311803
  • Carlos
    Erre szoktam ezt mondani:
    WD 500 Gb 21-ért... Ahamm...biztos megéri korongokkal baszkódni...
  • balee4
    Ezt jól bújtatottan fogalmaztad meg: "mi látjuk előnyeit". :D
  • balee4
    Egyik legjobb GTA rész a RDR mellett. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon helyes - a "kicsim", "édesem" és más, valóban babusgató szavak hatására adrenalin tud termelődni bennük, aminek csak mi látjuk előnyeit, később :)))
  • balee4
    Egyébként természetesen nem páromnak, hanem én pl. édesemnek szólítom. :)
  • Carlos
    nálunk "kicsim" megy
  • balee4
    Jaja, de belegondolva a napi 2x25 perc buszozás mellett nincs értelme, otthon meg úgyse nyomnám, asszem le is beszéltem magam. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Kezdetben igen, amiatt kell - "kellemeset a hasznossal" elv alapján, hogy legyen helyem az animéknek.
    De, voltaképp, azért vettem írót, mert költséghatékonyabban jöttem ki vele, mint egy mezei olvasóval.
    S nem utolsó sorban, ez a legfőbb indok, át akarok állni a blu-ray filmnézésre. Felesleges PS3-ba és/vagy BD-játékosba invesztálás helyett újfent költséghatékonyabban jöttem ki az íróval.

Mire saját lakás, hatalmas nappali, kanapé, nagy tévé és BD-játékos kombóhoz jutok [kopp-kopp, így legyen!], addigra bagóért sóznak rám efféléket.

Szerk.:
    - LG BH10LS30 Retail, fekete (dobozos)
    - Samsung P2770H (a tuneres nekem felesleges lett volna, s nem mellesleg hatalmas input lagja van)
  • IMYke2.0.0.0
    A "kedvesem" szót propagálom, a "párom" miatt nekem is borsódzik a hátam.
  • grebber
    STEAM-en: Company of Heroes GOLD ~1066FT!
  • FSpofon
    jah 1 pofont mindenkinek aki páromozik
  • The Protector
    Huj de utálom a párom kifejezést.Kb annyira mint a kedvesem szót.
  • Shep
    PSP-t aztán minek? Legyen mit nyomkodni a buszon, vagy mi?
  • Apus
    jó kis játék, mondjuk nekem a pc-verza folyton kilépett, konzolon végigjátszottam kétszer. nekem jobban tetszett mint a GTA-k.
  • w77d
    ezaz! köszi
  • Csokis
    Szóval csak Bully!
  • Csokis
    Szerintem az a BullyBully lesz a Rockstar-tól!
  • w77d
    srácok anno valaki itt mutatott egy játékot csak nem tudom mi volt már az. a lényege az volt, hogy egy iskolás fiúval kellett nyomulni amolyan gta stílusban. Plz help, és némi info is jöhetne a játékról, hogy milyen...
  • balee4
    Ha minden igaz jövő héten jön egy Wet és egy Ratchet & Clank: A Crack in Time első kiadás.
    Október elején meg esélyes egy Dead Rising 2.
    Aztán elkezdek spórolni, karácsonyra egy PSP-t fogok kérni, kíváncsi vagyok párom mit szól. :D
  • giorgio81
    Beszarok mostmár!Megvettem pár hete a Dracula 3: Path of the Dragont. Ez a kiadás tartalmazza az előző két részt is. Azokat végigvittem, nem volt semmi probléma, de ez a 3 kifog rajtam illetve inkább a gépen. Indítom, utána újraindul az egész gép. Olyan szar csak nem lehet a gépen, hogy ne bírná ezt a 2008-ban kiadott játékot.
    Valakinek nincs valami tippje, hogy mi lehet a baja?
  • arty
    Mert nálunk nincs Netfilx. Torrent viszont van :)
  • Tinman #7985
    De minek letölteni? De ha már letöltöd, minek MEGTARTANI?
  • arty
    De minek kiírni, amikor egy másfélterás 20k alatt van?
  • arty
    Tök mind1, hogy tudja-e, úgyis csak 1440x900-ban van értelme hajtani (DVI-n). A 720p videokat fel, az 1080p videokat leméretezi a géped, 1440x900-ra, s így kapod a legjobb képet. Azaz nem célszerű 1280x720as jelet küldeni a monitorra, hiszen annak átméretezése 99%, hogy rosszabb eredményt ad, mintha a videokártyádból már ilyen jel utazna a képernyőre.
  • Shep
    Hát de film közben szerintem nem azt fogod figyelni :)
  • w77d
    azért ha jó a szemed látni különbséget :)
  • Totti5
    Naja.
  • Bence94
    hát 3 méterről már tökmindegy, hogy fullhd vagy nem fullhádé... nem látsz különbséget! attól, hogy fullhd nem biztos, hogy az olyan szuper...
  • Tinman #7978
    Él. Viszont sztím cucc.
  • Tinman #7977
    Kiírni a warezeket, animeket, sorozatokat, etc... szerinted másra minek neki? :-D
  • w77d
    felbontás alapján tudja... FullHD-t már nem tud felbontás alapján sem
  • Shep
    Azt honnan tudtad meg, hogy a 720p-t tudja?
  • Shep
    Akkor az jó ha a 720p-t tudja, nem? (az írást amit ajánlasz most fogom elolvasni, köszi)
  • csoli31
    A 720p tudja. Amúgy meg itt van egy kis infó, hogy képben légy a HD lényegéről.
  • Shep
    Hát tényleg nem csúnya, de hát ha nem HD-s bánja a fene.
  • w77d
    én leírásból azt veszem ki, hogy nem HD-s monitor, de nem lehet csúnya képe....
  • FrezeR
    köszi az infót
  • Shep
    BenQ G920WL
  • w77d
    milyen típus?
  • Shep
    Én nem vagyok otthon ebben a HD, real HD, HD ready, full HD mizériában ezért kérdezném, hogy azt honnan lehet megtudni ,hogy az én monitorom támogat-e valamilyen HD-s vackot és ha igen akkor milyet? Gyártó oldalán nem találtam semmit.