311803
-
Erre szoktam ezt mondani:
WD 500 Gb 21-ért... Ahamm...biztos megéri korongokkal baszkódni... -
Ezt jól bújtatottan fogalmaztad meg: "mi látjuk előnyeit". :D -
Egyik legjobb GTA rész a RDR mellett. :) -
Nagyon helyes - a "kicsim", "édesem" és más, valóban babusgató szavak hatására adrenalin tud termelődni bennük, aminek csak mi látjuk előnyeit, később :)))
-
Egyébként természetesen nem páromnak, hanem én pl. édesemnek szólítom. :) -
nálunk "kicsim" megy -
Jaja, de belegondolva a napi 2x25 perc buszozás mellett nincs értelme, otthon meg úgyse nyomnám, asszem le is beszéltem magam. :D -
Kezdetben igen, amiatt kell - "kellemeset a hasznossal" elv alapján, hogy legyen helyem az animéknek.
De, voltaképp, azért vettem írót, mert költséghatékonyabban jöttem ki vele, mint egy mezei olvasóval.
S nem utolsó sorban, ez a legfőbb indok, át akarok állni a blu-ray filmnézésre. Felesleges PS3-ba és/vagy BD-játékosba invesztálás helyett újfent költséghatékonyabban jöttem ki az íróval.
Mire saját lakás, hatalmas nappali, kanapé, nagy tévé és BD-játékos kombóhoz jutok [kopp-kopp, így legyen!], addigra bagóért sóznak rám efféléket.
Szerk.:
- LG BH10LS30 Retail, fekete (dobozos)
- Samsung P2770H (a tuneres nekem felesleges lett volna, s nem mellesleg hatalmas input lagja van)
-
A "kedvesem" szót propagálom, a "párom" miatt nekem is borsódzik a hátam.
-
STEAM-en: Company of Heroes GOLD ~1066FT! -
jah 1 pofont mindenkinek aki páromozik -
Huj de utálom a párom kifejezést.Kb annyira mint a kedvesem szót. -
PSP-t aztán minek? Legyen mit nyomkodni a buszon, vagy mi? -
jó kis játék, mondjuk nekem a pc-verza folyton kilépett, konzolon végigjátszottam kétszer. nekem jobban tetszett mint a GTA-k. -
ezaz! köszi -
Csokis #7991 Szóval csak Bully!
-
Csokis #7990 Szerintem az a BullyBully lesz a Rockstar-tól!
-
srácok anno valaki itt mutatott egy játékot csak nem tudom mi volt már az. a lényege az volt, hogy egy iskolás fiúval kellett nyomulni amolyan gta stílusban. Plz help, és némi info is jöhetne a játékról, hogy milyen... -
Ha minden igaz jövő héten jön egy Wet és egy Ratchet & Clank: A Crack in Time első kiadás.
Október elején meg esélyes egy Dead Rising 2.
Aztán elkezdek spórolni, karácsonyra egy PSP-t fogok kérni, kíváncsi vagyok párom mit szól. :D
-
Beszarok mostmár!Megvettem pár hete a Dracula 3: Path of the Dragont. Ez a kiadás tartalmazza az előző két részt is. Azokat végigvittem, nem volt semmi probléma, de ez a 3 kifog rajtam illetve inkább a gépen. Indítom, utána újraindul az egész gép. Olyan szar csak nem lehet a gépen, hogy ne bírná ezt a 2008-ban kiadott játékot.
Valakinek nincs valami tippje, hogy mi lehet a baja? -
Mert nálunk nincs Netfilx. Torrent viszont van :) -
De minek letölteni? De ha már letöltöd, minek MEGTARTANI? -
De minek kiírni, amikor egy másfélterás 20k alatt van? -
Tök mind1, hogy tudja-e, úgyis csak 1440x900-ban van értelme hajtani (DVI-n). A 720p videokat fel, az 1080p videokat leméretezi a géped, 1440x900-ra, s így kapod a legjobb képet. Azaz nem célszerű 1280x720as jelet küldeni a monitorra, hiszen annak átméretezése 99%, hogy rosszabb eredményt ad, mintha a videokártyádból már ilyen jel utazna a képernyőre. -
Hát de film közben szerintem nem azt fogod figyelni :) -
azért ha jó a szemed látni különbséget :) -
Naja. -
hát 3 méterről már tökmindegy, hogy fullhd vagy nem fullhádé... nem látsz különbséget! attól, hogy fullhd nem biztos, hogy az olyan szuper... -
Él. Viszont sztím cucc. -
Kiírni a warezeket, animeket, sorozatokat, etc... szerinted másra minek neki? :-D -
felbontás alapján tudja... FullHD-t már nem tud felbontás alapján sem -
Azt honnan tudtad meg, hogy a 720p-t tudja? -
Akkor az jó ha a 720p-t tudja, nem? (az írást amit ajánlasz most fogom elolvasni, köszi) -
csoli31 #7973 A 720p tudja. Amúgy meg itt van egy kis infó, hogy képben légy a HD lényegéről. -
Hát tényleg nem csúnya, de hát ha nem HD-s bánja a fene. -
én leírásból azt veszem ki, hogy nem HD-s monitor, de nem lehet csúnya képe.... -
köszi az infót -
BenQ G920WL -
milyen típus? -
Én nem vagyok otthon ebben a HD, real HD, HD ready, full HD mizériában ezért kérdezném, hogy azt honnan lehet megtudni ,hogy az én monitorom támogat-e valamilyen HD-s vackot és ha igen akkor milyet? Gyártó oldalán nem találtam semmit.