311803
-
Igen, ezért írtam a bélsaras jelzőt.
Fura, hogy meglepetés volt számodra, hiszen írták is, hogy egyelőre csak onlány sátánidisztrib formájában warezolhatod le egy tetemes összegért.
Feltétlenül ajánlom a Legend-et... az a 70-80 óra játékidő úgy elszalad majd, mint a Witcher esetében. Személy szerint én egy percig sem unatkoztam, pedig rengeteg harc volt benne. -
Csak kipróbáltam, és azt mondtam, hogy kell a "Heroes"-ok mellé, dobozosan.
-
Így is van
STOPPPPPP! Apró betűs, elolvasandó. Nekem meglepetés volt.
"GamersGate is a download service only, your products will not be sent to you in a box. "
-
Igen, sajna én sem találok több infót.
Amúgy játszottál már a Legenddel?
Nekem nagyon betalált a játék... nagyon, nagyon. -
Sajnos, a hivatalos oldalon sincs infó róla. Csak a "release"-ek vannak felsorolva.
Elméletileg ebben a három kiadási módban már elérhetők (lesznek) az oldalon felsorolt terjesztőknél...
-
Egy Platinumot kérek szépen.
Mikor lesz "nemfostos" verzióban? Kent w8! -
Bocsánat.
-
Zóanagyvarázsló #9005 Pff, ezért dolgozik az ember :) -
Zóanagyvarázsló #9004 Volt erről szó bővebben, még korábban.
Amúgy:
· King’s Bounty: Platinum Edition. This edition features King’s Bounty: Armored Princess, plus all the new content and the original King’s Bounty: the Legend.
· King’s Bounty: Crossworlds Game of the Year Edition. This edition is a standalone version containing King’s Bounty: Armored Princess and all the new content.
· King’s Bounty: Crossworlds. This edition requires a previously installed version of King’s Bounty: Armored Princess and adds all the new content, including campaigns and game editor.
Link -
Hopp:
* King’s Bounty: Platinum Edition. This edition features King’s Bounty: Armored Princess, plus all the new content and the original King’s Bounty: the Legend.
* King’s Bounty: Crossworlds Game of the Year Edition. This edition is a standalone version containing King’s Bounty: Armored Princess and all the new content.
* King’s Bounty: Crossworlds. This edition requires a previously installed version of King’s Bounty: Armored Princess and adds all the new content, including campaigns and game editor.
-
Érdekességként:
"King’s Bounty: Crossworlds is the expansion for the famous King’s Bounty: Armored Princess role-playing game.
The new release in the series will include:
- “Orcs on the March” expansion,
- the two new independent campaigns
“Champion of the Arena” and
“Defender of the Crown” and
- a convenient editor with help system.
This editor will allow you to create additional content for the game and alter it in any way you wish.
King’s Bounty: Crossworlds requires King`s Bounty: Armored Princess installed on your PC!"
-
NHLFAN #9001 nekem nagyon bejött a multi!és azóta eltelt majd 4 hónap,gondolom nem csak ültek a seggükön -
Most csak az első mondattal értek egyet. Nem lehetne megint a régi dőlt betűsekből? Az olyan jó volt :-( -
Látom, rövid életű volt a béke.
Remélem, csak átmeneti volt ez a fellángolás, és végre valóban nem egymás pocskondiázása lesz a napirenden részetekről - ne legyünk már hétköznapi SG-topik!
