311803
-
mármint mire érted ezt? a jogi útra? látom nálatok nincs ügyvéd, vagy bírósági ember a családban :) -
sok filmet néztél -
hát ha nem is rendőri védelem, akkor emgfizetni egy security céget...
igazság szerint először szép szóval emgpróbálnám rávenni, hogy ok hülyegyerek haggyuk ezt a milliárdos ökörködést, de legalább fizesd ki a kárt amit okoztál (azt a jegyet már ennyi idő alatt el nem tudja adni)... ha nekiálna pattogni hogy így megverlek emg úgy megöllek, akkor menne a kőkemény jogi út és nem érdekelne hogy honnan lehet rajta behajtani... gondolom van lakása vagy esetleg autója vagy akármi amit kivehetnek az arrogáns segge alól... nehogymár egy olyan országban éljünk, ahol valaki gondol egyet és azt cselekszik amit akar, ezzel másnak kárt okozva... a jegyet árusító ember senkinek nem okoz kárt.. ő kifizette a jegyet és megpróbálja eladni. most vagy meglehet venni vagy nem, ez már magánügy.. a sok pattogó sötét FTC-s vagy Újpesti (lehet válogatni), meg kaphatja be a faszt, jellemző rájuk ez a mentalitás... -
"busásan megérné így is..."
Mehetsz te a sóhivatalba is, nem fogsz tudni behajtani rajta több millió Ft-ot. Valszeg fiatal gyerek lehet, honnan a fenéből lenne neki ennyi pénze. Ha nincs miből behajtani akkor nem kapsz semmit.
Rendőri védelem meg nem így működik, hogy te akarsz és megkapod. Nagyon ritkán van ilyen komoly bírósági ügyeknél. Ez nem az. -
a games for windows key csak bizonyos alkalommal aktiválható. -
Zóanagyvarázsló #8483 Tinman! A PC-s Gears of War esetében van valami nyomós ok, amiért nem érdemes használtat venni? Ne kérdezd, hogy mire kell a játék! :) -
négymilliárd :P -
állandóan van ilyen, még nemsok vaterás perről olvastam
kb bannolják és kész -
én szarnék rá... jogi útra lépnék + rendőri védelmet kérnék... busásan megérné így is... -
ha nem ő licitál, szvsz akkor sem lesz annyi töke, hogy jogi útra lépjen, elég keményen befenyítetették jópáran... -
már 2 milliárd... valaki itt nagyon emg fogja ütni a bokáját... -
azért azt meg kell érteni, hogy az aukció az egy hivatalos dolog, nem szórakozás tárgya. Ez már olyan szinten komoly törvényekbe foglalt "színtér", amit nagyon sokan nem fognak fel, nagyon könnyen üthet vissza szarul a dolog.... -
Ja értem így már tiszta, bár egyáltalán milyen indokkal lehet elállni az üzlettől? -
csak ha létrejön az adásvétel, ha mindketten azt ütik be, hogy nem jött létre, nem kell kifizetni a jutalékot.
Mondjuk elképesztő, hogy a Vatera még nem lépett az ügyben... -
én úgytudom igen... ellenkező esetben senki nem fizetne a vaterának, emrt küldene aztán egy üzenetet hogy bocsi, de mégsemn jött létre... fizetni kell, nincs mese, csak valszeg nem a 10%-ot hanem kevesebbet... -
De ha magát licitálja attól még a vatera felé kell fizetnie nem? -
az esetben ha magát licitálja akkor igen, nem lesz semmi... de más esetben én 1000%-hogy peres útra mennék, mivel garantált hogy megnyerem, mivel mondtam már, ezzel az eladást lehetetlenítették el.... -
teljesen egyetértek! állítólag ps3-on ezt javították is, de csak ott :( -
te is tudod hogy létezik olyan, hogy nem jön létre a dolog, sőt, a srác maga mondta hogy visszalép az árveréstől, csak nem tudja hogy kell -> elképzelhető, hogy ő maga teszi ezeket a beteg liciteket egy másik reggel... -
hidd el, itt lesz jogi huzavona amiatt, mert már nincs idő a termékre újabb licitet indítani... -
A vége az lesz hogy találkoznak személyes átvételre és nagyon megverik azt a férget aki lehúzza a szurkolókat ilyen aukciókkal. -
"A Polgári Törvénykönyv a szerződés létrejöttéről szóló 211.§-ban rendelkezik a kérdésről. A törvény értelmében az a vevő, aki egy aukciós oldalon ajánlatot tesz, vagyis licitál, a licittől a későbbiekben nem állhat el. Az eladónak a vatera.hu oldalra feltett ajánlata szerződéskötési nyilatkozatnak minősül, vagyis ha a termékre licitáltak, az eladási szándéktól elállni már nem lehet. Az aukció lezárását követően a szerződéskötés automatikusan létrejön. Így a szerződésben foglaltakat mind a vevő, mind az eladó köteles teljesíteni. Az eladó köteles a felkínált terméket a kialakult áron a vevőnek eladni, a vevő pedig köteles a terméket ezen az áron megvenni.
