311803
-
-
Ne haragudj, ez magas labda volt...

-
No, végigtoltam a mafia 2-t...
Nem rossz, nem rossz... azért a végén érződik, hogy lesz ennek DLC folytatása vagy valami... -
Amikor a bantulandi ember pénze büdös szitu... nehéz ezeket a dolgokat megérteni, amikor minden a profitról szól, de a szemed közé szarnak. -
fasza...
(vicces TÉK) -
Tisztelt Vásárlónk!
Megértjük a levelében foglaltakat, ez a döntés számunkra is roppant kellemetlen, hiszen forgalomtól, vásárlásoktól esünk el a kiadó/képviselet miatt.
Természetesen rákérdeztünk, azt a választ kaptuk, hogy a kiadó tervei alapján a Közép-Kelet-Európai régióban nem kerül a gyűjtői kiadás forgalomba.
Üdvözlettel,
CD Galaxis Kft -
Zóanagyvarázsló #8886 Én csak a korábbi tapasztalataimból indultam ki, a kiegészítők mindig élvezetebbé, többé tették az alapjátékot is. -
Zóanagyvarázsló #8885 Ó, én nem is próbáltam soha mást, mint a Sports Interactive játékait, ugye mind a CM3 (pontosabban a negyedik részig a sorozat), mind az FM széria hozzájuk kötődik, a FIFA Manager eszembe sem jutott.
Tulajdonképpen inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy a Football Manager 2010-hez képest miben nyújt pluszt a 2006. De végül sima kkor melyikben vannak szélesebb kommunikációs lehetőségek? A CM 3-hoz szokva nekem már az FM 2010 is elképesztő :) -
Eddig se volt, ezután sem lesz.
-
ratgab #8883 Lehet bárminek hívni szerintem (nem vettem kötöszködésnek :-) )! Csak azért neveztem add-on-nak, mert 4 új kampány-t ad a játékhoz! Hogy ad-e valamit az alap kampányhoz? Amikor én annak idején felraktam rögtön a plusz kampányokkal játszottam, szóval nem tudom, lehet, hogy ad...
w77d: A legbiztosabb ha felrakod a Kingdoms-t is és akkor mindened meglesz! De nem gondolnám, hogy ha javít is valamit, az igazán számottevő dolog lesz. Természetesen nálam tapasztalt kollégák nyugodtan javítsanak ki, ha tévednék... -
Anonymusx #8882 Szerintetek majd a media mark-ban is lesz 2000 ft-os Dragon Age kieg, és Bioware pont, vagy ez csak a Cdgalaxisnál van? Csak a szállítási költség miatt kérdem. -
Alapvetően ugye 3 focimanager van, az FM, a Championship Manager, és a FIFA manager. Alapvetően én az FM-et tolom, a CM-et mindig kipróbálom ha új verzió jön, sokkal részletesebb dolgokat lehet benne állítgatni mint a CM-ben (pl. profi meccselemzés meccsek után, edzéstípusok beállítása, szélesebb kommunikációs lehetőségek). A FIFA manager nálam maga az antikrisztus, alig-alig van köze egy vérbeli manager dolgaihoz, ellenben nagyon sok irritáló dolog van benne, ami miatt én soha nem nyúlnék hozzá. Egyszer próbáltam, köszönöm annyi elég is volt. -
ratgab #8880 Ok! Lehet nem mindegyiket adják ki úgy! -
Zóanagyvarázsló #8879 És, ha egy pár mondatos OFF erejéig rá szabad kérdezni, pontosan mi a az, ami miatt ajánlható az FM 2010 mellé. Nem mintha lenne időm egy harmadika focimenedzserre is a két beválton kívül, de sosem lehet tudni.
Az FM 2005-ből rémlik például olyan, hogy edzéseknél, külön be lehetett állítani, hogy konkrétan mikor legyen pl. terepfutás, nem csupán csúszkát tologatni, mint az FM 2010-ben. -
Zóanagyvarázsló #8878 Nem kötözködés, de addonnak éppen inkább azt híjuk, ami beépül az alapjátékba, és ahhoz ad pluszt, nem pedig plusz kampányokkal kiterjeszti azt (expansion).
Egyébként az alapjátékhoz biztosan nem ad új feature-öket? A Shogun és az első Medieval esetében ahhoz is adott újdonságokat, a Rome-nál viszont a Barbarian Invasionnel meg sem néztem az alap kampányát (mert vele már csak a sajátját játszottam), így arról nincs tapasztalatom. -
köszi -
azt nem tudom, de a blazblue pár hete jött ki és ment még. -
ratgab #8875 A kettő között nincs összefüggés! A Kingdoms pár az alap játéktól teljesen független kampány-t ad a játékhoz pl.: Keresztes háborúk, Amerikai felfedezése és az őslakosháborúk, Brit szigetekért folytatott csatározások, Templomos kampány (balti államok területén zajlik ha jól emlékszem)!
Teljes mértékben felfogható külön játéknak, én inkább add-on-nak nevezném! -
gyerekek egy kérdés: a Medieval 2 kiegészítője ugyebár a Kingdoms... most telepítem a Medieval 2-t... a Kingdoms-ot is most rakjam fel? vagy azt inkább egy következő epizódként az alapjáték után? remélem értitek mit akarok kérdezni.. tehát a Kingdoms az felfogható külön játéknak és telepítsem később, vagy most rakjam föl mindkettőt, mert ettől lesz egy egész a játék? -
ratgab #8873 Nem arról volt szó mostanában, hogy az új gfwl-s programok már mind csak egyedi kódokkal működnek? Ennek fényében már csak az adott programhoz használhatóak. Pl.: Dead Rising 2 is ilyen lesz! -
ratgab #8872 Nagyon szépen köszönöm a kimerítő magyarázatot 
Én csak ebben azt nem értem, hogy ha a steam 1 másolásvédelmi megoldás, akkor ehhez minek kell még plusszban a gfwl, meg az ubilauncher meg a hasonlók, mikor ezek is másolásvédelemként képződtek. (ez afféle költői kérdés volt, nem kell rá válaszolni) Másolásvédelemnek a másolásvédelmének a másolásvédelme már ez ebben az esetben...
