311803
  • Tinman #9012
    Igen, ezért írtam a bélsaras jelzőt.
    Fura, hogy meglepetés volt számodra, hiszen írták is, hogy egyelőre csak onlány sátánidisztrib formájában warezolhatod le egy tetemes összegért.

Feltétlenül ajánlom a Legend-et... az a 70-80 óra játékidő úgy elszalad majd, mint a Witcher esetében. Személy szerint én egy percig sem unatkoztam, pedig rengeteg harc volt benne.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak kipróbáltam, és azt mondtam, hogy kell a "Heroes"-ok mellé, dobozosan.
  • IMYke2.0.0.0
    Így is van

STOPPPPPP! Apró betűs, elolvasandó. Nekem meglepetés volt.

"GamersGate is a download service only, your products will not be sent to you in a box. "
  • Tinman #9009
    Igen, sajna én sem találok több infót.
    Amúgy játszottál már a Legenddel?
    Nekem nagyon betalált a játék... nagyon, nagyon.
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, a hivatalos oldalon sincs infó róla. Csak a "release"-ek vannak felsorolva.

Elméletileg ebben a három kiadási módban már elérhetők (lesznek) az oldalon felsorolt terjesztőknél...
  • Tinman #9007
    Egy Platinumot kérek szépen.
    Mikor lesz "nemfostos" verzióban? Kent w8!
  • IMYke2.0.0.0
    Bocsánat.
  • Zóanagyvarázsló
    Pff, ezért dolgozik az ember :)
  • Zóanagyvarázsló
    Volt erről szó bővebben, még korábban.

Amúgy:

· King’s Bounty: Platinum Edition. This edition features King’s Bounty: Armored Princess, plus all the new content and the original King’s Bounty: the Legend.

· King’s Bounty: Crossworlds Game of the Year Edition. This edition is a standalone version containing King’s Bounty: Armored Princess and all the new content.

· King’s Bounty: Crossworlds. This edition requires a previously installed version of King’s Bounty: Armored Princess and adds all the new content, including campaigns and game editor.

Link
  • IMYke2.0.0.0
    Hopp:

* King’s Bounty: Platinum Edition. This edition features King’s Bounty: Armored Princess, plus all the new content and the original King’s Bounty: the Legend.
    * King’s Bounty: Crossworlds Game of the Year Edition. This edition is a standalone version containing King’s Bounty: Armored Princess and all the new content.
    * King’s Bounty: Crossworlds. This edition requires a previously installed version of King’s Bounty: Armored Princess and adds all the new content, including campaigns and game editor.

• IMYke2.0.0.0
    Érdekességként:

"King’s Bounty: Crossworlds is the expansion for the famous King’s Bounty: Armored Princess role-playing game.
    The new release in the series will include:
    - “Orcs on the March” expansion,
    - the two new independent campaigns
    “Champion of the Arena” and
    “Defender of the Crown” and
    - a convenient editor with help system.
    This editor will allow you to create additional content for the game and alter it in any way you wish.
    King’s Bounty: Crossworlds requires King`s Bounty: Armored Princess installed on your PC!"
  • NHLFAN
    nekem nagyon bejött a multi!és azóta eltelt majd 4 hónap,gondolom nem csak ültek a seggükön
  • Tinman #9000
    Most csak az első mondattal értek egyet. Nem lehetne megint a régi dőlt betűsekből? Az olyan jó volt :-(
  • IMYke2.0.0.0
    Látom, rövid életű volt a béke.
    Remélem, csak átmeneti volt ez a fellángolás, és végre valóban nem egymás pocskondiázása lesz a napirenden részetekről - ne legyünk már hétköznapi SG-topik!
  • lolSL
    olcsó húsnak
    a multi beta "sikere" után csodálom hogy nem budget kiadás jön egyből, ebből nem fog sok fogyni.
  • Carlos
    Én már az 576 oldalán sem találom a new vegas CE-t... Szóval szerintem onnan is felejtős. :(
  • NHLFAN
    viszont a Medal of Honor előrendelés is leugrott 7990-re,és az nekem jó:)))
  • NHLFAN
    ok,de ők nagyjából lefedik a magyar piac 70-80 százalékát.
  • a.carkey
    Az a szép, hogy máshol fel sem ugrott. Csak náluk és az 576nál. :)
  • NHLFAN
    Mafia 2 galaxisba leugrott 10-re,kult nem lesz belőle az biztos...
  • NHLFAN
    közben fű alatt a steamen megjelent a King's Bounty Crossworlds.gondolom később jön a dobozos...nekem ebből az kell:)))
  • NHLFAN
    biztos,hogy nem.nekem meg egy harmadik van meg:)
  • Totti5
    Nem kicsit túlárazta a tag.
  • Shep
    Újabb epizódot követhetünk végig az Indigo vs Tinman című szappanoperából. :)
  • Indigo
    Jellemző. A f*szságokra fogékonyabb vagy.
  • Carlos
    Mai termés: Alien Shooter Vengeance 990.
  • Tinman #8986
    GTA4 jól látom, hogy olcsóbb lett?
  • Tinman #8985
    750k? Ennyiből már farokméret növelő műtétre is telne... még meggondolom.
  • Tinman #8984
    És megint igazad van... persze megint a dőlt betűsek a kedvenceim :-)
  • Shep
    Hát sok sikert az eladáshoz :)
  • davidka003
    A fizetős DLC-khez hozzászólva, szerintem sok érte annyit kiadni, hogy letölthesd. Az alap Mass Effect 2 most 2k, enyhén sokba kerül a DLC hozzá képest.
  • davidka003
    Kutyából nem lesz szalonna.:D
  • FrezeR
    Na kinek van rá egy kis aprója? :)
  • Anonymusx
    Nem akarok beleszólni, de ezt nem te írtad nemrég?:

