a játék jósági tényezőjét... -
Textúrákkal?
Nem vagyok graphics geek, de még az én szememet is kiböki a textúrák minősége (illetve azok hiánya).
De, ha jó 'beat 'em up', akkor kábé lekakilom a textúrákat, az élsimítást, a HDR-t stb.
Ha egyszer egy DMC 3SE-vel is tudtam játszani...
-
Hát igen, azok az isteni csatornában töltött órák