311803
  • NHLFAN
    nem tudom ismeritek e én ezt a játékot is nagyon várom:
    http://www.gamestar.hu/brink-fejlesztoi-naplo-5-minds-on-the-brink-trailer.html
  • balee4
    Köszi, akkor tuti, hogy lesz dobozos, de sztem nem várok, megveszem most steamen úgysem drága.
  • w77d
    igen ez a kérdés. Na mind1, akkor legfeljebb telepítgetek majd...
  • Shep
    Ha jól értem a kérdésed az, hogy korábban feletelepítettél játékokat a szét hullot winedre és azok majd az újraOS-ezés után fognak -e futni akkor arra a válasz, programja válogatja, van ami igen, van ami nem.
  • Shep
    Hát ezt már írtad amit köszönök is szépen, de egyelőre látod a postázós részt senki nem kívánja felvállalni sajna, na de hátha majd meggondolja magát.
  • w77d
    srácok ha egy gépen újra lesz húzva a win, akkor egy másik partícióra telepített játékok futni fognak utána?
  • bcrics
    Szedjétek össze kinek kell,és vkit aki átveszi tőlem itt pesten és hajlandó mindekinek elpostázni,akkor én beszerzem a játékokat.
  • Shep
    Tud akkor segíteni valaki abban ,hogy én is hozzájuthassak egy 990 Ft-os Wantedhez?
  • Zóanagyvarázsló
    A nyugat-európai és észak-amerikai kiadó kiléte még nem lett bejelentve/eldöntve, Kelet-Európában és Oroszországban az 1C adja ki. Szerintem az a legvalószínűbb, hogy nálunk a CNG.hu (a régi-új Cenega) adja majd ki.
  • balee4
    Amnesia: The Dark Descent-ből nem tudjátok lesz dobozos verzió? Mert ha később sem lesz, lehet megveszem steamen, most 20%-al olcsóbb előrendelés esetén.
  • Bence94
    a legutóbbi patch előtt és után se kellett regizni! live-hoz meg elég egy offline profil csak a multiról meg az acsívmentekről maradsz le...mondjuk azt nem értem, hogy xboxon offline accnál is lehet acsívmentet kapni pc-n miért nem ezt mondja el valaki ?
  • Shep
    Egyáltalán ki van itt Pestről, mert a Wanted engem érdekelne ezzel a megoldással.
  • Shep
    Hát nem hinném, 3x vittem végig első nekifutás 2 óra másik kettő meg 1 óra 15 perc úgyhogy. 3 óra maximum akkor ha megállsz és vársz a csodára.
  • IMYke2.0.0.0
    Guitar Hero World Tour - PC játék = 4000 Ft + 500 Ft PK
  • bcrics
    hát,
    ha kell vkinek Én megveszem csak a postázással vagyok gondban.ha van vki pestiEmberke aki szívesen postázna:)..akkor én megveszem akinek kell átadom vmi pösti emberkének és ha van kedve a postával sz,..kodni..akkor tőlem írjártok össze kinek kell.

Ha érthető voltam:D
  • IMYke2.0.0.0
    Mondjuk, még nem szorultam szervizre, de úgy lenne, egy ilyen helynek én is örülnék.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, tervben van egyszer a GTA4-univerzum is, de még tart az anime-őrületem... :)
  • w77d
    de most mit cserélnének ki?? az egyedileg feltuningolt VGA-mat Accelero Xtreme hűtővel? egyből észreveszem... megmondtam, hogy melyik partíciót nem törölhetik és kész...
  • ratgab
    Ha ismerősök a szervizesek úgyse csereberélnek semmit! Nekem is van ismerősöm a helyi szervizben (Üzlet is egyben) ahova néha vinnem kell a gépet, ha valami beszarik és nem tudom megcsinálni, de még sohasem nyúltak bele (adat törlés vagy alkatrész csereberére gondolok elsősorban).

Mondjuk amennyi pénzt már az üzlet részében otthagytam nem is csodálom!
  • fery02
    Ezzel most elbizonytalanítottál, mert nem igazán emlékszem már a telepítés menetére, hogy játék telepítés után kötelező volt-e regisztrálni.
    De elvileg gondolom úgy működhet, hogy ha játék telepítés után egyből lefuttatod a legutóbbi patch-t, akkor eltávolítható de akár fent is hagyható és van mód offline futtatásra.

Szerintem unalmasabb napodon próbáld majd ki! Hamar rájössz majd, hogy kell-e regisztrálni vagy nem. :)
  • balee4
    Annyit bőven megérnek, kár hogy Győrben vagy a környékén nincs Cora... :(
  • w77d
    nem, mivel az is kell nekik megvizsgálni, mivel az alaplap csak egy tipp... a HDD-n nem tárolok semmi olyat, ami titok lenne...
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, kivetted a HDD-ket és a VGA-t...
  • w77d
    nna elvittem szervízbe a gépet, mivel újratelepíteni sem akarta a wint... úgynézki az alaplap emgadta magát, de még vizsgálják a srácok az ügyet. Tapasztalt szervizesek voltak ott, de ők si a fejüket vakargatták hogy miket produkál a gép XD
  • bcrics
    az utóbbi 2 is annyi volt monnyuk:)
  • bcrics
    wanted és cryostasis 990ft volt.cora
  • IMYke2.0.0.0
  • balee4
    Annál azért több van az 3 óra is. :D
  • Shep
    Wantedért mennyit adtál? Én is meg akarom venni, de egyelőre 3500-at sajnálok 1 órás játékidőért.
  • IMYke2.0.0.0
    (őt még nem ismerem)
  • bcrics
    Újjabak,az első Bontatlan,Utóbbi 2 használt.

• IMYke2.0.0.0
    Regisztrálni sem kell rá?
  • FSpofon2
    a másik oldalról meg a maradiság az ellenszenves hozzáállás az INTERNETEN. de hagyjuk tényleg :D
  • fery02
    Akkor sincs semmi probléma, legutóbbi patch el tudja távolítani Social Club-ot :)
  • IMYke2.0.0.0
    A STEAM mindig is vita- és ellenszenv keltő szolgáltatás volt/lesz. Ez ellen sem mi, sem más nem tud tenni.
  • Zóanagyvarázsló
    És a Steamét?
  • IMYke2.0.0.0
    Abba lehet hagyni egymás froclizását.
    Nagyobb lélegzetű ellen-válaszolgatások előtt mindenki olvassa el a BANNER alatti mondatot, rágja meg, és gondolja meg jól, mit és hogyan ír másnak - és ha mást nem is, közös érdeklődési körünket tartsa szem előtt!
  • FSpofon2

ez egy kanál
  • Tinman #8290
    Alá is van írva a gy.k.
  • FSpofon2
    trollkodás nem irónia