311803
-
Kellemes felhozatal!
First Decade-ből ez a verzió nekem is kellene már... -
Vaterás vásárlás? Kép miért nincs? :-) -
Katarn576 #7604 hello mindenkinek.
Íme az én eredeti játékaim:
Bár ez csak a töredéke. -
sajnos én is úgy veszem észre, hogy a fejlesztők azt gondolták, hogy neeem kell vele erőlködni, a neve majd eladja nekünk... -
Én meg meg sem veszem, ezért max 1k-t adnék. :D -
Mert nem jön be, a küldetések nevetségesen gyengék, hangulat nulla, régen játszottam ilyen szar játékkal, egy ilyen nagynevű játékot így elcseszni..., hatalmas csalódás. -
amikor nem tudtam játszani, akkor nem volt netem. nekem ugy tunik, inkabb akkor van gond offline, ha TÉNYLEG nincs net :)) gondolom kilépéskor elrakja magának, hogy köv induláskor pecselés... és ha akkor nincs neted - mind1, hogy online vagy offline lennél - akkor szopóág :( -
Indigo #7599 Ez is csak annyit jelent, hogy van kereslet a digitális terjesztésre, tehát van létjogosultsága, fanyalgók ide vagy oda :) -
Zóanagyvarázsló #7598 Ez viszont már teljes mértékben a postán múlik. Én tőlük is kaptam már néhány nap alatt és 30 napon túl is csomagot. Mondjuk meglehet, az SC2 CE-hez hasonlóan ezt sem Royal Maillel, hanem Swiss Maillel adják fel. -
Indigo #7597 Én nagyon ritkán teszem off-line módba. De olyankor általában tényleg nincs is netem, és nálam még soha nem reklamált olyankor frissítés miatt... Szerintem az lehet, hogy ha érzékeli, hogy van élő netkapcsolat, akkor automatikusan megpróbál felkapcsolódni. Mert ugye ha valóban nincs net, akkor mi alapján akar frissíteni? -
Indigo #7596 Nekem is már "despatched". Az ideérkezés viszont már közel sem szokott ilyen gyors lenni... Meg is lepődnék, ha pénteknél hamarabb ideérne, de inkább jövő hét lesz belőle. -
Zóanagyvarázsló #7595 Na, én ma röviddel 9 óra után már kaptam is a mailt, hogy feladták, nem kellett nekik 24 óra. -
én jó áron vettem szerintem... 9e Ft volt sajna ce már nem jutott... -
ratgab #7593 A Trine az egy nagyon jó játék .... elsőre! Másodszorra ha ostorral ütnének se játszanám végig... hogy miért... utolsó pálya miatt (pár hajszálam bánta, a többiek meg 1 árnyalattal őszebbek lettek) -
ratgab #7592 Apropó ha szereted a csapat alapú rpg-ket és még nem játszottál ezekkel, akkor ajánlom a:
Kotor 1-et, Kotor 2-t, Jade Empire-t, Dungeon siege 2-t, de még akár a Neverwinter nights 2-t is (ez utóbbi kicsit néhol túl sok infóval bombázza a játékost karakterfejlesztés terén, de 1 kiváló játék)!
Egyik sem 1 Witcher, de nagyon jók és szerintem még mai szemmel nézve is szépek!
-
ratgab #7591 Én is így vagyok vele, de mióta rálestem a csere kártyával (nvidia 210) és azon 800x600-ba minden minimumon 20 fps-t nyújtott és bűn ronda volt úgy voltam vele, hogy inkább hanyagolom 1 ideig (most elkapott a Jade Empire láz, megérte megvenni, mert ISTEN játék) -
nekem addig jegelődik a mafia 2, amíg emberi áron nem lesz kapható (max 6-7ezer ft) -
ratgab #7589 Nekem jegelődik a mafia 2 (majd kb. 2-3 hét múlva, mikor lesz videjó kártyám) -
össze én... 240 euro már szinte a kezemben volt és egyszer csak elszállt a net... -
Nem a francokat nem. Én steam kikapcs előtt MINDIG offline modba teszem és nem egyszer fordult elő, hogy inditás után - bár offline modban volt - frissiteni akarta magát... nem ér semmit ez a mód :((( -
Gyerekek!
Mindkét "Grand Theft Auto: Vice City" épségben megérkezett.
Az egyik valóban a kézikönyv nélküli, DVD-tokos.