Kár azért a Fallout New Vegas CE-ért (Ugye úgy néz ki kishazánkban nem lesz megvásárolható) , engem érdekelt volna, viszont annyira azért nem érdekel, hogy külföldről berendeljem, lehet, hogy csak sima verzió lesz belőle, aztán adok a steamnek 1 esély (még azért alszom rá 1-et 2-őt, de még nem próbálkoztam a steammel, szóval bizalmatlan vagyok, ugyanakkor tényleg nagyon jó akciók szoktak lenni, és talán ezzel a lépésemmel, hogy veszek 1 FNW-t, talán kedvet kapnék a használatához vagy megszeretném a rendszert és nem maradnék ki az akciókból sem) Na majd még meglátom! -
mind a mai napig tolom, a legjobb a sorozatban, és ez az egyetlen hiányzó darab (CM3 óta ennek a kivételével megvan mind) - akkor nem volt rá pénzem, aztán eltűnt a piacról :) -
Engem meg - többek között - pont a külső teres, lakókocsis menürendszer idegesített fel egy idő után...
-
szerintem nagyon jó, magával ragadott a hangulata a lakókocsis menüvel, zenékkel, ken block és dave mirra szakértésével :D kinézetre is a legszebb játékok közé tartozik.
csak túl rövidek az igazi rally pályák, meg van egy csoda autó amit sínen húznak és eléggé tönkretette a multiplayert. -
Sajnos, egy idő után olyan szinten válik ismétlődővé, hogy én is, aki az 1. rész (Colin McRae) óta rajongója vagyok, meguntam - nem is játszottam teljesen végig. Igaz, maximum 10 verseny hiányzott a térképen...
-
Ennyire szar lenne ez a játék, hogy már egy ezresért dobálják az ember után?
Én májusban még 10 fontért vettem a zavvitól, bár azóta még nem volt idő kipróbálni a többi játék mellett
A Dirt 1 tettszett, azért is rendeltem meg második részt is. Mostmár kíváncsi vagyok rá milyen -
Csokis #8866 No igen, de nekem pontosan max. 2eHUF-ot ér a játék, így számomra tökéletes szállítással együtt!
-
Jah az tudom van is egy Pár Live key-em ! :D -
viszont a cd key jó vagy 20 játékhoz, a hamarosan megjelenő f1 2010-hez is :) -
Ez is csak annak jó akció aki helybéli és Pesten lakik !
Nekem még a szállitást is ki kéne fizetni annyit meg nem ér az egész !
Eddig se voltam oda Dirt részekért !
-
Csokis #8862 Hoppá! A DiRT 2 dobozosan 990HUF!
-
Zóanagyvarázsló #8861 Jut eszembe, az FM 2010-nek van nagyon kellemes megoldása: lehet választani Steames, lemez nélküli telepítést, illetve lemezt játék közben is igénylő telepítést, melynek során nem használja el az ember a kulcsot. Csak érdekességként említem. -
Zóanagyvarázsló #8860 A Football Manager 2006 mellett mi szól(t)? Én is játszom mai napig a CM 3-mal (az FM 2010 mellett), nem arról van szó, csak érdekel. -
Zóanagyvarázsló #8859 Pedig ebben aztán semmi újdonság megvolt, kár is volt felhozni, mint "új" Steames játékot, hiszen az alap DoW 2 és az első kiegészítő is igényeli a Steamet (Steamworks, mint másolásvédelem) ÉS a GfWL-t (online felületnek, multihoz, achievementekhez) is.
Sajnos a az újhullámos, népszerűtlen másolásvédelmek ellen a Steam sem igazán véd, az AC2 ugyanúgy igényli a netkapcsolatot, és az új Riddick limitjein sem enyhít. Az EA játékai esetében nincsen telepítési limit (talán részben azért, mert az EA már kezdett lemondani erről a rendszerről, amikor kiengedte Steamre a játékait), de az szerintem kifejezetten felhasználóbarát volt, no-CD crack helyett de-authentificationt kellett futtatni, ha már nem kellett a játék. Csak az okozhatott gondot, ha valami kataklizma érte a rendszert. -
nem kell megvenni, az ilyen információk ott vannak az oldalán mindig.
"3rd-party DRM: Ubisoft’s Online Services Platform. Ubisoft requires a permanent Internet connection to play this video game at all times." -
NHLFAN #8857 szerintem nincs ember itt aki azt steamen vette mert dobozosba ezresekkel olcsóbb. -
NHLFAN #8856 én 3-at mondtam,neki azt mondta 4-ért már érdeklődtek.mivel az alapot megvettem már így nekem többet nem ér sajnos:( -
Az Überkonzolt és a Platiniumshopot is 1x talán érdemes megcsörgetni, hátha hoznak be SEt is, nem csak simát, ha van rá nagyobb igény. Ők nem függnek a hazai terjesztőktől, így akár segíthetnek is. -
1 próbát megér, bár ha a magyar képviselet aszongya nem, akkor nem valószínű. -
Az 576ot talán még érdemes lesz holnap DÉLUTÁN megcsörgetni, persze akinek Fallout: New Vegas Collector's Edition kell, mert lehet, hogy náluk lesz, legalábbis egyelőre még fent van a hirdetés, de választ legkorábban csak holnap délután tudnak adni.