311803
-
Örülnék egy képnek :) Ha már lemaradtam róla - annak ellenére, hogy megfogadtam, hogy soha nem veszem meg :)) -
Egy fenéket nálam mindig pont 1 hét alatt érkezik meg a cucc !
Augusztus 30-án küldték az üzit hogy Orders Despatched és már
szeptember 6-án azaz ma dél tájt 1 óra fele jött a postás hogy csomagom van ! -
Te meg menj bandázni, ne Saints Rowozz ;) -
Elég lassan érkezett meg nem? -
Na megjött délután a Zavvitól a Bioshock 2 Rapture Edition !
Nagyon igényes kiadás Bioshock 2 DVD tokban van az Artbook és a Bioshock 2 DVD is !
Mint ahogy a diszdobozoknál is szokott lenni !
A Bioshock 2 Artbook egy keménykötésű könyv ami kb 90-100 oldalas nagyon jó fotokkal és concept art-okkal !
A Bioshock 2 DVD celofán volt rajt benne a kézikönyv és maga a DVD !
Simán megért 8 fontot !
-
a unigine Heaven boldogan szaladgál hiba és reccenés nélkül... -
Még mindig olcsóbb, mint a Game.co :) -
Ja és akkor megerősítem ,hogy a hmv.com megbízható gyors oldal igaz 2,5GBP a postaköltség. -
Gondolkodtam ,hogy hosszabban válaszolok de inkább ne mert a topic nem erről szól úgyhogy csak röviden. Minden ember más és más, valamint ki dönti el mi a normális? Az amit a többség annak vél, hát szerintem korántsem biztos, hogy így van. Tehát szerintem mindenki csinálja azt ami boldoggá teszi, jól érzi tőle magát de tegye ezt úgy, hogy azzal másnak kárt, szenvedést, kellemetlen perceket stb. ne szerezzen. Úgyhogy ne igyuk le magunkat a sárga földig más hangulatát ezzel tönkre téve. -
persze a legfrissebb.... nna nekiállok stabilitás teszteket végezni... -
Nabaz... sajnos még lehet egy rossz hírem... maga a mentésed nem ok.
1-2 alkalommal jártam így Witcherben, viszont én ezer mentést csinálok 1000+1 helyre, így szinte órára visszamenően van visszakozz.
Ez kifelé menet jutott eszembe, de már nem jöttem vissza beírni... mégis csak szerződéses cég :-)
Más játékban nincs fagyi?
Feltennék a helyedben egy Unigine tesztet (mondjuk a Heaven-t) loopban, kb. 3-4 órára. Ha ezt kibírja, akkor tuti nem hardveres ügy, hanem a mentésed.
Azt kérdeznem sem kell ugye, hogy a Witcher a lehető legfrissebb frissítésekkel szalad ugye?
-
-
milyen kommunista szemlélet ez hogy gyártani kell sorba az egyforma embereket akik együtt drogoznak meg isznak minden este? hadd csináljon már egy tőled teljesen független ember amit akar plz -
Nem áll szándékomban totálisan off topic irányba terelni a beszélgetést, legyen hát csak annyi, hogy a lányka teljes mértékben játékfüggő - amióta ismerem ez a helyzet.
Kezdjük rögvest azzal, hogy egyedül a horror filmek hozzák izgalomba, ha TV/DVD-nézésről van szó. Folytassuk azzal, hogy szubkulturális regényeket, és tárgyakat gyűjt, és szinte sosem mozdul ki a 4 fal közül [mivel már véget értek a felsőoktatásbeli tanulmányai, erre már nincs is rákényszerítve].
Egész nap a monitor vagy a laptop előtt gubbaszt - és nyomja a Gates of Andaront. Előtte WoW. De mivel már nem tudja finanszírozni, áttért az ingyenesre - igaz, már ebben a játékban is majd' 100.000 Ft-ot ráköltött a karakter "húzására".
Barátja vagyok - semmi több. S bár számos próbálkozása volt, valahogy mindig befuccsolt a pasik terén. S ennek semmi köze a "házasság utáni szexhez" - egyszerűen undorítónak tartja a nedvek kicserélését.
Jobban élvezi az arról olvasást, a finom erotikát filmen.
Mikor erről beszélgettünk, és finom rávilágítani igyekeztem, hogy ha nem lép ki a nagyvilágba nem is szerezhet több barátot, nem találhatja meg az igazit (stb.), azt mondta, előbb ki szeretné élvezni a szabadságot... ő dolga, csak meglepő dolog látni, hogy az MMO-kban érzi jól magát, a világot lexarja.
-
Ja és egyébként az is lehet, hogy azért mesélte hátha te kapsz az alkalmon de ezek szerint nem (ezt azért szerintem becsülendő). -
Nem igazán látom az összefüggést a nemi élete és az MMORPG között, egyik nem zárja ki a másikat (bár én 1 órától többet nem igen MMORPG-ztem), szerintem más okai vannak a dolognak. Lehet, hogy olyan a neveltetése, vár az igazira, egyszerűen nincs rá igénye, az esküvőre tartogatja ezer 1 oka lehet. -
főnök jelentem XP 32 bit alatt ugyanazon a helyen kékhalál.... ugye akkor lehetséges, hogy harweres valahol a hiba? :(
de miért csak ennél a játéknál? -
ratgab #8229 Engem már az elvarázsolt, hogy milyen szép a környezet Risenben, egyszerűen öröm benne bóklászni! -
igen ez megtörtént mind az 50 millió emberrel aki eddig elindította a wowot. SÁTÁN JÁTÉKA -
ratgab #8227 Van ilyen is sajnos! Gondolom sokat nem jár el otthonról...