A másik viszont... dobpergés... [b]kihajtható kemény-papírtokos, melynek közepén a 2 lemez, két végében:
Bal oldalon:
- 30 oldalas "Tourist Guide" - angolul
- Dupla oldalas térkép/poszter - angolul
Jobb oldalon:
- 30 oldalas kézikönyv - magyarul
- Vastagabb, kisebb anyagon a két oldalas térkép/poszter - magyarul
-
miért is ? azóta játszom és igen van egyfajta hiényérzetem a plusz miatt de teljesen jó!Alig várom, hogy legyen egy jobb vga-m és gyorsan szép grafikával is végigjátszhassam. -
A retinám ettől a Total Commander tree jellegtől valóban kissé megsérült, de mihelyst tudatosult bennem, hogy a listában felsorakoztatott játékok 95%-a előttem van a polcon, azonnal helyre jöttek a kis csapok és pálcikák. -
GTA4 jelenleg drágább a sztímen, mint bárhol máshol.
GTA4 használtan, kiváló állapotban 2.5-3k-ért elérhető.
Ez eredeti játékok nagy része, főleg a CE-k kiemelt dísz helyet kaptak a szoba főbb polcain. A képkeretezőnél rendszeres vendég vagyok, hiszen a térképek bekeretezve igazán szépek. Az egész szoba alaphangulatát meghatározzák ezek a játékok, hiszen életem részei voltak végigvitelükkor és ha rájuk pillantok nem feledem a remek pillanatokat.
Ezért van az, hogy ami nem kell azt eladom. -
Hmm, most hogy a Mafia 2 akkora csalódás volt, kéne vmi hasonló hangulatú játék, lehet be is szerzem én is az első részt, 990 Ft nem pénz érte. :) -
ratgab #7581 Mérgedbe összetörted a modemet????? XD -
ratgab #7580 Jobb az, mint ugyanannak a 2. része! Ezért csücsül otthon a polcon a Godfather 1 a Godfather 2 meg nem.... -
ratgab #7579 Most komolyan mi baj van a textúrákkal??? -
ratgab #7578 Devil may cry-os cucc király! -
Kaptal egy "Invoice"-t, e-mailben v akarhogy, az fizetesi szerzodesnek (szamla) mondhato, azon fenn kell lennie az altaluk eppen kinalt es altalad elfogadott osszegnek. Utana nincs varialas egyik oldalrol sem, kotelesek leszallitani, ugy es annyiert ahogy rendelted. -
Indigo #7576 8 fontért rendeltem meg... Annyi szerepel még most is az "Order Summary" résznél. -
Még nekem is pont sikerült idöben elkapni a 8 fontos áron és ugy adatme a rendelést !
AZ Order dispatchnél az van hogy Cost 8,94 font ! -
Én is ezt néztem hogy egyből visszarakták 18 fontra ?
Remélem én is hogy annyit vonnak le amennyiért adták ! vagyis 8 font !
-
Zóanagyvarázsló #7573 Nálam már annyi volt, amikor néztem, azért is nem értettem, miért azt rendelted. Egyébként annyiért kell kapnod, amennyiért rendelted, és én úgy hallottam, máskor sem volt gond velük, ha előrendelésnél alacsonyabb áron kínálták egy évvel korábban a később drágább játékot. -
Zóanagyvarázsló #7572 Ugyanaz, ráadásul mindkét üzletnél 24 órás átfutást becsülnek, nem azonnalit, ami úgymond a biztos. A Shoptonál kicsivel magasabb a postaköltség is (2,50 GBP), nekem velük nincs tapasztalatom. -
Indigo #7571 
Na, ezt most hogy? Máris felvitték 18 fontra? Nagyon remélem annyiért kapom, amennyiért megrendeltem! -
Itt is van kicsivel többért, 27 fontért. Shopto-tól mennyi idő alatt érkezik meg a csomag kb? És miben különbözik az on sale az in stock-tól? -
Indigo #7569 :)
Az én külföldi megrendeléseimmel nem volt még semmi baj. Kop-kop-kop... Egyszer volt kiesve egy lemez a tokból, de nem sérült. Game-ről is úgy jött nagy dobozban 5 vagy 6 játék, hogy rendesen ki volt bélelve a vastag kartonból készült doboz. -
Zóanagyvarázsló #7568 Mindegy, részemről köszönöm, mert különben észre sem vettem volna időben, így viszont elkölthettem pénzt egy újabb olyan játék CE-jére, mellyel úgysem fogok játszani :)
Már ha ezt is kipostázzák a súlya ellenére, mint az SC2 CE-t. Szerencsére azt eléggé strapabíróan adták fel, mert ahogy a - zsákban (?) rejtező - doboz kinézett, nem adtam rá sok esélyt, hogy a játék egyben van, de a kevlárbetétek és a beépített hordozható atombunker segített. -
Indigo #7567 Jaj de, ezt is akartam. Csak én a Rapture Edition-t vettem (nekem elég az is), aztán ez valahogy kiment a fejemből.
A sors szeszélye, hogy az alap kiadást épp a héten rendeltem be a Game-ről, 10 fontért... De sebaj, azt majd eladom ^^