311803
-
-
Hát persze majd idővel kiderül... :) -
Á itt csak felmérik a helyzetet és egyből a gyengéidet támadják majd, na de komolyra fordítva az amit ma láttál nem jelent semmit simán lehet minden sokkal rosszabb is. (általában így van) -
Sajnos a korábbi munkahelyemnél, már az első napon sem volt túl jó a benyomás, szóval ez már jobban indul. :) -
szintén: " naponta max 1-2 órám van, hétvégente néha időm sincs játszani, folyamatosan igényli a törődést, mindig szervez nekem vmi programot. " -
Pár hét múlva már nem lesznek olyan jó fejek :) -
Nah az nem semmi, én is párommal élek és naponta max 1-2 órám van, hétvégente néha időm sincs játszani, folyamatosan igényli a törődést, mindig szervez nekem vmi programot. :D
Pedig szüleimmel együtt élünk és apám mindent megcsinál.
Egyébként ma kerültem át egy újabb munkahelyre (ugyanannál az állami "cégnél" vagyok csak helyileg máshol, lakóhelyemtől 10 km-re, simán be lehet járni, eddig 120 km-re távol dolgoztam, úgyhogy ez felüdülés) ma volt az első napom és baromi jó eddig az első benyomásom, nagyon jó fejek az új kollegák. Na szóval azt akartam ebből kihozni hogy 4-ig dolgozok és most értem haza, kicsit több időm lesz most hetente játszani remélhetőleg. :D -
Ja hát úgy könnyű. -
Van... jó nagy. De csak kaszálni kell a füvet, 2 óra alatt megvan az egész. Fenyőfákkal sincs sok gond :-) -
Akkor te nem kertes házban laksz ha jól sejtem, vagy legalábbis nincs kert mellé :) -
Lesz USA-ban is... muszáj neki! -
Van, volt, lesz.
Viszont 11-12 óra alvás igénye van. Nekem 7. Kapiskálod? :-) -
nincs csajod mi?
-
Mostanában direkt nem játszok 100 órás RPG vag jRPG címeket... viszont ilyen 35 órák/játék így is előfordulnak.
Ez napi 3-4 órát jelent atombiztosan hétközbe. Hétvégén 10-14 óra/hétvége. -
én azé elfgadnám, bár pénzt nem nagyon adnék érte. :D -
-
Zóanagyvarázsló #7910 Ja igen, korrigálnom kell magam, a kötőjelek hiánya miatt figyelmen kívül hagytam a szobrot és az egérpadot. Végül is a soundtrack CD miatt nagyjából így is egál.
Egyébként nekem sosem volt pendrive-om, ez az egyetlen :) Bár befogni aligha fogom, mert hiába van az első rész és kiegészítője amúgy is kétszer, illetve hiába van beregisztrálva a Blizzard Store-ba, még így is sajnálom letörölni vagy akár csak összepiszkítani mással is azt a pendrive-ot. Bár legalább kézzelfogható és stílusos.
Viszont nekem ez a Two Worlds 2 CE doboza stílusra nagyon sablonfantasy art designt követ, emiatt nem kevésbé tartanám a szobám ékének magát a dobozt, mint a kár Mark of Chaos és a Witcher CE-t, vagy akár az NWN 2 CCE-t. -
én már azzal is elégedett lennék, ha sima Risent tudnék venni olcsó árán, de sehol nem találok -
"The Witcher"-t pl. 3 hónap alatt sikerült végigjátszanom - úgy, hogy 2 hétig felé se tudtam szagolni... naponta pedig 1-2 órát nyomultam vele. Hétvégén iciri-picirit többet.
-
igen és van még wow pet is!
Amúgy nincs bajom a játékkal, nagyon jó lett...csak semmi extra és kicsit drága. És én szeretem a minifigeket és inkább egy 25 cm-es csajszi, mint egy 2 gigás (bah... az 500 gigás usb-s vinyók korszakában kinek kell) gagyi pendrive. Adtak volna inkább egy szobrocskát helyette. -
Hát akkor ez nem az én játékom :) -
ratgab #7905 Nem értem, hogy mért szörnyedtél el ezen, nem kell egy szuszra végigjátszani. Én például elfoglaltságtól függően maximum napi 3 órát tudok játszani nem egyhuzamban (a héten valamelyik nap 20 percem volt aznapra játszani). Én kifejezetten kedvelem ha hosszú a játékidő. Ha csak ennyi időd van, akkor napi 3 órával 1 hónap alatt megvagy, ha azonban elszörnyedsz, akkor lehet, hogy már meguntad. -
25 vagy 26-ot akartam természetesen írni. :D -
Zóanagyvarázsló #7903 Nekem a csigát imitálva csak 117 óráig tartott a G2 NotR, szóval onnan már nem kellett volna soknak hátra lennie. Igaz, azért addigra már két és félszer végigjátszottam az alapjátékot, így - főleg az elején - jobban haladtam, és rutinosabb is voltam. -
Zóanagyvarázsló #7902 Ez szomorú, akkor talán mégse lehet majd olyan könnyen beszerezni olcsón. Mondjuk én nem is érzek egyelőre vágyat rá, az már inkább zavart, hogy a Risen CE-ről hasonló okokból maradtam le. -
Jade Empire pedig nem olyan hosszú, nekem asszem 25 vagy 36 óra volt, de úgyhogy "szétvittem" a játékot, mindne szart megcsináltam, mindenkivel beszéltem, mindent elolvastam stb.