"Igazából szégyellem is kicsit magam a tegnapi vita miatt, csak túlságosan belelovalltuk magunkat. De nem ért ennyit ez a téma."

Hát nem bírtad sokáig :))
  • Indigo
    #8910: Europa Universalis III. csak 25 Euro tudodhol... onnan nem lett volna jobb?

Köszönöm a kedves érdeklődést, de nem :) Viszont tegnap megvettem Steam-en az Empire at War Gold-ot 5 euróért! Igen, tudom, megvehettem volna a kézikönyv nélküli, besszeller borítós, dobozos változatot majd 3x annyiért, és felrakhattam volna dóliástól a polcra, hogy megőrizze értékét, de nem tettem. Francba, már megint én jártam rosszabbul! :(

#8950: 8000 pont = 9950 Ft
    Nem fűzök hozzá kommentárt, mert ki kellene törölni...

A kommentárjaiddal tényleg ki lehet törölni :)

Egy igazi gyűjtő... ööö.. Ja, mégsem! :D

#8971: kezdem unni, hogy az eredeti játékaink topickban nem lehet az eredeti játékokról, az árakról, megoldásokról beszélgetni.

Tehát beszélgetni...

Ma pl ezzel indítottál: Europa Universalis III. csak 25 Euro tudodhol... onnan nem lett volna jobb? Csak éppenséggel lemaradt a szmájli...

És persze ha fikázni kell, arra megragadsz minden további alkalmat...

Biztosan szeretnek veled beszélgetni az emberek... :)
  • Zóanagyvarázsló
    Egymás pocskondiázását kifogásoltam, melynél valóban lélekemelőbb és intelligensebb az imént vázolt téma is, szóval ez jogos, ha nem is gondoltad komolyan. A továbbiakban inkább nem is utalok vissza a történtekre.
  • Pitkany
    Sziasztok!

Eladó pár bontatlan, természetesen eredeti PS3 játék.
    Red Dead Redemption
    Split/Secound
    Skate 3
    Super Street
    Dual shock 3 kontroller (gyári)

Mint mondtam minden bontatlan, eredetiségükről számlát tudok mutatni. Van amiből több példány is van. Ár megegyezés szerint.
    Érdeklődni mail-ben és MSN-en lehet.
    MSN: [email protected]
    Mail: [email protected]
  • Anonymusx
    Szerintem ennek nem túl szép a borítója, szóval én megvenném külön őket.
    Úgy sokkal jobban mutatna.
  • grebber
    Racing Mega Pack

Melyikkel járna jobban az ember ezzel vagy ha külön külön megvenné mind a 3-at?? Árban ugyanannyi!
  • w77d
    nna megint vannak bioware pontok...