311803
  • KRi2
    Ehhez a Steam-es vitához csak annyit tudok hozzátenni hogy nézzétek meg mily érdekes a Valve, akié a Steam, hát csaknem bírt magával és kiadta dobozosan a saját játékait? Portal, cs, tf2, epizódok...
  • a.carkey
    Mindkettő más stílus. Amíg nem volt gyerek, több időm volt. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor nagyon profi lehetsz a SWG-ben.
    Engem annak idején csábított - de ugyanakkor, sosem voltam híve a multigyaknak igazán.
    Ennek ellentmondani látszik, hogy évekig játszottam Quake 2/3, UT1999-et neten. De, aki ismeri ezeket, tudja, hogy nem feltétlenül kell napokat, órákat játszani velük, és még véletlenül sem kötelező klánokba tömörülni, vagy menedzselni stb.
    S nekem, a napi meccs-adagomat még koca-játékoskánt is megadták.

• grebber
    Ha dobozosba is lennének olyan akciók mint a Steam-en akkor nem steam de amíg oltári akciók vannak steam.

• wesker24
    Már megint ? Még mindig ! xD
  • Fabio Capello
    Steam vs nem Steam... Már megint...
  • a.carkey
    Jaja. Két karim lett amikor elkezdődött a hologrind, mert valamiből megélni és hobbizni is meg kellett (craft). Így minden oldalnál lett egy-egy ace pilotom, a jedi slottal egy jedim és egy harcosom (imp és neutral), és ugye a crafter reb pilot. Szóval az NGEig kijátszottam amit lehetett, és imádtam. :)

A Force Commander pedig egy hatalmas ötlet volt. Sokan fanyalogtak amikor megjelent, de szerintem nem volt rossz, bár amikor a hadjáratban kötelezően rebelnek kellett állni, utána már annyira nem jött be, de volt egyfajta feelingje (bolygók, első SW RTS, stb.). Eredetiben amúgy 990 forintért vettem meg amikor egy Auchanben elárazták. :)
  • IMYke2.0.0.0
    2 db SW: Galaxies-ed van?
    [Szép gyűjtemény.]
    A Force Commander megvásárlása engem meglep :)
  • a.carkey
    [URL=http://www.sg.hu/galeria/1035726257/10357262571284559344.JPG]Az én "kicsinyeim"[/URL] (+ még van "pár" amihez vagy már "elveszett" a doboz, mert kellett a hely, vagy digitális formában szereztem be)
  • Shep
    Mert ez Dante korai életéből való.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez totális Prototype-másolat.
    Ráadásul, a főszereplőt igencsak megváltoztatták. Számomra, szokatlan.
  • Shep
    Elég komoly, bár kísértetiesen emlékeztet néhány részlet a Prototype-ra. Abból az álmomból meg valószínűleg soha nem lesz semmi ,hogy ilyen akciókra épüljön egyszer egy élő szereplős film.
  • ratgab
    Jól van na! Maradiak vagyunk! Ez van ezt kell szeretni! Majd csak megbarátkozunk a rendszerrel! Ha meg nem akkor érvényesül a: Megszoksz vagy megszöksz elv!

Ássuk el mostmár a csatabárdot...
  • tototto
    nekem is van jópár dobozos játékom, olyan is amit steambe kellett regelni de dobozosan vettem meg, egy szóval nem mondtam hogy ne legyen dobozos kiadás
    bár az alacsony eladási szám miatt van egy pár játék amiből gyűjtői kiadás csak konzolra jön
  • balee4
    Kicsit off, de hátha érdekel vkit innen: Devil May Cry (5) debut trailer egyelőre csak konzolokra.
  • IMYke2.0.0.0
    "hanem digitális disztribúció nélkül"

Valóban a digitális terjesztésé a világ. Igaz, nekem már nem sok részem lesz benne, mert még mindig van mit végigjátszanom, a jó öreg, kezemben fogható kiadványok közül :))))
    Még egyszer annyi év sem lenne elég, mint amennyi ideje PC-vel foglalkozom.
  • Carlos
    Akkoris lesznek olyanok, akik szeretik a CE-ket és a "haszontalan" kütyüket amiket adnak vele.
  • tototto
    nem is mondtam hogy nem létezne, de sok játék nem jelenne meg PCre a steam nélkül, de nem is igazából steam nélkül hanem digitális disztribúció nélkül
    nem lenne keret a reklámra mert a kiadóknak PCs címmel nem nagyon foglalkoznak, nem is MOra gondolva, hanem külföldre ahol már elvétve talál az ember a polcokon PCs címeket szinte csak konzollal foglalkoznak, szerintem a PCs játékok jövője egyértelműen a steam és hasonló cégek online boltjai
    lehet utálni hogy ez van, de okos ember beletörődik és alkalmazkodik, nem pedig duzzog és inkább dacból warezol
  • IMYke2.0.0.0
    Counter Strike a STEAM előtt létezett már, több milliós aktív játékossal...
  • Carlos
    Köszi!
    Van az enyémen half life meg portal meg mittudoménmik...
  • lolSL
    legfeljebb játék nélküli üres accountokat törölhetnek, de azt se szoktak, megnéztem most nekem is megvan még egy 2005-ös.
  • lolSL
    igen a WoW pörögne nélküle is
    bár ha az a sok millió steames cs-s nem lett volna már a pc-n amikor kijön az se lenne olyan fényes
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, le tud járni. Naivan írom.
  • IMYke2.0.0.0
    Azt azért ne hidd, hogy a STEAM nélkül nem létezne PC játék piac...
  • Carlos
    Lehet, hogy "lejár" vagy ilyesmi egy steam account?
  • ratgab
    Nem baj! Legfeljebb csinálsz FNW-hez újat!

