311803
  • w77d
    Shep ne bannoltass itt mindenkit, me ha engem is bannolnak cseszhetitek a sportfogadásokat XXXXD
  • wesker24
    Szerintetek a régi Chronichles of Riddick (Escape for Butcher Bay)
    Az 5 CD-s változat megér 1k-t persze + PK!

Ami azt illeti nem nagyon komálom a CD-s verziókat ilyen idökben már a DVD-k hive vagyok ! Szeretem ha egy dvd-n van rajta a játék !

Mint pl a régi idökben az UT 2004-es 6 CD-s változata! xD

• Shep
    Egy hét bant mindenkinek :)
  • IMYke2.0.0.0
    A macsek aranyos, de már kértem mindenkit, hogy nem kéne szítani a harcot, és személyeskedni...
  • lolSL
  • Tinman #8927
    Rosszindulatú rágalom.

25 euro nem sok!
  • tototto
    úgylátom nem sokáig bírtad steam fikázás nélkül..
  • Tinman #8925
    Akkor jól sejtettem... annak idején emiatt vettem külföldről, mert megerősíteni és megcáfolni se nagyon tudta senki, hogy az idehaza megjelenő kiadvány mennyire felszerelt.
    Örülök, hogy kintről vettem.
  • Tinman #8924
    ATYAÉG!!!
    Ez nagyon sok!!!

Mese nincs meg kell várni Goty-kat olcsón...
  • Tinman #8923
    Aham... tudodhol ennyi, lehet meg kéne venni, annyit megér.
  • Shep
    Kösz.
  • ratgab
    24-én ha minden jól megy!
  • ratgab
    Az a Dragon Age összesítés az valahogy nem jó! (Feastday combo packkel, eszmélés nélkül: 4320, ha egyenként számolod a 2 Feastday dlc-t, eszmélés nélkül, akkor 4400)
  • Shep
    Ez a Darksiders jön akkor ebben a hónapban? (na nem mintha meg akarnám venni :))
  • Dj Tommy
    Én jobban örültem volna ennek a verziónak, ami a képen van.
    Nekem csak a cseh verzióhoz hasonlító kiadás jutott
    A cseh verzióhoz hasonlító kiadásban, csak egy rövid Magyar user manual van és a játék dvd.
  • a.carkey
    25 ájró? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Azaz, kb. 8000 BW pont kell az eddigi összes fizetős DLC beszerzéséhez.
    Jó kis üzlet ez. (Sajnos)
  • IMYke2.0.0.0
    Dragon Age: Origins
    Összesen: 4080 BW pont (Eszmélés ára nélkül)
    ====================

Warden's Keep: 7$
    The Stone Prisoner: 15$
    Return to Ostagar: 5$
    Feastday Gifts and Pranks: -
    Darkspawn Chronicles: 5$
    Leliana's Song: 7$
    Golems of Amgarrak: 5$
    Witch Hunt: 7$

Dragon Age: Vérvonalak

Witch Hunt
    ==========
    A final confrontation with Morrigan!

"Never follow me." With these words, Morrigan vanished into the shadows. Her plans and her whereabouts have remained a mystery... until now. But...
    560 BW Points | 560 MS Points | $6.99 PSN

The Golems of Amgarrak
    ======================
    NOTE: This adventure is extremely challenging. Recommended for experienced players.

The dwarves' lost thaigs, forgotten for a thousand years, are finally within reach. Among them is...
    400 BW Points | 400 MS Points | $4.99 PSN

Leliana's Song
    ================
    A standalone adventure in which you play as Leliana during the mission--and betrayal--that changed her forever.

