311803
  • w77d
    hajaj... multkor az egyik be sem vállalta análba mert azt mondta túl nagy XXXXXD
  • Tinman #8971
    Ja-ja, 10 oldalas flame lett belőle... kezdem unni, hogy az eredeti játékaink topickban nem lehet az eredeti játékokról, az árakról, megoldásokról. Beszélgessünk a farkunk méretéről... nekem minden nő eddig azt hazudta, hogy nagy, szerintem átlagos. Nektek is gyakran hazudnak?
  • Zóanagyvarázsló
    Én beszereztem 4800 pontot, és egy részét már el is költöttem. Mindkét játékból CE-t vettem, és a szememben a kiadások közötti lemezcserélés is eretnekségnek számít (csak én nem nyitok erről 10 oldalas flamewart). Egyelőre ez tűnt inkább reálisnak, mint arra várni, hogy 3k-ért megszerezhessem az Ultimate Editiont a Dragon Age-ből (ugye Awakening is megvan), illetve valami hasionlót a ME2-ből, ha egyáltalán lesz. És ugye még arra is van sansz, hogy azokhoz is csak CD-kulcsok járnak. Mellesleg a ME2-nél ez eleve érdekes, hiszen idehaza csak magyar nyelven jelent meg, arra viszont hivatalosan rátelepíteni sem lehet az utolsó DLC-t.

A Dragon Age-hez szerintem a Warden's Keepnek (ez a Steam Digital CE-jéhez ingyen jár) és Stone Prisonernek (ez minden retail példányhoz járt, bár ha eddig nem aktiváltad, akkor lehet, hogy már lejárt a kulcs, ez amúgy a legdrágább DLC) van értelme, a Return to Ostagar kifejezetten rossz, a többit még nem próbáltam, de az olvasottak lelombozóak.

ME2-höz pedig a Cerberus Network jár ingyen, az egymaga 1200 pont.
  • Anonymusx
    A cdgalaxistól kérdeztem meg, azt is kérdeztem hogy a Dragon age 2 magyarul fog-e megjelenni, és azt válaszolták hogy csak angolul. :(
    Nem tudom hogy mennyire tudják biztosra, vagy hogy ezek még változhatnak-e még.
    A magyar Ea-tól akartam megkérdezni ezeket, főleg a Ultimate miatt, de nem találtam e-mail címet, csak a terméktámogatásosat.
    A fórumukat meg kb 1-2 éve nézte legutóbb egy moderátor, ha jól láttam.
  • lolSL
    torrenten is az eredeti dlc-k vannak, mind egy exe-s installer. csak aztán a documentsben átkell írni egy filet ami bekapcsolja a jogosultságokat hozzá, az a nem legális része :)
  • ratgab
    Ne má, hogy Ultimate se lesz Mo-n kapható, nem elég, hogy FNW CE-t nem árulnak, még ez se lesz? Hol olvastad ezt egyébként ha szabad tudnom!

Tört DLC-k alatt a torrenteseket értem igen!
  • Anonymusx
    ja, az Ultimate Editionról beszéltem, csak véletlenül elírtam.

Azt hogy érted hogy a tört dlc-ket tudom csak kiírni? Hogy csak ha letöltöm pl torrentről?
  • ratgab
    Hát Dragon age CE-t árultak Magyarországon szóval nem tudom, hogy miről beszélsz!

Hát ki tudod írni... a tört DLC-ket maximum....

