311803
  • arty
    kicsit battlefield, abban az értelemben, hogy elég sok jármüves-harcos rész is van benne, de nagyrészt fps lövölde

+ van mögötte egy fps-ekhez mérten jó sztori/univerzum, jó AI, vállalható fizika... egyszerűen élvezetes, na :)

(ami gond lehet, ha nincs konzolod, akkor csak a Halo1-2 áll rendelkezésedre, ami mai szemmel elég unalmas/rondácska)
  • giorgio81
    Jó hát, drágább lesz az a lényeg
    Nem voltam amúgy tisztában vele, hogy mennyi dlc van hozzá és mennyibe kerülnek
    Dragon Age nekem kimaradt és valószínű ki is fog, én csak a magányos kalandozós rpg-ket szeretem, ha jól tudom ez csapatos, azok nem jönnek be, meg úgy általában a Bioware játékok se, tudom valószínüleg egyedül vagyok vele vagy legalábbis kevesen vagyunk
    Kevés rpg-vel játszok/játszottam, nekem csak a Gothic jön be, meg a Bethesdás cuccok (Morrowind, Oblivion, Fallout 3, meg remélem a Vegas is)
  • Indigo
    IMYke, ratgab: köszi! Asszem berakom ezt is a kosárba...

És máris nem igaz, amit tegnap mondtam, mert időközben megláttam a Runaway 3-at jóárasítva, és eszembe jutott, hogy én GTA IV-et is venni akartam ebben a hónapban :D
  • arty

viszont az a Halo2 egy ilyen gyűjteményben eléggé
  • ratgab
    Többnyire + küldetéseket adnak az alapjátékhoz, illetve úgynevezett egyéb életutakat, ezek mindegyike ad új felszerelést, történetet, esetleg új csapattársakat!

DLC-k
  • IMYke2.0.0.0
    A reklám szöveg így szól:

"Vásárolj tartalmakat a Mass Effect 2 és a Dragon Age: Vérvonalak játékodhoz az 1600 BioWare Pontot tartalmazó Pontkártyával!
    Az új BioWare kártya segítségével testre szabhatod és tovább gazdagíthatod a Mass Effect 2 és Dragon Age: Vérvonalak játékélményét.
    Válogass az egyedi letölthető tartalmak gazdag tárházából! Páncélzatok, fegyverek és egyéb tartalmak széles választéka vár."

És ilyeneket tölthetsz le értük
  • ratgab
    Ha összeadod:

Alap játék: 2000 Ft
    Awakening: 2000 Ft
    2 x 1600 pont (annyi kell, hogy MINDENT megvegyél azt hiszem): 2x 2000 Ft

Összesen 8000 Ft, az Ultimate szerintem olyan 10 000 Ft-os áron fog mozogni, 2000 + Ft-ot nekem megér, ha nem kell töltögetni a DLC-ket, hanem rajta vannak a lemezen!
  • ratgab
    Remélem nem letölthető tartalmas lesz, hanem a lemezre applikált verzió (ha már fizetek érte, akkor legyen rajta a lemezen nem?)!

Ha le kell tölteni úgy is a DLC-ket, akkor nem veszem meg!

Engem az egyszerűbb megoldás érdekelne (kövezzetek meg, de engem a szép borító annyira nem érdekel, nekem elég a játék, kivéve a Fallout New Vegas, annál nem bírom ki, hogy ne CE legyen), nem váltogatni a lemezeket, hanem egyben felrakni és kész, mint a Bethesda Goty megoldásai.

Bennem a Sima Dragon CE hiányos érzést kelt, mert nincs benne minden, ami járna a játékhoz, viszont remélhetőleg az Ultimate Edition-ben benne lesz.
  • Indigo
    Ez gyors volt, thx!

És kicsit konkrétabban? Pl. ezek a plusz felszerelések csak ilyen piperecuccok, vagy értelmük is van?
  • IMYke2.0.0.0
    Plusz felszereléseket, fizetős DLC-ket.
  • Indigo
    Ezekből a Bioware pontocskákból egyébként mit lehet venni?
  • giorgio81
    Az igaz, de szerintem kétszer annyi lesz, mint ezek együtt
  • IMYke2.0.0.0
    StarCraft II/1 Collector's Edition - bontatlan, fóliás - 19.990 Ft.
  • IMYke2.0.0.0
    Valószínűleg egy 2 DVD-tokos kiadvány lesz, 1 kézikönyvvel, plusz "ingyen letölthető tartalommal". (Fuck, shit)
    Külön-külön mégis csak pofásabb - nem beszélve az alap "Collector's Edition"-ről...
  • ratgab
    Már majdnem bugarat ültettél a fülembe ezekkel az árakkal, de akkor eszembe jutott, hogy mit sza...rakodjak én ezekkel apránként, mikor 1-2 hónap és megkapjuk a Dragon Age Ultimate Edition-t (minden földi Dragon Age Origins jóság egyben)!
  • Totti5
    scifi FPS
  • wedge31
    Ez sértés volt a Mass Effectre......egyébként egy primko lövölde, fps.
  • w77d
    gyerekek most nagyon hülyének fogok tűnni... ez a Halo tulajdonképpen milyen kategória? FPS akció? TPS? Olyasmi mint a Mass Effect? Vagy inkább battlefield?
  • robotnyk
    nem fog, rájöttek, hogy felesleges
  • Bence94
    nem vagyok fanja de engem megfogott(only pc persze...)!annak idején nagyon élveztem az 1-et és a 2-őt is meg veszem majd valamikor...nagyon sajnálom, hogy a 3 nem jött ki vagy "még" nem jött ki...
  • Tinman #8628
    Így is elég durva pakkot gyűjtöttél össze... nekem bejön ;-)

