311803
  • nonicks
    Ignition az mi jó játék
  • KRi2
    Legújabb zsákmány:

mégtöbb erre
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm. Szerencsém volt :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én is szeretném finoman megkérni a fórumtársainkat, hogy hagyjuk már ezt a témát!
    Felesleges, meddő, értelmetlen [és szép anyanyelvünk számos szinonimával bír] a dolog feszegetése.
  • balee4
    Grat annyiért ajándék volt, én meg bontatlanul vettem, szal elviekben él a kód, de nem érdekel a multi. :)
  • ratgab
    Mi lenne ha ugornánk már ezt a fólia,doboz- steam vitát? Ez már kezd elharapódzni, lassan már olyan mértéket ölt, mint a pesti - vidéki ellentét...
  • Shep
    Ez van meg havernak, elég komoly :)
  • Indigo
    Neked meg a fólia és a doboz a fétised... Tudod mit, veszek neked fóliát és dobozt karácsonyra. Meg gyertyát is, mert látom, sötét van felétek...
  • Indigo
    Fúúú, LEDÖBBENTEM ÁM!!! Bizony! Annyira, hogy szóhoz sem jutok, csak a földön fekve kapkodom a levegőt... "Bontatlan játék a polcon?" Hihetetlen!!

• w77d
    nna egyből csak a farkaddal tudsz gondolkodni XXXXXD itt másféle szeretetről van szó bammeg XXXD
  • Tinman #8598
    Kizárólag a nőket szeretem :-P
  • Tinman #8597
    Mondod te, akit ledöbbent egy bontatlan játék a polcon... persze aki csak virtuális polcot lát, nem csoda nem ismeri a fólia és a doboz fogalmat
  • IMYke2.0.0.0
    Megérkezett a "Krízis: Robbanófej"-em:

Vatera, 990 Ft + 390 Ft PK.
    Állapota: tökéletes, karcmentes
    Kód: mivel nem játszom neten, így irreleváns

• w77d
    nna nincs vita és átkozódás!!!

Szeressük egymást gyerekek,
    A szív a legszebb kincs.
    Ennél szebb szó, hogy szeretet a
    A nagyvilágon nincs.
    Az élet úgyis tovaszáll,
    A sír magába zár.
    Szeressük egymást gyerekek,
    Hisz minden percért kár!
  • Indigo
    Talán nem egy szívószálon keresztül kellene nézelődnöd, user errorkám...
  • Tinman #8593
    Átverés, újrakiadás, nevezd ahogy akarod.

Ez az igazi Rad. pack a Shadow of Chernobyl-ból (BAL OLDAL!):

• Tinman #8592
    Szokásos pipe-seeingje van...

Amúgy van 3 éves játékom, ami még a gépben sem volt... majd ha ráérek.
  • ratgab
    Sajnos a videókártya vásárlás elhúzódik, most nekem is be van fagyasztva amiatt a költségvetés! Majd októberben (rem. addig rendeződik a kártyakérdés) 1 Fallout New Vegas CE bejátszik!
  • Indigo
    Nem hiszem. Hacsak nem akadok rá valami engem érdeklő nagyon akciós cuccra. Egyébként a Fable 3 és a Beyond Good & Evil 2-re várok, addig elvagyok a gyűjteményemmel :)

(Meg költözés miatt most amúgy sem akarnék kiköltekezni.)

És neked?
  • ratgab
    Az ki van zárva! Ha megsértődnék nem írnék! Nem vagyok sértődős!

Inkább mesélj! Nem lesz valami új szerzeményed mostanában?
  • Indigo
    Te megsértődtél

De ezen nem nyitunk vitát, csak furcsállottam a dolgot.
  • ratgab
    Te jöttél itt a -el!

Egyébként nem neked estem, csak szépen levezettem, hogy mit miért! Nem mindenki időmilliomos, ezt kellene elfogadni, ennyi a lényeg!

Ha van időm vele játszani, akkor bontom fel. Csak azért, hogy megnézzem nem bontom fel a játékot, mert minek!

És nem kell ám mindenen megsértődni, meg ellened szóló összeesküvés elméletként felfogni. Ha és amennyiben neked esnék nem ilyen kulturáltan tenném. És azt is érdemes elfogadni, hogy különbözőek vagyunk, mert különben csak a vita van belőle (De ha te tudsz érvelni, akkor engedtessék már meg nekem az a jog, hogy én is érveljek, nehogy már csak neked legyen igazad .A seggedet meg mutogasd másnak, visszaküldöm !)
  • Indigo
    Jól van na, nem kell máris nekemesni

Egyébként én is úgy vagyok vele, mint giorgio81!

