311803
-
Akkor megnyugodtam :-)
Régóta pályázok, rá de most olcsóbb volt, mint egy mekis menü. -
Komolyan mondom a GTA4 szenvedősen unalmas, száraz, alig poénos 12 órája után (kb. 40%-nál lehetek), itt és most kiszurkolnék 0-day 13k-t egy SR3-ért. Nem bírom addig :-( -
Micsu #8686 nekem is nagy kedvencem -
Sinclair ZX-en kezdtem... az Elite-el. C64-en folytattam a Supremacy-vel, PC-n én vagyok talán az egyetlen Zó-n kívül, aki tudja, pl. mi az a Subculture, etc. Szóval szerinted? :-) -
Micsu #8684 x3al játszol is? -
Bazz nem is tudtam, hogy a Braid van dobozosan, zseniálisan jó játék.
-
Éljen a sztím! Ja nem... mégse.
-
tudom, hogy errefelé kultikus, hát megosztom, amit olvastam a hardwireden:
Saints Row 3 megjelenés - 2011 ősz -
Micsu #8680 ha jól emlékszem 9 k körül voltak -
10 éve milyen szép áruk is volt ezeknek 
-
Micsu #8678 anno jóval nagyobb warezpatkány voltam mint most, persze keresetem se volt de ami nagyon tetszett azt valamilyen módon mindig megvettem
3 kedvenc darabom a régi szép időkből, megjelenés után vettem őket
-
A Steamen csak a MAI napon 7 euró vagyis 2000 Ft a Force Unleashed!!! LucasArts hét van, holnap újabb akciók!!! -
csoli31 #8676 A liaráson kívül az összes többi jó (nem kell vacakolni azokkal). -
heady #8675 Igen, majd biztos játszani fog vele, és nem kiállítani a többi CE-s figura mellé. Gondolom csak a Halo-nak szólsz, az Assassin's Creed-nek és a Splinter Cell-nek véletlenül sem, pedig ott is vannak műanyag katonák... -
de ez csak a liarásnál van nem?? az eddigi összes többi ugye jó? rendeltem ilyen bioware pontokat azé kérdem... -
csoli31 #8673 Nem csak hogy magyar felirat nincsen, de még kell egy kicsit ügyködni, hogy fel lehessen egyáltalán telepíteni a magyar verzióra! -
-
A legujabb liarás dlc-ben már nincs magyar felirat. -
Ez számomra is jó hír - és megnyugodtam, köszönöm.
-
Igen, simán mennek vele.
Nekem a magyar verzió volt meg, letöltöttem mellé a DLC-ket és semmi gond nem volt velük és még magyar nyelvet is tartalmaz a DLC. -
(voltam fogdokinál, röntgen is volt, kinemnőtt bölcsességfog, szájsebész csak jövőhéten) -
Fogfájásra: elmész a fogorvoshoz. -
Úgy látom, mégis vissza kell tennem a korábbi banner feliratomat...
-
óóó műanyag katonák, ennyire ne menjünk már vissza az óvodába.. -
Fogfájásra:kurvára erős pálinka amivel öblögetsz.
Vagy.Sót melegítesz egy fazékba.Ezt egy zacskóba teszed mikor eléggé meleg.A sót tartalmazó zacskót pedig bele egy zokniba majd egy kendővel az arcodra kötöd. -
Nem, tudtommal.
-
Na, béke, szeretet - ezt szeretjük:
-
srácok ezek a Mass Effect 2 DLC-k kompatibilisek a magyar nyelvű verzióval? -
heady #8660 Semmi gond, nem sértődtem meg :) -
Én is elnézésedet kérem a hangnemem miatt :( -
Mindenképpen :) De csak egy sima, mezei változatot veszek 5-6k magasságában, majd jövőre. -
heady #8657 Ne haragudj, nem kötekedésből írtam, és nem is neked válaszoltam :) És csak annyit írtam, hogy furcsa, tehát szvsz ez nem kötekedés. De hagyjuk sztem ezt, mert felesleges.
Amúgy te megveszed a Reachet? -
plusz esetleg ajánlom elolvasni w77d eredeti kérdését, ami talán felfedi miért került a válaszomba a battlefield :) -
muszáj... mind1 :D -
ezt írtam:
"abban az értelemben, hogy elég sok jármüves-harcos rész is van benne"
nem ezt írtam:
"abban az értelemben, hogy mindkettő egy multiplayer játék, amiben a két hadsereg játmüvekkel, gyalog irtja egymást"
Magyarázhatod a bizonyítványt, de inkább ne kötekedj, ha nem muszály... ma szarul viselem (fáj a fogam). -
heady #8653 Ezzel egyetértek, hogy van benne járműves harcos rész, de ezzel ki is fújt. Ennyi erővel rengeteg játékra hasonlít, és azok közül sztem a BF áll tőle a legmesszebb. Nem a levegőbe beszélek, megvan mindkét Bad Company boxra, és Halo-ból is a 2 kivételével mindegyik. -
"kicsit battlefield, abban az értelemben, hogy elég sok jármüves-harcos rész is van benne"
rídonly teccik lenni? -
Legalább halvány fogalmad lenne róla, mit beszélsz ...
Gondolom sokat halóztál... "
"
-
heady #8650 Légyszi ne szarozd le :) Habár a BF-hez hasonlítani tényleg furcsa :) -
Légyszi Ne hasonlítsd már a BF-hez azt a szart