311803
  • Carlos
    Hát inkább ez, mint a 25K-s SC2/1 CE... abban ehhez képest semmi sincs.
  • ratgab
    Tin ez melyik? Amazon.de?
  • Tinman #7884
    Németül annyit tudok, hogy "Kitt komsón" meg Kalgoni a líben esz mit vásmásin" ill. a "Fikken já, sprücce májne brüszte" ami még megy.

Azt hiszem ez kevés lesz az amazon.de-n történő regeléshez, de a német nyelvű kézikönyv eleve elrettent.
  • ratgab
    De nem kötelező a dobos tortából mind a 16 szeletet egyszerre benyomni (szépen berakod a maradékot a hűtőbe és pár napra elfelejted, vagy le is lehet fagyasztani...)

Természetesen nem kioktatni akarlak! Te játszottál vele nem én!
  • Tinman #7882
    Unfortunately, due to legal constraints, we cannot ship the product to the country you have chosen.
  • ratgab
    Kizárólag ezen eladóktól (Csak Németországban lehet megvásárolni boltban) lehet a Ce-t megvásárolni: német nyelvű kézikönyvvel és 5 nyelvű lesz a játék (angol, német, gondolom francia stb. ebben a kiadásban azzal szemben, hogy CE!
  • Tinman #7880
    Számomra a játék túlzóan hosszú volt, hosszabb volt, mint bármelyik GoW.
    Ilyen stílusú játéknál ennek nem kifejezetten örülök, hogy 24-25 órán át "heckenszlesselek".
    Szerintem is nyúlások tömege és akkor még a Portal nyúlást nem is láttad, még a színe is u.a. :-D De Totti szerint legendáktól lopni nem bűn és valahol igaza is van. Nekem akkor is túl sok volt, mert ok, jó a dobostorta, de rögtön 16 szelet, megporcukrozva, mazsolával és tejszínhabbal... hát nem is tudom.

PC-sek imádni fogják, hiszen PC-n iszonyú ritka az ilyen jellegű játék, ráadásul szép a "CE". Biztosan kihagyom, mert bár 7.5 nálam a játék, de nincs az a pénz amiért előröl játszanám.
  • ratgab
    Amazon: 59 euró
    Topware: 63 euró
  • ratgab
    Zavi-n van Sima kapható. CE verzió Amazon.de, Topware Us store kb. ennyi helyen egyenlőre.

Nagyon máshol nem látni még sima verziót sem (Pl. Hazánkban)
  • wedge31
    70 euro lesz, ha minden igaz / kb 19k HUF /
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem az első részhez hasonlóan ebből is fog még az üzletekben maradni elég ahhoz, hogy később olcsóbban kiszórják őket. Viszont félő, hogy ilyen szépre felhízlalva nem lesz egy könnyű eset (>1kg).
  • Tinman #7875
    PC verza hol van ennyiért?
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos (?), nem az az elvetemült, és vaskos pénztárcás gyűjtő vagyok, akinek 18000 Ft-os játékra telik, s nem is hiányzik a havi keretből...
    Pedig, valóban gyönyörű!
  • wedge31
    Ezt tartalmaza:

Egy 25 centiméteres női szobor

- Térképet és posztert

- Bónusz lemezt

- Magát a játékot

- Egy könyvet, mely művészi képekkel van teletömve

- Two Worlds álltal ihletett játékkártyákat

- Egy kézikönyvet

PC-s verzióhoz még járni fog egy egérpad is.

Ha megnézed a SC2 CE-t pariban van ahhoz tartalmilag és még olcsobb is...
  • ratgab
    Jelenlegi ár 17000+posta... hát igen ez nem kevés!
  • ratgab
    Na ez már CE, de ez 2 fajta CE nem?
  • wedge31
    Hát igen, ez többnyire együtt jár egy premier CE-vel.
  • IMYke2.0.0.0
    Arany árban természetesen...
  • w77d
    nna igen, ez már jó.. Meg a Bioshock 2 CE-is igazi CE...
  • wedge31
    Nálam egy CE itt kezdödik, ennél már csak több legyen benne...

• IMYke2.0.0.0
    Hát, szerintem, játéka és kiadója válogatja.
    Ez valóban elég szegényes - egy feltételezhetően műanyag motorocska, és műanyag kalitka eléggé kevéske a plusz költségek fejében.
    Aztán, ki tudja, lehet, hogy valódi üveg, és nem is rossz minőségű makett a cucc...
  • w77d
    semmi extra csak egy modell??? kezdenek a CE-k lebutulni rendesen...
  • IMYke2.0.0.0
  • Zóanagyvarázsló
    Igen azt, ők ritkán cserélik le az aktuális kiadáséra a borító képét, én pedig tőlük budget kiadást kaptam. Mondjuk nem lepett meg, akkor olcsóbb volt, a játékhoz éppen kedvet kaptam, gondoltam hátha. De nem jött be a kockáztatás, a játék annál inkább :)