• lolSL
    Ezeket a bioware pontokat eredetileg nem így 1600-as adagokban árulták, hanem mindig ha kijött egy DLC vehettél egy keveset amennyi kell hozzá. (400 = $5, 560 = $7, 800 = $10, 1600 = $20)
    Így egyben soknak tűnik, de azért hónapok voltak a DLC megjelenések közt, akkor meg a kisebb fegyvereket/armort tartalmazókra is szívesebben költ az ember pár 100 forintot. ME2 esetében ha eredetit vettél boltban a cereberus network ugye jár hozzá, az -1200, és a 160 pontosok nélkül is jól meg lehet lenni, úgy már nem olyan vészes az a +25 dollár 3/4 év alatt.
    DA-hez is a wardens keep meg a stone prisoner ingyenes volt ha jó helyen vette az ember, ahhoz is +30 dollárból kijön az összes +story content.
  • wesker24
    Amugy amikor akciós volt a Fear 2 Diamond kiadás akkor arra én is lecsaptam !
  • Anonymusx
    A Fear nekem nagyon tetszett, még ha az a kieg sokaknak nem is tetszett, szerintem megér 2000 ft-ét. Majd én is megveszem a Fear 2 gyémánttal együtt.
  • Tinman #8961
    Lost nekem is jóárasítva lett meg. Ha szeretted 1x érdemes letolni, részemről ajánlom!
  • Anonymusx
    Én úgy tudom hogy a Dragon age gyűjtői kiadás nem fog megjelenni ebben az országban. Remélem hogy nem , ha már ennyit ráköltöttem.
    Az lenne a szívás ha itt is megjelenne az Ultimate, ami sokkal jobban megérte volna- nem csak anyagilag, hanem mert nem kell a dl-kkel szarakodni, meg jobban is nézne ki szerintem.
    Ha valahogy meg is jelenne akkor is lehet nem lesz rajta magyar nyelv.

Amúgy a dlc-ket külön le lehet szedni, vagy csak egyből beleintegrálódik a játékba?
    Majd lehet kiírnám lemezre, nehogy évek múltán ha majd ismét játszanék vele az oldal megszűnjön, vagy ismét fizetni kellene érte.
  • wesker24
    Lehet a mai nap alkalmából bekéne vásárolni egy két dolgot ! xD

Vélemény ezekről ?

Race Driver Grid Fuel Unreal Tournament 3 Fear Perseus Mandate Lost

Elöre leszögezem hogy nekem bejött a Lost !

• Tinman #8958
    Igen, ezt csak CE-k esetén érdemes...
  • Tinman #8957
    Nagyon helyes :-)
    Már adom is el a CE-ből a játékot...
  • ratgab
    Annyi a különbség, hogy nekem nem CE verizóm van és itt már bukott is az elképzelés... De ötletes megoldás elismerem!
  • ratgab
    Imy számai annyiban rosszak, hogy Dragon össz kieg 4400 pont, ME 2 DLC-khez kellő pontok nekem is ennyire jöttek ki!

Ha most belegondolsz, hogy aki megvette megjelenéskor, az fizetett 10k-t érte, most meg megveszed kibővítve minden földi jóval ugyanennyiért! Azt meg már hozzá se merem tenni, hogy én megmondtam előre, hogy lesz ilyen verzió! És íme rat (nosztredámusz)gab újabb jóslata, lesz a Mass Effect 2-ből is ilyen verzió! Eredeti játékaink fórumtopik lakói halljátok a jóslatom...

w77d #8951: Mindent tartalmaz, amit felsoroltál!
  • Tinman #8954
    Ebben az esetben nem értek egyet veled.
    Szvsz ha komolyan gondolod és rajongója vagy az adott játéknak, akkor nem elégszel meg egy acchoz kötött DLC halmazzal, amit brutál áron vásárolgattál össze.
    Nem szimpatikusabb a #8953-as megoldás?
  • Tinman #8953
    Biztos vagyok benne, hogy a mindent tartalmazó lemez, 1 éven belül 4-5k körül lesz majd. NA azt érdemes.

Igen, nekem mind a ME2 és DA is gyűjtőibe van meg, de ilyenkor lehet az eljátszani, mint amit ha jól emlékszem W77D úrral meg is tettünk, a Fallout 3 CE esetében.

Fogtuk, kivettük a korábban megávásárolt CE-ből a játékot, eladtuk, és beletettük az uzsis dobozba a GOTY-t. Ésszel él az ember...
  • ratgab
    Hát természetesen gyűjtőnek érdemesebb "összebogarászni" a cuccokat! Nekem tökéletesen jó lenne az a bizonyos Ultimate Edition.
  • w77d
    és az mindent tartalmaz? alap+kieg+összes DLC?
  • Tinman #8950
    Ennyiért is drága volt!

