311803
-
Én is :) -
Na hmv-ről rendelhetek nyugodt szívvel? -
Húúú igyekezni fogok :-) -
Nekem is van Sold out kiadványom... a pöcsüket le kéne vágni tőből... de tényleg. -
Katarn576 #7762 még egy adag tömör gyönyör 
-
hmv.com-ról rendelt már valaki? Megbízhatóak? -
Az 1-2 játszható emulátorral és teljesen jó én úgy vittem őket végig. -
ratgab #7759 Konzol hiányában másképp kivitelezhetetlen. Konzol vásárlást meg nem tervezem! Egyébként csak az átvezetőket néztem végig! -
Háát pont a GoW-ot?, ne haragudj de a játékélmény a lényeg, még egy kalandjátéknál azt mondom oké, de egy akciójátéknál... -
De a sold out oldalán megtaláltam azt a verziót amit elvileg a zavvi küld. -
Ne parázz oda van írva ha sold out-os verzió ha nem az akkor nincs vele gond.
Felraktam minden megy frankón.Meg is néztem gyorsan az "autómúzeumot" a menüben.Már ez sokkal hangulatosabb volt mint az egész Mafia 2 game!
-
Úristen, a zavviról rendelt cuccom is ilyen lenne, na gyorsan lemondom inkább. -
Nem végigjátszást ajánlottam te ... olvass már vissza rendesen azután szólogass be! -
Hú hát ez tényleg durva. -
ratgab #7752 Lehet! Gondold el hány embernek meglehet ez a Sold out játék! Komolyan ez egy jó üzleti stratégia , eladod másnak feltűntetve... brilliáns!!! -
Most nézem van weboldala is Sold Out
Gondolom a dvdk-ben ugyanolyan igénytelen a kivétel mint a Mafia esetében! -
FRID=GRID :) -
Majd teszek be képet a FRID-emről. Az méltó ellenfele lenne... -
Mindjárt felteszem, mert lehet nem is a mafia van rajta hanem valami Sold Out nevű game 

-
ratgab #7747 Oh my dear God......
Ez meg mi a bánat...
Na ilyen igénytelen origi játékot se láttam még!
Őszinte részvétem... -
Nem telik fényképezőgépre így hát telefonnal csináltam!
-
ratgab #7745 És az mikorra várható?????? Mármint Pc-s verzió??? -
ratgab #7744 Így "játszottam végig " a God of War sorozatot! XD...Jó volt.... XD -
Youtubeos "végigjátszást" ajánlottál. Ezt nehéz félreérteni. -
Annak, aki gyorsan sok játékot akar bevásárolni, és nem mindegyik van még meg... - gyűjtőtől eredeti pc játékok - külön is eladó
35 perc és lejár a licit.
-
ratgab #7741 Ez jó hír. Kár, hogy sehol máshol nem találtam megerősítést, de remélem tényleg így lesz! -
ratgab #7740 Létezik!!! Én! A vége ótvar rossz, hülyeség, illúzióromboló! A 2. rész kipróbálása után nem tudom lesz-e valaha gusztusom újra elkezdeni. Ami újra arra csábíthat, hogy felrakjam az a már leírt környezet(Acre, Jeruzsálem) -
ratgab #7739 Ebben egyet kell, hogy értsek, habár a 2 ötletességével az első részt átdolgozva remek játékká lehetne azt varázsolni (hiába ez a muzulmán-keresztes miliő nekem nagyon tetszett: Acre, Jeruzsálem fantasztikus volt). Sajnos tartalomban alulmúlja az első rész a 2-at.... -
képt!
nekem elég jól nézki,most raktam fel a nagy bánat után hoyg a 2 egy szar lett:( -
Hú az árlista azért tényleg erős egy kicsit :)
Tegyél már be képeket! -
Indigo #7736 Igen, sajna a Sold Out már csak ilyen fos :( Igazából ezért még az 5 font is sok. Bár nekem is így van meg a Rainbow Six 3 és a Shogun Total War. -
Hát legalább normális cd felület legyen már nem ilyen fos.
Meg a dvd boritón is árlista van :D
KB EVM-es kiadás 30x jobb ennél. -
Hát de mit vártál egy sold out kiadástól? -
Ma megjött a Mafia 1.Hát kb jobban jártam volna ha letöltöm nyomtatok neki DVD borítót meg a CD-re és én nyomtatom.Eddigi legszánalmasabb amit valaha láttam.Ezért 1700ft volt csak szállítással.
-
Szerintem te egyáltalán nem követted le a dolgot és csak okoskodsz. -
bcrics #7731 ha vki leszedte ezt az uij pokember játékot,az képeket löjön már belőle,vagy gameplay vid,.is jöhet amíg a pcs verza le nem csorog..
-
Indigo #7730 Hát igen. Okosnak lenni is mindig utólag a legkönnyebb... :) -
Sőt, a másodikat se kell végigjátszani, hiszen azt is végig lehet nézni youtubeon. Egyáltalán, minek játszani? Youtubeon minden fentvan, mindenről ;)
Ha az beszólás, hogy valakinek egy játék végigjátszását tanácsolom a youtubeon "játszás" helyett, oké - talán tényleg nem árt ide egy ilyen is ;) -
"Eredetileg 6 vagy 9 havonta érkeztek volna az epizódok, nem évente..."
ezen egyébként hangosan felröhögtem :) utolag elképesztően optimista (naiv?) volt a valve... -
Vesszőhibát nem vétettem?
Gratulálok a frappáns visszavágáshoz