311803
-
mikusmate #8368 Hmm... valamiért nem rakta be a képet. Akkor link:
külső
belső
remélem így jó -
Csak én nem látom az esetleges képeket?
[sok kép esetén a thumbnail nézet hasznos lehet]
-
mikusmate #8366 Mai szerzemény, ingyen és bérmentve :)
Külső:
Belső:
Telepítő CD-k, kézikönyv és ami számomra a legtöbbet éri, a játék történetéről szóló könyvecske, melyben van egy novella is :) -
Railroad Tycoon II Platinum Edition máig hatalmas kedvencem, általában félévente előveszem még mindig és nyomatom -
Hú, mennyi szépség! 
-
Köszönöm szépen. 
Én is örülök neki, mint az a bizonyos maki...
-
Nekem steamen megvan a játék, de sajnos ott nincs a kieg, na majd beszerzem, mert az alapot imádtam. -
volt bizony, ez a kiadás nekem is megvan még valahol. egy démoncsaj volt benne az új karakter. -
Gyönyörűek, nem is tudtam, hogy Hexen II-nek volt kiegje... -
Nekem is nagyon bejön így az eleje alapján. Na meg nem volt drága (4500 bontatlanul). -
Gratz neked is! Nekem abs. pozitív csalódás volt. -
Kingpin
-
Majd szólj, ha eladó lenne... amúgy GRATULÁLOK!
Nekem már megvolt, de gagyi verza :-/ -
Egy adag régi dobozos termés:
Mégtöbb játék, kép errefele: bigbox.blogja.net -
Ilyen font ár mellett, ez még nekem sok ezért a játékért. -
Undorító. -
Siker koronázta a próbálkozást (írt a srác) - beindult a gépezet, és remélem, jövő hétfőn már a kezemben is a cucc.
-
Persze majd írok, de csak éjjel oldják fel steamen a játékot, szal, csak holnap tudom kipróbálni leghamarabb sajnos. (persze warez már kint van...
)
De demó alapján odabasz a játék, brutál félelmetes. -
Felölem lehet akármennyi mivel Vista és Win7 only a játék nálam eleve kihuzva ! -
Wet
Egyszerű, de pofás, stílusos kiadás, színes kézikönyvvel, a játék egy lemezen.
Holnap várható még egy PS3-as játék megérkezése.
-
Csak 8 végigjátszásom van ebben a játékban... 
Nagy gratula, gondolom a forditás alatt lett favor game. -
just cause 2 pc egy tizes a hutnon -
bcrics #8346 azta:O -
csodás játék. ventrue-val meg tremere-el játszottam végig. az első masquerade is nagyon bejött annak idején. (Redemption)
grat hozzá! -
Tudom - WRZ-zel már küzdöttem annak idején, s innen, a Patches Scrolls-ról mindig letöltöm a legújabbat, amikor felnézek.
-
ratgab #8343 Patchek, javítások (akár nem hivatalosak is) feltétele kötelező ehhez a játékhoz, különben a vámpírvadász elöli meneküléses részen úgy elakadsz, mint a szél!!! -
kiváncsi vagyok penumbrához képest milyen lett, majd egykét sort pls írj róla ha próbáltad :) -
S most akkor jöjjön egy valóban "happy enddel" zárult aukcióm eredménye, míg a másikra várok:
Vatera, 3500 Ft cakk-pakk.
Kézikönyv magyar, 65 oldal - lemezek, könyvecske tökéletes állapotban.
Köszönöm még egyszer Zóanagyvarázsló, hogy szóltál róla!
-
Tegnap, 22 óra körül.
Remélem, látja amit egy másik termékéhez írtam, és "happy end"-del zárul a dolog.
-
Na megvettem az Amnesia: The Dark Descent-t steamen, demó után nem bírtam, hogy még ma (mondjuk vmikor este 10 vagy 11 óra után jön ki, szal lehet hogy csak holnap) ne játszak vele, 12 euró volt.
Illetve elvileg otthonra is jött vmi PS3-as játék. :) -
ratgab #8338 Igen! Annak ellenőrzése, hogy mikor lépett be utoljára tényleg jó ötlet! -
Zóanagyvarázsló #8337 Miért, az email vagy az SG fórum személyes találkozás? Én sem szeretem a "távkapcsolatokat", de mai világban enélkül bonyolultabb az élet.
Munkahelyről telefonálni nem lehetséges? Nem mintha ezt kultiválnám, de ha ennyire el vagy vágva a külvilágtól, akkor ez is egy alternatíva. A telefonfülkék már környéktől függnek, én múltkor Budán három telit találtam egymás után, és már sokadszor esett ez meg velem, borzalmasak az állapotok, és a tarifák is, ha mobilt hív az ember. A telefonom le volt merülve, azért nem azt használtam.
Mindenesetre így vagy úgy, neki is illett volna telefonálni, ha esetleg nem is kapta meg az emailjeidet (spambe került például, esetleg te is megnézheted a saját spameid között). Emellett az is látható a profiljában, hogy Vaterára mikor lépett be utoljára, de valóban, az egyéb termékeinél való érdeklődés sem rossz ötlet. -
Igaz, megnézem van-e más terméke! Köszi az ötletet!
-
ratgab #8335 Pedig vagy az a megoldás, hogy felhívod (vezetékes telefon is van a világon), vagy más termékéhez, amit árul és látod, hogy van üzenetváltás beírod, hogy legyen olyan szíves és nézze az e-mailjeit (én már küldtem ilyen figyeld már az e-mail-edet ba...meg üzenetet vaterán. Na jó nem így fogalmaztam, de ez volt a lényege!)
Vagy végső esetben lepontozod és beírod a problémát! -
Hiszed vagy sem, de kártyás vagyok, és nem szoktam havonta tőtikézni rá - egyszer feltöltöm, elfogy és 1 évig elérhető vagyok. Engem szoktak hívni. Főképp húgom, és a barátaim.
A személyes találkozások híve vagyok.
-
Zóanagyvarázsló #8333 Ha neted nincs is, de telefon csak-csak. Ugye? -
pontozd le te őt -
Basszus, Vaterán a srác már majd' egy hete nem válaszol a megnyert licitem után - már 3 e-mailt küldtem neki. Közvetlenül az aukció után is, meg a napokban...
Most mi az Isten van ilyenkor?
Még a végén én kapok rossz minősítést miatta...
-
ratgab #8330 Jobb újra rakni őket! -
ratgab #8329 Kösz! De igazából ez a játék a műanyag gitárral lenne az igazi (billel próbáltadm már, de a gitár az lenne a jó) Meg van ebben már teljes zenekari rész is, ha van dobszerkód (természetesn műanyag), akkor azzal is lehet tolni, sőt basszusgitár és éneklés is van benne (egy ilyen komplett szett: 2 gitár, dob, mikrofon--50000 Ft, az nem kicsit húzós ár...)! Ha meg a vaterásat megvenném, az még olcsóbb lenne lehet.