311803
  • balee4
    RDR egyenesen zseniális, legjobb sandbox játék.
  • robotnyk
    majd tamagocsizhatsz az ismerősökkel, fun! (NOT)
  • wesker24
    Nekem semmi bajom nem volt a GTA4-el elvoltam vele már a 3 félszigetnél vagyok és épp ot csinálgatam a küldiket !
  • Shep
    Én is, pedig elég sok mindent kihagytak belőle de még így is sokkal nagyobb játékélmény volt, mint a GTA.
  • Shep
    Nem, lesznek jó küldetések is csak nem sok :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha lesz türelmed a szociális élethez, akkor nincs nagy baj...
  • Tinman #8120
    RDR-re még nagyon kíváncsi leszek... western téma is erősen a gyengém.

Shep: Ne lohassz le :-/

I2k: Ennyire gagyi küldik lesznek? Ne már :-(
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, inkább vedd elő megint az SR2-őt...
  • Rage47
    nekem is...:| mafia 2-t 2x jobban élveztem
  • Totti5
    üdv a nextgen sandbox élményben:)
  • Shep
    Addig jó amíg semmit nem csinálsz, mert a küldetések nagy része irtó gyenge és egy idő után marhára unalmas is. Persze lehet ,hogy csak nekem.
  • Tinman #8115
    Addig akkor még kihúzom. Ha kizárólag digitálisan jelenik meg egyszerűen lewarezolom. ^^

Más.

GTA4 PC = Zseniális.
    Írhatnék 17 oldalas esszét róla, de felesleges. Géppel kell bírni /popup gondom is megoldódott/ és akkor a világ legjobb sandbox címét csodálhatjuk. Kb. 4 órám van benne, de eddig SEMMIT nem csináltam. Tátogok és pelenkát cserélek néha.
  • Zóanagyvarázsló
    Ne rendeld meg! A Crossworlds kap egy közös kiadást vele GotY néven, azzal jobban jársz, hacsak nem lesz külön-külön olcsóbb. Bár megvehető külön is a CW, valamivel olcsóbban, de az a lényeg, hogy elvileg az AP kampányát is bővíti egy kicsit, most már nem lesz érdemes külön elkezdeni az AP-t. A Platinum Edition pedig a Legendet is tartalmazni fogja, de az téged nem érint.

Na persze az még megeshet, hogy csak digitálisan lesz többféle kiadás, egyelőre a dobozos megjelenésre különben sincs dátum.
  • Tinman #8113
    Minden alkalommal amikor AP-t emlegeted belémhasít, hogy még mindig nem vettem meg. Elképesztő, hogy mindig elfelejtem megrendelni, lassan a homlokomra tetoválom...
  • mikusmate
    Valaki nem tudja véletlenül, hogy a hülyevagyokban mennyibe fáj most egy Guild Wars rész? Vagy esetleg ha arrafelé tévedne mostanság valaki, megtenné, hogy megnézi? Megköszönném, mert sajnos még legalább másfél hétig nem járok város közelében.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez viszont WRZ... talán nem kell tovább részleteznem...
  • bcrics
    hát,volt itt már mindenféle betegségtől (hipohonderek előnyben:)) kezdve mindenről szó,gondoltam ez csakelfér akkor,de akko bocs:D
  • IMYke2.0.0.0
    Ezeket már tényleg mellőzhetnénk ebben a témakörben...
  • bcrics
    hohó..kösz,találtam is:)
  • mikusmate
    A feliratok.hu-n van 1080-as amihez nincs odaírva, hogy melyik csapat, EuReKA meg van 720p-ben. Próbáld meg, hátha jó lesz valamelyik.
  • bcrics
    Csőő játékostársak,vki nem tud ehhez a filmhez magyar feliratot?.
    főleg imikét kérdezném:D
    The.Dark.Knight.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.torrent
  • Zóanagyvarázsló
    Úgy értettem, hogy például az Armored Princess esetében gyakorlatilag a karakterlapon szerepelnek, és a karakterfejlesztés részei. (Ami egyszerre előny és hátrány, kasztolhatom csomószor feleslegesen a Stone Skint, hogy meglegyen a sebzéscsökkentő medál.)

A DA: O esetében pedig valóban publikálható a BioWare felületén, de arra gondoltam, hogy ez a saját rendszerük, nem a GfWL vagy Steam.

Ergo mindkettő saját felület, és sokkal könnyebben érhető el a játékból. A FlatOut: UC esetében külön szívás volt, hogy mivel billentyűvel játszottam, más nem is volt a menü kezelésére (gondolom egérre és gamepadre van kitalálva), azzal pedig igazi pain in the ass a Live-ot használni. Inkább beléptem a DoW 2-be, és onnan néztem meg a FlatOut: UC achijaimat is :)

