311803
  • giorgio81
    Tényleg a Fahrenheitet lehet még nálunk kapni valahol? Az magyarul jelent meg? Nekem ez még egyenlőre kimaradt, pedig már egyszer wrzban letöltöttem, de kellett a hely nagyon valamire és letöröltem, még a telepítést sem érte meg.
    Most rákattantam egy kicsit a kalandjátékokra, hogy a Dracula sorozatot nyomom és beszerezném akkor a Fahrenheitet is
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, én a DMC3SE-vel játszottam, és a DMC4 maradt ki.

Előre szólok: nem vagyok egy graphics geek, és nekem bőven megfelelt a látvány [ami egy Crysis, GTA4, Mafia 2 grafikához szokott szemnek kifejezetten randa is lehet].
    Ellenben: kontroller nélkül neki sem szabad állni. Egér + billentyűzet = halál.
  • ratgab
    Az kimaradt! Annak idején nagyon rossz teszteket olvastam róla (akkor még hittem a teszteknek :-D ) És úgy gondoltam, hogy ez nekem nem kell.

A másik része a dolognak, hogy annak idején tojtam az eredeti játékokra és csak modemes (értsd 32 kb/sec-es) netem volt az is percdíjas verzióban 5 órás előfizetéssel. ( 2 évvel ezelőtt áltam át szélessávú netre, azelőtt csak ez volt. Amit haverok leszedtek nekem az volt meg, más nem)

Szóval a Warez szóba se jöhetett.

De ha jónak ítéled Imy, akkor lehet adok neki 1 esélyt.
  • IMYke2.0.0.0
    DMC3 SE-t próbáld... a maga ezer pályájával... :)
  • ratgab
    De ne feledjük, hogy pc-re lehet ez még szebb is. És hát ez egy TPS itt a főszereplő és az ellenfelek kinézete dominál a környezet csak másodlagos szerintem.
    (Nemtudom valaki próbálta-e a Dinasty warriors 4-et, illetve a Warriors Orochi-t mindkettőt PC-s verzióba? Ott is elmondható, hogy a választható karakterek, ellenfelek kidolgozása jó volt, a környezet csapnivaló, ennek ellenére nem tudom összeszámolni, hogy hány 10 órát játszottam vele).

Visszatérve a Darksiders-re én nagyon várom. Igazán jó Hack & Slash vagy TPS (nem tudom hogy nevezzem) a Devil May Cry 4 óta nem nagyon volt pécére, így igazi hiánypótló. Én nagyon szeretem ezt a stílust (Devil 4, Dynasty W. 4, Warriors Orochi, annak idején a Severanca Blade of Darkness-re emlékszik még valaki. Az utóbbi elé még a mai napig szivesen leülök játszani, egyszerűen zseniális az a játék).
  • ratgab
    Amit leírtál még jobban felcsigázott a pc-s Darksiders-el kapcsolatban.

Bioware játékokban is imádtam a puzzle-kat és ha itt még több van az nekem csak jó.

Mielőtt valaki elkezdené, hogy akkor miért nem kalandjátékozom a válasz:
    A mozgás, a steril környezet (2 d-ben mozog 1 3d-s karakter) nekem nem jön be, egyszerűen nem tudom beleélni magam. Viszont, amennyiben van PC-re a Fahrenheit-hez (na az nekem nagyon tetszett) hasonló kaland játék, akkor azzal szivesen játszanék
  • ratgab
    Elvileg CD projekt lesz Kelet Európában a kiadó, így szerintem a honosítás garantált!
  • ratgab
    Én ismételten nem ellenkampányolnék ellene, de nekem ez se tetszett (úgy látszik ahogy öregszem egyre kritikusabb vagyok...). A zenéje viszont nagyon jó azt csak ajánlani tudom mindenkinek (Blind Guardian-Sacred).

A túl nagy terület miatt hamar érdektelenségbe fulladt részemről (de érdekes Two Worlds hatalmas terület, Sacred 2 hatalmas terület és egyik se jött be, itt van a zavar az erőben azt hiszem)

Two worlds nálam a fura mozgások (animation) és harcrendszer-en, valamint a nekem unalmas küldetéseken csúszott el. Sacred 2 pedig a küldetéseken kizárólag.

