311803
  • IMYke2.0.0.0
    Én is :)
  • Shep
    Na hmv-ről rendelhetek nyugodt szívvel?
  • Tinman #7764
    Húúú igyekezni fogok :-)
  • Tinman #7763
    Nekem is van Sold out kiadványom... a pöcsüket le kéne vágni tőből... de tényleg.
  • Katarn576
    még egy adag tömör gyönyör

• Shep
    hmv.com-ról rendelt már valaki? Megbízhatóak?
  • Shep
    Az 1-2 játszható emulátorral és teljesen jó én úgy vittem őket végig.
  • ratgab
    Konzol hiányában másképp kivitelezhetetlen. Konzol vásárlást meg nem tervezem! Egyébként csak az átvezetőket néztem végig!
  • balee4
    Háát pont a GoW-ot?, ne haragudj de a játékélmény a lényeg, még egy kalandjátéknál azt mondom oké, de egy akciójátéknál...
  • Shep
    De a sold out oldalán megtaláltam azt a verziót amit elvileg a zavvi küld.
  • grebber
    Ne parázz oda van írva ha sold out-os verzió ha nem az akkor nincs vele gond.
    Felraktam minden megy frankón.Meg is néztem gyorsan az "autómúzeumot" a menüben.Már ez sokkal hangulatosabb volt mint az egész Mafia 2 game!
  • Shep
    Úristen, a zavviról rendelt cuccom is ilyen lenne, na gyorsan lemondom inkább.
  • Shep
    Nem végigjátszást ajánlottam te ... olvass már vissza rendesen azután szólogass be!
  • Shep
    Hú hát ez tényleg durva.
  • ratgab
    Lehet! Gondold el hány embernek meglehet ez a Sold out játék! Komolyan ez egy jó üzleti stratégia , eladod másnak feltűntetve... brilliáns!!!
  • grebber
    Most nézem van weboldala is Sold Out
    Gondolom a dvdk-ben ugyanolyan igénytelen a kivétel mint a Mafia esetében!
  • arty
    FRID=GRID :)
  • arty
    Majd teszek be képet a FRID-emről. Az méltó ellenfele lenne...
  • grebber
    Mindjárt felteszem, mert lehet nem is a mafia van rajta hanem valami Sold Out nevű game
  • ratgab
    Oh my dear God...... Ez meg mi a bánat...

Na ilyen igénytelen origi játékot se láttam még!

Őszinte részvétem...
  • grebber
    Nem telik fényképezőgépre így hát telefonnal csináltam!

• ratgab
    És az mikorra várható?????? Mármint Pc-s verzió???
  • ratgab
    Így "játszottam végig " a God of War sorozatot! XD...Jó volt.... XD
  • arty
    Youtubeos "végigjátszást" ajánlottál. Ezt nehéz félreérteni.
  • IMYke2.0.0.0
    Annak, aki gyorsan sok játékot akar bevásárolni, és nem mindegyik van még meg... - gyűjtőtől eredeti pc játékok - külön is eladó
    35 perc és lejár a licit.
  • ratgab
    Ez jó hír. Kár, hogy sehol máshol nem találtam megerősítést, de remélem tényleg így lesz!
  • ratgab
    Létezik!!! Én! A vége ótvar rossz, hülyeség, illúzióromboló! A 2. rész kipróbálása után nem tudom lesz-e valaha gusztusom újra elkezdeni. Ami újra arra csábíthat, hogy felrakjam az a már leírt környezet(Acre, Jeruzsálem)
  • ratgab
    Ebben egyet kell, hogy értsek, habár a 2 ötletességével az első részt átdolgozva remek játékká lehetne azt varázsolni (hiába ez a muzulmán-keresztes miliő nekem nagyon tetszett: Acre, Jeruzsálem fantasztikus volt). Sajnos tartalomban alulmúlja az első rész a 2-at....
  • Firerock
    képt!
    nekem elég jól nézki,most raktam fel a nagy bánat után hoyg a 2 egy szar lett:(
  • Shep
    Hú az árlista azért tényleg erős egy kicsit :)
    Tegyél már be képeket!
  • Indigo
    Igen, sajna a Sold Out már csak ilyen fos :( Igazából ezért még az 5 font is sok. Bár nekem is így van meg a Rainbow Six 3 és a Shogun Total War.
  • grebber
    Hát legalább normális cd felület legyen már nem ilyen fos.
    Meg a dvd boritón is árlista van :D
    KB EVM-es kiadás 30x jobb ennél.
  • Shep
    Hát de mit vártál egy sold out kiadástól?
  • grebber
    Ma megjött a Mafia 1.Hát kb jobban jártam volna ha letöltöm nyomtatok neki DVD borítót meg a CD-re és én nyomtatom.Eddigi legszánalmasabb amit valaha láttam.Ezért 1700ft volt csak szállítással.
  • Shep
    Szerintem te egyáltalán nem követted le a dolgot és csak okoskodsz.
  • bcrics
    ha vki leszedte ezt az uij pokember játékot,az képeket löjön már belőle,vagy gameplay vid,.is jöhet amíg a pcs verza le nem csorog..
  • Indigo
    Hát igen. Okosnak lenni is mindig utólag a legkönnyebb... :)
  • arty
    Sőt, a másodikat se kell végigjátszani, hiszen azt is végig lehet nézni youtubeon. Egyáltalán, minek játszani? Youtubeon minden fentvan, mindenről ;)

Ha az beszólás, hogy valakinek egy játék végigjátszását tanácsolom a youtubeon "játszás" helyett, oké - talán tényleg nem árt ide egy ilyen is ;)
  • arty
    "Eredetileg 6 vagy 9 havonta érkeztek volna az epizódok, nem évente..."

ezen egyébként hangosan felröhögtem :) utolag elképesztően optimista (naiv?) volt a valve...
  • arty
    Vesszőhibát nem vétettem?

Gratulálok a frappáns visszavágáshoz