A Steam felülete ránézésre szimpatikusabb, múltkor megnéztem a Monkey Island remake achijait, láttam, hogy én mindet elértem korábban a 256 színű változatban, és ennyi nekem elég volt :)
  • Totti5
    Acsik nem játékon belüliek? ugyan azt szolgálják, csak van róla kimerítő és örök statisztika ami publikus ( ha úgy akarod ).
  • Zóanagyvarázsló
    A kliens sem kell hozzá. Live-os játéknál első indításnál be kell jelentkezni, utána meg már megteszi magától.
  • Zóanagyvarázsló
    PC-n nagyon unalmas a Live-os a felület, még attól is elveszi a kedvem, hogy az achikat nézegessem. Gyakorlatilag a játékon belüli megoldások motiválóbbak (pl. King's Bounty: Armored Princess, Dragon Age: Origins).
  • balee4
    Nem tudom elsőre mintha én sem szívtam volna vele ennyire..., vhogy már nem az igaziak a reflexeim. :D Wet jövő héten jön. :D
  • Tinman #8100
    Figyi... ha fent van a Live kliens, már pedig fent kell, hogy legyen, akkor abba első alkalommal be kell lépned. Ha beléptél, akkor látnod kell, hogy milyen achik vannak és te miket értél el belőle. Halo 2 és Bioshock 2 esetében nekem tökéletesen működött Windows 7 alatt. Biztos beléptél és nem "offline" profilod van?
  • Tinman #8099
    Szintén nem 1000/1000-es vagyok, bár extrém esetekben egyszerűen magától majdnem teljesen megvan (esetemben Lost Odyssey és Interpol, Axel&Pixel)... SR2-nél voltam úgy, hogy na még csinálok pár activityt úgyis jól fogok szórakozni, meg legalább meglesz az achi is... vagyis motiváló ok volt kicsit az achi is :-)
  • Tinman #8098
    Ejha! Ezen meglepődtem. Mikor játszottam vele, pont azon morogtam, hogy milyen könnyű normalon, hardon kellett volna kezdni. WET is dettó ilyen játék, én jobban szerettem, viszont az sem nehéz... időlassítás ha van, akkor már nyert ügy minden.
  • Tinman #8097
    Ismétlem: Választ sem kaptam soha. Semmit.
  • Carlos
    Látom itt vannak acsi guruk, felteszem a kérdésem.

Fallout 3 GOTY, TheHutról, tehát nem magyar.
    Megszereztem egy pár acsit, viszont azok online nem látszanak, sem a site-on, sem pedig a következő játékbalépésnél.
    Az account teljesen valid, nem local, hanem silver (?) account. (valaki azt mondta, hogy valami kliens progit is fel kell tenni, hogy működjön, én nem tettem fel semmi ilyesmit. Az baj?)
  • Totti5
    Aki nem ismeri legyint az acsikra, aki meg nap mint nap találkozik vele annak a részévé válik. Nagyon jó a rendszer és hogy a kezdetek óta kifforrott, bár én nem gyüjtöm 1000/1000re és nem is játszok minden szarral hogy sok pontom legyen könnyen, de ha van mit elérni és nem hülyeség ( zászlógyüjtés és grind kategória ) akkor szívesen kezdek bele!
  • Indigo
    Tinman! Amikor anno levelezgettél a Steam support-al, küldtek neked kódot, amit fel kellett vésned a serial mellé, és úgy elküldeni egy fotót a játékról? Vagy csak küldtél egy natúr fotót? Megérné még egy próbát tenni az account-od visszaszerzésére, vagy teljesen feladad?
  • Bence94
    duke nukem lehet vétel lesz... :d
  • Zóanagyvarázsló
    Számtalanszor fizettem már PayPalen keresztül, máshol sose volt gondom, a Steamen viszont többször is. Elvileg a kliensnek valami mappájából kellene üríteni a szemetet, másnál ez oldotta meg a gondot, de lusta voltam erre, tizenötödjére pedig úgyis sikerült :)
  • balee4
    Na évszázad bejelentése: most már hivatalosan is folytatja a Gearbox a Duke Nukem Forever fejlesztését. Most már szinte biztosra vehetjük hogy lesz vmi belőle.

Más: ez a Stranglehold még mindig hatalmas játék, és milyen brutális nehéz, normalon voltak részek ahol vagy 10x meghaltam mire nagy nehezen sikerült.
  • Indigo
    Ott inkább a bank lehetett a ludas. Nálam is előfordult, hogy nem engedélyezte a tranzakciót, pedig volt rajta pénz, és csak egy 1500 Ft-os tételről lett volna szó... Másnap ugyanazokkal az adatokkal ugyanazt meg tudtam venni.
  • w77d
    mi ilyenek vagyunk. Én is inkább drágábban veszem emg a szebb kiadást, viszont azokat is emgértem, akik csak játszani akarnak a játékkal és nem érdekli a csomagolás...
  • Zóanagyvarázsló
    A letöltési sebességre nem szokott nagy panaszom lenni, bár nagyobb megjelenések táján biztos lenne gondom. A kliensükkel böngészni nagyon lassú, és arra is volt példa (többször!), hogy csak 15. próbálkozásra sikerült egy játékot megvennem másfél nap után.
  • Tinman #8087
    Minap tettem fel notira HL2 ügyben, de seperc alatt lekapta a sokmegás frissítéseket. Persze HL2-öm azóta sincs, mert ez a balfax a kód ismeretében is a nem létező mail-re küldi a remindert, de attól még jó, jó akciókkal, csak nekem nem pálya. Árpád is kiváló munkásember, tudjuk jól.
    Adhatják a GTA4-et 700 Ft-ért is, akkor is az ötezres igényes kiadást veszem. Ez van, reméljük kihalok.