I2k összesen 8000 BW pontról beszélt... nem ellenőriztem.

1600 Pont = 1990 Ft
    8000 pont = 9950 Ft

Nem fűzök hozzá kommentárt, mert ki kellene törölni...
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is 2.000-ért az alap - és majdnem elcsábultam a kieget illetően is [még nem késő].
  • ratgab
    Dragon Age Ultimate Edition: Mindent tartalmazó kiadás, elméletileg október 12-ei megjelenéssel, szerintem jobb választás, mint a "bogarásszuk össze a DLC-ket egyenként" verzió (Ennek ellenére 2000-ért én is megvettem az alap gémet, rá 2 hétre jött a hír az Ultimate-ről!)
  • ratgab
    Hát 2000 Ft 1600 pontért nem éri meg, de 8000-10000-ért egy mindent tartalmazó Dragon Age Ultimate Edition már megéri szerintem!

robotnyk #8937: Remélem egyszer látok ilyet xbox logó helyett pc felirattal is!!! Remélhetőleg a polcomon és a gépemen! Nagyon szeretném!!!

Tinman #8942: Annyira gerjesztetted a keresletet, hogy hirtelen mind elvitték!
  • w77d
    baszzus... ez nagy kár, erről lecsúsztam... drágábban meg nem fogom emgvenni..
  • Tinman #8945
    Előbb vágnám le a...

Eléggé fáj, hogy a kedvenc játékaimhoz, többszörösébe kerülnek a DLC-k, mint maga a játék. És nem csak a ME2 és DA-re gondolok :-(
  • IMYke2.0.0.0
    Valld meg, titokban zsákszámra felvásároltad őket... :))))
  • Tinman #8943
    Alap. Must have!
    De még drága...
  • Tinman #8942
    Hát ez érdekes... már nincs Bioware pont 1990-ért a Galaxisban.
    Nem én voltam, esküszöm ^^
  • IMYke2.0.0.0
    Én folyamatosan ezt forszírozom - beszerzésekről, árakról, ajánlatokról, és persze játékélményekről, értékelésekről szívesebben beszélgetek, olvasgatok, mint meddő vitákat.
  • IMYke2.0.0.0
    A "Fable" nekem nem jött be - igaz, és pont ezért is, nem játszottam végig.
    De, vélhetőleg, bőven megéri.
  • wesker24
    Gondolom akkor a Fable 1 Lost Chapters 4 CD-s változat is megéri a 990 FT-ot mi ! xD

Most nézem egész jó régi játékok vannak 1000 FT alatt a CD Galaxisban !
  • Shep
    Te így is egy átok vagy, lehet mindenkinek jó lenne ha egy hétig nem tűnnél fel :) szerintem túl sokan gerjesztik a negatív hullámokat a fogadásaid miatt aminek az az eredménye, hogy mindenki azt hiszi te valami "csodatévő" vagy :D
  • robotnyk
  • Tinman #8936
    Szvsz simán!

Mindenhol már csak Dark Athena van... ha komolyan gondolod a gyűjtögetést, akkor nem kérdés. Ha csak játszogatni kell, akkor Dark Athena... az bővebb tartalommal bír.
  • Tinman #8935
    Árakról lehetett volna társalogni, de olyan érzékenyek vagytok.

1990 Ft 1600 Bioware pontért nektek amúgy belefér?

Egyúttal kérdezném, hogy normális dolog-e egy 2000 Ft-ért megvásárolható AAA+++ játékhoz 2000 Ft-ért "pontokat" venni, hogy a hozzá elérhető több száz játékórát (NOT!) átélhessük?

Erről lehetne kulturáltan is beszélgetni, persze ha nem megy, hagyjuk.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem semmi bajom a CD-s kiadványokkal.
    A "Riddick" pedig a szívem csücske - szereplő, univerzum, történet, és tálalás nálam 5/5-ös.
  • w77d
    akkor már inkább az assault on dark athena, mert abban benne van az escape is ráadásul javított grafikjával...