balee4: Én nem kétlem, csak nem tetszik....
  • Carlos
    steam. Bár van valahol egy accom, de asse tudom megvan-e még. Orange Box-al adták vagymi.
  • balee4
    Higgyétek el sajnos idővel minden steames lesz...
  • ratgab
    Most min akadtál ki a steam szükségességen vagy azon, hogy ráeresztem a törést?
  • ratgab
    Jah és persze az internet nélküliek meg dögöljenek meg.... Hogy fogják a játékot Timbuktuban játszani? Jah és kedves házigazdánk Imy, hogy fog FNW-zni internyet hiányában?

Mondjuk ahogy olvasom 1-etlen 1 mentsége van az FNW steam-es szükségletének, hogy csak az installálás idejére igényli a steam-et, utána lehet offline-ban is nyomni elvileg (ennek ellenére nem vagyok biztos benne, hogy ráengedem a gépemre a steamet, holott az achievementek érdekeltek volna, de lehet, hogy inkább megcrackelem)

• Tinman #8738
    Ugyan.

játékmásolásvilág.com... mindig van legális alternatíva ;-)

Ugyanis, ha rendelkezel az eredi játékkal, szíved joga, no-cd/no-dvd cracket használni.
  • blackcalibra
    Bocsánat, hogy csak most de köszi szépen a segítségeket a Stalker ügyben!
    Itthonról lesz használtan egy utóbbi kiadás.....
  • Carlos
    Nebasszfel!!!
  • ratgab
    Bazz! Fallout New Vegas tényleg steam-es lesz (sebaj legfeljebb rádobok 1 cracket)...

Na hazamegyek és felvágom az ereimet....:-)
  • tototto
    hirtelen ami eszembe jut: RUSE, Fallout New Vegas, Civilization 5, Call of Duty Black Ops
    ezek most jönnek nemsokára és bevan jelentve a steamworks, és gondolom nem csak ennyi
    de pár példa miért fontos nekem a steam mert én pl imádom ezeket a játékokat és mindhez kell a steam Killing Floor, Red Orchestra, Left 4 Dead 1-2, Team Fortress 2, és a többi valve játék, az új worms, Alien Breed, FEAR2, AvP
    és a steam csak most kezd beindulni szal kezdhetitek felvágni az ereiteket
    aki meg fikázza a steamet az mindig tartsa szemelőtt sok játék megse jelenne pcre ha nem lenne steam, főleg a kisebb garázs projekteknek kiváló terjesztési forma lehet hogy nem kell nagy kiadókat kajtatni maguknak amik aztán basznak reklámozni a terméket csak lenyúlják a hasznot
    ha nem lenne ez a sok "igénytelen steam felhasználó" mint Indigo meg a többiek akik vesznek akár steamen játékot a 0 eladás miatt még ennél is kevesebb játék készülne el PCre, tehát jó lenne ha nem lennénk egy kalap alá véve a warezosokkal
    aki meg a dobozra veri és nem hajlandó steamet használni hogy legálisan játszon az vegye meg dobozosan és warezoljon, aztán legyen vele boldog
    én mondjuk leszarom aki hülye haljon meg
  • Fabio Capello
    nyugatinál fel kell pattanni a metróra :]
  • grebber
    Igen lehet.Nem pesti vagyok.Pest nekem kb ezekből áll:
    Nyugati pályaudvar ,Westend CC,árpád híd.
    Semmi több.
  • lolSL
    nemzeti muzeum mellett van
  • grebber
    1. Nem tudom hol van a galaxis.
    2. Már ott sem 1990 az csak nagyon akciósan volt annyi.
    Majd legközelebbinél lecsapok rá!
  • ratgab
    Nem azért fóliás, mert nem akarja kibontani, hanem azért mert nincs rá ideje, hogy játsszon vele! Azért meg, hogy megnézegesse a lemezt, meg a kézikönyvet nem bontja ki!

Úgy látom neked is problémád van az írott szöveg értelmezésével!

"Eljövendő játékok nagy része lesz steam exluzív": Felvilágosítanál minket egyszerű doboz és fólia fetisiszta, "kémkedő" steam ellenes gyarló elavult korcs "játékgyűjtő" fajzatokat :-), hogy mely jövőbeni játékok ilyenek???? CSak hogy lelkileg felkészülhessünk...
    Köszönjük előre is!

....Szarkazmus, Irónia kombó off....!