Túl nagy volt a terület, egyszerűen elvesztem benne. Szép és jó a sandbox, de úgy látszik az én ízlésemnek, azért kell némi korlát (földrésznyi terület=not suited for me).
  • IMYke2.0.0.0
    -nak köszönhetően le tudtam csapni egy Bloodlines-ra...
  • soo277
    Most ezekregyurok vagyis szeretném megszerezni!
  • Totti5
    Asszem te még nem láttál szar grafikát mostanában... Darksiders egyátalán nem ronda, ráadásul attól nagyon távol áll hogy bárki is ezzel illesse.
  • Totti5
    Annyira hülyeség ez a lenyúlás. Jó alapokból építkezik és azokat jól használja, de a játéknak egyedi világa, története, karakterei vannak. Új műfajt nem lehet nagyon kitalálni, és Darksidershez hasonló játék nem volt az elmúlt években. Lehet itt jönni a GoW, Dante, DMCkel, de ez nem az. Danteval is eljátszák sokan hogy klón... azért mert kijön még 1 hasonló stílusú játék? bezzeg az nem klónozás amikor 3 éven belül a 6. harci fps jelenik meg?
  • Totti5
    Sokféle pálya van. Nyilván nem 5 percig kell matatni a föld alatt egy 20 órás játékban. Ha csak a felénél vagy akkor még sok mindent nem láttál. 1 föld alatti szakasz van, a többi főleg kint játszódik.
  • Shep
    Hát a grafika egy dolog, de ha folyamatosan ismétlődnek a helyszínek az azért elég unalmassá válik egy idő után, pláne egy ilyen játék esetében.
  • wedge31
    Nálam a graf másodrangú de eleve ez a müfaj ritka pc-én ezért nincs is nagy bázisa meg ugye a kaszaboláson kivül nem is szolnak másról ezek a játékok.

Bár ahogy irtad vannak benne puzzlék tehát lehet hogy egy próba majd befigyel mielött megveszem...
  • balee4
    Tuti, hogy mindenki anyázni fog, főleg a grafika miatt, ránéznek az elejére, szar a grafika, és dobják is fenébe. Pedig méltatlanul alulértékelt játék, nekem kurvára tetszik.
  • Shep
    Hát akkor ez elég rossz hír hosszú is és ráadásul a helyszínek is "ismétlődnek" azt hiszem ennek nem lesz túl nagy sikere PC-n.
  • balee4
    Na ezt nem tudtam, akkor ezt nem nyúlták le, de mindegy mert nincs ezzel semmi baj, ha egy játék jól nyúlja le a stílus gyakori elemeit...
  • balee4
    Úgy értem, hogy túlságosan kidolgozatlanok a pályák és nagyon hasonlítanak egymásra, rengeteg metróalagutas, csatornás rész van pl.
  • Shep
    Mi az, hogy "kevés féle pálya" van?
  • arty
    hogy tudott a darksiders a később megjelent danteből lopni? ;)
  • Carlos
  • bulba
    Ha már Mafia... nekem a Gamemania féle DVD-s "fantanarancs" verzió van meg
  • balee4
    Na majd a 2. rész, videók alapján rengeteg újdonság lesz, remélem a történet ismét hatalmas és poénos lesz, mert talán ez volt a játék legnagyobb erőssége.
  • balee4
    Na Tinman egy kis Darksiders helyzetjelentés: sztem baromi jó játék, gyakorlatilag az egész játék lopás, a hack 'n slash stílus szinte minden elemét lenyúlták, van itt: időlassítás a GoW-ból, pisztoly a DMC-kből, kasza a Dante's Inferno-ból, fejlődő fegyverek, enchant-ok, gyűjtögethető élet és wrath (mana) fejlesztések, gyűjtögethető páncéldarabok, ugrálós ügyességi részek, trükkösen legyőzhető bossok. Viszont nagyon tetszik a rengeteg puzzle, ezek néha egész ötletesek, összetettek és baromi sok van belőlük. A harcrendszer meg nem hasonlít egyetlen hasonló játékra, egyszerű, de mégis látványos, élvezetes, rengeteg a feloldható kombó, fejlesztés.
    A játék meg baromi hosszú, most vagyok 10 és fél óránál és még sehol sem vagyok.
    Egyetlen negatívuma, hogy a pályák eléggé egyszerűek, nem túl látványosak és kevésféle van belőlük, na meg a grafika sem túl látványos, néhol egyenesen ronda.
  • sanya200
    volt már pár accountom csak nem tudom melyik volt az de csak ez az 1 játék nem tudom melyiken a többi mind ugyanazon van.Amúgy angolul kell írni a supportnak mert az necces pláne úgy hogy nem tudok angol nyelven.Ha lehet akkor átrakatnám a mostani accountomra a játékot és akkor egy helyen lenne az összes.
  • wesker24
    Thx !
  • wedge31
    Patch.
  • wesker24
    Jah gondoltam hogy fel kell patchelni meddig lehet felpatchelni az alapjátékot 2.40-ig ? Mert azt olvastam hogy a 2.40 feletti már a kiegészitöhöz van ! Amugy warezban megnéztem a HUN verziót asszem maradok inkább az angol verziónál xD !