Megveszek egy szép kiadást, és fél év múlva még fel sem bontottam? Ti tudjátok. Ebbe aztán végképp nem fogok belekötni, csak furcsa.
  • grebber
    S.T.A.L.K.E.R. Radioactive Edition
    Clear Sky + Call of Pripyat - 4800FT házhoz szállítással!
  • giorgio81
    Hát ha én megveszek egy játékot nekem az az első megmozdulásom, hogy kibontom, még akkor is ha tudom hogy nem fogok vele egyből játszani. csak kíváncsi már az ember, hogy mi van belül, főleg ha nem látott róla képet addig, de akkor is, legalább leellenőrzi, hogy minden rendben van-e vele
  • ratgab
    Nekem GYk verzió van és nem a CD galaxisból vettem, de amit leírnak az az igaz rá! Se audio cd, se térkép stb.
  • ratgab
    Mit nem értesz rajta? Kedveli (vagy olcsó volt, vagy szép vagy mittudomén, de nem is ez a lényeg) a játékot, így megvette. Nem volt ideje rá, sokat dolgozik, vagy jött valami más valami újabb amivel játszott, ennyi!

Én kb. 1,5 hónapja vettem 1 Jade Empire-t és egy FAble-t és nem az volt az első megmozdulásom, hogy kibontottam (Jade E.-t most játszottam végig 1 hete, és akkor is bontottam ki, Fable még bontatan!!)!
  • ratgab
    30 év múlva remélhetőleg már nem forint, hanem euró lesz (pöppet értékállóbb)!

"Csak szórakozunk és szaporodunk!" Én is azt gondoltam de jó is az, aztán mikor 6 hónapra munkanélküli lettem azt hittem megőrülük (jó volt, hogy sok volt a szabadidőm, de nem volt pénzem, de mégha lett volna is zavart volna, hogy nem kell semmit csinálnom) eluntam a semmittevést! Kell azért a munka néha, a szórakozást is el lehet unni!
  • ratgab
    De most már hivatalos is! Öröm bodottág! (Márcsak 1 értelmes videókártya kéne)
  • blackcalibra
    Hmmmm.
    Ez elég mutatós.
    Gondolom itthon ilyet ne is nagyon keresgessek....
  • Dj Tommy
    Gyűjtői verzió:
    STALKER: Shadow of Chernobyl - Radiation Limited Edition
  • blackcalibra
    S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobylból milyen kiadások láttak napvilágot?
    Melyik változatra lenne érdemesebb vadászni?
    The Witcher mellett jól mutatna ez is.
  • KRi2
    Gratulás! Végre vki más is aki a régi nagydobozokkal ékeskedik.
    Szinte azt hittem hogy enyémek a képek, mivel a Rally Masters kivételével pár hete szereztem be pont ugyanezeket (vagyis nem pont ezeket, hanem csak ugynezeket a játékokat)
  • blackcalibra
    Igen.
    Azt is néztem.
    Érdekes hogy mindenhol más a helyzet.
  • Tinman #8574
    Hardverapró jó példa... dögivel vannak parasztok, akik hitvallásuknak érzik belepofázni más üzletébe.
    Ott egy hirdetés, árulnak használt wc papírt 1.000.000-ért, TEGYÉK! Kit érdekel?
    De nem. Jön a köcsög horda és rögtön linkelnek, hogy Kínából 200 Ft-al olcsóbban van, legtöbbször fingjuk nincs a vámról, vagy egyszerűen csak elfelejtik a postaköltség fogalmát.

2500 a NFS? Honnan tudod, hogy a srác aki árulja nem 10.000k-ért vette és az ártatlanság vélelme alapján, könnyen elképzelhető, hogy gőze nincs arról mennyi a galaxisba.
  • bcrics
    Értem,
    Ne keverjük már a vaterát ahol többnyire használt játékokkal kereskednek a BevásárlóKözpontokkal És a Szaküzletekkel ahol mindennaposak az iesfajta akciók.
    Remélem lesznek még hasonló Akciók továbbra is:)
    Mondhatnám a legutóbbi példát,Mass Effect 2 Collectors Edition 2000ft,Saboteur 2000ft,máshol vígan a duplája volt...

De Látom nem sikerült megérteni a lényeget,
    Persze mindenkinek szíve joga eldönteni hogy mit hol és mennyiért árul-vesz,De azért ez Már nem 1-2 éves játék,és nem 1-2 helyen 990ft,hanem szinte minden nagyoob Üzletben ,és nem kell lemenni érte a Corába friends.
    Mintahogy ha elmész a Hardverapró-ra ,Általában ott is szóvá teszik az iesmit..
    Ez csak lehúzás így,semmi más.

• Tinman #8572
    Elmegy a 3.14-ba az összes bolt amikor a Cryostasis játékot 3000 felett árulják. Cora-ban, meg csak 990!
    A CD galaxis is forduljon fel, hogy a Wanted-et 3140-ért árulják... az is 990 a Cora-ban. Szemetek!
  • Atkamon
    És kötelező megvenni? Ha van olyan, aki megveszi annyiért, miért ne árulhatná annyiért... Ha egyesek nem tájékozódnak, mielőtt vesznek valamit, akkor megérdemlik, hogy ennyivel többet fizessenek érte...
  • bcrics
    Na elmegy az ien a picsába..még akciós áron hirdeti ,
    egyébként bárhol 990ft ő meg 2500ftért adja AKCIÓSAN!!

http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/akcio/need_for_speed_undergro_pc_jatek_akcios_aron_180019577.html
  • w77d
    nekem a gyémnt bővítettben van extra lemez, kézikönyv és útmutató....