It is years before the Blight, and Leliana is a young bard whose...
    560 BW Points | 560 MS Points | $6.99 PSN

The Darkspawn Chronicles
    ========================
    Play as the darkspawn! The city of Denerim, jewel of Ferelden, girds itself for war. As a hurlock vanguard, you alone hold the power to make thralls of your fellow darkspawn and drive them into...
    400 BW Points | 400 MS Points | $4.99 PSN

Dragon Age: Vérvonalak - Eszmélés
    =================================
    A vezérdémon halott, a partmenti Amaranthine tartományt azonban különös éjfattyak seregei dúlják. Az ottani szürke kamarások újonnan kinevezett parancsnokaként rád vár a feladat,...
    $39.95 | 3200 MS Points | $39.99 PSN

Feastday Combo Pack
    ==========================
    Throughout Thedas, the great holiday of Satinalia is marked by sumptuous feasts, wild celebration, and naming the town fool as ruler for a day. Amid the feasting, it is customary for friends,...
    240 BW Points | 240 Microsoft Points | $2.99 PSN

Feastday Gifts
    ===========================
    Throughout Thedas, the great holiday of Satinalia is marked by sumptuous feasts, wild celebration, and naming the town fool as ruler for a day. Amid the feasting, it is customary for friends,...
    160 BW Points | 160 Microsoft Points | $1.99 PSN

Feastday Pranks
    ========================
    Throughout Thedas, the great holiday of Satinalia is marked by sumptuous feasts, wild celebration, and naming the town fool as ruler for a day. Amid the feasting, it is customary for friends...
    160 BW Points | 160 Microsoft Points | $1.99 PSN

Return to Ostagar
    ========================
    The battle of Ostagar laid waste to your order and claimed the lives of many great men and women, including the brash King Cailan and your mentor, Duncan. Now, there are rumors that a fellow...
    400 BW Points | 400 Microsoft Points | $4.99 PSN

Kőbe zárva
    ========================
    Crafted by the ancient dwarves as their first line of defense against the darkspawn, the dread sentinels known as golems dwindled in number after the art of their creation was lost. Shale, one...
    1200 BW Points | 1200 Microsoft Points | $14.99 PSN

Kamarás erőd
    =========================
    Two centuries ago, the Grey Wardens were expelled from Ferelden amidst a storm of blood and betrayal. Their fortress remains at remote Soldier's Peak, overgrown and reportedly haunted. Now...
    560 BW Points | 560 Microsoft Points | $6.99 PSN

Mass Effect 2
    ===============
    Összesen: 3760 BW pont

Shadow Broker
    =============
    Sajnos ebben a régióban nem lesz hozzáférhető a „Lair of the Shadow Broker” tartalomcsomag. Az ebből fakadó kellemetlenségért...
    800 BW Points | 800 Microsoft Points

Tűzerő csomag
    =============
    A Tűzerő csomag három új eszközzel bővíti Shepard fegyverszekrényének tartalmát.
    160 BW Points | 160 Microsoft Points
    Learn More

Aegis csomag
    ============
    Mi lehet jobb a legújabb csúcstechnológiás páncélnál? A csúcstechnológiás páncél...

Overlord csomag
    ===============
    Shepard geth behatolókba botlik egy érthetetlen okból elnémult Cerberus...
    560 BW Points | 560 Microsoft Points

Equalizer csomag
    =================
    A Cerberusnak nem hős kell, hanem egyszemélyes hadsereg. Ezért bővíti az Equalizer csomag...

Kasumi - Elorzott emlékek
    ==========================
    A Cerberus megvásárolta a galaxis legtitokzatosabb mestertolvaja, Kasumi Goto szolgálatait....
    560 BW Points | 560 Microsoft Points

1. alternatív külső csomag (Garrus, Thane, Jack)
    ===================================================
    Jack fekete motoros bőrjakót, farmer csípőnadrágot és acélbetétes...

Cerberus hálózat
    =================
    A Mass Effect 2 egyes változatai tartalmazzák a Cerberus hálózat aktiválásához szükséges kódot. Csatlakozz most, és bónusz...
    1200 BW Points | 1200 Microsoft Points
  • ratgab
    Összes Dragon Age DLc 2x1600 pontból épphogy kijön (Ha a golemes dlc is kell, de nincs meg akkor összesen 4400 pont, ha megvan akkor csak 3200 pont) és akkor még 1 gramm ME2 DLC-t nem vettél...
  • lolSL
    ME2-höz eddig a 3 nagyobb DLC 1920 pont összesen, és még jön pár remélhetőleg.
  • Tinman #8912
    Három??? Komolyan érdekelne, mihez kell 3x1600 pont ME2 és Dragon Age esetében?
  • Tinman #8911
    Na ezt mindig meg akartam kérdezni... ez u.e. a verzió?