Hát jah annak idején a Sacred 1 nagy játék volt nagyon sok ideig le tudodtt kötni 2x-szer is végivittem a Vámpir csajszival is meg Szeráffal is a Vámpir csajszi jobban bejött nekem !
  • wedge31
    Mielött belevágsz patcheld fel, mert anélkül még megbánod a vásárlást......utána már jó lesz de az elsö rész szinvonalát sajnos nem hozza szvsz.
  • wesker24
    Ött követte a Two Worlds kaland játék 32 óra játékidövel aztán öt követte a Dark Messiah Akció-Kaland játék !
  • wesker24
    Na ezért is vettem meg a játékot mert én anno szerettem játszani a Sacred 1-el volt benne vagy 48 óra játékidőm anno 48 szinten mentem át a következő szintre !
  • wedge31
    Az 1xp warez szivatás az eredetivel már nem lesz ilyen gondod.
  • wedge31
    Én is megrendeltem már külföldröl, itthon nem látom hogy lesz e egyáltalán forgalmazva esetleg ha honositva jönne megérné várni de rohadtul semmi infó nincs.
  • Tinman #7812
    Utoljára 3 éve próbáltam 3 alkalommal.
    Tudjátok mit... én is megteszem a 10k-s HL2-vel.

Vezessetek sztím Herok! Azért is mindent úgy fogok csinálni, ahogy mondtok... csupa fül vagyok.
  • Jaka923
    Lefényképezed a játék CD kulcsát, ezt elküldöd a Steamnek, aztán pár nap múlva küldik az adataidat.
  • Tinman #7810
    Hát legális úton igen.

Viszont tudod mit: "user error" meg nem veszhet el a sztím accountod, de ha el is veszik írj a supportnak és ők megoldják minden gondod.
  • wesker24
    A Sacred egy nagyon jó fantasy szerepjáték !

Annos Sacred 1 sokszor végigvittem egyszer végigvittem a Szeráffal és végigvittem a Vámpir csajszival is !

A Sacred 2-vel is elkezdtem játszani ugyanugy szeráffal csak hiába csináltam a mission-oket nem nagyon fejlödtem mert mindig csak 1 xp-t adott a monster ölésekért !

grafika terén meg nagyon ott van a Topon és ha még ez sem lenne elég van hozzá egy Elite GFX Texture patch ami mégjobban felturbozza amár ugyis szép grafikát a játékban !
  • sanya200
    Sziasztok
    Steam mindenképp kell hozzá hogy fel tudjam rakni a fear 2-t? Természetesen eredeti verzió csak a steam accountom elveszett.
  • Shep
    Hát ez engem nem győzött meg :)