Novaterra: Nem hibáztatta senki a játékot, egyszerűen tényleg függőséget okoz és ez valahol inkább elismerés, hogy jó lett. Az már más kérdés, hogy egyes emberek nem tudnak tőle elszakadni, de ez nem a játék hibája, hanem jellem hiba (sajnos singleplayer közben, ha nincs valami fontos dolgom én sem tudok elszakadni nagyon a játékoktól,de hálisten kicsit kizökkentett a videókártya hiány... kellett) Sőt még az is megfordult az agyamban, hogy nem veszek videókártyát.... (de még azért a Darksiders, Fallout NW, Fable 3, Witcher 2, Dragon Age 2-vel szeretnék játszani ez adott erőt a folytatáshoz... XD ) -
Hát lehet, de nekem igazából tetszik a játék csak nem vagyok nagy RPG-s így aztán most ez van. Igaz tizen éve egy nyarat beleöltem a Wizardry 7-be (mégsem értem a végére :)) na azóta valahogy nem igazán vonzanak a hasonló játékok, néha 1-1-el azért becsúszik pl. a Witcher, vagy most a Risen, de ezek nem annyira hardcore RPG-k. -
Eladta (kidobta az utcára) a drága felszereléseit, és törölte a karaktereket - állítólag 86-os is volt köztük.
A helyzet az, hogy a Support - indokolt esetekben - vissza tudja állítani backup-ból az ilyen profilokat.
Szóval, a csávesz sokat nem vesztett.
Szerintem, nem megrendezett.
-
Törölte a karakterét, vagy mi? -
ratgab #8223 Ez szerintem megrendezett jelenet! -
Ott nem benned van a hiba én már a demo alatt meguntam. -
NovaTerra #8221 Nehogy már a játékot hibáztassuk egyes emberek tulajdonságaiért. WoW az egyik leginnovatívabb játék. Mondom ezt úgy, hogy egy percet nem játszottam vele. De nagyon össze van rakva. Akinek meg rámegy a párkapcsolata, nem egy játék miatt, hanem azért, mert az egyik fél elhanyagolja a másikat, ha nem a WoW, akkor más miatt. Ez nem újdonság. -
Én sem MMORPG-ztem sosem [Diablo 1-2 más tészta], és valahogy érdekelni sem tud.
Ellenben, van egy hölgy ismerősöm, aki 26 évesen még szűz, és 10 éve MMORPG-zik - beteges.
Honnan tudom, hogy szűz? Ő mesélte.
-
ratgab #8219 Minden megunható! A jobb dolgokat az ember előveszi egy kis idő után mégegyszer, aztán megint pihenteti legyen szó játékról, filmről, könyvről(legalábbis nálam mindre van példa).
Wow-ra visszatérve én láttam havernál, mit ne mondjak tök ugyanolyannak tűnt mint a többi rpg,de egyáltalán nem fogott meg. Ki próbálni se akartam soha... -
ratgab #8218 Ezt azért eléggé morbidnak találom (már láttam korábban)! Én nem tudom mit csinálnék a srác helyében (csajt biztos nem bántanám fizikailag, de nem is kapna dicséretet az biztos)!
Ez kb olyan lehet, mintha kidobná a kedvenc ruhadarabodat (Tudod, hogy van mit felvenned, de azért mégis ez milyen dolog...)
Mondjuk én soha nem MMO-ztam szóval még csak elképzelésem sincs mennyi munka van 1-1 ilyen karival! -
Én abban a játékban azt nem értem ,hogy azok akik több ezer órát beleölve kimaxoltak egy karaktert azoknak utána mi élvezet van még a játékban (mondjuk én azt sem tudom ,hogy amúgy mi élvezet van benne, de hát nem vagyunk egyformák :)) Bár én pár napja ugye a Risent játszom ami szintén RPG de most így 20+ óra után kezdek kicsit beleunni. -
ricsa008 #8216 csak akkor csalódtam egy kicsit amikor a könyvekbe egy deka magyar szöveget nem találtam :( no de se baj -
Ennyire káros - még partnerkapcsolatokat is tönkre tudja tenni (a videón a csaj a barátján bosszút áll a WoW miatt) - íme:
-
ratgab #8214 Akkor én kérek elnézést! És maximális tisztelet neked az akaraterőért! -
ricsa008 #8213 már volt egy maxos karim akkor sem lettem függő sőt...
de azért köszi :D -
ratgab #8212 Elbúcsúztál a való világtól?.... Köszönj el az otthoniaktól is! Az a játék már szó szerint káros az egészségre... XD -
ratgab #8211 Ma totál szétszórt vagyok: Első mondatot Shepnek szántam!!! -
ratgab #8210 Értékelem a humorod :-D Max a venit tudom rajta forgatni, de az nem guitar hero, hanem DJ hero (scratchelés vagy mi a szösz)!
Imy: Nagyon be tud szippantani ám az a játék! Én sokat játszottam billentyűzeten! Még úgy is (billel.) nagy élmény egybefüggő hangokat kicsikarni a játékból, hogy tudod, hogy nem tudsz gitározni a valóságban.
Azért amíg valaki eljut olyan szintre hogy akusztikussal tud normális (egyszerűbb) dalokat eljátszani, ahhoz rengeteget kell gyakorolni (nem mondom, hogy rossz lenne, ha tudnék gitáron játszani, na majd talán egyszer) -
ricsa008 #8209
Az Intersparban bukkantam rá 2550 re árazva sztem megérte már csak egy OK net kell aztán hagyszoljon immáron lögálisan :D -
Persze ha pengeted :) -
Nem próbáltam - csak láttam, hogy miről szól a "játék"....