-
olcsó húsnak
a multi beta "sikere" után csodálom hogy nem budget kiadás jön egyből, ebből nem fog sok fogyni. -
Én már az 576 oldalán sem találom a new vegas CE-t... Szóval szerintem onnan is felejtős. :( -
NHLFAN #8996 viszont a Medal of Honor előrendelés is leugrott 7990-re,és az nekem jó:))) -
NHLFAN #8995 ok,de ők nagyjából lefedik a magyar piac 70-80 százalékát. -
Az a szép, hogy máshol fel sem ugrott. Csak náluk és az 576nál. :) -
NHLFAN #8993 Mafia 2 galaxisba leugrott 10-re,kult nem lesz belőle az biztos... -
NHLFAN #8992 közben fű alatt a steamen megjelent a King's Bounty Crossworlds.gondolom később jön a dobozos...nekem ebből az kell:))) -
NHLFAN #8991 biztos,hogy nem.nekem meg egy harmadik van meg:) -
Nem kicsit túlárazta a tag. -
Újabb epizódot követhetünk végig az Indigo vs Tinman című szappanoperából. :) -
Indigo #8988 Jellemző. A f*szságokra fogékonyabb vagy. -
Mai termés: Alien Shooter Vengeance 990. -
GTA4 jól látom, hogy olcsóbb lett? -
750k? Ennyiből már farokméret növelő műtétre is telne... még meggondolom. -
És megint igazad van... persze megint a dőlt betűsek a kedvenceim :-) -
Hát sok sikert az eladáshoz :) -
A fizetős DLC-khez hozzászólva, szerintem sok érte annyit kiadni, hogy letölthesd. Az alap Mass Effect 2 most 2k, enyhén sokba kerül a DLC hozzá képest. -
Kutyából nem lesz szalonna.:D -
Na kinek van rá egy kis aprója? :) -
Anonymusx #8979 Nem akarok beleszólni, de ezt nem te írtad nemrég?:
"Igazából szégyellem is kicsit magam a tegnapi vita miatt, csak túlságosan belelovalltuk magunkat. De nem ért ennyit ez a téma."
Hát nem bírtad sokáig :)) -
Indigo #8978 #8910: Europa Universalis III. csak 25 Euro tudodhol... onnan nem lett volna jobb?
Köszönöm a kedves érdeklődést, de nem :) Viszont tegnap megvettem Steam-en az Empire at War Gold-ot 5 euróért! Igen, tudom, megvehettem volna a kézikönyv nélküli, besszeller borítós, dobozos változatot majd 3x annyiért, és felrakhattam volna dóliástól a polcra, hogy megőrizze értékét, de nem tettem. Francba, már megint én jártam rosszabbul! :(
#8950: 8000 pont = 9950 Ft
Nem fűzök hozzá kommentárt, mert ki kellene törölni...
A kommentárjaiddal tényleg ki lehet törölni :)
Egy igazi gyűjtő... ööö.. Ja, mégsem! :D
#8971: kezdem unni, hogy az eredeti játékaink topickban nem lehet az eredeti játékokról, az árakról, megoldásokról beszélgetni.
Tehát beszélgetni...
Ma pl ezzel indítottál: Europa Universalis III. csak 25 Euro tudodhol... onnan nem lett volna jobb? Csak éppenséggel lemaradt a
szmájli...
És persze ha fikázni kell, arra megragadsz minden további alkalmat...
Biztosan szeretnek veled beszélgetni az emberek... :) -
Zóanagyvarázsló #8977 Egymás pocskondiázását kifogásoltam, melynél valóban lélekemelőbb és intelligensebb az imént vázolt téma is, szóval ez jogos, ha nem is gondoltad komolyan. A továbbiakban inkább nem is utalok vissza a történtekre. -
Pitkany #8976 Sziasztok!
Eladó pár bontatlan, természetesen eredeti PS3 játék.
Red Dead Redemption
Split/Secound
Skate 3
Super Street
Dual shock 3 kontroller (gyári)
Mint mondtam minden bontatlan, eredetiségükről számlát tudok mutatni. Van amiből több példány is van. Ár megegyezés szerint.
Érdeklődni mail-ben és MSN-en lehet.
MSN: [email protected]
Mail: [email protected] -
Anonymusx #8975 Szerintem ennek nem túl szép a borítója, szóval én megvenném külön őket.
Úgy sokkal jobban mutatna. -
Racing Mega Pack
Melyikkel járna jobban az ember ezzel vagy ha külön külön megvenné mind a 3-at?? Árban ugyanannyi! -
nna megint vannak bioware pontok...