311803
  • balee4
    Kis trükkel ment XP-n is.
  • arty
  • arty
    csak venned kellett hozzá 40 ezerért egy fos OS-t... jogos :)))
  • arty
    jobb felső sarok... ;)
  • balee4
    Na igen, a warez verzióban egy ponton nem lehetett továbbjutni, az eredetivel semmi gond nem volt.
  • balee4
    Hát nekem semmi problémám nem volt vele, végig tudtam vinni, akkoriban mikor megjelent, még szépnek is számított. Nekem egyébként nagy kedvencem a sorozat.
  • Tinman #8040
    Jó port, mert SEMMI baja nem volt az eredeti verziónak. Nagy kár, hogy később jött ki PC-re, mint boxra, emiatt kissé csúnyácska volt még maxon is.
    A warez verzió viszont használhatatlan PC-n.
  • Shep
    Halo-tól nem értem miért van úgy elájulva mindenki. Fable 3 PC meg késik és azon se lepődnék meg ha végül mégse lenne PC-re
  • Totti5
    Halo 2 mint jó port?
  • balee4
    Vagy fordítva is igaz, pl. a Fable-nél: az első rész kijön a 2. nem, a 3. ismét kijön PC-re, nevetséges. Vagy a Halo-k: első 2 rész kijött, sztem jók is voltak a portok, erre a folytatások már nem.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha az emberfia játszani akar, és egy-egy sorozat részeivel is akkor:

- up-to-date PC
    - X-Box360
    - PS3
    - Wii, marokkonzolok stb.
    Ja, és mindezt fenn is kell tartani, hogy rentábilisek legyenek - venni és venni a játékokat... durva kapitalizmus, zsigeri kizsákmányolás, agymosás, és persze, "The Matrix has You"...

• Tinman #8035
    Egyetértek.
    Minek adják ki PC-re, ha az első rész nem jelent meg rá?
    Saints Row esetében ugyan ez... SR 1 only XBOX360, SR2 meg még PS3-ra is van.
  • Tinman #8034
    Nem ez a CoH alap "Ce", viszont tartalmazza a Warhammer 40k + Winter Assault jétékokat is. Ennyiért egyszerűen ingyen volt.
  • grebber
    Zavvin mi ez az Eurózás?
  • IMYke2.0.0.0
    Régóta ismert, rongyossá használt szó: árukapcsolás
    A gyártóknak és fejlesztőknek célja, hogy mindkét (vagy több) platformot megvásárolja a játszani kívánó család/személy...
  • balee4
    Ez az összes részt tartalmazza?

Dead Rising, SR: nagy gyökréségnek tartom, hogy egy játéksorozat első része egy adott paltformra nem jön ki, a folytatás már igen, főleg ha a történet is összefügg...
  • w77d
    bááázd ez milyen COH kiadás??? lehet még kapni valahol??
  • IMYke2.0.0.0
    Megint felvillant a vörös szem, és egyre inkább izgat a dolog: egy totális panoráma kép a teljes szoba/lakásban kipakolt gyöngyszemeiddel - 10-12 megapixeles képekből :))))
  • Tinman #8028
    Hajaj. Tényleg komolyan mondom, hogy Sr2 is emiatt volt számomra oltári nagy élvezet, hogy mindent értettem, minden kis apró poént, visszautalást az előző részre, stb.
  • Tinman #8027
    A belénk épített programkód a sztím szó hallatán kiakad. A mostani 2.0-ás verzióval egyszerűen ignoráljuk, így nem csoda, ha nem vette észre.

Nekem ez jutott CoH-ból kemény ~1800 Ft-ért... kitekat.
  • balee4
    Xbox hiányában sajnos nem, majd egyszer, ha veszek dobozt.
  • IMYke2.0.0.0
    Vissza lehet venni...
    STEAM nem játszik.
  • Tinman #8024
    Toltam, de a mentési rendszere miatt későbbre félretettem.
    Egy nagyon különös játék, különös hangulattal. Hordányi zombi, kevés túlélő, morbid poénok... de valahogy az egész koránt sem vicces inkább olyan thriller jelleg. Nem rossz darab, ha szereted a reménytelen küzdelmeket :-D
  • grebber
    OLVASS!!!Erről beszéltünk STEAM!
  • Tinman #8022
    Ded Rájzin 2? Egyet toltad? Sztori összefügg...
  • IMYke2.0.0.0
    Hol vetted?
  • balee4
    Na megvettem a Company of Heroes Complete Pack-ot, 3200-3300 Ft nem pénz érte... :)
  • Shep
    Látod milyen jó, hogy beírtad így rá tudtam világítani a felesleges pénzkidobásra :)
  • Daell Drow
    Na meg is vettem en is a goldot.
    A complete pack a tales of valor miatt még igy is dragacskanak tunik, azt most kihagyom.
  • ratgab
    Dettó

8016: Igaz!
  • IMYke2.0.0.0
    Az érzés a legfontosabb.
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, munkahely - nem hallom :(
  • ratgab
    Engem ha ketten vagyunk nyuszkónak hív általában...
  • Solid Snake
    Becézés ide vagy oda, ez vár ránk :)
  • IMYke2.0.0.0
    Legutolsó asszonykám engem babámnak és galambomnak hívott, cserébe én "édesem", "drágám" és "babám".
    Társaságban előfordult, hogy "asszonykám", "kedvesem", "édesem", és persze a keresztneve [Tilla - igen, regisztrált női név, a Matild és az Otília keresztezéséből] használatával hivatkoztam rá. De, általában társaságban is együtt voltunk, így az első mondatbelieket használtam.
  • arty
    mi a helyes kifejezés?
  • ratgab
    És amikor mondjuk nem vele beszélgetsz, hanem mással róla folyik az eszmecsere, akkor hogyan nevezed (gondolom barátok közt nem mondassz édesemet vagy kicsimet).

Én Drágámnak hívom mindig! Ha meg mással beszélek róla, akkor párom vagy keresztnevén.
  • ratgab
    Miért melyik szót kedveled? Barátnőm, Élettársam, Csajom, asszony, a keresztnevén szólítod,vezetéknevén, vagy hogyan?? :-D

Én meg pont a párom szót kedvelem, szerintem meg az a legjobb. (Fater mindig úgy mondta mother-nek, hogy Életem, na az is szép szerintem)
  • ratgab
    Ettől a Dead Rising 2-től mit lehet várni? Egy sima zombi lövölde, zúzda lesz vagy lesz itt valami sztori szerűség is? Mi lesz a játék célja?

Valaki esetleg tolta az első részt?
  • IMYke2.0.0.0
    Én már jártam úgy, hogy teljes adatállomány tűnt el másodpercek alatt, a HDD-halállal. Köszönöm szépen, többet nem kérek ilyesmiből.
    RAID-tömbökre nem költök [egyértelmű lehúzásnak tartom], nincs szerverem, és több tucat HDD-m sem, hogy backupokat tartsak.
    Fontosabb anyagokat [fordítások, egyéni remixek, dokumentumok, képek] eddig is 2-2 DVD-re írtam. S mire összegyűlik annyi anyag, akkor legfeljebb 2 BD-re. [490 Ft-ot kibírok ~24 GB-onként.]