Azért ez megkoronázná a gyűjteményt rendesen:

• Tinman #8627
    Bizony ám! Egyszerűbb letölteni és kiírni DL lemezre

Szerk.: Francba... most látom, hogy kinek válaszoltam, sorry többet nem fordul elő újrack.
  • Totti5
    Duplán drágább és még 2 kval, mint amennyiért vettem ezt. Fél éve volt Halo 3 Legendary 10 k alatt, újszerű! nagyon hezitáltam és végül lemaradtam róla... Halo 2ből meg most már szerzek egy rendeset, mert nyomtatott papírral nem az igazi az.
  • lolSL
    szobrocska rotfl
    jóhogy nem kocka inside feliratot teszek a kapum fölé piros nyíllal
    meg legolasnak öltözve megyel túró rudiért
  • Tinman #8624
    26k az ország legrdrágább 576-jában... ehhez legalább van egy ütős szobrocska, nem úgy, mint a Szárkráft 2-höz 22-24-ért az a kevéske...
  • Tinman #8623
    Néha tényleg azt érzem, hogy rossz topicba írok.
    Itt egy fullos HALO anthology, amit elront egy Best of kiadvány... aki érti az érti, aki nem az meg hanyagoljon.
  • Totti5
    Hát nekem nincsenek regényeim, könyveim, bábuim stb stb... szóval kispályás vagyok csak. 30 ezeré Legendaryt? hülye azé nem vagyok!
  • robotnyk
    tragédia, nem is tudom hogy tudta így végigjátszani ^^
  • lolSL
    nem értem mit esznek az xboxosok a halon, b kategóriás cuccok jobbak
    annyira egy egyszerű fosadék game hogy hihetetlen
  • Tinman #8619
    Nálad nagyobb Halo fant nem ismerek... így nem értem miért nem a Legendary editiont vetted. A Halo 2 Best of kiadásban pedig rendkívül lelohasztó egy ilyen SZÉP és gazdag gyűjtemény láttán.
  • heady
    Holnap én is megkapom a futártól. De basszus pont holnap kell 8ig suliban lennem...
    Mondjuk nem gondoltam volna, hogy ennyi cucc van benne. Köszi, hogy megmutattad :)
  • Csokis
    BioWare pontok, Dragon Age: Vérvonalak és Dragon Age: Vérvonalak - Eszmélés kiegészítő 1990HUF!!!
  • Shep
    Hogy engem ezek a játékok miért nem tudnak lázba hozni? A gyűjtemény viszont ennek ellenére tetszik.
  • bulba
    Ahogy elnézem elég hasonló az ízlésünk (#8566)
  • Totti5

A tartalma
    - Dr. Halsey-nek a személyes naplója a Nobel Teamről aki a Spartan-program "anyja" és a mesterséges inteligencia ( Cortana ) kifejlesztője.
    - igényes kisköny, sok sok oldallal és tartalommal, direkt úgy tálalva mintha egy sokat használt napló lenne ( foltok, kitépett oldal, személyes, tudományos feljegyzések, skiccek stb stb... )
    - kivágott ujságcikkek, orvosi leletek, fényképek, levelek, különböző leírások találhatóak benne illetve egy térkép a bolygóról ( érdekesség hogy itt már feltünik Visegrád )
    - a Dr. belépőkártáyja és egy felvarrható Nobel Team logo

Ez pedig a szerényke "gyűjtemény". ( sajnos a H2 nem első kiadás, és lusta vagyok hozzá nyomtatni rendes borítót:) )

• Daell Drow
    g
  • Daell Drow
    Ibnition nagyon zsir, most mar tudom hogy jelent meg. :) Elfogadnam en is igy, sokat toltam regen.
  • Rowlend
    Kézikönyv, lemez rendben van, csak nyomtass egy előlapot :)
  • IMYke2.0.0.0
  • bcrics
    Figyelem a nyugaom megzavarására alkalmas képsorok Következnek.
    kb 2 hete megvettem vateráról csak időhiány miatt most tudtam csak átvenni,Így képet sem kértem a játékról...
    abban a hitben voltam hoyg első kiadás és mekkora király vagyok hoyg megszereztem ,de pedig nemis.

kép
    kép