Ezeknek a jogoknak esetleges szerződésszegés esetén polgári peres eljárás során lehet érvényt szerezni.
"
azaz a licittel szórakozó most naggyon keményen rá fog baszni és zsebbe nyúlni.. egy közepes ügyvéd ebből minimum 2 millát tudna kihozni, mivel a meccs holnap van és a licitet tették tönkre ezzel az ajánlattal, ami persze teljesen normál és kötelezett ajánlatnak minősül... -
Én "sajnos" burnoutoztam is, így nekem meg totál arra "hajaz" :( Pedig az NFS-től ~6-7 éve a klasszikus NFS-t várom, mindhiába. -
ez nem igaz, ha nem jön létre az adásvétel, nem kell jutalékot fizetni. -
Nem ismerem a vatera szabályzatát, de ha valaki ezt megnyeri, ki is kell fizetnie? -
amúgy lehet hogy csak poénból licitálnak rá így, de tudtommal jogi útra víve ezt be lehetne hajatani a licitálón, és valszeg emgy is jogi útra, mivel az eladóra a licit lezárása után a vatera ugyanúgy kibassza a 10%-os részesedését, ami ez esetben 100millió ft... -
Rengeteg bolond ember él ezen a világon :))))
-
Beszarás már 1 milliárdon áll a licit -
Hát igen az evil root pusztítás elsőre nekem sem tetszett, de második nekifutásra meg az összeset elpusztítottam. -
Nekem is nagyon tetszett egészen a játék végéig addig nálam 10/8 volt de utána már lesüllyedt 10/5-re ! -
Hát mondom meg kell szokni, nekem elsőre sem volt igazán gondom vele másodjára meg már egyáltalán nem tűnt vészesnek az irányítás és az a játék annyira el van találva, hogy legszívesebben most azonnal elkezdeném újra. -
a licit komolyan ment egy darabig, aztán megjelent egy félnapos reg, és elkezdte ezeket a brutál összegeket betolni, vszeg valamelyik szurkercsoport akarja elvinni a licitet és elbeszélgetni az úriemberrel... -
Ez komoly? -
Hát jah az igaz hogy az Alone in The Dark bill-ről nehéz irányitani de én megoldottam hogy tudjak játszani gamepadról is !
Amugy nekem is tetszett a játék de a vége az iszonyatosan elcseszett lett! -
hát jah, csak hogy minden ejátszás után meg kötélen mászás után kivált automatikusank, aztán válthatok vissza... -
én tudok jobbat -.-"
kletty -
Nem szar az csak meg kell szokni érdemes belső nézetben nyomulni és csak akkor kiváltani mikor feltétlenül szükséges. -
Basssssszus!
Ehhez már arc kell. A "GTA IV"-et 10000 Ft-ért árulja valaki...

-
gyerekek elkezdtem tolni az alone in the dark 5-öt... kurva jó játék lehetne, ha nem lenne ilyen kurva szar az irányítás.. -
Köszönöm srácok! Igyekszem észben tartani... bár nem garantálom, hogy sikerülni fog [öregszem].