A Gothic 2-t kezdtem (volna) el a NotR-val 3x-ra, ha nem szörnyedek el a játékidejétől, elővettem legutóbbi mentésem: 95 és fél órát írt. Mondom nekem erre most nincs erőm, időm, pedig nagyon végigtolnám újra. :D -
ratgab #7900 Ezen linken az 5. hozzászólás szerint CSAK Németországból a kiadótól beszerezhető, így a CE CSAK német nyelvű kézikönyvvel lesz elérhető. Legalábbis én így értelmeztem!
Two Worlds 2 CE
Úgyhogy egyenlőre úgy áll, hogy fizethetsz bármennyit angol kézikönyvvel nem fogsz Two Worlds 2 CE vásárolni... -
Zóanagyvarázsló #7899 "Egy 25 centiméteres női szobor
- Térképet és posztert
- Bónusz lemezt
- Magát a játékot
- Egy könyvet, mely művészi képekkel van teletömve
- Two Worlds álltal ihletett játékkártyákat
- Egy kézikönyvet
PC-s verzióhoz még járni fog egy egérpad is."
Tehát ehhez képest a Wings of Liberty CE szintén tartalmaz bónusz DVD-t, kézikönyvet, artbookot, magát a játékot, és mondjuk a térkép és a poszter helyett van benne egy exkluzív képregény,a kártyák helyett pedig a pendrive, melyen mellékesen rajta van az első rész és a Brood War. Továbbá van hozzá soundtrack CD, ha csak a - minket érdeklő - kézzelfogható javakat nézzük.
Szóval értem én, hogy ez jobban bejön, pontosabban a Blizzard legutóbbi játékára fújsz, ez a te dolgod, de én inkább a földön járást javaslom, a nyilvánvalóan valótlan állítások kinyilatkoztatása helyett. -
Nem tudom, de vhogy a pályák bár elismerem azért idővel változatosabb külső helyszínek jönnek (ahol néhol már jóval szebb a grafika, sőt a jól eltalált "hádéer" miatt rá is mondható, hogy szép), de vhogy a helyszínek akkor sem igazán jönnek, be, olyan kidolgozatlannak tűnnek, de talán az a baj, hogy a GoW-val túlságosan elkényeztettek. A játék többi elemével már semmi gondom, az irányítás néha egy kicsit a hülye kamarekezelés miatt furcsa, de nem vészes.
Mondom nekem kifejezetten tetszik, hogy ennyi helyről vesz ötleteket a játék, mert jó egyveleget alkotnak és engem egyáltalán nem érdekel, hogy ezt vagy azt a játékelemet már vki előtte kitalálta. Sajnos idővel a játékiparban is minden ötlet elfogy.
Alább is csak felsoroltam, hogy melyik ötlet honnan származik, de ezzel nincs is semmi baj, tetszik hogy folyamatosan kapjuk az új képességeket, így nem válik unalmassá a játék. -
ratgab #7897 Igen! Ráadásul már a 2. része egy "franchise"-nak. Az első rész nem aratott osztatlan sikert, viszont a 2. rész továbbfejlesztett grafikus motorral, spell kombinációs lehetőséggel, összetett crafting megoldásokkal, új, látványos animációkkal, hatalmas világával, tengeri utazási lehetőséggel, saját ház szerzési lehetőséggel, 6 guildbe csatlakozással nagyon ígéretesnek tűnik (legalábbis számomra). -
Igen ,RPG. -
ratgab #7895 Egyébként ez az 5-6 nap napi hány órát jelent?
Én rengeteg időt el szoktam szarakodni 1 játékkal, ha tetszik.
Van, hogy 1 singleplayer rpg-t hetekig játszok.
Jade empire-t szombaton kezdtem, de még sehol nem tartok holott ismerem kívül belül minden mozzanatát... -
Nem... a Topware :-(
Játszunk nyílt lapokkal :-) Nekem KELL ez a CE. 18-at sem sajnálok érte... a Two Worlds egy is CE verzióban van meg.
Emlékeztető :-)
Szóval szépen kérek, minden tapasztalt kollegát, hogy angol/amcsi kézikönyvvel verzióban emberi áron (nem 25k-ért) szerintetek honnan lehetne előrendelni/megvenni? -
Egyáltalán mi ez a Two Worlds, egy újabb RPG? -
Egyetértek!
Amúgy nem venném meg ezt a játékot.
De ha plö a Diablo 3 CE 25K lesz, én is ott fogok állni a sor elején és azt veszem meg -1 -ik napon. :D -
ratgab #7891 Na én már ezt se értem... XD -
ratgab #7890 Az igaz, de azért ne istenítsük ennyire a TW 2-t. Mint tudjuk puding próbája az evés, de addig amíg meg nem kóstolod lehet az a puding szar ízű is... -
Még mindig több, mint a Vasz háben zi zürzavar, vagy a wasz iszt dasz adidas, esetleg komen zi hirtelen. -
ratgab #7888 TE hol rendelted elő a Two Worlds 2-t? -
5-6 naponta új játékkal játszok... na nem azért, mert megunom az aktuálist, hanem mert egyszerűen kivégzem, kivesézem. Kész csoda, hogy a SR2 2 hétig is eltartott :-D