• Tinman #8910
    Europa Universalis III. csak 25 Euro tudodhol... onnan nem lett volna jobb?
  • ratgab
    Na ilyenkor fordul meg az ember fejében az a gondolat, hogy: "Ja a terjesztő szar..ik a fejünkre, mert ott élünk ahol, akkor én is szar..ok az övére és lewarezolom.... (még hozzá lehet tenni csöndben, hogy egyébként hogy kakiljanak sünt, de kifejlettet!)"
  • Indigo
    Dehogyis ma... tegnap...
  • Indigo
    Dirt 2-ről jut eszembe... Teszkóban jártam ma (ott vettem a King Arthur-t 2k-ért), és a PS3-as Dirt 2 alatt 17000 Ft virított az árcímkén! Uhh, rögtön odébb is sétáltam, nehogy rosszul legyek...
  • Indigo
    Ja igen, most a CD Galaxisban a Codemasters-es játékok eléggé áron alul kaphatóak.

(GOG.com-on is akcióznak, ott ami említésre méltó, az a zseniális Soldiers: HoWW2, meg a Second Sight.)

Csak gondoltam szólok...
  • Indigo
    Hát, figyi, ez a két játék a felsoroltak árának töredéke, gyakorlatilag a matekban már elhanyagoljuk... ^^

Dirt 2 pl most csak egy ezres, a Runaway 3 pedig 1800 Ft...

Na go-go-go, ennyit biztosan ki tudsz rá szorítani! :)
  • Indigo
    Thx! Én is nagyon élveztem (csúnya warezban játszottam végig)! Első körben a harcos útját választottam, de kedvem támadt tolvajként, lopakodva is végigjátszani, kicsit az íjászatra is rágyúrva :)
  • Indigo
    Jah
  • balee4
    Egy Runaway-t, Dirt 2-t nekem is kéne rendelnem, mert ennyiért szinte ingyen vannak. Csak most annyi minden más van betervezve. Ebben a hónapban jön még egy Metal Gear Solid 4 és Ninja Gaiden 2, jövő hónapban Castlevania Lords of Shadows, SW TFU 2 (bár ezek még a demótól függnek), novemberben Little Big Planet 2 és még ki tudja mi, decemberben meg Move-t szeretnék pár játékkal. Be vagyok "táblázva". Vhogy szorítani kéne azért rá pénzt.
  • Dj Tommy
    Én ezt szereztem ma meg:
  • heady
    A Dark Messiah-t nagyon élveztem anno! Szép kis zsákmány!
  • csoli31
    Bakker... nem semmi, hogy még a BioWare pontokhoz a kód is dobozban van. Én lehet majd megkérem egy ismerőst (megbízható), hogy vegye meg nekem, és küldje el a kódot email-en keresztül. csak az a baj, hogy nekem is csak egyre van pénzem (kellene vagy három az elkövetkező DLC-k miatt is a Mass Effect 2-höz).
  • lolSL
    korhatáros pontok? :D
  • Indigo
    Legújabb szerzeményeim (itt még fóliásan, de nem sokáig ):

• Indigo
    Nem probléma, teljesen jogos! Sőt! Köszönöm!

(Igazából szégyellem is kicsit magam a tegnapi vita miatt, csak túlságosan belelovalltuk magunkat. De nem ért ennyit ez a téma.)
  • Carlos
    Nekem nem volt gond az irányítással, viszont az autókázást énis untam. A vége jópofa. Összeszedtem az összes playboy-t, aztán kakukk... 1x játszható volt, pénzt nem ér...
  • lolSL
    kapcsold ki a simulator modeot.
  • davidka003
    Én még most tolom. Olyan szinten rossz, hogy az már hihetetlen. Még jó hogy nem adtam ki érte pénzt. Kizárólag a történet miatt tolom, mert semmi élvezet nincs a sok autókázásban, ráadásul a kocsik is irányíthatatlanok.