Egyébként valóban árulják eBayen és Amazon Marketplace-en (ez utóbbi minket nem érint) is a portékaikat, változó, hogy melyik hol a legolcsóbb. Régen az eBayen keresztül érte meg tőlük vásárolni, mostanában inkább a saját honlapjukról. Amúgy megbízhatóak, de kérdésre régebben néha napokig tartott amíg válaszoltak, és a kínálatuk nagy része budget kiadvány. Azért vettem már tőlük CE-t is olcsón, illetve mellettük szól, hogy a fizetési lehetőségek között szerepel a PayPal.
  • ratgab
    Engem abszolut nem zavar ha használt. Vettem már Vateráról használt szoftvert és teljesen rendben voltak. Még külön jó is, hogy valaki már kipróbálta a lemezt előttem! :-D

Most kövezzetek meg, de nekem a játék telepítő lemeze a lényeg, az legyen eredeti a többi annyira nem érdekel (doboz: addig nézem, amig kibontom, kézikönyv: nem használom, jobban szeretek magam rájönni dolgokra)!

Egyszóval engem nem zavarnak a Budget kiadások!
  • giorgio81
    Ezt néztem éppen én is, de az ebayen keresztül is árulják
    Azt mondod ez nem első kiadás?
  • Zóanagyvarázsló
    Értem, ez esetben a legolcsóbb, amit linkeltem, persze eBayen kívül, talán ott si van bontatlan.

Itt sem sokkal drágább, de a kép megtévesztő lehet, nem első kiadás, én éppen a budget példányomat vettem innen (valamivel olcsóbban).
  • giorgio81
    Átengedem ratgabnak
    Most megvettem Indigotól a Bioshock 2-t, egyelőre megvárom a fizut, meg hogy csökkenjen a font
    Egyébként én úgy vagyok vele, hogy csak újat veszek
  • ratgab
    Okés! Természetesen igazad van, így a tiszta!
  • Zóanagyvarázsló
    Persze, szívesen eladom ennyiért másnak is innen, de megvárnám giorgio81 válaszát, ne érezze úgy, hogy "kisemmizzük" a háta mögött.

Annyit érdemes róla tudni, hogy maga a lemez is budget nyomat, piros-fekete Mastertronic design, de azért olvasható a Fahrenheit felirat :) A kézikönyv természetesen gyárilag hiányzik, eleve nem járt hozzá. A Mastertronic honlapján, már a Sold-out-féle kiadást kínálják 7 fontért, a postaköltséget is beleértve.
  • ratgab
    Röppent egy darab PM feléd!
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem nem, az utóbbi időben az általuk forgalmazott játékok lokalizáció nélkül jöttek, így éppen egy RPG-t, mely annyira nem is nagy név, aligha fognak honosítani.

Másrészt a lengyel CD Projekt már kivonult tőlünk (éppen azért, mert annyira nem jött be ez a stratégia, nem éri meg itt lekötniük a tőkét), a magyar szekció most már független, nem biztos, hogy reálisan belefér nekik ennek a finanszírozása.
  • ratgab
    Nem rossz ár érte! Erről beszélgethetnénk! Engem így is érdekelne!
  • Zóanagyvarázsló
    Nekem van egy fölösleges példányom, 1000 Ft+postaköltségért szívesen megválok tőle. Budget kiadás kézikönyv nélkül, de csak egyszer hazsnáltam, és fóliásan vettem.

Erről a kiadásról van szó.

Azóta lecseréltem egy használt első kiadásra, azért nincs rá szükségem. Persze ha neked is ilyen kell, ebayen előbb-utóbb fogsz találni jó áron.
  • giorgio81
    Köszi! Nem tudjátok hol tudom "occsón" beszerezni
    cdg, zavvi, gamen nincs
    még ebay.co.uk-t megnézem
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen - amúgy meg, lassan minket, PC-seket is rászorítanak, rászoktatnak a kontroller használatára... a konzol portok miatt.
  • ratgab
    Kontrollel-em nincs, és csak ezért a címért nem veszek, de azért kösz a tanácsot!
  • Indigo
    A Fahrenheit alapmű!! Tessék szépen beszerezni!
  • Indigo
    Tinman, Sanya200! Egy kis help: http://www.steampowered.hu/faqs

Hátha...
  • IMYke2.0.0.0
    Fahrenheit (Indigo Prophecy) nem rendelkezik hivatalos honosítással. Ellenben: hobby honosítással igen [AdventureGames.hu]

Stílus: külső nézetes, interaktív mozi
    Játék kiadásának éve: 2005
    Fordítás elkészülte: 2007. május
    Fordította: Rabbit, szaby, Solid Snake, Smash, legios, Manó
    Szövegeket kibányászta és a telepítőt készítette: Evin
    Tesztelte: Szaby, Rowland, Kicsirobi
    Fordítás mértéke: Teljes